2013 ikiz anne adayları buraya

sen başkasına soruyon ben maydonoz oluyom ama dayanamıyom napıyım..tuzlu şeyler senin en büyük düşmanın artık tuz konusunu hayatından çıkarman lazım....tuz bulantı varken belki çözüm you olabilir ama bulantı geçince ne kadar az tuz o kadar az ödem ve o kadar az kg demek:)

ya anlamaığım ne biliyormusunuz ben kontorle girdiğimde doktorumun ilk sorusu akıntın varmı oluyor ve 15 günde 1 mutlaka idrar tahlili yapıyor önceleri para için diye kızardım ama sizleri okuyunca anladım adamcağızın endişesini..

aklımızda olacaksın hep bonny. umarım daha fazla oynamaz kızın kordonuyla.3-4 hafta daha bekleyebilsen çok sıkıntı olmayacaktır. moral çok önemli biliyorsun. demesi bize kolay ama ister istemez moralin bozulacak. geçmiş olsun.

canım geçmiş olsunnnn...çok üzüldüm ama bak sorunsuzda atlatan örneklerde var.sakin olmaya çalış...inşallah sorunsuz atlatıcaksın...dinlen sık sık sen...

canim topigi devamli takip ediyorum fakat ilk defa yaziyorum.kayinvaliden yazdiklarini okumusbiz ikiz bekleyen anneler olarak zaten duygusal olarakta fiziksel olarakta cok zor gunler geciriyoruz bize karsi normalden cok daha fazla anlayisli olmalari gerekir.o kadar sıkıntının arasinda birde bunun icin uzmesinler seni.bebislerde hissediyor uzuldugunu unutma.teyzemizde okuyorsa lutfen anlayisli olsun sadece bizi anlamaya calismanizi ve tabiki yanlislarimiz olabilir heleki su durumda bunlari affetmenizi diliyoruz.torunlarinizin sagligi ve oglunuzun huzuru icin...sevgiler

geçmiş olsun canım.stres yapmamaya çalış.Allahım bebeklerini ve seni korusun.güzel düşün,her şey güzel olsun

canım geçmiş olsunnnn...çok üzüldüm ama bak sorunsuzda atlatan örneklerde var.sakin olmaya çalış...inşallah sorunsuz atlatıcaksın...dinlen sık sık sen...

Çok sağ olun arkadaşlar, ben de moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin inşallah. Allah korusun beterin beteri var, bu halimize şükür...

canım çok geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah en yakın zamanda kızın kurtulur ve erken doğum yapmak zorunda kalmazsın dualarımız sizinle

canım geçmiş olsun,sakin olmaya çalış,bunu söylemesi kolay biliyorum insan düşünmeden yapamıyor.ama doktorun bi sorun görseydi yatırırdı seni hastaneye ya da sevk ederdi.şimdi kötü düşünme ki bebeklerin etkilenmesin.benzer durumlar yaşanabiliyor,Rabbim isterse herşey yolunda gider,içini ferah tut lütfen.ayrıca 24 haftalık dogum yapanlar ve bebekleri yaşayanlar var,inşallah senin de herşey yoluna girecek,iyi olacak...
bak benimkilerde 2 hafta önce kafa kafaya yukarda duruyolardı,doktor bunlardan birinin dönmesi gerekiyor yoksa doğum zor olur falan demişti ki çok şükür biri geçen hafta dönmüş.ve ben o kadar panik yapmıştım ki ya dönmezse ne olacak nasıl olur diye,ama herşey yoluna girmişte bana bile hissettirmemiş yaramazlar...
seninde öyle olacak ALLAH'ın izniyle,herşey yoluna girecek,dualarımız seninle...

Canım hiç moralini bozma zaten kendinde araştırmışsın bu olağan bir durum kordan dolanıyor sonra çözülüyor vs.. önemli olan sensin sen moralini yüksek tut sağlıklı olki bebişlerde öyle olsun. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın kuzularını

canım bende dışarı çıkmıyorum,evde sürekli sol tarafıma yatıp bol su içiyorum.bende de uzun süre ayakta kalınca ya da sıkışınca kasıklarm acıyor ve karnımı tutarak yürüyorum.Rabbim isteyen herkese yaşatsın,onların hareketlerini kuvvetli hissetmek bile öyle güzel bir duygu ki....

zar var fakat bunlar tek plasenta teyzesııı:) tek plasenta olunca ısler degısıyor.mono monodan farkı kalmıyor:) hayırlısı bakalım, detaylıya gırecegım ogleden sonra bakalım kan akısı ne durumdaa

canım cokk gecmıs olsunn..bak allahtan duzenlı takıptesın ve hemen farkedılmıs, rabbım korumus sızı boyle düşün...ınsallah bıraz daha dururlar karnında, ne kadar dururlarsa fayda mınıklere, bol bol dınlen rabbım yardımcınız olsun ınsallah...

cnmmm inş ikizdır bebişlerin benim ilk b-hcg değerım:457.2.beş gün sonra tekrar yaptırdıgımda değerım.3524 çıkmıştı.

evet normalde ıkızlerın bhcg yuksek olur ama benım bhcg 270 falandı ılk baktrdıgımda ve adetım de 3 gecmıstı:) katlarken de degerler 2 katın bırazcık uzerındeydı:) degerlere takılma yanıı,az olsa da ıkız olma ıhtımalı bence heppp var:)

ben de ılk soyledıgınde cok takılmadım ama her gıdısım de ıkızden ıkıze sendromu olabılıyor dıye baslıyorlarr yaa pufffff...aklıma ben getrmıyorum doktor ıkı de bı nıye soyluosun dıyesım gelıor, benden cok onlar tedırgın oluyolar su meselesı su an gundemın ılk konusu bı atlatsaydım hayrlısıyla kızlar ınsallah gececekkkk

canım ne önemi var ıste ne guzel paylaşıyoruz surda:) bilakis mutlu oluyorum yaz ıyı gelıyor
evet..ben bıraz tuz yıyorum galıba bıraktım ama su aralar yanma falan da yok şükür..

ya sacma gelebılır ama bana bı doktorun hemsıre olan eşi şöyle tavsıye etmıstı: ıkı avcunu bırbırıne hızlıca sür , ısıt, sonra elını karnına koy bebeklerın gevsedıgını rahatladıgını düşün sessız bı ortamda , onlara pozıtıf enerjı yolla demiştı.kendısı bu şeylerle ılgılenıyor da..ne bılım...ben yapıorum, öyle kolay olmuyor hıc bebekler soz konusu olunca moral bozmamak ama ..işte....faydası olur zararı olmaz ..ınsallah atlatacaksın

arkadaslar uzun suredir sizinleyim.her ne kadar yazmasamda sıkıntilarınizi paylastiginiz zaman ozellikle dua ediyorum sevinclerinizi paylastiginiz zaman mutlu oluyorum.kisacasi bende varim:)hepimize zamaninda saglikli mutlu huzurlu dogumlar diliyorum.sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…