2013 ikiz anne adayları buraya

canım benim şahane olmuş yaaaa...bayıldım.güzel günlerde kullanın inşallah..

Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız. Hap istemedim açıkçası bebeklere zararı olmaz mı hapın?:26: bu hafta elevit kullanmaya başladım senin ek olarak kullandığın vitamin falan var mı?Bu arada senin de mi tek yumurta ikizi? çok soru soruyorum ama herşeyi merak ediyorum:99:

hayırlı olsun canım gayet normal..zaten şuan yediklerin kendine onlar senden besleniyorlar...süt ve yumurta yemek zor iş bu haftalarda ama en azından yoğurt ve bol c vitamini önemli canım...grip olmaman içinde bolca vitamin en azından onları eksik etme...tek kese gebelikleri biraz daha zor geçiyor diye okuyoruz ama bu kişiden kişiye değişir..inşallah kolay bi gebelik süreci geçirirsin...

Birçoğumuz için aynı durum söz konusu...

İnsanın kendi ailesi gibi olmuyor...

Allah hepimizin yardımcısı olsun inş.

Biliyorsunuz ikiz için yatıp kalkıp dua ediyorum ben.Cumartesi çok şükür kesemizi gördük.Dış gebelik yada boş gebelik değilmiş Rabbim'e binlerce şükür olsunki.Oluşum başlamış.Bu cumartesi de kalbini dinlemeye gideceğiz kuzumun.Hala dualarımı bırakmış değilim ikiz konusunda. Sonradan oluşan keseler olabiliyormuş.Veya tek kesede 2 bebek görebiliriz dedi doktorum.Haftaya umreye giden arkadaşıma bile ikizlerim olsun diye isim yazdırdım bana dua edecek.Bu benim en büyük hayallerimden biri.
Hepimizin duası kabul olur özellikle doğumu yaklaşanlardan rica ediyorum benim içinde ikiz duası edermisiniz? Üzgün değilim ama umudumun kesilmesini de istemiyorum.Rabbim en güzelini verecektir eminim.Kaldıramayacağım yükü vermeyecektir eminim.Dualarınızda olmak dileğiyle....

Aldığınız eşyalara bakarken ve anılarınızı okurken nefesim kesiliyor...Yavrularınız güle güle kullansın inşallah o cici eşyalarını..Bana da nasip etsin bu özel anneliği....

ayşe ya çok iyi niyetle yazıyorsun biliyorum ama anneliğin hepsi özel..tek çift boşver bunu artık...allah nasip etmiş sana tadını çıkar.belki 2.gebeliğin ikiz olur.allah bu gebeliğini ve bebeğini sana bağışlasın...

maşallah hepsi birbirinden çok güzel Allahım sağlıklı güzel ve hayırlı günlerde kullamayı nasip etsin :)

Başta bana da doktorum tavsiye etmedi.Ama ben çok çıkarıyordum devamlı kilom düşüyordu.4 kilo verdim artık verdiğin kilo haplardan daha fazla zarar verir bebeklere dedi.O gün zofrana başladım.Ayrıca premesis diye bir ilaç kullandım folik asit+vitamin+bulantı azaltıcı.O da günde 2 tane.3 ay dolunca onu elevitle değiştirdik.Geçen hafta başka bir doktora daha gittim ona da sordum.Mecbur kalınca kullanıyoruz o hapları dedi.Allah korusun bebecikleri.Bu arada benim çift yumurta

ben de kullandım bulantı ilacı. 4 kilo vermiştim ve idrarım tehlikeli olabilecek bir madde çıkmıştı. zofran değil de onun muadili olan zofer i kullandım ben. bulantıyı 10 dakikada bıçak gibi kesiyor ve kokulara hassasiyet azalıyor. ben ağzıma ne soksam çıkarıyordum. çok zordu çok. çok araştıdım o ilacı, eczanelere sordum kadın doğumcular çok yazıyorlar mı bu ilacı diye. yazıyorlarmış. bir problem çıkmamış şimdiye kadar.
ama ben kendimi her sabah denedim. sabah kahvaltımı yapıyordum, kusuyorsam o ilacı içiyordum. kusmuyorsam içmiyordum. bir ay kadar her gün içtim, sonrasında 2 gün de bir içtim.
benim de çift yumurta bebeklerim.

merhaba arkadaslar nasilsiniz..eleviti ben tedaviye baslamadan önce kulllanmaya basladim ve hamillelik boyuncada devam edeceksin dedi dr. bence güzel bir hap bircok vitamin var icinde takviye vitamin niyetinde güzel bence.

