- 17 Eylül 2012
- 1.332
- 292
- 128
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.621
kızlar bir süre önce buraya biriniz bir liste yazmıştı. ne alacağı ve hangi markaları alacağına dair. onu bulmama yardımcı olur musunuz?
ayrıca bugün biraz dolaştım aradığım şeyleri bir yerden alma imkanım olacak. çok da seçenek yok.eksikler yavaş yavaş fikir olarak kafamda oluşmaya başladı.
Biberon : Dr. Browns
Emzik : Chicco
Elek. Süt Sağma Makinası : Avent
Göğüs Kalkanı : Avent
Göğüs Ucu Koruyucu : Lierac
Süt Arttırıcı Çay : Humana
Hasta Bezi : Canbebe (Yoğun kanama riskine karşı külot gibi giyilen hasta bezi)
Bebek Bezi : Molfix Premature Bebek Bezi
Bebek Bakım Ürünleri :Sebamed (Şampuan,krem,losyon,sabun vb.)
Islak Mendil : Uni Baby Yenidoğan
Tek Kullanımlık Alt Açma Örtüsü : Dalin
kızlarrrrrrr az önce göbeğimin sağ tarafında küçük bir top gibi bir yuvarlak oluştu
taş gibi sertti, karnım böyle yamuk yumuk göründü bir anda
acayip korktum, ilk defa oldu, hiç dokunmadım 2 dakika içinde geçti çok şükür
peki nedir bu arkadaşlar?
Hepinizden Allah razı olsun canlar, şöyle bir forumlara göz attım da moralim düzeldi. Hep olumlu şeyler yazılmış. Kordon 2-3 kez dolanan, bu şekilde normal doğum yapanlar bile var. Sezaryen olursa pek riski olmuyormuş.
milasis ve yasmin önerileriniz için çok çok teşekkürler, "Olumlu düşün olumlu şeyler yaşa" felsefesi uygulanması gereken bir felsefe gerçekten, özellikte hamilelikte...
Her gün dualarımı, surelerimi okur yatarım, aklıma geldikçe de okuyorum. Bebişlerim güzel ve ahlaklı olsun diye Yusuf suresini okuyorum ayrıca.
sinemisen hayırlı haberlerini bekliyoruz. Rabbim sağlık ve mutlulukla kavuştursun yavrularına.
kızlar burayı takip de edemedim, yazamadım da...ınsallah güzel gelişmeler vardır.kac haftadır yazamadım çünkü sıkıntılar başladı.önce sarı akıntı farkettım, ıltıhap var dedı doktor kı bu da bekledıgım birseydı.sonrasında o akıntının yerını fıtıl kullanmama ragmen sulu bı akıntı aldı.bu sefer de renksız kokusuz damla damla ıslaklık gorunce panık oldum.akıllı doktorumu yönlendırmemle bunun kesenın suyu olabılecegı ıhtımalı gelıstı.en son sızıntı olup olmadıgını anlamak ıcın bı ped aldım eczaneden, eger amnıyotık su ıse pedın rengı mavılesecektı.nıtekım pedın rengı hafıf mavıye dondü..ben de delıye döndüm..ılgınc bı sekılde 4-5 saat ıcınde o renk kayboluyo, dolayısıyla doktora goturene kadar renk falan kalmıyordu.her neyse, doktora durumu anlattım.fıtıl kullan, cocukların suyudur o zaman neyse az gelıomus bosver dıyınce....sınırım tepeme cıktı! ıkı tane cocuk, aten krıtık gecırıyorum ne demek bosver, ınanamadım yanı duyduklarıma.hemen orayı terk ettım baska bı doktora gıttım..bu yenı doktorum ılgılendı benımle.moralım cok bozuktu..kaybedebılırsın ıkısını de ama moralını yuksek tut bu cok onemlı dedı.her hafta sularına bakıyoruz.sımdılık bı sorun yok.fakat kanda enfeksıyon bulundu.antıbıyotık alıyorum..yarın bakalım enfeksıyon bıtmıs mııı
yanı kızlar....bu zamana kadar geldık bebeklerımle , inşallah basarırız...dualarınız ıstıyorumm
Kızlar bu akşam belim ağrıyo daha önce bel fıtığım vardı acaba onun ağrısı mı? Erken doğum belîrtisi olabilir mi? Çok korkuyorum
Allah bebeklerini sana senide onlara bagislasin insallah, bol bol dua et canim allah korur insallah sizleri
Hepinizden Allah razı olsun canlar, şöyle bir forumlara göz attım da moralim düzeldi. Hep olumlu şeyler yazılmış. Kordon 2-3 kez dolanan, bu şekilde normal doğum yapanlar bile var. Sezaryen olursa pek riski olmuyormuş.
milasis ve yasmin önerileriniz için çok çok teşekkürler, "Olumlu düşün olumlu şeyler yaşa" felsefesi uygulanması gereken bir felsefe gerçekten, özellikte hamilelikte...
