2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
kızlar yardım edin ya. moralim bozuk ya. off kaç kere gittim geldim bi beşik alamadım ya. belise bakcamtım dönerken. 60*120 lik orda var demişti burdan bi arkadaş. ama kapanmıştı. yolu boşuna uzattım iyice moralim bozuldu. yarın dinlenmek istiyordum. bu durumda bir daha gitcem yarın belise :(

arkadasım o arkadas bendım.ben babyhope besık aldım.60*120 beyaz.ınternetten bakabılırsın g.g.yor dan ama ben yasadıgım sehırden daha uyguna aldım.buyuk sehırden haylı haylı bulabılırsın.belısın mobılyasının daha ınce oldugunu soyledıler bana bende vazgectım babyhope gercekten cok guzel hem kansorojen madde ıcermıyor hemde fıyatı cok cok uygun belısten.

ikeadan verdim sipariş ama hala tereddütlüyüm. ikeanınki sünger sadece çünkü

canım yatak konusunda eğer imkanın varsa işbir yatağı tavsiye ederim Quallofil Allerban bebek yatağı yorganı ve yastığı toplam 500 tl biraz pahalı ama biz bundan almaya karar verdik çok kaliteli geçen hafta gittik baktık ve çok güzel ürünler yorganı kışın sıcak yazın serin tutuyormuş ve işbir kaliteli bir marka sonuçta bebek yatacak eğer düşünürsen ben çok beğendim

kızlar ya isim konusundda karasızım kız ismini bulmuştum ne güzel hazırdı ismimiz
dedemizin adı ERHAN bu isim garanti ama ben kullanamam sırf hatır olsun diye kimlikte süs kalacak yani:47:
onun yanına bulduklarım
ENSAR
TAHA YADA TALHA
EYMEN
YUSUF
ENES hepsinin anlamıda çok güzel

KIZÇELERİ OLACAKLAR
kızım için baktığım isimlerdi malesef pipican kandırık yapınca kaldı:1:
ZEHRA MİNA yada AZRA MİNA koymayı düşünüyodum
BERRA
FEYZA
SENA
ZÜMRA
ESİLA
RANA
FERİHA
ESLEM
YÜSRA
NİLBERRA
REYYAN
HÜSNA
SİZLERDE FİKİR SAHİBİ OLURSUNUZ BUNLARDA ANALAMLI VE GÜZEL İSİMLER TAVSİYE EDERİMM:3:

merhaba oglum olsaydı eymen koyacaktım cok ta guzel anlamı var.arastırabılırsın.

Kizlar bebekler icin visko yatagi kesinlikle onermiyorlar , lateks yataklari oneriyorlar ben isbirden baby bed lateks yatak alacagim 70-140 mathercare dende karyolasini alacagim cunku ahsaplarida saglikliymis suan %30 indirim yapip onu size hediye ceki olarak veriyorlar.

arkadaşlar merhaba benim iki gündür ara ara alt tarafımdan bıcak saplanır gibi ağrılar giriyoo normal mi sizce?benim durumumda olan var mı?yarın kontrolüm var ama çok endişelendimmmm

arkadaşlar merhaba benim iki gündür ara ara alt tarafımdan bıcak saplanır gibi ağrılar giriyoo normal mi sizce?benim durumumda olan var mı?yarın kontrolüm var ama çok endişelendimmmm
endişelenme bence yarın doktora sor ama banada arda oluyor geçiyor geçmiyorsa sıkıntı olur dikkat et genede dinlen sen

bicak saplanir gibi olan o agri banada olmustu birkac kez.doktoruma sordugum zaman rahmin buyuyor olmasina yormustu.anlik minik agrilar ama can yakiciydi,

ahh cnm neden canını sıkıyosun bosver kımle gıdıyosa gıtsın
sende kafana gore takıl ıstedıgını al yap daha ne ıstıyosun
yaa hep peşinde olsa benm dedigim olcak dese dahamı ıyı
hıc takılma bebegını uzme kendı ıstedıgını yap derım benm
ben hamıle kaldım kalalı bırgn kayınvalıdemle basbasa kaldım demedıgını bırakmadı sırf uzmek ıcınne nispetler ne laf sokmalar anlatamam , dıger gelınıyle dıger torunuyla kıskandırmaya calıstı benı yaptıklarını anlatsam agzın acık kalır o kadar belliki benı huzursuz etmek istedigi icin yaptıgı tansiyonum dustu carsıda oturdum kaldım yere inan 3 gün kendime gelemedim sonrada amaaannnnn dedim Allah eşimle bebegimle huzurumuzu bozmasında gerisi boşşşşş hıcc takılmmamaya calısıyorum ınan
kim ne düşünüse düşünsün sende once kendını bebegini dusun bence
ınan dıbınden ayrılmaması daha kotu olurdu:1:

aynen :emir_bebek: benimki dibimden ayrılmıyo çatkapı evimde çok ilgili herşeye karışıyo iki gün kayınvalideleri değişsek de kafa dinlesem :49:

