2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Evet bende bunu demeye çalışıyorum herkes birilerinden yardım alıyor ve senin ikiz cocuklarla yorulman gayet normal. Bak bizim kız uyandı bile ve benim ayaklarım zonkluyor şu an :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ama sen sorun yapmıyorsun ne güzel.dogum yaptigimda benimkiler hiç uyumazdi ama annem deli gibi sever öper koklardi torunlarını.hiç uyumamana rağmen nasil hala sevebiliyorsun onları demiştim anneme.rahatsizlandigim icin annem devamlı beni teselli ediyordu.böyle gitmeyecek elbet uyuyacaklar diye.inanmazdım.hep aglardim sabah akşam.simdi o psikolojiye yine giricem diye korkuyorum .

Bu akşam abim gelip alacak.git gel benzin masrafı olmasın zaten çocukların masrafı cok dedi annemler.cuma humeyranin,pazartesi omerin kontrolü var.esim gelecek yine.cok cabuk yoruluyorum,hemen pes ediyorum.bir ben mi böyleyim,yoksa gerçekten durumum zor mu.bakan nasil bakıyor ikizlerine,doğa üstü varlık mi onlar? Ben hiç oyle olamayacak miyim?

Canim inşallah hersey gönlünce olur,çözülemeyecek gibi mi durumunuz artik.oğlunun kontrolunde doktor ne dedi?

Sana bizim ikiZlerden bahsettim çok zor gündüz bakıcıları olduğu halde hafta sonu 4 kişi bakıyorlar ikisininde kardeşleri geliyor eşi devamlı yardımda ama işe uykusuz gidiyor sen gerçekten başarıyorsun ben çok tan bitmiş tim yamanla bile baş edemiyorum ve eşimde bu ara hiç ilgilenmiyor oruçtan dolayı ki.uyku yok sitres hep var geçen akşam biraz tartıştık daha doğrusu o sesini yükseltti ve oğlum ağlamaya başladı hissediyor ve korkuyor yaman olmasaydı o bağırmaya tahammül edemezdim ama yuttum artık herşey onun için bende bu psikolojiden kurtulmak istiyorum aslında eşimin benim yamandan dolayı daha sakin davranacağımı düşündüğünü hisseddiyorum ve çok kızıyorum sonra oğluma sarılıyorum gece herdakka uyanmasına rağmen onu öpüp kokluyorum iyi geliyor elimde kucağımda bütün geleceğim var diyorum geçicek tatlım emin ol ama üzülüp sildiğin insanlar kalıcak sadece geride.acaba bunların büyüme sendromları damı bizi etkiliyor.😄😄bende bi tuhafım bu ara malesef ama geçicek düzelicek diyelim.

Yok çözülemeyecek şeyler değil. Bugün daha iyiyiz. Kırgınlıklar var ama. Ben şimdiye kadar çok alttan alıp hoş görmüşüm. Bundan sonra öyle olmayacak sadece.

Kontrolde yine kakasına baktı. Bir kere daha bakmak istedi oğlum yapmadı kaka o ara mesai bitti. Haftaya cuma çağırdı tekrar, debridath kullanıyoruz günde 3 kere. Bazı geceler çok kıvranıyor. Gün geçtikçe başa çıkmak daha zor okuyor.

Benim bir tanıdığım vardı. Kadının ikizleri oldu. O iki tane çocuğa 5 kişi zor baktı. Sürekli ağlıyorlardı. İlk aylarda kolikleri de vardı. Büyüdüler birşey değişmedi. Sen tek başına iyi götürüyorsun. Yorulman çok normal. Ben tek bebekle şikayet ediyorum. Senin yaptığın az birşey değil yani. Emin ol tek bakan birçok anne de yardım alıyor.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet bende bunu demeye çalışıyorum herkes birilerinden yardım alıyor ve senin ikiz cocuklarla yorulman gayet normal. Bak bizim kız uyandı bile ve benim ayaklarım zonkluyor şu an :(

