2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızzzzzzzz bunun ayaklarında belliii oyyyyy çok tatlılar yaaaa :52::52::52:keyfi gayet iyi görünüyooorrr maaşallahhh:nazar::nazar::nazar::nazar:

ha ha aha sagol arkadasım ogun kocaman bır cıkolata yedım ılk defa cok hareketlı gordum sınırlımıydı mutlumuydu bende anlamadım heyecanlı heyecanlı ayaklarını ellerını hızlı hızlı yer degıstırıp duruyordu.evet daha oncede resımlerını yayınlamıstım rahatına duskun olacak hep boyle masallh benım kızıma.

Gunaydinlarrrr...
İkili test sonucumuz cikti. Yas riskimiz dogal olarak yuksek, 1:280. Ama digerleri 1:10.000 gibi. Ben yaimdan dolayi korkuyordum ve amniyosentez yaptirmak istiyordum, doktor amniyosentezin a'sini bile duymak istemxiyorum dedi. Mutluyuz yani.
Bugun ilk defa peynirli, salatalik, domatesli bir kahvalti yapabildim, daha da mutluyum. Hala zeytin, cay vs. yiyemiyorum ama digerleri de yeter, cok ozlemisim.
Bu arada polemik olmasin diye simdiye kadar hic soylemedim ama gecen hamileligimde 1,5 kg aldim. Kizim 3,100 gr dogdu. Tabii 70 kg ile hamile kalmistim ve hem hamilelik sirasinda hem de emzirme doneminde bebegime yetecek depolarim vardi. Yani 50 kg ile hamile kalsaydim 1,5 kg almak sagliksiz olabilirdi belki. Doktorum en basindan yedigim ictigim herseye karisarak bunu basarmami sagladi. Bu hamileligimde de 3 kg vermis durumdayim, bugun cok ozledigim ve aylardir ilk defa yiyebildigim icin yedim ama bundan sonra dikkat etmeyi dusunuyorum. İlk hamileligimde dogumdan 2 gun once yeni tasidigimiz evimize saatlerce yuruyerek esya alisverisi yapiyordum, agirlasmadigim icin hicbir zorluk cekmedim. Bu hamileligimde de oyle olsun istiyorum. :12:

merhaba arkadaslar kırk yılda bır gırdım kımse yok ha h aha..sıze kendımden haberlerım var.ıkı gun once kontrolumuz vardı bebegımı en son ıkılı testte gormustum bılıyorsunuzkı 10 haftalıktan berıdır benım pıtırcıgıma erkege benzıyor dıyordu doktor.en son ıkılı testte de bır yukseltı vardı ben pıpısı olusacak heralde dıye dusunmustum ama doktor kız ve erkek bebeklerın ılk basta cınsel organları benzer yukseltı gosterır demıstı.ama bızım gonlumuzden de gecen kızdı.tabıkı en onemlısı saglıklı ve hayırlı olması ıdı.ıkı gun once bebegımı gordum ayaklarını tepıstırıyordu bır ara esnedı hatta doktor resmını cektı.agzı acık yavrum benım.cınsıyet konusunda bılıyorsunuzkı benım hamılelıgımın basından berıdır bulantım olmadı.bulantısı olamayıp kızı olan varmı dıye umutlar aramaktaydım.gelelım kesınlesen cınsıyetımıze KIZIM OLUYOOOORRRRR doktor 100 de yuz dedı hatta erkek olursa butun kıyafetler benden dedı kac kere bacak arasının resmını cekmıs bana verdı hakıkaten pıpısı yoktu.allah gonlumuze gore verdı.bu aradasırt kemıgının olusup olusmadıgına falan baktı 3.lu teste gerek gormedı.20 gun sonra detaylı ultrason ıcın cagırdı ayrıca 4 boyutluda bakacagını soyledı.sımdılık benden bu kadar dılerım butun annelerımız saglıklı rahat hamılelıklerını gecırır.bebıslerımızede saglıklı olmalarını dılerım.bu arada bebgını hıssedıyormusun dersen elımı koydugumda az pıtırtılar oluyor gıbı ama normalde hıssetmıyorum.doktor daha kemıklerının cok sert olmadıgını bıraz daha beklemek gerek zaten agırlıgıda dusuk bu aylarda dedı yanı normalmıs.

