Ben hiç olmayacağım. Biri doçent olmak üzere 3 doktorun fikrini aldım gerek görmediler galiba ama olursanda şöyle böyle olur demediler ortada bir durum galiba ben olmama tarafında şansımı kullandım![]()
ben dr. uma sordum. olabilirsin dedi. peki zararı var mı dedim. artık iyi vuruyorlar dedi. eskiden sıkıntılar olabiliordu dedi. bende ne olur ne olmaz diye yaptırdım. çoğu dr. evde doğum yapmıcaksın nasılsa diyor ama Allah korusun nerde doğum yapcağımızda belli olmaz. :)
bu gece rüyamda doğum yapıodum hatta. ben daha çok var sanıyormuşum ama vakit hemen gelmiş. hiç hazırlığım yokmuş. çok üzülüyorum ağlıyorum. kk ya yazayım diorum hatta. hazırlıkları erken yapmak daha mantıklıymış diye yazayım diyorum kendi kendime. evde de bir sürü misafir varmış. onlar yüzünden gecelik pijama bile ayarlayamamışım. evde açılma hissediorum kendimde. hatta sonra kalçama kadar bi açılma hissediyorum. bebek doğdu doğacak. acım sızım yok ama korkuyorum bebek hastaneye gitmeden doğarsa diye. kordonunu kim kescek diye. hastaneye gidioruz. kimse benle ilgilenmior. yanımda eşim falan var ama kimse etraftakilere bişi sormuyor. ben soruyorum. doğum yapıcam ben nereye gideyim diye. ama zor konuşuyorum. zor yürüyorum. eşime diyorum neden siz sormuyorsunuz diye. ağlıyorum kimse benle ilgilenmiyor diye