2013 ikiz anne adayları buraya

Doğru söylüyorsun aslında ama bir taraftan doktorlar da riskli bir gebelik şu olabilir bu olabilir diye söyleyince insan daha da tedirgin oluyor düşünmemek lazım. Allah yardımcımız olsun inşallah sağlıklı bir süreç olur:109:. Senin ikizlerin cinsiyeti nedir bu arada

merhaba sinyuk benimde ikizlerim tek yumurta 8. Haftada zarı oluştu allaha şükür. Bu arada bende ankaradayım.:)

günaydın kızlar..
akşam mide yanmasından zor uyudum. 3 yastıkla yattım bu sefer beli ağrıdı. eşimde hamilelik başından beri çok problemim olmadığı için korktu. normal diyorum anlamıyor. sanırım doktorlar rennıe veriyor yanma için. yine de doktoruma sormadan almayalım dedim. 2 gün soda içtim yanma geçsin diye o da kum dökmeme sebep oluyor o daha zor. anlıyorum artık. bu hafta ayrıntılı için gideceğim doktora o zaman sorucam bakalım ne önerecek. pratik çözüm önerileri olan var mı yanma için. sanırım akşam yemekleri mutlaka yanma yapacak.
ayrıca ben kasılma ve kramplar için magnezyum ve kalsiyum alıyorum onlar da çok yakıyor midemi. Allahım sağlık versin hepimize..
iyi günler...

Valla canım benim oğlan solumda ve ara ara nasıl bi şekle giriyosa orda popoyu çıkartıyor sonra düzeliyor

Benim değerlerim çok yüksek değildi.Ama yükselişler çok yüksekti.Doktorum o yüzden ümitlendirdi.
8 ocak-22
10 ocak-98,96
11 ocak-bat
16 ocak-2554 çıktı değerlerim.
6+1de tek kese gördük.Oluşumu başlamış bebeğin dedi.Belki ikinci kese haftaya görülür dedi.Yada 2tane bebek vardır kesende dedi.Çok istediğimizi bildiği için ümidimizi kesmedi.Hatta bi yerde okumuştum.5aylıkken ikinci bebeği görenler olmuş.Diğerinin arkasına saklanmış o zamana kadar.Yani doğuruncaya kadar ümidim bitmeyecek sanırım
Ben normal yolla hamile kaldı.4.ayımdı bu ay.Yumurta ve sperm güçlendirici bitkisel kür yaptım ikiz ihtimalini yükseltmek için.O yüzden de ümitliyim.Ben de ümit hiç bitmez zaten.Olmazsa da takdir-i İlahi diyeceğiz..Kaldıracağımızdan fazla yük yüklemez Rabbim bizlere....
Teşekkür ederim cevaplandırdığın için mesajımı...Allahım bütün hamilelere kolaylık versin..Gönüllerimizdekileri bizlere hayırlı kılsın

kızlar ilgilendiğiniz için ve cevaplarınız için teşekkürler
yazdıklarınızı okuduğum için korktum biraz, acaba kasılma mı diye
çünkü bu esnada adet sancısı gibi bir sancı da hissettim
hemen sırt üstü yatıp, ayaklarımı karnıma doğru çektim
bir süre sonra geçti
doğacaklar zannedip çok korktum ama

merhaba sinyuk benimde ikizlerim tek yumurta 8. Haftada zarı oluştu allaha şükür. Bu arada bende ankaradayım.:)

ne kadar güzel ben 8 haftalıkken gittiğimde daha birşey yoktu inşallah benimkilerinde oluşur. Sen hangi hastaneye gidiyorsun? hiç sorun yaşadın mı? Bebeklerin cinsiyeti nedir? ben böyle benden birini bulunca çok soru soruyorum ne yapıyım merak işte :26:

sinyuk
bebişlerim kızz:) son ana kadar kuvvetle erkek hıssedıyordum ama ıkı tane cadıymıs meger

bugun kontrolum vardı, uzun bı muayene oldu...sonuca gelınce...1hafta daha antıbıyotık tedavısı var.bebekler arasında fark 65 gr.olmusş, canımız sıkıldı bu duruma...dr.ankaraya gıt dedı, gazıdekı prof.ların adını yazdı.su anda bısı görünmüyor fakat ıkızlerın gelecegı hakkında daha net seyler soyleyebılırler dedı.bıraz temkınlı yaklasıyor.
su meselesı bıtmedı dedım..görmezlıkten gelemeyız dedı.onun ıcın de net bısı soylemedı.kısacası 2.donem sen gıt ankaraya orda herseyıne bakılsın dedı.burda benım gıbı pek hastası yokmus.1 tane varmıs, o da 37.haftadaymıs haftaya ankaraya gıtmeyı dusunuyorum kızlar...
sınyuk nerede takıp edılıyosun canımm?

