2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Selam kızlar bugun kötüyum gene bulantılar beni mahvediyor
Doktordan geldik çok şükür bebek iyi :nazar:
Bir prenses geliyor :emir_bebek:
Öğrendik sonunda
Yavrum ayakta duruyordu otobüs bekliyo galiba :)
Darısı ogrenemeyenlerin basına inşallah

Oohh hayırlısı olsun inşallah bir ben kaldım herhalde yaa cinsiyet öğrenemeyen sıkıldım bu belirsizlikten:(canları sağ olsunda napalım sabır sabır:(

bende verdim oyumu geldim çaktım haziran annelerine bir oy.birde tezavurat yaptım tamam. ama haziran oyları çok az arkadaşlar haydi kızlar oy kullanmaya...:kkk::72:

Öğrendik sonunda

merhaba arkadaşlar.bende haziran annesi olacağım kısmet olursa.yarın 16 haftam bitecek.tup bebek yoluyla hamıle kaldım.ilk gebeliğim.allah hepımızn yardımcısı olsun[/QUOTE. Hoşgeldin aramıza canım doğru yerdesin

Kızlarrrrrr :52::52::52:

Mükemmel bir şey oldu, bebeğim beni tepti :52::52::52::52::52:

Hurma yemiştim. Bir iki dakika içerisinde kasıklarımın aşağısında vajinama doğru sabit aralıklarla 4-5 tane tekme yedim :52::32::32::9::9::8::8:

Pıt pıt pıt vurdu minnoşum benim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Mükemmel bir duyguydu. Annesi kurban olsun ona :49::49::49:

mrb anneler :) nasılsınız sürekli giriyor okuyorum sadece pek yazmıyorum sizlerden haberleri alıyorum ama :) cinsiyetler öğreniliyor artık:) bu senede erkekler fazla sanırım :)

Merhaba arkadaşlar bana bir akıl verin lütfen dudağımdaki uçuk geçmeden şimdide suratım Çarşamba pazarına döndü sivilceden aynaya bakamıyorum ya ben bukadar çirkin değildim off naapsamki bilmiyorum:((( bebişin cinsiyetini de öğrenemedim daha onuda çok merak ediyorum 3 ocağa da çok var ayyy içim sıkıldı valla:(((

Hurma yemiştim. Bir iki dakika içerisinde kasıklarımın aşağısında vajinama doğru sabit aralıklarla 4-5 tane tekme yedim :52::32::32::9::9::8::8:

Çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Mükemmel bir duyguydu. Annesi kurban olsun ona :49::49::49:

anaaaaaaaaaaaaa:52::52::52: bende istiyommmm beni de tekmele hadi bebişimmmmm :1:

çok sevindim cm senin adınaaaaa ne güzel bisey yaaaa:52:

mrb anneler :) nasılsınız sürekli giriyor okuyorum sadece pek yazmıyorum sizlerden haberleri alıyorum ama :) cinsiyetler öğreniliyor artık:) bu senede erkekler fazla sanırım :)

iyiyiz cnm ankete katıldın mı bakalımmm hadi iş başına önceee:1:

Merhaba arkadaşlar bana bir akıl verin lütfen dudağımdaki uçuk geçmeden şimdide suratım Çarşamba pazarına döndü sivilceden aynaya bakamıyorum ya ben bukadar çirkin değildim off naapsamki bilmiyorum:((( bebişin cinsiyetini de öğrenemedim daha onuda çok merak ediyorum 3 ocağa da çok var ayyy içim sıkıldı valla:(((

senin ki kız mı acabaaaa güzelliği aldıığına göreee öyle derler ama :34: bende de cıkıyooo canım sivilce iğrenç bisey gercekten ama yapcak pek bisey yok , limon -yoğurt kürü uyguluyorum arada biiii:34:

Bende bebişimi 14 haftalıkken hissetmeye başladım malum 3. Hamileliğim olduğu için erken hissedenlerdenim çok muhteşem bir duygu Rabbim hepinize yaşatsın en kısa zamanda inşallah

kızlar benim oğlum olacak bugun gittim doktora. hep ekşi acı yedim, çook sevdigim tatlıdan tiksindim. herkeste kesim kızın olur dıyodu ama tutmadı, demekki ilgisi yokmus onlarla. Rabbim oğluma saglık sıhhat versin napalım:)

Gözün aydın, maşallah oğluna:nazar::nazar:
Sağlıkla kucağına alırsın umarım.