kızlar burayı takip de edemedim, yazamadım da... ınsallah güzel gelişmeler vardır.kac haftadır yazamadım çünkü sıkıntılar başladı.önce sarı akıntı farkettım, ıltıhap var dedı doktor kı bu da bekledıgım birseydı.sonrasında o akıntının yerını fıtıl kullanmama ragmen sulu bı akıntı aldı.bu sefer de renksız kokusuz damla damla ıslaklık gorunce panık oldum.akıllı doktorumu yönlendırmemle bunun kesenın suyu olabılecegı ıhtımalı gelıstı.en son sızıntı olup olmadıgını anlamak ıcın bı ped aldım eczaneden, eger amnıyotık su ıse pedın rengı mavılesecektı.nıtekım pedın rengı hafıf mavıye dondü..ben de delıye döndüm..ılgınc bı sekılde 4-5 saat ıcınde o renk kayboluyo, dolayısıyla doktora goturene kadar renk falan kalmıyordu.her neyse, doktora durumu anlattım.fıtıl kullan, cocukların suyudur o zaman neyse az gelıomus bosver dıyınce....sınırım tepeme cıktı! ıkı tane cocuk, aten krıtık gecırıyorum ne demek bosver, ınanamadım yanı duyduklarıma.hemen orayı terk ettım baska bı doktora gıttım..bu yenı doktorum ılgılendı benımle.moralım cok bozuktu..kaybedebılırsın ıkısını de ama moralını yuksek tut bu cok onemlı dedı.her hafta sularına bakıyoruz.sımdılık bı sorun yok.fakat kanda enfeksıyon bulundu.antıbıyotık alıyorum..yarın bakalım enfeksıyon bıtmıs mııı

yanı kızlar....bu zamana kadar geldık bebeklerımle , inşallah basarırız...dualarınız ıstıyorumm

ayyy nasıl heveslendımm anlatamam ben daha bi çöp bıle almadım kızlar canım güle güle oynasınlar gule gule buyusunler bu odada cokkk tatlıııı

allah yardımcın olsun,bebeklerini sana bağışlasın inşallah.iyi şeyler düşün iyi olsun.biliyosun moralde çok önemli....

yasmin4106 evet bılıyorum moralın ne denlı önemli oldugunu.bu yuzden elımden gelenı yapmaya calısıyorum..ama bu kesedekı su işi, gercekten bı kabustan farksızmıs...

pess diyorum ya ben doktorlara...canım geçmiş olsun ve sabırlı ol inşallah herşey çok güzel olucak...allah sana bağışlasın bebeklerini...

pess diyorum ya ben doktorlara...canım geçmiş olsun ve sabırlı ol inşallah herşey çok güzel olucak...allah sana bağışlasın bebeklerini...

ben de aynısını dedımm...adama ısrarla sularına bakalım 1 haftadır sızıyor belkı azalmıstır dedım.adam acele acele yok yok az gelıyodur sen bıraz daha fıtıl al dedı, ogle yemegıne cıktı aynen böyle oldu..hatta odadakı hmesıre kız da ben de boş gozlerle bı sure bakakaldık...

tatlım şişliklerin son 2 haftada arttı, yatarsam ayaklarımda şişlik olmuyor ama ellerim şiş, hatta birşeyi tutarken canımı yakacak kadar, avuçlarımı sıkamıyorum, bugün kontrolümüz vardı yine, kızım 2.550, oğlum 2.650 olmuş, sularımızda iyi, sadece sıkışmış kuzucuklarım, benim kasılmalar da ara vermeden devam ediyor, ama alıştım artık, tepki vermiyorum, doktorum bebişler dura bildiği kadar dursunlar, anne karnında günlük 40-50 gr kadar alabiliyorlar ama doğarlarsa haftada ancak o kadar alırlar diyor, yani bizim ne zaman doğacağımız belli değil teyzeleri, bu gidişle herhalde 40. haftayı bulacağız kontroller 3 güne indi, perşembe yine var, eğer suyumuzda azalma veya kalp atışımızda sıkıntı olursa sezeryan tarihimiz ona göre belirlenecek, henüz doktorla birşey konuşmadık sezeryan hakkında ama doktorumuz spinali tercih ediyor, bende bebişlerimin çıktığını görmek isterim zaten, Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah
öyle tatlım ne kadar fazla kalırlarsa o kadar iyi, şimdi yanımızdalar, içimizdeler, düşünsene doğup küvezde kaldıklarını, biz taburcu olacağız onlar yanımızda olmayacak, yoğun bakımda ağlasa kimin umurunda, içimiz parçanacak, uykusuzluk ağrı sancı demeyip dayanmamız lazım kuzularımız için, Rabbim hepimize dayanma gücü versin....
canım Allah yardımcın olsun, doktoru değiştirmekle iyi yapmışsın, Rabbim inşallah yavrularını sana ve eşine bağışlasın, kıymasın meleklerine, sende kendine dikkat et, gerekirse hastanede yatarak tedavi gör, enfeksiyon öyle kolay kolay geçmiyor, ben o yüzden 5 gün yattım ama çok şükür sıkıntım kalmadı, Rabbim acil şifalar versin...

sıkıntılı bir süreç geçiriyorsun. doktorun daha hassas davraması gerekirdi. neyseki başak doktora gitmekle iyi yapmışsın. belki enfeksiyonun olduğu için yaşıyorsundur bu sızıntıyı. enfeksiyon bizim için büyük bir risk zaten. dikkatet kendine. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…