Aysemirac sinyuk bebisleriniz hayirli olsun. Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Tup bbeklemi oluyor tek ymrta ikizi. Merak ettim yanlis anlamayin.

uzun zaman ben de cektım o mıde yanmasını.yattıgımda daha beter oluyordu..sık sık tuzlu seyler yemekle cozum buldum.bı de ne alakası var anlamadım ama fırst sakız cıgnedıgımde bısı kalmıyordu o yuzden eve paket paket fırst aldım...
canım haftalarımız yakın oldugu ıcın soruyorum ozellıkle sana.bebekler arasında fark var mı, kac gr. fark var? en fazla 30 gr.oynuyordu bızımkıler arasında ama bu hafta 65 gr.acılmıs bırı:18: buyudukce bu fark acılmasında razıyım o kadarına..

bugun detaylı ultrasona gırıcem 3 bucukta, kan dolasımına falan bakılcakmıs.rabbım hayırlı haberlerle donmeyı nasıp etsın.
bır de soldakı ufak olanın hareketlerını cokkk azzzzzz hıssedıorum daha cok sagda yukarda olan hareketlı sende de boyle mı? bır de bazen saatlerce hareket etmedıgı oluyor...dr.sordum ama net bısı demedıı...hazır senı bulmusken sorayım dedım napıyımm

canım benm valla kımsenın basına gelmesın, elımden kayıp gıdıyor mu evlatlarım dıyosun ve bırsey yapamıosunn...kotu bı durum oldukca...
aynı senın gıbı dusunuyorum..2.dnem okula gıtmıcem, buyuk ıhtımal ankaraya gıdıcem, gerısı allah kerım..ben de bugun tahlıl yapar dıye dusunmustum ama 1 kutu daha verdı antıbıyotıkkk...uffff...kullanmak ıstemıorumm

canım ya bende de oluyor ıslaklık ama ben normal diye biliyordum,korktum şimdi.enfeksiyon olduğunda akıntıdan başka belirti veriyor mu?

canım ya bende de oluyor ıslaklık ama ben normal diye biliyordum,korktum şimdi.enfeksiyon olduğunda akıntıdan başka belirti veriyor mu?

canımm..benım hep ıslaklıgım akıntım vs.olurdu..ılk haftalarda da oluyordu hafıf hıcc dıkkatımı cekmedı.o zaman daha farklı seyler dusunuyordum.sonra nedense garıp bı hıs durtuverdı benı sorayım dedım..sonuc bu ıste..ben ılk farkettıgımde senın haftadaydım..ne bılım bu akıntı ısını hııııcccc anlamadımm, cogu kımse bızde var dıyor.cogu kımse yok dıyor...belırt falan da yoktu bende normal akıntı hallerım vardı, arada bı sarıya yakın akıntım oluyordu.o da kımde olmuyor kıı, ılk defa basıma gelen bısı degıldı.neyse anlattım durumu.sımdı akıntı falan yok sadece ıslaklık var camasırımda...hıc bısı anlamadım yanıı...

sen ıcını ferah tut, ben kac haftadır perısanım, ınan kendını yıyıp bıtrmek cok daha kotu. kontrole gıttıgnde dr.sormayı unutma. yok bısı derse kı buyuk ıhtımal oyledır, hıc gerısını karıstrma:)

kızlar günaydın...
dün kontrolüm vardı benimde,çok şükür herşey yolunda.kuzularım da 2,5 kiloya doğru ilerliyolar
doktorla doğumla ilgili konuştum ama beklemek taraftarı,şimdilik suları falan iyi dedi.bakalım çantalarını hazırladık bekliyoruz.pazartesi tekrar kontrolüm var,inşallah sabrederler o zamana kadar.
papatyacım sen şöyle 1 hafta daha atlat bak görürsün o karnındaki top şeklindeki yamulmaları
benim kuzucuklar bazen öyle bi şekle giriyolar ki yerlerinden çıkacak gibi oluyolar,hatta eşim elini karnıma koyunca itekliyorlar babalarını
Rabbim inşallah hepimize sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin,evlerimiz yavrularımızın kokusuyla dolsun inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…