Sana bizim ikiZlerden bahsettim çok zor gündüz bakıcıları olduğu halde hafta sonu 4 kişi bakıyorlar ikisininde kardeşleri geliyor eşi devamlı yardımda ama işe uykusuz gidiyor sen gerçekten başarıyorsun ben çok tan bitmiş tim yamanla bile baş edemiyorum ve eşimde bu ara hiç ilgilenmiyor oruçtan dolayı ki.uyku yok sitres hep var geçen akşam biraz tartıştık daha doğrusu o sesini yükseltti ve oğlum ağlamaya başladı hissediyor ve korkuyor yaman olmasaydı o bağırmaya tahammül edemezdim ama yuttum artık herşey onun için bende bu psikolojiden kurtulmak istiyorum aslında eşimin benim yamandan dolayı daha sakin davranacağımı düşündüğünü hisseddiyorum ve çok kızıyorum sonra oğluma sarılıyorum gece herdakka uyanmasına rağmen onu öpüp kokluyorum iyi geliyor elimde kucağımda bütün geleceğim var diyorum geçicek tatlım emin ol ama üzülüp sildiğin insanlar kalıcak sadece geride.acaba bunların büyüme sendromları damı bizi etkiliyor.😄😄bende bi tuhafım bu ara malesef ama geçicek düzelicek diyelim.

hepinize çok teşekkur ederim kızlar.iyi ki varsınız,iyi ki tanıdım sizi.birbirini anlayan insanlardan daha güzel birşey var mı?? bence yok. burada derdime derman oldunuz beni teselli ettiniz,hepinize minnettarım.rabbim hepimizin evlatlarını hayırlı,mutlu,saglıklı,bol uykulu evlatlar eylesin inşallah.acılarını göstermesin.

ben bugüne kadar en fazla iki hafta yalnız kaldım benimkilerle.once bir gün sonra üç gün sonra bir hafta sonra iki hafta derken gittikçe uzadı süre.hatta iki hafta iki kere tekrarladı.şimdi kendimi biraz daha zorlayıp üç haftaya çıkarmak istedim ama oruç tuttugum için ve havalar çok sıcak oldugu için dayanamadım.üstüne omer hastalandı... ama her yalnız kalışımda anneme gidicem uyucam anneme gidicem rahat edicem diye telkin ettim kendimi.artık evimde çocuklarımla kalabilmek,peşinden anneme gitmeyi istemeden kalabilmek istiyorum.ama sanırım daha var o zamanlara.

diva,canım tebrik ederim ogluşunu maşallah ona :) omer de yürüyor 3 4 gündür,dedigin gibi aynı zamanda yürüdüler :) omer de kendisi desteksiz kalkamıyor ama tutundugu yerden ellerini bırakıp odayı gezebiliyor.kızım ise koltuklara tırmanıp inmeyi de ögrendi,düşmüyor,artık düşünmüyorum onu :) omer de bayrama inşallah onun gibi olur.

lalacım,baybay damlayı kullanıyorum ama çok da bir etki goremedim.omer hasta diye belki de.çocuk nefes alamıyor o kadar tıkalı,bogulucam sanıyor yatamıyor.bundan sonra bakalım etki edecek mi.humeyra emzik düşürüp uyanma dışında maşallah kalkmıyor artık.gecede ortalama uç kere emzik düşürüyor.bazen de ruya görüp kalkıyor aglıyor pışpışlayınca yatıyor.keşke omer de boyle olsa.biri uyuyup biri uyumayınca hiçbirşey degişmiyor ki.humeyrada sallama işini bitirdik.pışpışla yatıyor. omer faruku da anlamış degilim,sallarken kendini yastıktan atıyor,illa bir posta odada dolanacak ondan sonra yanıma gelecek pışpışla beni diye.unuttu sanırım sallanmayı ama evde yalnızken salıncakta uyutmuştum.inşallah yaman da toparlar annesi.