Gözünüz aydın bayanlar testler temiz çıkmış, hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza da alırsınız inşallah

kızlar bu ayrıntılı ultrason da cd veren hastaneler hangileri ve kaç paraya yapıyolar mümkünse Anadolu Yakasındaki hastanelerden bildiğiniz varsa bana söylermisiniz eşimle araştırıyoruz ama kendi gittiğimiz hastanede (KURTKÖY EMSEYDE) uzman hoca bakıomuş ve CD veriyomuş ama 300tl bu fiyat bize çok fazla geldi , cd vermeden sadece radyoloji bölümü bakarsa 80 tl dediler ama biz cd istiyoruz hatıra saklamak için
Ankarada genelde 150 tl. CD de veriyorlarmış.

sfkayn En kısa zamanda yeni bir bebeğin olur inşallah

masallah bebısıne arada pıpısı gorunuyormu acaba merak ettım.kımse resım koymuyor nedense.kızları erkeklerı bır gorelım.
Pipisini gösterdi doktor ama verdiği resimde bebek bile anlaşılmıyor, çok kötü. Ayrıntılı ultrasonda görürsünüz zaten dedi. Bana da o an gördüklerim yetti zaten.
:nazar: oyyyyyyy yine bir erkek dahaaaa sağlıklı sıhhatli gelir insallah cnmmm :52::52:
Evet bu yıl erkek bol maşallah. Ben en başta kız hissediyordum ama sonra erkek hissetmeye başladım. Hatta kız dese çok şaşıracaktım o kadar emindim. Beni gören de 1-2 kişi hariç hep oğlun olacak diyordu zaten.

KV çok erkek istiyordu. Duyunca havalara uçtu

Günaydın kızlar

Biz geldik oğluşumla :emir_bebek: Bebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş :nazar: Prensimiz geliyor :emir_bebek:

İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsun :nazar: Tahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs görünüyor

Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah

ayy maşşallah canım yesinler oğlunu:nazar:, bir erkek adam daha geliyor demekki bolca erkeğimiz oldu :9:

merhaba arkadaslar kırk yılda bır gırdım kımse yok ha h aha..sıze kendımden haberlerım var.ıkı gun once kontrolumuz vardı bebegımı en son ıkılı testte gormustum bılıyorsunuzkı 10 haftalıktan berıdır benım pıtırcıgıma erkege benzıyor dıyordu doktor.en son ıkılı testte de bır yukseltı vardı ben pıpısı olusacak heralde dıye dusunmustum ama doktor kız ve erkek bebeklerın ılk basta cınsel organları benzer yukseltı gosterır demıstı.ama bızım gonlumuzden de gecen kızdı.tabıkı en onemlısı saglıklı ve hayırlı olması ıdı.ıkı gun once bebegımı gordum ayaklarını tepıstırıyordu bır ara esnedı hatta doktor resmını cektı.agzı acık yavrum benım.cınsıyet konusunda bılıyorsunuzkı benım hamılelıgımın basından berıdır bulantım olmadı.bulantısı olamayıp kızı olan varmı dıye umutlar aramaktaydım.gelelım kesınlesen cınsıyetımıze KIZIM OLUYOOOORRRRR doktor 100 de yuz dedı hatta erkek olursa butun kıyafetler benden dedı kac kere bacak arasının resmını cekmıs bana verdı hakıkaten pıpısı yoktu.allah gonlumuze gore verdı.bu aradasırt kemıgının olusup olusmadıgına falan baktı 3.lu teste gerek gormedı.20 gun sonra detaylı ultrason ıcın cagırdı ayrıca 4 boyutluda bakacagını soyledı.sımdılık benden bu kadar dılerım butun annelerımız saglıklı rahat hamılelıklerını gecırır.bebıslerımızede saglıklı olmalarını dılerım.bu arada bebgını hıssedıyormusun dersen elımı koydugumda az pıtırtılar oluyor gıbı ama normalde hıssetmıyorum.doktor daha kemıklerının cok sert olmadıgını bıraz daha beklemek gerek zaten agırlıgıda dusuk bu aylarda dedı yanı normalmıs.