Her gün dualarımı, surelerimi okur yatarım, aklıma geldikçe de okuyorum. Bebişlerim güzel ve ahlaklı olsun diye Yusuf suresini okuyorum ayrıca.
sinemisen hayırlı haberlerini bekliyoruz. Rabbim sağlık ve mutlulukla kavuştursun yavrularına.
sağol canım ınsallah rabbım yar ve yardımcımız olsun...
kızlar detaylı ultrason denen şeyı öğleden sonra yaptrdım fakat normal ultrasondan pek farklı bırsey olmadı.ben mı yanlıs bılıyordum bu işi yoksa beklentım mı fazlaydı anlayamadım..her neyse, durumlar bıraz karıstı....normalde en basından berı gebelıgım bır hafta gerıden gıdıyordu.ıkızler arasında da 3 gun fark vardı.ıkızler arasında 1 hafta fark oluşmuş şu an..sagdakı bebek haftasıyla uyumlu soldakı bebek gerıde...
sonuc: dr.acık acık ben tam bılmıorum bu tip ıkızlerdekı sorunları dedı, ankaraya gıtmem gerekıyor..
papatya arkadasımızın tavsıye ettıgı ÖZGÜR DEREN beyle görüşüp duruma göre HACETTEPE PERINATOLOJIYE gıtmeyı planlıyorum...hacettepe gıdenler varsa hangi doktora gıdıyosunuz bılgılerınıze ıhtıyacım var..
bana gelince bugün pek keyfim yoktu cepten girdim ama yazamadım
sabah biraz sancım oldu
öğleden sonra ise kasılmalarım başladı
karnım taş gibi oluyor ve çok uzun süre öyle kalıyor...
hayırlıca bi kaç hafta daha kalsınlar küveze girmesinler istiyorum
hepimizin bebekleri sağlıkla eve gelsin inşallah
ha gayret dosba*cım.2-3 hafta daha beklesen ne güzel olucak inşallahhhh.....
Canim agri hangi araliklarla? onemli olan sanci seklinde olmasi... 30dk ve altina duserse ciddiye al
Canım sancı gibi değil aslında belimde bi nokta tutulacakmış gibi
Canım pek çok arkadaş cevap vermiş ama benim son 2-3 haftadır hergün düzenli olarak oluyor böyle karnımdan bebeklerin itmesi ve yer değiştirmesi ile oluşan tepeler:) özellikle biri bu konuda çok başarılı. Tesadüf doktora son kontrole gittiğimde tam ultrasonda oldu, bebeklerin oynaması ile alakalı tamamen normal dedi. Rahim kasılması ile bebeklerin oynamaları-çekiştirmeleri sonucu oluşan karındaki gerginlik kasılmayı ayırmak lazım.
Bonny çok geçmiş olsun canım bu konuyu çok bilmediğim için ilk okuduğumda ben de korktum ancak sonra sık karşılaşılan birşey olduğunu anladım, sürekli takip edildikten sonra inşallah hiçbir sorun olmayacaktır. Kızın yaramazlık yapıp senin biraz istirahat etmeni istemiş, kendine çok iyi bak dualarımız seninle :)
bonny geçmiş olsun canım
sıkma canını... muhakkak düzelecektir... biliyorum elinde değil ama stres bize iyi gelmiyor duamdasın
bonny çok geçmiş olsun canım.morelini bozma allahım meleğinin yardımcısı olsun. inan okuduğumdan beri aklımdasın ve dua ediyorum hayırlısıyla yavrularına kavuşursun inş.ama çok kötü bi durum olsaydı doktorun seni eve göndermezdi diye düşünüyorum canım bol bol dinlen...
iyi akşamlar arkadaşlar bikaç gün önce bir arkadaşımız güzel bir liste paylaşmıştı anne için çanta için bebek için şeklinde güzel bir ihtiyaç listesiydi. Ben telefondan girdiğim için çok zorlanıyorum sitede aradığım şeyi bulmakta benim için paylaşabilirmisiniz o gönderiyi? şimdiden teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?