2013 ikiz anne adayları buraya

canım biliyorum düşünme demek kolayda uygulaması çok zor.ama mesela cumartesi kontrole gittigimde orda bir kişi vardı,onunda kordon dolanmış ve 37. haftasındaymış.buna ragmen dr. doğuma almıyor.bu hamilelerin çoğunun başına gelebilecek bir durummuş.sıkı takiplerle riski ortadan kalkıyomuş.bu durum çok hareketli bebeklerde görülürmüş senin bu kız çok yaramaz olucak galiba annesi.bide ben inanırım ve yaparım beni rahatlatır.aklıma geldikçe ayetel kürsi okuyup karnıma üflerim

aLLAH KURTARSIN.sAĞLIKLA KUCAĞINA AL BEBİŞLERİNİ İNŞALLH.bİZE DE DUA ET O GÜNLERİ GÖRELİM HAIRLISIYLA

canım çok geçmiş olsun allah şifalar versin inşallah en yakın zamanda kızın kurtulur ve erken doğum yapmak zorunda kalmazsın dualarımız sizinle

Hepinizden Allah razı olsun canlar, şöyle bir forumlara göz attım da moralim düzeldi. Hep olumlu şeyler yazılmış. Kordon 2-3 kez dolanan, bu şekilde normal doğum yapanlar bile var. Sezaryen olursa pek riski olmuyormuş.

milasis ve yasmin önerileriniz için çok çok teşekkürler, "Olumlu düşün olumlu şeyler yaşa" felsefesi uygulanması gereken bir felsefe gerçekten, özellikte hamilelikte...
Her gün dualarımı, surelerimi okur yatarım, aklıma geldikçe de okuyorum. Bebişlerim güzel ve ahlaklı olsun diye Yusuf suresini okuyorum ayrıca.

sinemisen hayırlı haberlerini bekliyoruz. Rabbim sağlık ve mutlulukla kavuştursun yavrularına.

Canım okurken ben de şoke oldum.kayınvaliden senin nickini falan nerden biliyor ki ,ama sen kötü bişeyde demedin zaten.onları düşünmeleri lazım dı kendisi senin yerinde olsaydı bir gelin ,kızı olarak senin herişinde yardım isterdi.Bnce empati yapması lazım.sıkma canını.Seni seviyorsa sana daha ilgi göstermesi lazım gelecektir,olmazsa da hiiiçç takma sen bebğini düşün canım

çok geçmiş olsun bonny ,inşallh birşey olmayacak bnce hepsi dolanıyordur o kadar uzun şey bize bağlıolsa bizede dolanırdı.Allahım sıkıntıdan kurtasın inşallh.Sürekli döndüklerinden oluyor böyle şeyler umarım kordonun tersine de dönecektir.içini ferah tut dua edelim

Onunki zaten ikiz.Benimki tek görünüyor şu an.Beni bilgilendirmek için yazdı değerlerini.Benimkilerde çok yükseliş gösterdi doktor da olabilir dedi.22'den 60a yükselmesini beklerken 98,96 oldu.6 gün sonra da 2554.Doktorum 1500 falan bekliyordum dedi.İnşallah bende ikiz gebesiyimdir.

kızlar güzel dilekleriniz için çok teşekkkür ederim ....ben sipinal oldum...çok rahat geçti doğum ancak sonradan dediğim gibi gaz problemim çok büyük oldu....nedenini bulamadılar genel cerrah baktı zaten..ama şimdi iyiyim belki çok zayıftım sadece bebekler kilo almıştı bebekler alınınca bağırsaklar şoka girmiş ..doğuma 11 kilo alarak girmiştim şimdi 13 kilo verdim sadece göbüşcük var.....

kızlar pompa çok işe yarıyor ben ilk zaman zaten hiç veremedim sonradanda uç sorunu yaşadım ama pompa işime çok yaradı avent ben aldım elektrikli çok memnunum gerçi artık emiyorlar sütüm yok demeyim ilk günler olmasada sonradan geliyor rahat olun ben hiç sıkıntı yapmadım ..........bebek malzemesi olarak hastanede bizden zıbın değil bady istediler zıbın hiç kullanmadık 1 gece küvezde kaldı poyraz bady kullandık ondada...bende bady götürmemiştim sonradan getirdim....ve en çok penye battaniye kullanılıyor bende 4 tane vardı yetişmiyor acayip lazım bişey çok çabuk kirleniyor...bol mendil kullanılıyor...ve bebeklerle çamaşır hiç bitmiyor...çünkü kusma çiş yapma derken çok çamaşır çıkıyor.....ama onların kokusu herşeyi zevkle yaptırıyr..bu arada bengerçekten kilolu çocuklar dünyaya getirdim ikiz olmalarına rağmen bunun sebebi iyi beslenme ve son 3 ayımı yatarak evde geçirdimm...herkese sevgiler

arkadaşlar mercan diye bi arkadaşımız varmış.bizim topiktenmi toparlayamadım kafayı 29 haftalık tek yumurta ikizlerine doğum yapmış.bilgisi olan varmı???

evet çok iyi bakmışsın kendine ve bebeklerine. küvezde giydirdiler mi bebeğini? benim sadece hastane çıkışında olan battaniyeleri var. alayım bari birer parça daha. daha bitmedi alışverişim. tamamlamam gerek bir an önce.
kendini toparlamana sevindim. umarım çocuklarını sorunsuz büyütürsün.