burcu canım estagfirullah oyle düşünmedim,kimi tek cocuklar var ki ikizlere üçüzlere bedel,kaldı ki allah gerçekten dagına göre kar veriyor,ikizlerde genelde kim sıkıntılıysa obürü uysal oluyor,mesela şu an kızım bize sorun çıkarmıyor ne yemede ne uyumada ne de oynamada.ama omer yemiyor uyumuyor ve oyalanmıyor hiçbirşeyle.tv açmaktan fenalık geldi artık ama oyalayamıyorum cocugu. humeyranın hiç yatmadıgı dönemlerde de omer uyanmazdı.ikisinin aynı anda sıkıntı verdigi hiç durmadıgı da oldu ama çok nadır.ya yanımda annem vardı ikisi de hastaydı,ya da eşim izindeydi.yani hep yardımcım vardı.beni müthiş geren tek şey,sabah eşim gittikten sonraki halleri.ikisi peşpeşe kalkıyorlar.omeri zar zor uyutuyorum,ben de koyayım kafamı yatayım diyemiyorsunuz çünkü hümeyra uyanıyor.onu uyuttum derken omer tekrar bangır bangır bagırarak kalkıyor.sonra ben kriz geçiriyorum işte.ama artık cocuklara bagırmıyorum,çok şükür kendimi frenleyebiliyorum,açıyorum telefonu eşime bagırıyorum :) ya da oturup onlarla aglıyorum.

sıkıntılarının yanında çok güzel yanları da var ama insanoglu nankor işte.çok uzun yazdım :)

slm kızlar üşeniyorum yorgunluktan ne zamandır giremiyorum oglum uyuyunca ya işler oluyor yada dinleniyorum biraz. yazdıklarınızı okudum hepimizin durumu aynı yorgunluk stres eşlerle tartışma oyy oyy ben bilmiyorfdum bu kadar zor olucagını hep yorgunum hep uykusuzum oruc bile tutamıyorum cocugun arkasında gezmekten baygınlık geçiriyorum artık oylesine bunalıma girdimki bu kadar zor olmamalı ben mi beceremiyorum bu işi diye cok düşündüm oglum sabah uyanır 5.30 da ıı ııı ııhh ıgg sürekli akşama kadar bu sesleri çıkarıp söyleniyo hep bi mızmızlık oyuncakla oynamaz peşimden ayrılmaz tuvalete gitsem cıkana kadar geldim oglum geldim annem demekten bayılıyorum saglıklı olsunlarda napalım artık inşallah kazasız belasız atlatırız valla ben kendi saglıgım bozulcak diye korkuyorum. benim oglan 13 aylık oldu boyu 80 kilosu 12 geçan hafta 6.hastalık geçirdik biraz zayıfladık. tutunup ayaga kalkabiliyor inanılmaz hızlı emekliyor 2-3 saniye ellerini bırakıp ayakta durabiliyor verdigim bazı komutları anlıyor çorabını giyin(tabiki giyinemiyor ama ayagına takmaya calısıyor) emzigini bana ver gel git vs gibi. net olarak gel gel baba diyor ara sıra anne gibi bi şey diyor ama bence tam bilerek söylemiyo henüz. bizde durumlar boyle gece uyanmaları hala var tek uykuya düşürdüm gün içindede söyledigim gibi ıhh ıhh söylenmeleriyle hayat sürüyor işte. bebegi benimki gibi hala yürümeyen var mı bayagı telaşlanıyorum çünkü bi kaç ay daha yürüyebilecek gibi görünmüyor hala güçsüz beli ve bacakları

