Ben sizi elestirmedim ayrica muhalefet lafini sizede etmedim,siz tecrubenizi paylastiniz ben bebegimi dogurdugumda hemen sutum geldi boyle bir sorun yasamadim ok. Guzel bizi bilgilendirdiniz saolun lutfen kendi yazdiklariniza bakin.Muhalefet lafim Onlar anlamazlar anlamakta zorunda degiller buldumcuk gibi yakistirmalar yaparlar gibi seyler yapan arkadasaydi sizinle ayni fikirde olabilir ama nedemek onlar anlamazlar ben sikildim su taraftar yazilardan.Ben ne size nede hic kimseye boyle bir yakistirma yapmadim, asla yapmamda.
Kimin avukatligini yapmisim ?O zaman sizide savunmusum sezeryaninda kotu birsey olmadigini soylerek ama kimseyide savunmadim o da ayri, bence yazilanlari birkez daha okumalisiniz.Siz kendiniz tavirli konustunuz ve benim soylediklerimi saptirdiniz.Sanki ben normal dogum olmali sezeryan kotu birsey demisim gibi sanki size yanlis olani yapmissiniz demisim gibi tavirli konustunuz, ayrica hic demedim diyedebilirim.Ablamin olayindan korktunuz sizin soylediklerinizin yaninda hicbirsey kaliyor, cocugumun hava akiminin kesilmesiyle yasamamsi mumkun olmayabilir,beyinde sorun olabilir,sakat kalabilir vb. Seyleri soyleyen bir insanin lavma ve 2. Ameliyat denmesinden korkmamasi lazim.Oluyordu falan mi dedim, inanin bildigim cok kotu hem normal hemde sezeryan hikayeleri var, eminim sizinde vardir.
Ne ben sizin fikirlerini savunmak zorundayim nede siz, ben sizi cok iyi anliyorum anladigimida belirmistim eminim sizde biliyorsunuzki bu isin asli normal sagliklisida normal bircok arastirmada dogum esnasinda kadinin temizledigi rahmin korundugu bebegin rahimden gecerken asilandigi,cigerlerinin dogum sirasinda daha hizli calisip dis dunyaya hazirlandigi vb. bunlari belirttim evet daha fazla riskli olanida normal bunuda soyledim sizede hak verdim yinede savunma tarzi degil evet haklisiniz riskli ama dogalida saglikli dedim.
Ben boylesi birseyden topikten ayrilmanizi istemem yada yorum yazmamanizdan burda birtek ben yokum, ben sizin paylasimlarinizi okuyan bir insandim bundan sonra istemezseniz benimlede konusmazsiniz.