öncelikle canım Kızına maşallah:nazar:, ne güzel gönlünüzdeki olmuş :16:
benim kıza bir kız kardeş daha geldi ohh oynarlar böyle:8: merk etme canım bnmde hiç miğdem bulanmadı ve kızım oluyor:16:

bu arada hanımlar kızlar göstermez diyorlar ama benim kızın herşey ortada buda popodan görüntüsü:1:
buraya koyuyorum ki en azından birbirimizden fikrimiz olsun

$IMG_1136.webp

Ankarada genelde 150 tl. CD de veriyorlarmış.

sfkayn En kısa zamanda yeni bir bebeğin olur inşallah

Pipisini gösterdi doktor ama verdiği resimde bebek bile anlaşılmıyor, çok kötü. Ayrıntılı ultrasonda görürsünüz zaten dedi. Bana da o an gördüklerim yetti zaten.

Evet bu yıl erkek bol maşallah. Ben en başta kız hissediyordum ama sonra erkek hissetmeye başladım. Hatta kız dese çok şaşıracaktım o kadar emindim. Beni gören de 1-2 kişi hariç hep oğlun olacak diyordu zaten.

KV çok erkek istiyordu. Duyunca havalara uçtu

masallah bebegıne kucagında kokladıgın gunlerıde gor ınsallh.

Kızlar cinsiyet konusunda çin takvimi tutmadı ama nub teorisi tuttu. Ultrasonda çıkıntıyı yukarı doğru görmüştüm.

amın saol arkadasım hepımızın bebegı hayırlı saglıklı olsun ınsallh.bızımkını son anda cektıgınden hayalet gıbı cıkmıs dıkkatlı bakınca bellı oluyor ama esım anlayamadı dıger resımlerı bıle tek tek gosterıyorum bak bu kafası bu karnı dıye yoksa dırek bakınca anlayamıyo nedense :)

Merak etme canım o konuda yalnız değilsin, ben de ultrason çıktılarını eşime izah ediyorum tek tek ama benim gördüğümü göremiyor.
Sonra da "Annelik böyle birşey" diyip işin içinden çıkmaya çalışıyor;)

Günaydın kızlar

Biz geldik oğluşumla :emir_bebek: Bebeğim annesinin sözünü dinledi ve gösterdi kendini, erkekmiş :nazar: Prensimiz geliyor :emir_bebek:

İkili test sonuçlarına iyi dedi doktor. Gelişimi de iyiymiş şükürler olsun :nazar: Tahmini doğum tarihimiz de 28 mayıs görünüyor

Darısı cinsiyet öğrenemeyen kızlara inşallah

Maşallah oğluna:nazar::nazar::nazar:
Testlerin de temiz çıkmış gözün aydın, bizde yarın gidiyoruz umarım bizimki gösterir..

ayy maşşallah canım yesinler oğlunu:nazar:, bir erkek adam daha geliyor demekki bolca erkeğimiz oldu :9:

öncelikle canım Kızına maşallah:nazar:, ne güzel gönlünüzdeki olmuş :16:
benim kıza bir kız kardeş daha geldi ohh oynarlar böyle:8: merk etme canım bnmde hiç miğdem bulanmadı ve kızım oluyor:16:

bu arada hanımlar kızlar göstermez diyorlar ama benim kızın herşey ortada buda popodan görüntüsü:1:

Eki Görüntüle 582308

masallah kızına sımdıkı kızlar boyle demkkı benımkınde arada oyle bır yukseltı yok neden acaba senınkı erkek olabılırmı.

Merak etme canım o konuda yalnız değilsin, ben de ultrason çıktılarını eşime izah ediyorum tek tek ama benim gördüğümü göremiyor.
Sonra da "Annelik böyle birşey" diyip işin içinden çıkmaya çalışıyor;)

Maşallah oğluna:nazar::nazar::nazar:
Testlerin de temiz çıkmış gözün aydın, bizde yarın gidiyoruz umarım bizimki gösterir..

esınde ısın kolay yolunu bulmus desene ben bıde buyutec verıyorum elıne ha ha ha baba olacak oda gorsun banane :1:

Haa, bu arada dun ikili test sonucumuzun temiz oldugunu ogrenince ailelerimize haber verdik. Kayinvalidem ilk kizimin cinsiyetini ogrendiginde: " Olsun, kizi doguran, erkegi de dogurur." demisti. Dun ikincinin de kiz oldugunu duyunca: " Ucuncuyu de yaparsiniz canim n'olacak. Yaparsiniz, di mi?" dedi. :) Ben de ucuncunun erkek olacagi ne malum, ev kadinlar hamamina donmesin sonra dedim. :) Tabbi, yas 36, bunda bile odum koptu ikili test sonucunu alana kadar, nereye doguruyorum ucuncuyu demedim.
Ben artik guluyorum boyle yorumlara ama kizimda cok sinirleniyordum.

masallah kızına sımdıkı kızlar boyle demkkı benımkınde arada oyle bır yukseltı yok neden acaba senınkı erkek olabılırmı.

teşekkür ederiz teyzesi bütün bebişlerimize maşşallah 16+1 deki görüntüsü bu
Ciddimisin?:18: ama doktor baktı burdan da anlaşıldığı gibi kız dedi bize geçen gün, erkek olana baktım biraz daha uzuncası bunun biraz daha çıkıntılıydı
eğer sonradan pipili çıkarsa keserim pipisini:26:

seninkini tatlım varsa böyle alttan koyabilirmisin acaba merak ettim:26:

merk etme canım bnmde hiç miğdem bulanmadı ve kızım oluyor:16:

Eki Görüntüle 582308

Totosunun bile fotosu var kocaman oldular maşallah:nazar:
Kese içinde ufacık noktayı görücez diye ölüyoduk, şimdi totolar, pipiler :))

Benim de hiç midem bulanmadı, bana da genelde erkek diyorlar ama ben birşey düşünemiyorum yarın kontrolümüz var bugüne kadar da pek merak edip heyecanlanmamıştım.
Ama sizinkilerden etkileniyorum sanırım, heyecan yaptım yarını merak ediyorum ama bebeğim göstermeyecek diye neredeyse eminim:27:

Haa, bu arada dun ikili test sonucumuzun temiz oldugunu ogrenince ailelerimize haber verdik. Kayinvalidem ilk kizimin cinsiyetini ogrendiginde: " Olsun, kizi doguran, erkegi de dogurur." demisti. Dun ikincinin de kiz oldugunu duyunca: " Ucuncuyu de yaparsiniz canim n'olacak. Yaparsiniz, di mi?" dedi. :) Ben de ucuncunun erkek olacagi ne malum, ev kadinlar hamamina donmesin sonra dedim. :) Tabbi, yas 36, bunda bile odum koptu ikili test sonucunu alana kadar, nereye doguruyorum ucuncuyu demedim.
Ben artik guluyorum boyle yorumlara ama kizimda cok sinirleniyordum.

öncelikle bayıldım demekki 2inci kız bu bende ilk kızım olucak inşallah ikinciyide kız istiyorum 3üncüde olabilir kız kardeşler birbirine destek olsunlar :9: eşime düşünsene 3 kızın olduğunu diyorum hepsi birbirinden süslü korkuma tutmam gerek o zman diyor:1:

teşekkür ederiz teyzesi bütün bebişlerimize maşşallah 16+1 deki görüntüsü bu
Ciddimisin?:18: ama doktor baktı burdan da anlaşıldığı gibi kız dedi bize geçen gün, erkek olana baktım biraz daha uzuncası bunun biraz daha çıkıntılıydı
eğer sonradan pipili çıkarsa keserim pipisini:26:

seninkini tatlım varsa böyle alttan koyabilirmisin acaba merak ettim:26:

ıkı 3 sayfa once koydum resmını bakabılırsın sende bana erkek demıstı sımdı yuzde yuz kız dedı senın resmı gorunce bende bı yerden pıpı cıkmasa dıyorum sımdı :)

Totosunun bile fotosu var kocaman oldular maşallah:nazar:
Kese içinde ufacık noktayı görücez diye ölüyoduk, şimdi totolar, pipiler :))

Benim de hiç midem bulanmadı, bana da genelde erkek diyorlar ama ben birşey düşünemiyorum yarın kontrolümüz var bugüne kadar da pek merak edip heyecanlanmamıştım.
Ama sizinkilerden etkileniyorum sanırım, heyecan yaptım yarını merak ediyorum ama bebeğim göstermeyecek diye neredeyse eminim:27:

ne kaldı şurda canım dolu dolu 5 ay geçiyor zaman büyüyorlar hemencecik annelerini bile tepikliyorlar artık :emir_bebek:

emin olma annesi sen öncesinden çikoltayı bir ye bak nasıl hareketleniyor doktorda uğraşırsa biraz görebilirsiniz:9: banada herkes erkek dedi belirtilerimin hepsi erkekti ama hepsi hurafe baştada doktor erkek demişti ama neyseki tutmadı, bende artık erkek gibi kız doğurucam diyorum:27:

Back
X