2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Evet mecbur gideceğim valla gobiş iyice şişmeye başladı göremiyorum zaten , benimde tüyler seyrekleşti gebelikten dolayı sanırım biraz çekingenlik var ama zorunluluk oldugundan ne yapalım mecbur gideceğim hiç deneyimim yok nasıl acıyor mü cnm:)

haliyle oluyor canim cekingenlik.agdaya alisiksan sorun yasamazsin ama ilkse haliyle yanar canin ama zamanla azalir

bizde iyiyiz teyzesi cok sukur.kontrollerinin iyi gecmesine sevindim.doktoruna guven canim.toparlar zamanla.bence kafana hic takma pozitif enerjiler yolla minik yavrusuna:-) benimde bu cumartesi kontrolum 1 kg i gecmisizdir diye dusunuyorum.

Ohh masallAh :nazar::nazar: kuzuna Alkah iyilikler versin ikinize de cnm kiyamam teyzesi iyice büyüyorlar ya masallAh Rabbim sağlicakla kucağımıza alacağımız o günleri de nasip etsin inşallah evet cnm bende öyle yapıyorum kafama takmıyorum iyi benim kızım biliyorum şimdiden hayata sıkıntılı stresli getirmek istemiyorum hersey olacağına varır Rabbim saglık sıhhat versin Yavrukarimiza sagol cnm benim destegin icin

canım valla ben de makinayı tutturuveriyorum, ayna olayı mantıklı, bi arkadaşım önerdi, henüz ihtiyac duymadım ama bidaha epilasyona ihtiyacım olcak gibi çünkü bu sefer ben de zorlandım.

EveT ama ileri aylarda oda pek işe yaramayacak gibi geliyor hem ben epilasyon aleti kullanamıyorum cok sıkıntılı bı fürüm ama bende kaşıntı ve kıl dönmesi yapıyor

haliyle oluyor canim cekingenlik.agdaya alisiksan sorun yasamazsin ama ilkse haliyle yanar canin ama zamanla azalir

Yok cnm aliskan değilim ama acıya da dayanikliyim kendim yapamıyorum epilasyon yapıyordum ama tenim cok hassas kaşıntı kıl dönmesi yaptı bana sonra hastane eldiveni ile yapıyordum ama oda imkansız bu durumda artık ciddi ciddi düşünüyorum kuaför I'sini Allah dan yalnız değilim apartmanda iki Hamiş var beraber gitmeyi düşünüyoruz :))

Ohh masallAh :nazar::nazar: kuzuna Alkah iyilikler versin ikinize de cnm kiyamam teyzesi iyice büyüyorlar ya masallAh Rabbim sağlicakla kucağımıza alacağımız o günleri de nasip etsin inşallah evet cnm bende öyle yapıyorum kafama takmıyorum iyi benim kızım biliyorum şimdiden hayata sıkıntılı stresli getirmek istemiyorum hersey olacağına varır Rabbim saglık sıhhat versin Yavrukarimiza sagol cnm benim destegin icin

amin canim insallah hepimize.sukur edecek o kaadr cok seyimiz var ki..rica ederim.cok cok buyuk sikintilar vermesin allahim caresi olmayan dertler sorunlar.

Hos bulduk Buralardayim cnm ya bu arada unutulmadigima da ayriyetten sevindim senden naber haberler nasıl bebişin nasıl inşallah
Gecmis baya gecmiste kalmış okuyup yetişmem imkansız gibi birsey o yüzden inşallah herkes iyidir guzel haberler aliyorsunuzdur...

iyiyiz canım çok şükür:nazar:gebelik şekerim çıktı benim onla uğraşıyorum işte,benimde geri sayımım başladı.iki hanelere düştük artık biz:nazar::nazar::nazar:darısı sana ve diğer annişlere:32:

amin canim insallah hepimize.sukur edecek o kaadr cok seyimiz var ki..rica ederim.cok cok buyuk sikintilar vermesin allahim caresi olmayan dertler sorunlar.