öğrendiğim kadarıyla mercan2011 29.haftalık pazaur günü kızlarını doğum yapmış bebekler küvözdeymiş...solunum cihazına bağlıymış bebekler.dualarınızı eksik etmeyin..

Canım benim çok geçmiş olsun, inşallah tez zamanda düzelir bu durum. Ben Kağan Kocatepe'nin sitesinde okumuştum ve video görmüştüm sanki bu durumla ilgili, aslında normal bir durummuş. Bbebekler pek çok kez kordona dokunuyor ve bedenlerine sarabiliyormuş. Pozisyon değiştirdikçe düzelebilecek bir durum sanırım. Dualarımız seninle, inşallah da iyi olacak. İçini ferah tut. Sol tarafına uzan, bacaklarını büküp ki kan dolaşımı rahat olsun. Bir de iyi beslen, süt, yumurta, et, ceviz eksik etme. İyi haberlerini bekliyoruz canım. Allah yardımcınız olsun.

nasılsın kayınpederin nasıl oldu canım?eşin dönebildimi?
Canım çok teşekkür ederim ilgin için. Kayınpederim yoğun bakımda hala, böbrekleri kalp krizinden zarar gördüğü için dün diyalize, bugün de farklı bir makineye bağlandı. Çok zor günler geçiriyoruz, hepimiz çok üzgünüz. Dua ediyoruz bol bol. Allah onu bebeklerime bağışlasın. Bebeklerim benim taraftan boynu bükük olacaklar dede açısndan; ben babamı kaybettiğim için. inşallah bu taraftan o sevgiyi yaşarlar. Eşim hala hastanede, bugün bir hafta oldu. Ben stresten doğurmazsam iyi, kendime hiç güvenemiyorum. O acıyı yaşadığım için sakin olamıyorum, canım yanıyor...

inşallah kendi de bebekleri de iyidir,ALLAH yardımcısı olsun.
sen nerden öğrendin canım ya?

azo spermi topiğinde yazıyormuş..ben memorilada tedavi olanlar toğinde okudum tabi ikiz olduğunu okuyunca hemen merake edip düştüm peşine.anladığım kadarıyla iyiler çok şükür..

azo spermi topiğinde yazıyormuş..ben memorilada tedavi olanlar toğinde okudum tabi ikiz olduğunu okuyunca hemen merake edip düştüm peşine.anladığım kadarıyla iyiler çok şükür..

Arkadaşımızada,bebişlerede Allah sağlık,iyilik versin,en kısa zamanda yuvalarına kavuşsunlar inş.

Canım benim,Allah acil şifalar versin inşallah...Bizde dua edelim...Kuzucuklar için sakin olmaya çalış...Sen evde yalnızmı kalıyorsun?İnşallah yanında birileri vardır.

Canım benim,Allah acil şifalar versin inşallah...Bizde dua edelim...Kuzucuklar için sakin olmaya çalış...Sen evde yalnızmı kalıyorsun?İnşallah yanında birileri vardır.

Amin canım, inşallah. Dua ederseniz çok sevinirim, adı Rıza kayınbabamın. Sakin olmak istiyorum tabi ama elde değil. O orda canıyla boğuşurken, eşim harap durumdayken beceremiyorum. Annem var benim yanımda ama beni şu aşamada kimsenin anlamadığını düşünüyorum. Gün içinde defalarca "inşallah yaşar ama olmayacak herhalde", "olacağı varsa olur, sen boşuna üzülüyorsun" gibi cümleler duyuyorum ve bu durumdan çok sıkıldım. Ben de biliyorum ecel geldiyse yapacak bir şey yok, Allahtan gelene boynumuz kıldan ince ama "ol deyince olduran, ölüyü dirilten de o değil mi?" Her şey dua üstüne. Etrafımdaki Kimseyle konuşmak bile gelmiyor içimden, çünkü aynı açılardan bakmıyoruz.

Rabbim Rıza dedeye sağlık,iyilik versin tez zamanda,onu ailesine,sevenlerine,torunlarına bağışlasın inş.dualarımda olacak...

Kolay değil canım,Rabbim sana,eşine ve tüm ailesine bu süreçte güç versin inş.

İçine atma,sıkıldıkca,bunaldıkca buraya gel,yazışalım,konuşalım bir nebzede olsa rahatlarsın belki...

kızlar bir süre önce buraya biriniz bir liste yazmıştı. ne alacağı ve hangi markaları alacağına dair. onu bulmama yardımcı olur musunuz?
ayrıca bugün biraz dolaştım aradığım şeyleri bir yerden alma imkanım olacak. çok da seçenek yok.eksikler yavaş yavaş fikir olarak kafamda oluşmaya başladı.

öğrendiğim kadarıyla mercan2011 29.haftalık pazaur günü kızlarını doğum yapmış bebekler küvözdeymiş...solunum cihazına bağlıymış bebekler.dualarınızı eksik etmeyin..

Rabbim anneye de bebişlerine de sağlık-sıhhat versin, yardımcıları olsun inşallah.

Çok sağ ol canım,Allah razı olsun. Bol bol uzanıyorum, beslenmeme de özellikle dikkat ediyorum ki bebeklerim güçlensin diye.

Rabbim kayınpederine iyilikler versin inşallah. Yer-gök dua üstüne... Dualarımızı eksik etmeyeceğiz ondan. Ama sen de bebişlerin için rahat olmaya çalış, sıkma kendini lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…