slm kızlar üşeniyorum yorgunluktan ne zamandır giremiyorum oglum uyuyunca ya işler oluyor yada dinleniyorum biraz. yazdıklarınızı okudum hepimizin durumu aynı yorgunluk stres eşlerle tartışma oyy oyy ben bilmiyorfdum bu kadar zor olucagını hep yorgunum hep uykusuzum oruc bile tutamıyorum cocugun arkasında gezmekten baygınlık geçiriyorum artık oylesine bunalıma girdimki bu kadar zor olmamalı ben mi beceremiyorum bu işi diye cok düşündüm oglum sabah uyanır 5.30 da ıı ııı ııhh ıgg sürekli akşama kadar bu sesleri çıkarıp söyleniyo hep bi mızmızlık oyuncakla oynamaz peşimden ayrılmaz tuvalete gitsem cıkana kadar geldim oglum geldim annem demekten bayılıyorum saglıklı olsunlarda napalım artık inşallah kazasız belasız atlatırız valla ben kendi saglıgım bozulcak diye korkuyorum. benim oglan 13 aylık oldu boyu 80 kilosu 12 geçan hafta 6.hastalık geçirdik biraz zayıfladık. tutunup ayaga kalkabiliyor inanılmaz hızlı emekliyor 2-3 saniye ellerini bırakıp ayakta durabiliyor verdigim bazı komutları anlıyor çorabını giyin(tabiki giyinemiyor ama ayagına takmaya calısıyor) emzigini bana ver gel git vs gibi. net olarak gel gel baba diyor ara sıra anne gibi bi şey diyor ama bence tam bilerek söylemiyo henüz. bizde durumlar boyle gece uyanmaları hala var tek uykuya düşürdüm gün içindede söyledigim gibi ıhh ıhh söylenmeleriyle hayat sürüyor işte. bebegi benimki gibi hala yürümeyen var mı bayagı telaşlanıyorum çünkü bi kaç ay daha yürüyebilecek gibi görünmüyor hala güçsüz beli ve bacakları

Canim oncelikle yürüme icin doktorlar 18 aya kadar olabilir diyor.yani geç sayılmaz.ben sana goruncemin oğlunu örnek verdigimi cok iyi hatırlıyorum cocuk 14 aylik daha bir haftadır emeklemeye basladi.benim ikisi de yürüyor.sen endiseliysen doktoruna mutlaka danis.maşallah kilosu boyu cok güzel.

Kızlarrrrrr uzunnnn zamandır ne yazılanları okuyordum ne de yazıyordum.Siteye bile girmeyeli uzuuun zaman oldu.Önce bizden biraz özet geçeyim.
Hatırlayanlar bilir ben bankacıyım .8 yaşında bir kızım bir de 7 haziran doğumlu oğlum var.Bir ara 2 çocukla çalışmaya vücudum dayanmadı ve ocak ayında felç geçirdim.
Ozaman epey kortizon kullandım.Epey şiştim.hamile kalırken 70 kg iken şuan 86 kg yim :ssz::ssz:
Ama O dönemde bile sütümü sağıp sağıp çöpe döktüm sona emzirmeye devam ettim hala daha çook emiyor.
oğlum 13. ay kontrolunde 11 .200 kg ve 79 cm çıktı.

Ama şöyle bir sorun çıktı kan değerleri acayip düşük 27 :(((((((

Böyle durumla karşılaşan oldumu?

Merhaba kizlar
Bende surekli okuyorum sizi ama yazmiyordum
Oglum 5 haziran dogumlu :-)
Hgorgulu canim bizimkininde 6. Ay civarinda kan degerleri dusuktu bi surup vermisti dr bide ben hersabah 1 kasik pekmez iciriyorum hala tabi o zamanlar keciboynuzu pekmezi veriyodum simdi almiyo uzum pekmezi veriyorum ve sukur kan degerlerimiz 12 aylikken cok iyiydi surubu biraktik..

Sanada cok gecmis olsun o zamanlar okumustum seni de.. simdi nasilsin duzeldin mi tamamen? Aman canim saglikli ol da kilolar veriliyor..