canım ya boşver canını sıkma sen araya girme onlar anne -evlat nereye kadar uzatacaklar düzelir
benim eşimde annesini çok üzer hiç karışmam ama ewe dönünce eşime çok kızarım biraz damardan girerim, bizimde olacak o bana öyle yapsa hoşuna gidrmi falan diye bakıyorum 2 saat sonra düzelmiş bile..
bence bebişin olunca dayanamaz gelir eşin yokken gelir yine gelir anne yüreği dayanmaz çünkü..
sen hiç canını sıkma biliyorum arada kalıyosun ve karşı tarafın seni suçladığını dşünüyosuun salla gitsin sen bebişii düşün moral bul:54:
bi aç gün sıkıntıı geçer düzelir bak göreceksin,kendini başka şeylerle oyala üzülme bebişin için:34:
sağol canım, ne güzel anlamışsın durumumu, aynen öyle bir durum oldu ki sen ben eşimi küstürtmüşüm gibi..yani yapılan çok kırıcı o ayrı ama annesidir nihayetinde öyle suratına teli kapatacak torun göstermeyecek gibi şeyler de asla istemem..keşke hiç yaşanmasaydı bütün bunlar..neyse artık olan oldu, dediğin gibi durup beklemeye karar verdim..

kızlar ya isim konusundda karasızım kız ismini bulmuştum ne güzel hazırdı ismimiz
dedemizin adı ERHAN bu isim garanti ama ben kullanamam sırf hatır olsun diye kimlikte süs kalacak yani:47:
onun yanına bulduklarım
ENSAR
TAHA YADA TALHA
EYMEN
YUSUF
ENES hepsinin anlamıda çok güzel

KIZÇELERİ OLACAKLAR
kızım için baktığım isimlerdi malesef pipican kandırık yapınca kaldı:1:
ZEHRA MİNA yada AZRA MİNA koymayı düşünüyodum
BERRA
FEYZA
SENA
ZÜMRA
ESİLA
RANA
FERİHA
ESLEM
YÜSRA
NİLBERRA
REYYAN
HÜSNA
SİZLERDE FİKİR SAHİBİ OLURSUNUZ BUNLARDA ANALAMLI VE GÜZEL İSİMLER TAVSİYE EDERİMM:3:
ben yusufu beğendim,erhanın yanına güzel oluyor bence:34:

ben bebeği sallamanın olumlu olduğunu biliyorum. bebeğin beyninin içinde bir sıvı varmış onun dağılmasına sebeb oluyormuş. zaten bebek karnımızda sürekli sallanıyor. yani anne karnındaki ortamın rahatlığını hissetmesine de sebeb oluyormuş. bu arada mahallenin en mutllu bebeği die bir kitap okuyorum yabancı bir doktor yazmış. kundaklamayı saçma bulurdum ama doktor bebek için kundaklama ve sallamanın bebek için gerekliliğine değinmiş ve sebeblerini açıklamış. bebekler yrıca sessiz ortamda uyumayı sevmezlermiş çünkü anne karnı çok gürültülüymüş saç kurutma makinesi çmaşır makinesi gb sesleri sevme sebebleri anne karnındaki ortamı hatırlamalarıymış. bebek çok şiddenli ağlıorsa kundaklayın hafif değil hızlı sallayın kulağına güçlü şekilde hişşşşşşşşşşşşşt deyin ağlamasını kesecektir diyor yazar.
harvey karp di mi, ben de okudum onu, bir arkadaşımın bir aylık bebeği var, harvey karp yöntemlerinden epey faydalandılar. Farklı farklı akımlar var işte, yaşam şekline ve bebeğe göre karar vermek gerek diye düşünüyorum. O yüzden bir çok şey için henüz kararımı vermedim (emzik, kundak, sallama,kucak zamanları...) benimki sanırım pek doğal yöntemleri alamayacak çünkü çalışıyorum ve mecbur birine bırakacağım ama evde olsaydım daha doğal yöntem ağırlıklı büyütürdüm belki...

çok arada bir bi defa oluyor, öyle sık sık oluyorsa ara doktorunu bence canım

kızlar ateşim yine yükseldi
38.4 bu sefer
bir yandan üşüyorum bir yandan yanıyorum.
eşim nöbetçi eczaneden minoset almaya gitti. umarım düşürür. karnım da çok sıcak
umarım bebeğim etkilenmiyordur.:2:

slm kızlar bugün idrar tahlili yaptırdım 3-4 lökosit ve bakteri çıkmış herşey normal ama idrar bulanık diyo eritrosit falan yok. gerçi laboratuvarda normal plastik bardağa verdim örneği kapaklı falan değildi aslında güvenilir bir yer ama bilemedim. doktor randevum 1 hafta sonra da fikri olan varmı önemli mi acaba? kan değerlerim de demir hapına rağmen birazcık düşük çıkıyor. siz bişey yapıyor musunuz kan değerleri normal olsun diye? şu idrar testiyle ilgili de fikri olan mı varmı merak ettim kızlar...

