2013 ikiz anne adayları buraya

tuğbacım benim makina tekli,ve ilk zamanlar canımı yakıyodu ama sonradan alıştım,benim kuzuların emmesi kuvvetlendi ama yinede cabuk yoruluyo,arkadan mama veriyorum,aslında yeme düzenimiz cok karısık,bi düzen yok,hazırda ne varsa onu veriyom,süt çok olmadığı için,sağdığımsüt ancak ikisine tek seferlik yetecek kadar oluyo,o yuzden dolaba koymuyorum,sağdıktan bi saat sonra veriyorum zaten,mama işinide,porselen bi çaydanlık üstüm var,suyu kaynatıp,ona koyuyorum ve kalorifer peteğinin üstüne koyuyorum,en azından ılık oluyo,oradan hazır kullanıyorum hemen,yoksa kaynat az az,soğutmaya calış derken zor olmuştu,sonradan bu porselene koyunca kolay oldu

kızlar bu siteyi gerçekten cok seviyorum,çünkü biribrimizi tanımıyoruz.ama birbirimiz için endişeleniyoruz,seviniyoruz,merak ediyoruz,takip ediyoruz,akıl alıyoruz,paylaşıyoruz...düşündümde diğer sayfalara baktığımda 4 yıldır falan hala konuşanlar varçocukları kreşe baslamış,acaba bizde öyle olur muyuz dersiniz

hadi gözün aydın canım
ne mutlu sana , güzel haberlerle dönmüşsün
darısı gidecek olanlara, hepimize inşallah

cnm mrh sana özelden mesaj yazamıyorum.umarım burdan okursun...ben gebelığimi ilk ögrendığimde ve ilk keseyi gördügümde ikiz gebelık dememıstı dr um.yalnız b-hcg değerlerım yuksek cıktıgı için ben şüpelendim.geçem hafta perşembe dr gıttığimde 2. keseyıde görduk sukurler olsun. bu persembede gıdıp kalp atıslarını duyarsak tamamdır.gebelık haftama gelınceben gecen hafta dr gıttıgımde şu ınternetteki gebelık haftası hesaplayıcısına gore 6hafta 3günluk dıye gıttım.ama dr um 5hafta 3-4 gunluk demişti.yani dr dedıgıne gore hesaplarsam.kabaca 5 hafta olmasına 1 gun kala gıttıgımde tek keseydı fakat kesenın altında bısey daha gorunuyo demıstı dr.5gun gectıkten sonra gıttım ve 2 kese cok nettı.cnm sen ne kadarlık hamişsin.normal yoldanmı hamiş kaldın yoksa aşılama vs ilemi.allah gonlune gore versın.bol bol dua et ben çok ettım.sanada dua etcem...

oluruz tabi, neden olmasın
şahsen ben kendi adıma şöyle düşünüyorum
senin, delikızın veya diğer doğum yapan arkadaşların yazılarını okurken mutlu oluyorum, çünkü söylenenler tecrübeyle sabit
ben de doğumdan sonra buradan kopmadan
tecrübelerimi paylaşacağım arkadan gelen arkadaşlara

iyi haberler verdin bize. bu rahim ağzı ölçümünü hala ultrasonda mı yapıyorlar? benim doktorum hiç vajinal kontrol yapmadı bana. hep ultrasondan baktı. son zamanlarda mı yapılıyor? seni nasıl muayene ediyor doktorun?

inşallah öyle olur. ilgi alanı ayn ı olan bu kadar kişiyi, bu topluluğu daha nerede bulacağız.

DElikiz oglun nasil bugun kontrolun vardi. Canini sakin sikma onlar okadar guclulerki. Rabbim kotusunden korusun insallah. Benim oglumda inmemis testis prblemi vardi bir yasindayjen ameliyat oldu eryesi gun nerdysecayaktaydu. Rabbim onlari koruyor.
Dosba hadi biraz daha dayan insallah.

aaa ben görmedim demek ki tek yumurta oldugunu haftalarımızda bırbırıne yakınn ne güzelll aklıma kötü birşey geldıgınde hemen "ıptal" mesajları yolluyorum evrene böyle böyle 30 lu haftaları görürüm inşallah:)