Son düzenleme:
Kızlarrrrrr uzunnnn zamandır ne yazılanları okuyordum ne de yazıyordum.Siteye bile girmeyeli uzuuun zaman oldu.Önce bizden biraz özet geçeyim.
Hatırlayanlar bilir ben bankacıyım .8 yaşında bir kızım bir de 7 haziran doğumlu oğlum var.Bir ara 2 çocukla çalışmaya vücudum dayanmadı ve ocak ayında felç geçirdim.
Ozaman epey kortizon kullandım.Epey şiştim.hamile kalırken 70 kg iken şuan 86 kg yim :ssz::ssz:
Ama O dönemde bile sütümü sağıp sağıp çöpe döktüm sona emzirmeye devam ettim hala daha çook emiyor.

Merhaba kizlar
Bende surekli okuyorum sizi ama yazmiyordum
Oglum 5 haziran dogumlu :-)
Hgorgulu canim bizimkininde 6. Ay civarinda kan degerleri dusuktu bi surup vermisti dr bide ben hersabah 1 kasik pekmez iciriyorum hala tabi o zamanlar keciboynuzu pekmezi veriyodum simdi almiyo uzum pekmezi veriyorum ve sukur kan degerlerimiz 12 aylikken cok iyiydi surubu biraktik..

Sanada cok gecmis olsun o zamanlar okumustum seni de.. simdi nasilsin duzeldin mi tamamen? Aman canim saglikli ol da kilolar veriliyor..

Ben ikinizi de hatırlıyorum kızlar neden gelmiyorsunuz artik buralara ne güzel sohbetler ediyorduk.simdi 4 kisi donduruyoruz burayı kimse kalmadı.
Hgorgulu kiloyu takma,saglik olsun hepsi gider inşallah.benim kilolar da aynen duruyor antidepresan kullandığım icin.ne yapalım veririz inşallah bir gün.
Lajoba divasatanicanin ve benim de ogullarimiz da 5haziran doğumlu,benim ikiz olduğu icin kizim da tabii :) yürüyor mu annesi,neler yapıyor :) bizim ogluslar bir haftadır aynı anda yürümeye basladi :) kizim ise tam yaşında yürüdü :)

Canim benim oglum 2 haftadir cok rahat yuruyo kendi kendine kalkiyor ayaga, ben nerdeysem o orda hic ayrilmiyo pesimden, kapidan daha adimimi atmadan bi aglamadir basliyor hele bide emme duskunlugu varki sorma azcik oturmaya goreyim hemen kucagima gelip ellirimi gogsume dogru atiyo.. gece uyanmalarimiz var ama uyandiktan sonra emziriyorum tekrar uyuyor bu aralar ramazandan dolayi uyku fuzenimiz bozuldu ama onceden aksam 10 gibi yatirirdim sabah 7 de laklardi duruma gore bazen gunduz uykusu iki defa bazen 1 defa oluyor.. alkis yapiyor, baybay yapmayi ne yaptiysam ogretemedim.. kup seklinde etrafinda degisik sekillerde delikleri olan bi oyuncagi var her delikten kendine uygun par ayi atiyo tabi uygun yerleri cogu zaman ben gosteriyorum.. yemesi sukur ki iyi ama sevmedigi seyleri agzina alirsa diliyle itip cikariyo bide kafa sallayarak her yana dokuyo.. ahh cok yaramaz.. bide istedigi seyi vermezsem veya yapmazsam kiziyo iiiiihhhh ihhhh diye hatta bazen vuruyo bile.. isirma huyu vardi biraz azaldi gibi ama babasinin burnunu hqla gorunce isirmadan edemiyo.. bazen annneeeeee gibi bisey diyo ama bilincli diil galiba.. iste boyle kizlar daha sık ugramaya calisirim ins ama cocuktan vakit bulmak zor diycem sana haksizlik etcem sen ikizlerle masallah diyorum :-) zor biliyorum ama yinede cok iyi idare ediyorsun bence..

