2013 ikiz anne adayları buraya

Günaydııın

Sağlıklı,hayırlı,mutlu,güzel bir gün olması dileğiyle...

bu arada hazırladığım liste hakkında hiç yorum yapılmaması beni çok üzdü

Arada gözden kaçabiliyor ya da tam yorum yapacakken bebişlerin durumuyla alakalı bir durum / konu üzerine yoğunlaşılıyor vb.üzülme lütfen...

Hastane çantasında kendin için ilave olarak;diş macunu ve fırçası,tarak,saç tokası,kirli çamaşır torbası vb. gibi detaylar

Bebişler için;battaniye,ıslak mendil,havlu,ağız mendili,kirli çamaşır torbası vb. ilave edilebilir.Bunlar haricinde hersey gayet yeterli ve iyi...

Canım hepsi çok güzeller...
Allah sağlıkla,güle güle kullanmayı,içinde bebişlerinde olduğu resimler eklemeyi nasip etsin inş.

Hamileliğimizin tadını çıkarabileceğimiz mutlu ve sağlıklı bir gün diliyorum hepimize....

Maşallah bebişlerine, hep böyle güzel haberlerini duyarsın inşallah. Darısı başımıza... Rabbim sana da şifalar versin canım...

günaydın hanımlar..
bugün doktorum müsaitse ayrıntılı ultrson için gideceğim dua edin....ve yine gece mide yanmasından uyuyamadım

Kontrollerinizin sorunsuz geçmesi dileğiyle. İnşallah yüzünüzde gülümsemeyle çıkarsınız doktorun odasından.

bu arada hazırladığım liste hakkında hiç yorum yapılmaması beni çok üzdü

Canım teşekkürler liste paylaşımın için. Benim listem de aşağı yukarı aynı, sadece bazı markalar farklı.

günaydın hanımlar..
bugün doktorum müsaitse ayrıntılı ultrson için gideceğim dua edin....ve yine gece mide yanmasından uyuyamadım

günaydın canım inş. bişey çıkmaz iyidir bebişlerin.bende 1 hafta önce midemdeki ağrı,yanmave boğazımdaki o müthiş yanma ile acillik oldum doktorun verdiği rennio yu güvenip kullanmadım serum 2 gün idare etti sonra kendi dok. aradım 4 defaya kadar korkmadan kullan dedi aç karnına ve şükürler olsun şuan çok iyiyim bitince yine alıp içicem.

ayy canim cok guldum yaa:)cunku bizdede oyle yataga girince benim cenem dusuyor soylemi yapariz boylemi yapariz falan derken bi bakiyorum sessizce dinliyo:)sonrada horlamaya basliyo:)ama tabiki sabah ise gidecek dinlenmesi gerekiyo dimi.cenem dusunce bunu dusunemiyorum.sonrada senin gibi hayallerle uyumaya calisiyorum.ne zaman uyursam artik...

yaa demek oyle canim bende yeterki catlamiyayim diye uyanip kremlendigim bile oluyorfaydasi olmayacaksa bu kadar psikopata baglamanin bi anlami yok o zaman.kendimi psikolojik olarak hazirlamam daha iyi olacak sanirim...

canım ben 2 gün sonra 36.haftaya giricem ALLAH'ın izniyle,sadece unı baby nin vazelinini her banyodan sonra kullandım,henüz hiç çatlağım yok.ama çoğu arkadaşın söylediği gibi biraz da genetik...

