2013 ikiz anne adayları buraya

evet canım buydu çok teşekkür ederim yardımın için. Bende not etmeye karar verdim burada önemli gördüğüm şeyleri.

evet canım buydu çok teşekkür ederim yardımın için. Bende not etmeye karar verdim burada önemli gördüğüm şeyleri.

canım ben ankarada değilim ama bir an önce ara doktoru ben 17.haftamdayken izmirde hiçbi doktor ikiz gebelik olduğumu duyunca beni kabul etmediği için balıkesirden kalkıp istanbula tedavi olduğum hastaneye geldim..ki senin gebeliğin daha riskli sayılıyor çift keseye göre seni doktorun riskleriye göze alıp kabul temesi dahada zor...inşallah hiç bişey olmadan atlatacaksın bu süreci.ama şunu söyliyim ki çift keselrde bile 1-3 hafta gelişim farkı oluyor.senin doktor harbiden iç karatıcı galiba en azından bunu söylese sana yeterdi..zaten ikizlerin günü gününe aynı gitmesi çok zor.hele tek kesede...sen sakin ol allaha emanet etmekten başka çare varmı..bak mercan 29.haftada doğum yaptı tamam hiç birimiz istemeyiz bebeklerin küveze girmesini ama bebekleri sağ ve takip altında çok şükür....

Canım sancı gibi değil aslında belimde bi nokta tutulacakmış gibi

canım ayakta falanmı kaldın çok..bak bende kaç gündür kasık ağrısı çekiyorum ama doktor sabır dedi...dayanacaksın dedi...sende dayanacaksın..artık ada ve ege iyice büyüdü ..annelerinin beli bu yüke alışkınmı canım..yorgunluktur.bir dahaki kontrolün ne zaman...

2hafta sonra cnm kontrolümüz. Sende îğne vuruldun mu? 1-2 kere sol kasığımada ağrı vurdu sanki yarın yatarak geçîririm artık korktum

Ciger gelistirici bende odem yapmisti
zaten benim sancim oldugu icin vurulmustu yan etkisi olabilir mi bilmiyorum

Benim sancım filan yoktu önceden söylemişti zaten 29. Haftada vurulacaksın diye peşpeşe 2gün 2 şer doz vuruldum.sancı nasıl bişey onuda bilmiyormki. bel fıtığım vardı zaten o azdı belkide

Benim sancım filan yoktu önceden söylemişti zaten 29. Haftada vurulacaksın diye peşpeşe 2gün 2 şer doz vuruldum.sancı nasıl bişey onuda bilmiyormki. bel fıtığım vardı zaten o azdı belkide
sanci adet sancisinin $iddetli halidir , ayni sanci daha bi keskin vurur belinize
birde gobegin tam ortasinin sertle$ip ta$ gibi olmasida sanciya girer erken haftalarda tehlikelidir, çunku her sertle$mede rahim kasilip çocuklari a$agi iter , haftaniz ileri deilse mutlaka dr unuza soylemelisiniz bu sertle$me yada adet sancilarini ..
Allah yardimciniz olsun ..

Bu öyle bi sancı değil muhtemelen ağırlık artınca belime baskı arttı. Sertleşme filanda yok.

canım inan her şey düzelecek
netten hiç bir şey okuma, kendi adıma ben öyle yapıyorum
moralimi bozmuyorum hiç, ki ben o kordonun tekrar eski haline geleceğinden eminim
içini ferah tut, dualarım seninle

2hafta sonra cnm kontrolümüz. Sende îğne vuruldun mu? 1-2 kere sol kasığımada ağrı vurdu sanki yarın yatarak geçîririm artık korktum

bende vuruldum canım 29.haftamda ama herhangi bi fark hissetmedim..kimilerindede aşırı sırt ağrısı oluyor bu haftalarda.vücudun tepki veriyor.ee bayada çalıştın ancak dinleniceksin..nerden baksan 2,5 kg bebek var karnında suyu seli derken...tek olsa artık doğuma yaklaşmış bi ağırlığımız olucaktı düşünsene..

Doğru diyosun cnm 1 hafta önce gittiğimde 1400 er gr dedi Dr. Zamanında gelsinler de bu ağrılara dayanılır Allah'ın izniyle ..

evet canım tek yumurta ıkızı.ıcerı gırerken yarım saat surecek dedı fakat, 15 dk.falan anca sürdü..kafa ölçümü, karın ölçümü, işte normal ultrasondakı degerlerın hafta olarak karsılıgını vermış.kalp rıtmı normal demış.bebeklerın pozısyonunu yazmış, degerlendırilebıldıgı kadar normal yazmış...ben renklı ultrason beklıyordum, arkadasımınkıni parmaklarını tek tek sayana kadar, dudak cene kulak yapısında bı sorun var mı dıye bakana kadar ıncelemıslerdı.benım beklentım fazlaydı heralde.hoş sankı bısı olsa ne olacak da ıste bebeklerımı gormeyı cok ısterdım:)
dosba sorarsan cok sevınırım:) sımdıden tesekkürler...

(bu arada karnının sertleşmesınden falan bahsetmıssın.senın haftaların normaldır buyuk ıhtımal fakat, bende de oluyor.ozellıkle aksam yemek yedıkten sonra gogus altımdan ıtıbaren tum karnım sertlesıyo gerılıyo, ve nefes almakta yurumekte zorluk cekıorum bana magnezyum verdıler o kadar...10-15 gundur boyleyım...:26:)

demek, sende de bbi doktor krızı yasandı.ıkız olunca böyle oluyor öyleyse..canım haklısın, ozellıkle bastan berı 1 hafta gerıdeydık, pkoluyum ben gec dollenme olmustu ıcım rahattı, sonra bı anda ne oldu anlamadım, ..zaten her gıdısım de söylüyordu, ben bıkac ay oncesıne kadar ankarada yasıyordum.aılem hala orda ucakla gıdebılır mıyım dıyınce kadın hemen madem ımkanın var gıt, ben anlamıorum bu ıslerden falan dıyınce sok oldum...bı de düşük olmasın dıye kan sulandırıcı ıgne vermıstı eski doktorum onlem amaclı, kan pıhtılaşma testı falan yaptrmadan..belkı bılıosunuzdur o tarz ıgnelerı..onu duyunca hepten bozuldu, ben bılemıorum anlamıorum ankaraya gıt daha ıyı bakılırsın dedı...bunu soylemesı guzel bısı en azından dürüst oldu bana...eşimi burda bırakıp gıdıcem ..okulların acılmasını beklıorum..rapor alıp okula verıcem...ınsallah atlatıcaz canım ya..

mercan arkadasımızı duydum, rabbım yardımcıları okusun , korusun onları, bebeklere hıc bısı olmadan atlatıversınler ınsallah cabucak bugünlerini.

bence o doktorları tebrik etmek gerek. dürüst davranmış, mesleki deneyimsizliğinin kurbanı etmek istememişler sizi. bu yapacak doktor çok azdır. en azından kendisine gelen ikiz gebeyi deneyim kazanmak için takibini yapabilirdi. şanslısınız kızlar bence siz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…