Geçenlerde aklıma geldin canım ama ismini bir türlü hatırlayamadım :)
Şimdi nasılsın. Oglusun sanki o zaman kilolu idi öyle hatırlıyorum sütün yarıyor demekki. Biz hiç kan sayımı yaptirmadik bayramdan sonra düşünüyoruz.
Kiloyu takma biraz dikkat edince kalmiyor bir şey benim 1 kg kaldı vermem gereken az yiyip bol emzirmek çok etkili.

Ya kızlar benim kızım 8.700 hala ama görseniz pek zayıf gibi de değil minyon bir kız olacak sanırım.
Bugün ilk kez havuza girdik biz korkar diye bekledim ama sevdi suyu maşallah. Bugünlerde istahi yok pek farklı şeyler denemeye çalışıyorum birde kahvaltı hiç yaptiramiyorum.

Canim benim oglum 2 haftadir cok rahat yuruyo kendi kendine kalkiyor ayaga, ben nerdeysem o orda hic ayrilmiyo pesimden, kapidan daha adimimi atmadan bi aglamadir basliyor hele bide emme duskunlugu varki sorma azcik oturmaya goreyim hemen kucagima gelip ellirimi gogsume dogru atiyo.. gece uyanmalarimiz var ama uyandiktan sonra emziriyorum tekrar uyuyor bu aralar ramazandan dolayi uyku fuzenimiz bozuldu ama onceden aksam 10 gibi yatirirdim sabah 7 de laklardi duruma gore bazen gunduz uykusu iki defa bazen 1 defa oluyor.. alkis yapiyor, baybay yapmayi ne yaptiysam ogretemedim.. kup seklinde etrafinda degisik sekillerde delikleri olan bi oyuncagi var her delikten kendine uygun par ayi atiyo tabi uygun yerleri cogu zaman ben gosteriyorum.. yemesi sukur ki iyi ama sevmedigi seyleri agzina alirsa diliyle itip cikariyo bide kafa sallayarak her yana dokuyo.. ahh cok yaramaz.. bide istedigi seyi vermezsem veya yapmazsam kiziyo iiiiihhhh ihhhh diye hatta bazen vuruyo bile.. isirma huyu vardi biraz azaldi gibi ama babasinin burnunu hqla gorunce isirmadan edemiyo.. bazen annneeeeee gibi bisey diyo ama bilincli diil galiba.. iste boyle kizlar daha sık ugramaya calisirim ins ama cocuktan vakit bulmak zor diycem sana haksizlik etcem sen ikizlerle masallah diyorum :-) zor biliyorum ama yinede cok iyi idare ediyorsun bence..

Maşallah ona annesi :) ya biz o oyuncaktan firsat bulup alamadık bir türlü.bakalım dayıya aldirayim ben de :)
Benim kizim da tarakla saçını tarıyor teyzesi,kaşıkla tabaktan yemeye basladi,bez alıp eline,yerleri siliyor,kıyafetlerini giymeye çalışıyor,anne baba Anane dede mama bu ver gel diyor,yuruyeli epey oldu,koltuklara tırmanıp rahatlıkla iniyor,ne görürse ne duyarsa taklit ediyor,alkış el sallama,burnunu goster ağzını goster hemen anlıyor maşallah :) ama oğlum henuz böyle değil :) ısıtma benim oglanda da vardı bizde de geçti.oğlum anne baba dede mama diyor,arabalarını o kadar güzel sürüyor ki sanki ogretmisiz gibi,mandal toplama oyunumuz var,sepete atıyor.kizim kadar olmasa da o da iyi masallah,allah acılarını göstermesin hicbirimize.

Ya kızlar benim kızım 8.700 hala ama görseniz pek zayıf gibi de değil minyon bir kız olacak sanırım.
Bugün ilk kez havuza girdik biz korkar diye bekledim ama sevdi suyu maşallah. Bugünlerde istahi yok pek farklı şeyler denemeye çalışıyorum birde kahvaltı hiç yaptiramiyorum.