Öğrendik sonunda

Merve hayırlı olsun prensesin, şimdiden böyle ayakta duruyorsa işin zor canım :)
Oyy oyy sen ona tütü etekler giydirirsin cicili bişili tokalar felan :nazar::nazar::nazar:
Aman nazar değmesin, maşallah:nazar::nazar:

iyiyiz cnm ankete katıldın mı bakalımmm hadi iş başına önceee:1:

senin ki kız mı acabaaaa güzelliği aldıığına göreee öyle derler ama :34: bende de cıkıyooo canım sivilce iğrenç bisey gercekten ama yapcak pek bisey yok , limon -yoğurt kürü uyguluyorum arada biiii:34:

Saol arkadaşım bende bir deneyeyim o kürü bakalım inşallah düzelir bi doğsun yaramazım benim sivilcelerimin çıktığı her aynı yerlerinden öpecem onu ceza ona:)))

kızlarrrrrr :52::52::52:

çığlık atmamak için zor tuttum kendimi. Mükemmel bir duyguydu. Annesi kurban olsun ona :49::49::49:

hadi gözün aydın darısı diğer kızların başına :34: :16::16:

Gözün aydın tekmeyi de yedin artık iflah olmassın:))
Önce keseyle başladık, görenler göremeyenler, kalp atışı, testler, cinsiyet derken tekmeler hiç bitmeyecek gibi..
Doğunca da ayy ilk adımı, ilk konuşması kafayı yedirir bunlar bize :)

Tekmelenmeye de seviniyorsak zaten hamile kadın yarı uçmuş kadın demek :)

Maşallah:nazar::nazar::nazar:

bende bebişimi 14 haftalıkken hissetmeye başladım malum 3. Hamileliğim olduğu için erken hissedenlerdenim çok muhteşem bir duygu rabbim hepinize yaşatsın en kısa zamanda inşallah

maşallah canım 3. Bebeğin ne güzel yaa 2. 3. Hamilelikde ilki gibi oluyomu aynı heycanı yaşıyomu insan yine ne biliyim ilki tabiki özeldir ama diğerleri nasıl oluyo

Önce keseyle başladık, görenler göremeyenler, kalp atışı, testler, cinsiyet derken tekmeler hiç bitmeyecek gibi..

EVET CANIM ARTIK YEDİĞİMİZ TEKMELERDEN DARBELERDEN ÜSTÜMÜZE GELEN GAZLARDAN KUSMUKLARDAN VE ÇİŞLERDEN MUTLULUK DUYUCAZ ÇÜNKÜ BİZ ANNE OLUCAZ İNŞALLAH :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Öğrendik sonunda

canım prensesimiz hayırlı uğurlu olsun. .sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabim.

Aynen öyle. Kese derken, kalp atışı derken her geçen zaman farklı bir gündem oluyor. Yarın da cinsiyetini öğrenirim inşallah. Sonra bebek hazırlıkları, sonra doğum, ilk adım, ilk gülüş... Bitmez ki..

Herkese merhabalar,
Cinsiyetini öğrenen ve ilk tekmesini hisseden arkadaşlarımı gönülden kutluyorum.:36::36:Benim oğluşumdan henüz bir tekmeleme hareketi görmedim ümitle bekliyor annesi.:16::16:Yanlz kendimde şunu gördüm bebeğim hiç tatlı sevmiyor.Ki evvelinde pastalar kekler sütlü tatlılaraa bayılırdım.Şimdiyse Varsa yok sa ekşiler,limonlar,salatalar:39::39:Yavrum annesine hiç kilo aldırmak istemiyor.Böylelikle ye tatlıyı doğur atlıyı tezinide birkez daha çürütüyorum:8::8:

Back
X