Amin inşallah cnm cok haklisin Rabbim baska sıkıntılar vermesin biraz da bizlerin elinde cok şükür düzelme imkanı var niye kendimi kızımı bos yere uzeyim ki

mecburen bikini bolgesini ozellikle kuaforde aldirmak zorunda kaliyorum cunku karnimdan gorunmuyor artik..oralardada ne kadar hijyen bulunabilir iste.aklima baska cozum gelmiyor.:17:

bende göremiyorum artık ama kuaför olayıda bana göre değil.1 kere gittim ondada çok çekindim.bir süre aynayla falan idare edicem artık gerisi allah kerim.ben birde hep allah korusun zamanından önce falan doğum olursa her zaman hazır olmak lazım diye düşünüyorum.

iyiyiz canım çok şükür:nazar:gebelik şekerim çıktı benim onla uğraşıyorum işte,benimde geri sayımım başladı.iki hanelere düştük artık biz:nazar::nazar::nazar:darısı sana ve diğer annişlere:32:

Allah iyilikler versin herdaim inşallah cnm cok gecmis olsun dikkat et bende seker taramamı Çarşamba gunü yaptırdım dokdorum iyi çıktı cok şükür ama benimde bir tane olan ışık ikiye çıktı ama doktorum çokda önemsemiyoruz cok sık görülüyor dedi ilerleyen haftalarda kayboluyormuş Rabbim bütün annişlerin ve cevizlerinin yardımcısı olsun inşallah evet ya ben hale üçlü sayidayim neyseki 12 gün sonra bende ikiye düşüyorum artık heyecanla ve sabırsızlıkla gelmelerini istiyoruz Rabbim sağlıklı bı sekilde hepimizin kucağına almamızı nasip etsin Rabbim

iyi dimi kızlar, iyi ya çok şükür, doktor zaten 140 altysa hiç gelmene gerek yok dedi, gtmicem. Çok korkuyordm canım çok tatlı istiyodu, neyseki iyi atlattık saate aldırmaksızın bi nutella çılgınlığı yapıcam, herşey bebişim için :21: bebişim de 675 gr olmuş, 24+2 yiz. Ben çok üzgündüm çünkü doktorda beklerken kızlar 26+3 lük bi bayan daha vardı görseniz beni üçe katlar, bebişi de kocamandıı çok kıskandık beklerken bi moralim bozuldu, ben zayf hamile kaldığım için öle koskocaman bi karnım yok, hiç 6 aylık gibi durmuyorum ama çok şükür herşeyi yolıunda dedi doktor, sen aldırış etme dedi, herkesin bünyesi farklı dedi :46: sevindik, o zaamaaannn nutelllaaaa :52: :49:

Canım sende mi yoksa kilo almayanlardansın:1::30:
Şeker yüklemesi sonucun gayet iyi bence:nazar:

Amin inşallah cnm cok haklisin Rabbim baska sıkıntılar vermesin biraz da bizlerin elinde cok şükür düzelme imkanı var niye kendimi kızımı bos yere uzeyim ki

bende kendimi boş yere üzüp duruom. forum takipten derdim var konusundan bi konu okudum. hem üzüldüm hem sinirlendim. hassasım bu ara sanırım. hafiften ağladım bile. sinirlerim bozuldu

selam kızlar ben bugünlerde sık tuvalete çıkar oldum sizde de böyle mi?
Bende aynı durumdayım ama normal çünkü artık bebekler büyüyor ve rahim baskı yapıyor idrar torbasına

Aaa Kimler gelmiş ya mervecim ve prensesi ben iyiyim cok şükür asıl sizler nasıldınız kızın iyi mı tepiklerini bol mü annesini üzüyor mü bakim:))

Canım biz iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte kızçemle:):)
Asıl sen nasılsın iyimisin??Senin prensesin ne alemde:16:
En son detaylıya girmiştin ufak bir problem gibi bişey çıkmıştı kalbinde
Ne oldu kontrolleriniz ne alemde
Yok canım ya keşke kımıldasa karnımda tepinse ama pek hissetmiyorum ben
Dört gözle bekliyorum kımıldamasını oynamasını:49:

Son düzenleme:
bende kendimi boş yere üzüp duruom. forum takipten derdim var konusundan bi konu okudum. hem üzüldüm hem sinirlendim. hassasım bu ara sanırım. hafiften ağladım bile. sinirlerim bozuldu

Cnm benim üzülme bebeğini de uzme bakim senin iyi olman lazım nedir seni bu kadar etkileyen ne yazıyordu okuma öyle seyleri morelini yüksek tut artık herseyi hissediyorlar bizimle beraber gülüp bizimle beraber ağlıyorlar uzme minnakını