canım idrar testinden önce alt bölgeni iyice yıka ilk ve son idrarını dışarı yap benim de böyle çıkmıştı meğerse vajinal akıntım karışmış :emir_bebek: tekrar yapınca temiz çıktı belki seninki de öyle olmuştur :49:

kızlar ateşim yine yükseldi
38.4 bu sefer
bir yandan üşüyorum bir yandan yanıyorum.
eşim nöbetçi eczaneden minoset almaya gitti. umarım düşürür. karnım da çok sıcak
umarım bebeğim etkilenmiyordur.:2:

geçer inşallah canım eşin söleseydi hamile olduğunu ona göre ilaç versin eczacı. benim de burnum tıkandı sprey verdi doktor bi de ateş düşürücü, bunlar bebeğe zarar vermicek dedi ama ben ondan iki tanecik içebildim korkuyorum .eşim benden çok korkuyo hiç içme dedi ama ateşimi düşürdü. hapın adı tamal mı tamol mu öle bişe

Cok benzerini ben yaşıyorum dünden beri sorduğumda bana da kalça kemikleri doguma zemin hazırlamak icin gevşermiş ve beraberinde rahimde büyüdüğü icin öyle agrilar sancılar olurmus dediler ve ben suan yattığım yerden sağa sola bile dönemiyorum yürürken penguen gibi yürüyorum sancıdan falan filan rahat ol yani canim ve yarin bizi de haberdar et ins durumdan bizde ona göre hareket edelim benim kontrolüm de cuma bakalim doktorun ne diyo

Dün doktor randevum vardı.Geçen hafta bende böyle ağrılar yaşamıştım.Doktoruma sordum.Gaz yapar dedi..

arkadasım o arkadas bendım.ben babyhope besık aldım.60*120 beyaz.ınternetten bakabılırsın g.g.yor dan ama ben yasadıgım sehırden daha uyguna aldım.buyuk sehırden haylı haylı bulabılırsın.belısın mobılyasının daha ınce oldugunu soyledıler bana bende vazgectım babyhope gercekten cok guzel hem kansorojen madde ıcermıyor hemde fıyatı cok cok uygun belısten.

Bende babyhope beşik aldım. 2 çekmeceli olanından. Yatağı uyku seti hepsi içinde 370 liraya. 3-4 yaşına kadar kullanabilir dediler. Zaten bazasıda hazırda var. Beşik küçük geldikten sonra yatağına hemen geçiririz diye düşünüyorum.

Nurgu66 bende en çok YUSUF ismini yakıştırdım yanına. Eğer erhan ismini kullanmayacaksanız içine sinecek bi isim olsun mutlaka 2. ismi.
Bizde Ömer vericez inşallah oğluma :17:

Son düzenleme:
Ben de mantardan muzdaribim kızlar kültürümde çıkmış zaten kaşıntım da çok dr ilaç verecek ama duramıyorum resmen kaşıntıdan travazol var ama sürsem mi karar veremedim:(

ben bebeği sallamanın olumlu olduğunu biliyorum. bebeğin beyninin içinde bir sıvı varmış onun dağılmasına sebeb oluyormuş. zaten bebek karnımızda sürekli sallanıyor. yani anne karnındaki ortamın rahatlığını hissetmesine de sebeb oluyormuş. bu arada mahallenin en mutllu bebeği die bir kitap okuyorum yabancı bir doktor yazmış. kundaklamayı saçma bulurdum ama doktor bebek için kundaklama ve sallamanın bebek için gerekliliğine değinmiş ve sebeblerini açıklamış. bebekler yrıca sessiz ortamda uyumayı sevmezlermiş çünkü anne karnı çok gürültülüymüş saç kurutma makinesi çmaşır makinesi gb sesleri sevme sebebleri anne karnındaki ortamı hatırlamalarıymış. bebek çok şiddenli ağlıorsa kundaklayın hafif değil hızlı sallayın kulağına güçlü şekilde hişşşşşşşşşşşşşt deyin ağlamasını kesecektir diyor yazar.

Bir dolu farkli ekol var ve her yil da yenileri cikiyor. Hangisini kullanacagina tabii ki herkes kendisi karar verecek. Ornegin ben kundak kullandim, cok faydasini gordum. Olayin psikolojik faydalarinin yanisira bebecik eli kolu dusmedigi icin kesintiiz uyuyabiliyor. Ote yandan hicbir sekilde sallamadim ve hastaneden eve getirdigim andan itibaren kendi oasinda ve yataginda uyuttum. Cok rhat ettim, ediyorum. Bebegim yama saati geldiginde kendi kendine uyuyor. Baska hicbir arkadasimin bebeginde de boyle bir meziyet yok acikcasi ve basta cok sevimli gelen o sallayarak, pispislayarak uyutma rutini ilerleyen aylarda saatlere cikinca ve bek her uyandiginda yeniden uykuya dalmak icin sallanmak isteyince anneleri hayattan bezdiren ve uykusuz birakan bir iskence haline geliyor. Ben gunde 3-4 saat bebek sallayabilecek bir yapida kesinlikle degilim, kendimi de bebegimi de yipratirim. O yuzden kendi kendine uyumayi ogrettim, o da bn de cok mutluyuz. Simdi kardesi dogunca da ayni seyi yapmayi planliyorum, o da ablasi gibi kuzu olur umarim.

Back
X