- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.761
Teşekkür ederim gelincik... Aynen eşim de biri kız biri erkek olsun erkek evladı da yaşasak fena olmazdı; istedim işte ne yapabilirim dedi. Ama bu cümle bile çok üzülmeme yetti. Dediğin gibi o da adapte oldu sayılır . Ama benim dün çektiğim ağrılarla birlikte onun üzülmesinden dolayı yaşadığım üzüntü ömrümden ömür götürdü. Ben şimdiden diyorum dün neden bu kadar üzdüm kendimi diye ... Sonuçta bunun sorumlusu biz değiliz kendileri erkek cinsiyetini belirleyenler ...
Biz 3 kardeşiz 2 erkek kardeşim var ve paylaşımlarımız onlar evlendikten sonra çok yüzeysel kalmaya başladı; o açıdan baktığımda çok da seviniyorum. Her zaman eksikliğini hissettiğimiz kızkardeş olmanın nasıl birşey olduğunu bizimkiler yaşayacaklar inşallah Allah izin verirse ... Bundan iyisi şamda kayısı benim için... Ama tabi insan kendisi mutluyken eşinin de aynı derecede mutlu olmasını bekliyor; onunki de zamanla artacak sanırım ....
Allah sana da bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve onlara sağlıklı ve huzurlu uzun bir ömür versin inşallah ...
kızlar bi liste yapsak aslında
doğum sırasına göre... hoş bizde bu işler sırayla olmuyor ama :))
sanırım nurhan var ilk olarak ...o da uğramadı sanırım bi kaçgündür
sonra sinemisen sonra ben ,papatya ,tuğba, hilbur, bonny
aklıma haftaları ilerleyenler bunlar geldi...
bi liste yapılsa fena olmaz... ben yaparım ama ilk gidenlerden olacağım için takip edemeyeceğimi düşünüyorum ne dersiniz??
mergen arkadaşımızında haftası ilerdeymiş... pardon :)
isimlerini yazmadığım arkadaşlar yanlış anlamasın sakın ben sadece haftası ileri olanlardan bahsettim liste yapıldığında her gelen eklenecektir..
şu an doğuma yaklaşanları hatırlattım sadece
ben verdiğim kiloları da sayarsam toplamda 15 kilo aldım şimdiye kadar. çatlağım hiç yok. iyi baktım gerçekten hiç ihmal etmedim yağlamayı kremlemeyi. halbuki cildim de kuru tam da çatlak olabilecek cilt tipi. belki bir kaç hafta sonra görürüm en o çatlakları. geçende doğum yapmış bir arkadaşımla görüştüm. hamileyken çatlaklarının görünmediğini, doğumdan sonra karnı indiğinde derin derin bir biçimde olduğunu söyledi. ben de gördüm zaten. ama onunkiler kırmızı kırmızı değildi. kilo alıp vermekten belimizde ve basenlerimizde olan beyaz uzunlamasına çizgi çizgi olan
çatlaklardan. ama derindi onunkiler baya.
göbeğim normale dönünce neyle karşılaşacağım bakalım. şimdilik çatlak ya da kaşınma gibi çatlak emaresi yok.
dosbacim sanirim sen bu gidisle eski kilondan 5-6 kg eksilmis olarak cikacaksin dogumdan.belkide daha fazla degilmi.cunku bebislerin kendisi esleri suyu derken 10kg gibi bi eksilme oluyor.sende 4kg almissin kendi kilondan eksilmis oluyor gerisi
hamileliğin başında olanlardan biri alsın kızlar bu görevi hatta doğuma giden özelden bi arkadaşa telini bırakırsa bizden haber almak için en az 1 hafta beklemek zorunda kalmayız.merakta son haftalarında olan annelere sancı yapar ona göre:) sancılanırım bak dosba senden haber beklerkene görürsün:)
kızlar ya bir sürü alışveriş yaptım ama hala bebek çantası alamadım..çokta uyuz oldum çünkü acayip pahalılar ve ben öle pembe yada mavi kumaş bebekli çantalardan hiç hoşlaşmıyom...siz aldıysanız bi resin koysanıza ya.büyüklüğü falan nasıl seçtiniz.
kızlar ya bir sürü alışveriş yaptım ama hala bebek çantası alamadım..çokta uyuz oldum çünkü acayip pahalılar ve ben öle pembe yada mavi kumaş bebekli çantalardan hiç hoşlaşmıyom...siz aldıysanız bi resin koysanıza ya.büyüklüğü falan nasıl seçtiniz.
Ben yaklaşık 1 aydır bebek yağı sürüyorum ama dün gece fark ettim ki karnımın iki tarafında çatlaklar başlamış.Ayrıca göğsümde de kaşınma var.Sanırım ben çatlıcam :18:masaallah canim cok sevindim senin adinadarisi basimiza ins.genetik oldugu dogrudur.ben surunup duruyorum belki hic catlaksiz olmasada hafif olmasina yardimci olur diye.cunku cildim cok kuru
Kontrolden mutlu olarak çıkarsınız umarımGunaydin arkadaslar nasilsiniz kacgundur okuyorum sizleri ama yazamiyorum .bugun ayrintili ultrosan kontrolum var dua edin insallah bi soru nla karsilasmayiz. Rabbim hepimize kolaylik versin insallh.
.
Nisan anneleri topiğinden bir arkadaş paylaşmış,benim hoşuma gitti;
Eki Görüntüle 621318
Avvio Anne Bebek Bakım Çantası A-2005- GittiGidiyor'da 73982812
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?