Off sorma canım ya bende eşi ve eşinin ailesi konusuna girdimmi çıldırıyorum
Cinlerim tepeme çıkıyor inanırmısın :S
Helede konu k.valide felansa bide konu sahibi haksız bulunduysa elimde değil çıldırıyorummmmmm:20::20:

Cnm benim üzülme bebeğini de uzme bakim senin iyi olman lazım nedir seni bu kadar etkileyen ne yazıyordu okuma öyle seyleri morelini yüksek tut artık herseyi hissediyorlar bizimle beraber gülüp bizimle beraber ağlıyorlar uzme minnakını

çok acı dolu şeyler değil ama üzüldüm genede. yenge mevzusu ya. bi üyenin yengesiyle ilgili bişiler. kendi üzüntülerim az gibi birde derdim var köşesini okuyup dertleniorum :) bugün çok stresliydim zaten

Off sorma canım ya bende eşi ve eşinin ailesi konusuna girdimmi çıldırıyorum
Cinlerim tepeme çıkıyor inanırmısın :S
Helede konu k.valide felansa bide konu sahibi haksız bulunduysa elimde değil çıldırıyorummmmmm:20::20:

aynen. birde bi kaç üye var ateşli kayınvalide ve görümce savunucusu :) her konuda savunuolar. ben de daha gelin ağırlıklı pencereden bkıorum evet , ama haksız yere haksız diorum. bazıları her koşulda savununca sinir oluyorum. ama ben yengeye daha doğrusu aileye cidden kendim yaşamış gibi üzüldüm ya.

Canım biz iyiyiz çok şükür yuvarlanıp gidiyoruz işte kızçemle:):)
Asıl sen nasılsın iyimisin??Senin prensesin ne alemde:16:
En son detaylıya girmiştin ufak bir problem gibi bişey çıkmıştı kalbinde
Ne oldu kontrolleriniz ne alemde
Yok canım ya keşke kımıldasa karnımda tepinse ama pek hissetmiyorum ben
Dört gözle bekliyorum kımıldamasını oynamasını:49:

Ohh ne guzel Rabbim iyiliğinizi artırsın inşallah TATLIM arada degisiklik yap takla at cnm:))

Ben de iyiyim kızımda iyi teyzesi bizim kiz pek rahatına düşkün ve bogazli olacak galiba No yemek yerken bide yatarken cok tepik atıyor annesi yesin tepiklerini senin kiz tembel desene annesi yada cok Nazlı teyzesi yesin onu iyi olsunda atmadın Rabbim ikinizide korusun inşallah cnm bizde cocuk uzmanına gittik şimdilik iyi bir ay sonra tekrar gelin birde cocuk doğuncaya kalbine bakarız dedi Çarşamba gunü de kendi doktoruma gittim ben gerek duymuyorum iciniz rahat etsin diye girmişsiniz iyi yapmışsınız ama tekrar gitmeye lüzum yok cok sık karşılaşıyoruz evet iki tane ışık var ama çıkta önemli degil dedi o yüzden icin rahat yaptırdım Rabbim şifa versin ben biliyorum kızım iyi annesini tepiklerini ile rahatlatıyor simdi yine bı tepik geldi bak ya:)))

Allah iyilikler versin herdaim inşallah cnm cok gecmis olsun dikkat et bende seker taramamı Çarşamba gunü yaptırdım dokdorum iyi çıktı cok şükür ama benimde bir tane olan ışık ikiye çıktı ama doktorum çokda önemsemiyoruz cok sık görülüyor dedi ilerleyen haftalarda kayboluyormuş Rabbim bütün annişlerin ve cevizlerinin yardımcısı olsun inşallah evet ya ben hale üçlü sayidayim neyseki 12 gün sonra bende ikiye düşüyorum artık heyecanla ve sabırsızlıkla gelmelerini istiyoruz Rabbim sağlıklı bı sekilde hepimizin kucağına almamızı nasip etsin Rabbim

amin canım hepimize inşallah:16:kalpteki ışık içinde canım ,doktorunda önemsemediyse sende düşünmemeye çalış.üzme kendini sakın.geçecektir Allahın izniyle...

Back
X