canim yanlis hatirlamiyorsam sen cok kilo almamistin.simdi kac kilo fazlan var?catlaklar kacinci haftada basladi?catlaksiz dogurma ihtimalimiz varmiki acaba:18:
benim kilo alma durumum çok ilginç oldu ..
şöyleki
ben hiç kusmadım midem dahi bulanmadı
öyle aşermelerim aşırı bişey istemelrim olmadı ,hamişim diye çok da yemedim her zamanki gibi yedim
32 haftada toplamda 13 kilo almıştım ama 32.haftada ne olduysa oldu birden ödemlerim çıktı şiştim iice ve bir haftada 4 kilo aldım sonraki haftalarda da 1er kilo ,toplamda 20 kiloyla doğuma girdim
doğumdan sonra bir hafta içinde 15 kilom gitti ,şuanda ise doğum yapalı 20 gün oldu 18 kilo vermiş durumdayım
normalde insanlar ilk 3-4 ay kusup da benim aldığım kiloyu alıyor ama ben kusmadan baştan beri yiyerek bu kiloyu almıştım
ama dedimya ödemim çoktu ve bir anda hepsi gidiverdi ,şuan 2 kilom kaldı doğum öncesine..
40 ı çıkana kadar da hayli hayli veririm sanırım o kiloyu ...
çatlak tamamen ırsi ,ben kimyasal hiçbirşey kullanmak istemedim ,çatladı valla ,bi de benim bıdıklar çok hareketliydi ,7/24 sürekli tepiniyorlardı ,onlar tepindikçe karın iice yırtılıyor ve çatlıyor

arkadaslar sizler kac kilo aldiniz?catlaklar kacinci haftada basliyor?kisiye gore degisiyordur ama bi ortalama varmiki acaba?
çatlağın ortalaması yok ,herkeste farklı farklı
gözünaydın maş.
RABBİM hayırlı zamanda kucağına almak nasip etsin
bu arada 35e girdim bugün ama hala doğuracakmışım gibi gelmiyor
karnımda sertleşmeye başladı
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
Hakkında hayırlısı olsun ama söyleme nazar değer ,bana da aynısı oldu çünkü ,doğurana kadar ben de bu gidişle 40 ı görürüm diyordum ama dışardaki durumla içerdeki durum çok faklı oluyor
bir anda bebeklerin suyu azalıyor giriyorsun doğuma
inş. senin gönlüne göre olur ama nazar değiyor çok söyleme benden sana tavsiye
RABBİM inş. hepimize o güzel günleri gösterir ..
günaydın hanımlar..

RABBİM yardımcın olsun inş.

bu arada herkese selam

canım ben 2 gün sonra 36.haftaya giricem ALLAH'ın izniyle,sadece unı baby nin vazelinini her banyodan sonra kullandım,henüz hiç çatlağım yok.ama çoğu arkadaşın söylediği gibi biraz da genetik...

masaallah canim cok sevindim senin adinadarisi basimiza ins.genetik oldugu dogrudur.ben surunup duruyorum belki hic catlaksiz olmasada hafif olmasina yardimci olur diye.cunku cildim cok kuru

Gunaydin arkadaslar nasilsiniz kacgundur okuyorum sizleri ama yazamiyorum .bugun ayrintili ultrosan kontrolum var dua edin insallah bi soru nla karsilasmayiz. Rabbim hepimize kolaylik versin insallh.
.

Teşekkürler canım, çok sağol.
Ağrılarım bugün itibariyle dindi çok şükür ... Umarım tekrarlamazlar ve bu zor süreci bir daha yaşamam...

Senin ve burada bulunan tüm arkadaşlarımızın Allah tamamına erdirsin inşallah ...

Bonny sen nasil oldun gecmis olsun. Bebislerin nasillar.

Çok şükür daha iyiyiz canım ama sürekli takipteyim.Gece-gündüz sürekli soluma yatıyorum. Bebişimin kıpırdaması azalsa panik yapıyorum, artsa yine panik yapıyorum.:18: Psikolojik olarak yıpratıcı bir durum ama ilk öğrendiğim güne göre daha rahatım çok şükür.

Teşekkürler sinyuk... Sana da çok geçmiş olsun. Umarım dediğin gibi bebeklerimiz etkilenmiyordur bu geçirdiğimiz rahatsızlıklardan ...
Allah bebişlerimizi sağlıkla ve hayırlısıyla ve tabi ki zamanında kucağımıza alabilmemizi nasip etsin inşallah ...

Teşekkürler angel... Lütfen sen de rahat olmaya çalış... Dediğin gibi benim ilk kızım gibi olacaklarsa değil ikiz, üçüze bile razıyım :)) O melek gibiydi, daha 20-30 günlükken bütün gece uyumayı öğretmiştim ben ona ve hastalandığı zamanlar dışında hiç sorun yaşamadım ... Umarım bunlarda da pek sorunla karşılaşmam ...