Evet canim senin kızın o kadar zayıf durmuyor.ben de oğluma yediremiyorum cok istahsizlasti.herşeye kafa sallıyor,sevmedi mi çıkarıyor.ne yapicam bilmiyorum.
Bu arada dedemiz saçlarını sıfıra vurdu oğlumun,cok uzundu saçları artik burnuna iniyordu ama kiyamiyordum lüluklerine,cocuk bir rahatladi,bir guzel uyumaya basladi ki :) insallah Boyle gider.antibiyotik ignemiz yarin bitiyor.suruplarini dahi zorla iciriyorum.

Maşallah ona annesi :) ya biz o oyuncaktan firsat bulup alamadık bir türlü.bakalım dayıya aldirayim ben de :)
Benim kizim da tarakla saçını tarıyor teyzesi,kaşıkla tabaktan yemeye basladi,bez alıp eline,yerleri siliyor,kıyafetlerini giymeye çalışıyor,anne baba Anane dede mama bu ver gel diyor,yuruyeli epey oldu,koltuklara tırmanıp rahatlıkla iniyor,ne görürse ne duyarsa taklit ediyor,alkış el sallama,burnunu goster ağzını goster hemen anlıyor maşallah :) ama oğlum henuz böyle değil :) ısıtma benim oglanda da vardı bizde de geçti.oğlum anne baba dede mama diyor,arabalarını o kadar güzel sürüyor ki sanki ogretmisiz gibi,mandal toplama oyunumuz var,sepete atıyor.kizim kadar olmasa da o da iyi masallah,allah acılarını göstermesin hicbirimize.

Masallah kuzucuklara :-) kizlar erkeklerden daha cabuk ogreniyo galiba bu tur seyleri.. bide canim bisey saracagim sana oglusun sacini kestirmeden once kafasini kasiyormuydu? Bizim oglan kafasini cok kasiyo esim saci uzun rahatsiz ediyo ondan diyo ama ben saca baglamiyoum bu kasimayi kestirmek de istemiyorum bi sure daha.. olmadi dr a gosterecegim sirf bu kasintidan dolayi ya.. bide oglusunu sunnet ettirdinizmii? Sunnet ettirdikten sonra pipisi icinde gomulu kalan varmii anneler? Hangi dr a gostersek kilolu oldugundan diyo ama ben o kadar kilolu oldugunu dusunmuyorum gecen ay 9,5 kiloydu.. cok kafama takiliyo bu.. amin canim Rabbim guzel gunlerini gostersin akil fikir versin evlatlarimiza..

Masallah kuzucuklara :-) kizlar erkeklerden daha cabuk ogreniyo galiba bu tur seyleri.. bide canim bisey saracagim sana oglusun sacini kestirmeden once kafasini kasiyormuydu? Bizim oglan kafasini cok kasiyo esim saci uzun rahatsiz ediyo ondan diyo ama ben saca baglamiyoum bu kasimayi kestirmek de istemiyorum bi sure daha.. olmadi dr a gosterecegim sirf bu kasintidan dolayi ya.. bide oglusunu sunnet ettirdinizmii? Sunnet ettirdikten sonra pipisi icinde gomulu kalan varmii anneler? Hangi dr a gostersek kilolu oldugundan diyo ama ben o kadar kilolu oldugunu dusunmuyorum gecen ay 9,5 kiloydu.. cok kafama takiliyo bu.. amin canim Rabbim guzel gunlerini gostersin akil fikir versin evlatlarimiza..