dosba ha gayret:) maşallah ne kalmış şurda , darısı bızlere ınsallah

canım aynen ben de okulda koştur koştur , nöbet falan derken o zamanlar farkettım avuc ıcı kadar olmustu bende de ılk..aslında sureklı akıntılarım olur eskıden berı de ıste..bu iç güdü mü artık nedır cok rahatsız ettı benı oyle gıttım doktora.o pedı de yaptım ama enfeksıyon varsa o zaman da mavileşir dıyor, amnıyon suyu ıse de mavı olurmus..yok mu bunun kesın ayrımı bılemedım.dr.rahım agzı kapalı suları ıyı dıyor fakat şüphelı yaklaşıyor çamaşırdakı o ıslaklık nasıl sınır bozucu anlarsın benı...ıdrarda enfeksıyon cıkmadı kanda cıktı.kullandm antıbıyotıgı bugun bıttı ama hala her wc ye gıdısımde ben goruyorum 1lıra buyuklugunde bı ıslaklık...gormezlıkten gelıp vucudumu yanıltmaya calısıyorum.gunluk ped kullanınca fazla farkedılmıyo..ınsallah ben de atlatrım da 35-36 haftalara gelırım.dr.o zaman pek rısk kalmıyor yeter bıze o haftalar demıstı..hayırlısı bakalım..

kızlarrrrrrr az önce göbeğimin sağ tarafında küçük bir top gibi bir yuvarlak oluştu
taş gibi sertti, karnım böyle yamuk yumuk göründü bir anda
acayip korktum, ilk defa oldu, hiç dokunmadım 2 dakika içinde geçti çok şükür
peki nedir bu arkadaşlar?

Sağdaki bebeğin pozisyon değiştirmek istemiştir bence canım. Kasılma olunca daha uzun sürüyormuş ve sık oluyormuş sanırım. O yüzden şimdilik telaşa sebebiyet verecek bir durum yok bence, eğer tekrar olursa ve uzun sürerse o zaman dr.u ararsın. Umarım gerek kalmaz. Büyüyorlar malum, yerleri de dar kuzuların. Ne yapsınlar :)

Aynı şeyleri yaşamışız dediğim gibi canım. Acayip sinir bozucu bir durum biliyorum ama çok takmamaya çalış, ben artık 10 gün önce amaaan su olsa sancıda 24 saate geliyomuş, gelmediğine göre su değil demekki dedim. Ne yapayım, düşün düşün bunaldım artık. İnsan pimpirikli oldukça başına bunlar geliyor. Senin antibiyotik bitti ya şimdi 1 hafta ya da 10 gün sonra tekrar kan tahlili yaptır, sonucu dr.a göster. Bakalım enfeksiyon gitmiş mi? Ben de kültür yaptırdım, götüreceğim sonucu, bizimki öyle söyledi. Bir süre devam eder ıslaklık ama sakin ol. Bebeklerin suyu iyiymiş bak, geçer o da. İnşallah hepimiz görürüz canım o haftaları. Tatilde bol bol dinlenmeye bak...

yok canım vajinal değil... artık şüphelenince vajinal bakacaklar sanırım
üstten her kontorlde soruyorum
kaç mm diye sıkı sıkı sorduğum için söylüyor sende sorsan söler doktorun... emin ol o her kontorlde bakıyordur

dosba ha gayret:) maşallah ne kalmış şurda , darısı bızlere ınsallah

darısı hepimizde inşallah canım
evet az kaldı ama ben hala inanamıyorum
mesela bu dr. 35den sonra risk kalkar herşey olabilir dedi... ve benim sadece 1 haftam var... hala şubatın sonunu göreceğimi düşünüyorum
nasıl bi deli cesaretim varsa artık :))

canımmmm bence daha önce dikkat etmemişsin
kesin totosu yada ayaklarıdır
korkma ondan bişey olmaz... kasılma bu anlattığın gibi ama uzun sürüyor karnın taş gibi oluyor ve ağrın da oluyor
bence daha öncede olmuştur çnk ben 30dan beri bebişelrimin şekilden şekile girdiğini görüyorum
zaten sana bu haftadan itibaren nst isterler

canım benim bebeklerim 28. haftadan bu sana günde en az 5-6 kez oluyor öyle.2 dak kadar sürüyor dediğin gibi.abartmıyorum karnım sağda yada solda bi tepecik,huni,prizma,kare gibi değişik şekillere giriyor...doktor bebeklerin yer ayarladığını kendilerine söylüyor bunlar normalmiş,özellikle uykumdan bi uyanıyorum bazen tam göğsümün altına çıkmış 1 top....yada karnımın bir tarafı tamamen boşalmış ikiside aynı tarafta yükselmiş..fotoğraf çekmeyi denedim ama o zaman pek anlaşılmıyor.korkma yani...daha sık olur ya da uzun sürerse arasın doktorunu..ve öyle olduğunda kasıklarımdada bi ağrı oluyor ama geçiyor şekil düzelince oyüzden sakinim şimdilik tabii:)

ağız tadıyla kullanın inşallah herşey çok güzel olmuş. Zaten bebik eşyalarının güzel olmaktan başka şansı varmı? Bian önce o günlerimiz gelsede evimiz mis gibi bebik koksa. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…