- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.521
başak, süt sağma işlemini ile bebeklere sütü verme arasında geçen süreci anlatsana. yani buzdolabına mı koyuyorsun, bebeklere vermeden ısıtıyor msun?
senin aldığın medela ikili mi yani iki göğse takılandan mı? bir de süt sağma makinası göğüs uçlarına herhangi bir zarar vermiyor değil mi? arada bir bebeklere memeni de veriyor musun? emmeleri kuvvetlendi mi?
slm kızlar
bugün kontrolüm vardı kendi dr.um olmadığı için başkasına göründüm
önce nst ye girdim şükür sancı çıkmadı kasılma yok
sonra dr. baktı
bebeklerim iyi... suları iyi... rahim ağzı 30a düşmüş ama kapalı...
bu dr. daha ince ölçüm yaptı haliyle benim dr.um daha büyük ölçüyordu sanırım
oğlum 1930 kızım 2200 çıktı
35.haftadan sonra risk kalmaz dedi..
sancı ve suyum gelmezse durumumun iyi olduğunu söyledi...
kızım çok güzel ağzını hareket ettiriyordu teyzeleri...sanki emiyormuş gibi :))
oğlum yine yüzünü göstermedi :))
bizden bu kadar
bugün çok kaynatmışsınız...
milasis Allah tan şifa diliyorum
tuğba aldıkların çok güzel ağız tadıyla kullan inşallah
kızlar bu siteyi gerçekten cok seviyorum,çünkü biribrimizi tanımıyoruz.ama birbirimiz için endişeleniyoruz,seviniyoruz,merak ediyoruz,takip ediyoruz,akıl alıyoruz,paylaşıyoruz...düşündümde diğer sayfalara baktığımda 4 yıldır falan hala konuşanlar varçocukları kreşe baslamış,acaba bizde öyle olur muyuz dersiniz
slm kızlar
sonra dr. baktı
bizden bu kadar
kızlar bu siteyi gerçekten cok seviyorum,çünkü biribrimizi tanımıyoruz.ama birbirimiz için endişeleniyoruz,seviniyoruz,merak ediyoruz,takip ediyoruz,akıl alıyoruz,paylaşıyoruz...düşündümde diğer sayfalara baktığımda 4 yıldır falan hala konuşanlar varçocukları kreşe baslamış,acaba bizde öyle olur muyuz dersiniz
milasis benim de tek yumurta . aynen senin gibi ilk Başlarda ayıran zar yoktu sonradan oluştu muhtemelen 13-14. haftalardı. ben olumsuz birşey okumuyorum. dinlemiyorum. sadece sağlık olsun diye dua ediyorum. moralimi bozmuyorum hiçbirşey için. herşey olacağına varır olumsuz düşünüp davet etmek istemem kötülükleri. iyi düşünelim iyi olsun.
slm kızlar
sonra dr. baktı
bizden bu kadar
kızlarrrrrrr az önce göbeğimin sağ tarafında küçük bir top gibi bir yuvarlak oluştu
taş gibi sertti, karnım böyle yamuk yumuk göründü bir anda
acayip korktum, ilk defa oldu, hiç dokunmadım 2 dakika içinde geçti çok şükür
peki nedir bu arkadaşlar?
canım aynen ben de okulda koştur koştur , nöbet falan derken o zamanlar farkettım avuc ıcı kadar olmustu bende de ılk..aslında sureklı akıntılarım olur eskıden berı de ıste..bu iç güdü mü artık nedır cok rahatsız ettı benı oyle gıttım doktora.o pedı de yaptım ama enfeksıyon varsa o zaman da mavileşir dıyor, amnıyon suyu ıse de mavı olurmus..yok mu bunun kesın ayrımı bılemedım.dr.rahım agzı kapalı suları ıyı dıyor fakat şüphelı yaklaşıyorçamaşırdakı o ıslaklık nasıl sınır bozucu anlarsın benı...ıdrarda enfeksıyon cıkmadı kanda cıktı.kullandm antıbıyotıgı bugun bıttı ama hala her wc ye gıdısımde ben goruyorum 1lıra buyuklugunde bı ıslaklık...gormezlıkten gelıp vucudumu yanıltmaya calısıyorum.gunluk ped kullanınca fazla farkedılmıyo..ınsallah ben de atlatrım da 35-36 haftalara gelırım.dr.o zaman pek rısk kalmıyor yeter bıze o haftalar demıstı..hayırlısı bakalım..
yok canım vajinal değil... artık şüphelenince vajinal bakacaklar sanırımiyi haberler verdin bize. bu rahim ağzı ölçümünü hala ultrasonda mı yapıyorlar? benim doktorum hiç vajinal kontrol yapmadı bana. hep ultrasondan baktı. son zamanlarda mı yapılıyor? seni nasıl muayene ediyor doktorun?
dosba ha gayret:) maşallah ne kalmış şurda , darısı bızlere ınsallah
kızlarrrrrrr az önce göbeğimin sağ tarafında küçük bir top gibi bir yuvarlak oluştu
uyusakmı arkadaşım...uykusuz gecelerin başlamasına az kaldı :)
merhaba arkadaşlar. henüz tam düzenlemedik ama bebek odamız kabaca bu şekilde olacak. daha nevresim takımlarımız, battaniyelerimiz gelmedi, kayın validemde. doğurduktan sonra getirir herhalde bu gidişle :) teyzelerimizde de var bir sürü şey. kimse zahmet edip getirmiyor.ben de görmek istiyorum bir an önce. yarına da hastaneye götüreceğim çantamı hazırlayacağım. bebek bezlerimiz bugün geliyor kargoyla. onu da paylaşırım sizlerle.Eki Görüntüle 618129 Eki Görüntüle 618136 Eki Görüntüle 618135 Eki Görüntüle 618134 Eki Görüntüle 618133 Eki Görüntüle 618132 Eki Görüntüle 618131 Eki Görüntüle 618130 Eki Görüntüle 618128 Eki Görüntüle 618127 Eki Görüntüle 618126 Eki Görüntüle 618137
bir fotoğrafta gördüğünüz sepetlerden biri kirli giysi sepeti diğeri ise kirli bez kovası. bebeklerimin şuan pek kıkyafeti yok. olanları da yıkadım ütüledim. poşetlere yerleştirdim. hemen giyecekleri, 3 ay sonra giyebilecekleri ayrı ayrı paketledim. açmadım ki kokuları uçmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?