- 12 Ekim 2012
- 1.035
- 2
- 116
kızlar hepinize tekrar merhaba biraz önce doktorumuzun yanındaydık,2li testimzin kan sonucu güzel çıktı risk neredeyse hiç yok dedi doktorumuzsonra betahcg değerim 34.5 çıktı ama düşünüldüğü üzere 50nin altı erkek olabilir deniliyodu ama doktor teyzemiz pipi göremedi veeeeeeeeeeeee kesin olmamak üzere %70 kıza benziyo dediiiiiii
![]()
sonra kesin olarak 16. haftadan sonra belli olur dedi ama %70 de hiç fena bir tahmin değil
![]()
ben hep rüyalarımda erkek bebek doğurduğumu görüyodum içimede erkekmiş gibi geliyodu herkes de senin oğlun olacak güzelleştin :26:
diyolardı bende neredeyse emindim amaaaaaaaaaaaaaaa kız bebek kıyafetlerinede hasta oluyorum çoook tatlılar bakalım şimdilik bir prensesim olacağını öğrendim bu haber bana bir süre yeter 16. haftadan sonra ne olacak kesinleşince yine yazıcam size ... unutmadan bir de biz 5ayda yaptırılan ayrıntılı ultrasonu cd ye çekp de veren bir hastane araştırıyoruz , ben kurtköy emsey hospitale gidiyorum burda sordum radyoloji de 80 tl miş ama cdye çekmiyolarmış bide uzman bir perinatologları varmış CEM Bey dedi adını doktorum , cem bey de 300 tlye bakıomuş ve cdyede çekiyomuş ama 300 bize çok geldi yani 50-100 tl arası bu işi yapan bi hastane biliyosanız bana söylermisiniz. biz hatıra olarak bu cd yi çok istiyoruz.
kızlar mesajıma cevap yooookmuuu :26: