Gunaydinlarrrr...
İkili test sonucumuz cikti. Yas riskimiz dogal olarak yuksek, 1:280. Ama digerleri 1:10.000 gibi. Ben yaimdan dolayi korkuyordum ve amniyosentez yaptirmak istiyordum, doktor amniyosentezin a'sini bile duymak istemxiyorum dedi. Mutluyuz yani.
Bugun ilk defa peynirli, salatalik, domatesli bir kahvalti yapabildim, daha da mutluyum. Hala zeytin, cay vs. yiyemiyorum ama digerleri de yeter, cok ozlemisim.
Bu arada polemik olmasin diye simdiye kadar hic soylemedim ama gecen hamileligimde 1,5 kg aldim. Kizim 3,100 gr dogdu. Tabii 70 kg ile hamile kalmistim ve hem hamilelik sirasinda hem de emzirme doneminde bebegime yetecek depolarim vardi. Yani 50 kg ile hamile kalsaydim 1,5 kg almak sagliksiz olabilirdi belki. Doktorum en basindan yedigim ictigim herseye karisarak bunu basarmami sagladi. Bu hamileligimde de 3 kg vermis durumdayim, bugun cok ozledigim ve aylardir ilk defa yiyebildigim icin yedim ama bundan sonra dikkat etmeyi dusunuyorum. İlk hamileligimde dogumdan 2 gun once yeni tasidigimiz evimize saatlerce yuruyerek esya alisverisi yapiyordum, agirlasmadigim icin hicbir zorluk cekmedim. Bu hamileligimde de oyle olsun istiyorum.