Canim acikcasi pek saclarina gitmiyordu eli.kulagi rahatsiz oldugu icin genelde hep kulagini kasiyordu.ama cok uzundu yavrum rahatladi sanki.biz daha sunnet yaptiramadik.oglun kilolu falan degil,tam ayinin kilosunda,zayif da degil.benim oglum 14 kgya yaklasti.doktor sisko patates dedi ogluma :) kizim da 10 kg.ama oğlum yemiyor bu aralar anlamadim. Iste oglusum kizlar :) son halimiz :)

Eklentiler

• $1405109874428.webp
    $1405109874428.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 66
Kızlar ben sanırım çalışmaya başlayacağım. Eski işyerimden iyi bir teklif aldım. Eğer dedeyi emekli edebilirsek o bakacak oğluma. İşyerim evime yakın ve akşam 18:30 bitiyor. Özel araçla servis var. Kafam biraz karışık. Ayrılabilirmiyim bilmiyorum. İşin psikolojik boyutu çok kafamı kurcalıyor. İşe başlayan var mı aranızda?

Nefisebrk yerim senin oğlunu ben. Çok tatlı maşallah :D

Kızlar ben sanırım çalışmaya başlayacağım. Eski işyerimden iyi bir teklif aldım. Eğer dedeyi emekli edebilirsek o bakacak oğluma. İşyerim evime yakın ve akşam 18:30 bitiyor. Özel araçla servis var. Kafam biraz karışık. Ayrılabilirmiyim bilmiyorum. İşin psikolojik boyutu çok kafamı kurcalıyor. İşe başlayan var mı aranızda?

Canım bence başlarda oğlun dan ayrılmak zor gelebilir ama alisinca psikolojik olarak sana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Ayrıca dede mi bakacak oğluna orasını anlamadım nasıl olacak ?

Nefisebrk canım maşallah oğluna senin ki de kılosunu pek göstermiyor

Canım bence başlarda oğlun dan ayrılmak zor gelebilir ama alisinca psikolojik olarak sana çok iyi geleceğini düşünüyorum. Ayrıca dede mi bakacak oğluna orasını anlamadım nasıl olacak ?

Evet emekli olmak istiyor. Ben bakarım dedi. Kayınvalidede izin alacak bir süre sonra o da emekli olur sanırım. Bizimkiler de gelip bakar arada. Bilemiyorum nasıl olacak.
Bu kadar olaydan sonra ben de çalışmayı istiyorum açıkçası. Ayrılmak zor olacak. Bir de babaannesine alışıp beni unuturmu diye korkuyorum. Çok düşkün çünkü ona. Onun yanındayken benimle fazla ilgilenmiyor. Bir sürü korku var içimde :(

Denemeden anlayamazsin canim.Ben de sana iyi gelecegine inaniyorum.Beni dusunduren de,butun gun calisip yorulup,bir de gece uykusuzluguna nasil dayanabilecegin.
benim kiz da ananeci,Anane varken Ben umrunda degilim.anneden cok Anane diyor o derece. Bazen annem humeyrayi bende birak sen omere bak rahat edersin diyor,iki gunde unutur Beni,Anne Anane ayiramiyor daha diyorum.bir de beraber oynayip vakit geciriyorlar,Biri digerini gorunce kuduruyor sevincten o da var. Yani babane duskunlugu nasil olur bilemicem.

Nefisebrk canım maşallah oğluna senin ki de kılosunu pek göstermiyor

Evet emekli olmak istiyor. Ben bakarım dedi. Kayınvalidede izin alacak bir süre sonra o da emekli olur sanırım. Bizimkiler de gelip bakar arada. Bilemiyorum nasıl olacak.
Bu kadar olaydan sonra ben de çalışmayı istiyorum açıkçası. Ayrılmak zor olacak. Bir de babaannesine alışıp beni unuturmu diye korkuyorum. Çok düşkün çünkü ona. Onun yanındayken benimle fazla ilgilenmiyor. Bir sürü korku var içimde :(

Canim evet oglum 14 kg gibi durmuyor,yuzu benzemedi ama yapisi vucudu tamamen benim babam,dede yani,genis omuzlu,iri yapili uzun boylu.baba tarafim kilosunu gostermez iridir.Ben de oyleyim.Su an fazlasiyla kiloluyum o ayri :) kizim Minyon olsun istedim hep,cok sukur Oyle de oldu ama bu aralar gobusu cikti :)

Son düzenleme:
Back
X