Rabbim sana da hayırlısını versin inşallah ... Desteğin için tekrar teşekkürler ...

Gerçi dosba'ya sormuşsun ama ben daha önceden doğum yapmış tecrübeli biri olarak cevap vermek istedim. Son aya girdiğinizde vücuttaki ödemler inmeye başlıyor, hatta ben de 1-2 kilo kaybetmiştim ama sanırım ödemlerin azalmasına bağlı ve vücut biraz rahatlıyor. Ama siz yine de yemeniz gereken proteini en azından es geçmeyin başka bir şey yemeseniz bile 60-100 gr kadar en az protein alın ...

Bu arada dosba'dan bahsetmişken, biraz daha dayan be güzelim ... az kaldı... sabret ... Bir gün değil, bir saat bile önemli onlar için... Kendini sakinleştirmeye çalış sancın olduğunda; ben de bu erken süreçte yaşadığımdan seni anlayabiliyorum en azından kısmen... Ne kadar sakinleşirsen o kadar arası uzuyor sanki sancıların ... Stresten uzak durmaya çalış ... Söylemesi kolay tabi; biliyorum. ama umarım 36'da değil, 37-38'lerde doğumun olur inşallah ...

Teşekkür ederim gelincik... Aynen eşim de biri kız biri erkek olsun erkek evladı da yaşasak fena olmazdı; istedim işte ne yapabilirim dedi. Ama bu cümle bile çok üzülmeme yetti. Dediğin gibi o da adapte oldu sayılır . Ama benim dün çektiğim ağrılarla birlikte onun üzülmesinden dolayı yaşadığım üzüntü ömrümden ömür götürdü. Ben şimdiden diyorum dün neden bu kadar üzdüm kendimi diye ... Sonuçta bunun sorumlusu biz değiliz kendileri erkek cinsiyetini belirleyenler ...
Biz 3 kardeşiz 2 erkek kardeşim var ve paylaşımlarımız onlar evlendikten sonra çok yüzeysel kalmaya başladı; o açıdan baktığımda çok da seviniyorum. Her zaman eksikliğini hissettiğimiz kızkardeş olmanın nasıl birşey olduğunu bizimkiler yaşayacaklar inşallah Allah izin verirse ... Bundan iyisi şamda kayısı benim için... Ama tabi insan kendisi mutluyken eşinin de aynı derecede mutlu olmasını bekliyor; onunki de zamanla artacak sanırım ....

Allah sana da bebişlerini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ve onlara sağlıklı ve huzurlu uzun bir ömür versin inşallah ...

amiiin inşallah
bende iştah kaybı olmadı canım...zaten normalde çok iştahlı olan ben hamileliğim boyunca iştahım azaldı diyebilirim
hiç bişeyi abartılı yemedim
son zamanlarda kilo almadım son haftada 2 kilo verdim dr. bişey olmaz deyince rahatladım
uranıa nın da dediği gibi protein ağırlıklı besleniyorum meyvemi hiç eksik etmiyorum
bakalım bu hafta nasıl olcak kilom

inşallah canım biraz daha dayanırım
bugün kasılmam çok fazla karnım sertleşiyor ve öylece kalakalıyorum
uzun süre devam ediyor
magnezyum kullanmama rağmen bi rahatlama olmadı
dr.u aramakta istemiyorum sanki bu kasılmayla beni doğuma alacakmış gibi hissediyorum :)) ama geçmezse akşama doğru arayacağım

delikız mesaj alınmıştır
yok inan bu sabah doğuma yaklaştığımı hissettim zaten
bu kasılamlar normal mi bilmem ama bebeklerin hareketleri normal olunca kendimi rahatlatıyorum
salı kontrolüm var sanırım doğum tarihi konuşulacak gibime geliyor... ne de olsa bu sancılar kasılmalar bi de aşağıya olan baskı
Rabbim hayırlısını versin sağlıklıca bebeklerimle eve dönmeyi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…