- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #3.721
canım bi ortalama yok
ben başta çok kilo verdim
geçen günlerde de verdim dr.uma sordum sorun olmaz dedi...
ilginç bi tablo var bende... ben 4 kilo almış görünüyorum
çok şükür ödem olmadı... zaten son zamanlarda ödem çok oluyor
bu kadar az kilo almama rağmen çok çatladım(
lierac, vazelin ve ozon yağı kullandım ama çatlayacaksan çatlıyosun... ve günde 4 lt su içtim sonuç çatlamış bi karın...başka yerimde yok
zaten kilo almadığım için sadece göbek oldu bende...
sadece kilolu hamile kaldım
canim hayirli olsun kalp atisi icin cok erken.tam 6 haftaliktim fakat sadece keseleri vardi.bir dahaki gidisimde cok sukur pit pit atiyorlardi:)
canım maşallahhh hepsi çokk güzeller, hayırlısıyla kullan inşallah,senin gecelik takımına bayıldım bende hep biraz şık ve süslü şeylere bakıyorum hernekadar lohusalık için olsada doğumdan sonra eşime bi değişik görünmek isterim, bu göbekten sonra...
gece oturup gündüz uyuyorum sonrada bütün muhabbeti kaçırıyorum
arkadaslar sizler kac kilo aldiniz?catlaklar kacinci haftada basliyor?kisiye gore degisiyordur ama bi ortalama varmiki acaba?
Teşekkür ederim hemen cevap verdiğin için ... Gerçekten çok ihtiyacım vardı ... Çok sağol ...
Ben aslında hiç takılmıyorum cinsiyetlerine hatta mutluyum bile ... 2 erkek kardeşim var; 2'si de evli ve paylaşımlarımız gittikçe azalıyor maalesef. O nedenle kız olmalarını daha da çok istiyorum; çünkü kendimi kardeşlerime ilişkime bakınca kısmen de olsa yalnız hissediyorum en azından büyük kızım bunu hissetmez.
Ben sadece düşük tehlikemin devam etmesi nedeniyle üzülüyor ve belki de bu riski daha da arttırıyorum ... Bu arada da eşimin ben bu durumdayken çaktırmasa da cinsiyete takıldığını görmek beni daha çok üzüyor. Umarım anlatabilmişimdir ...
Tabii ki herşeyin başı sağlık ... ve evladın hayırlısı... Allah'tan hala öncelikle sağlıklı ve hayırlı olmalarını diliyorum. Ve tabi sizin haftalarınıza ulaşabilmeyi ve bu sağlık sorunlarını atlatabilmeyi ...
Allah hepimizin yanında olsun inşallah ...
arkadaslar sizler kac kilo aldiniz?catlaklar kacinci haftada basliyor?kisiye gore degisiyordur ama bi ortalama varmiki acaba?
ben 19 kg aldım canım...sadece göbeğiminaltında aşırı kaşıntı var muhtemelen çatladı...ama göremiyomm kii orayı.ben licerac ve papapya özlü bebeyağı sürüyom..ama çatlar ya bu vücüt kısa sürede bu kadar kiloya kim dayanır..
Arkadaşlar bugün 30. Haftanın bitişi ile kontrolümüz vardı, kızlarımız iyi çok şükür, kiloları 1.600 ve 1.300 olmuş, iki hafta önce bakıldığına göre sağlıklı gelişmişler. Bendeki gebelik şekeri nedeniyle aşırı büyümemeleri ve sularının çok artmaması kritik, öyle birşey görülmedi çok şükür. Doktor hareketlerini de güzel buldu, aralarındaki kilo farkının önemli olmadığını haftalarına göre iyi olduğunu önemli konunun küçük olanın iyi bir gelişim oranı göstermesi olduğunu söyledi. Şu an tek sıkıntı şeker seviyesinin kontrol edilmesi gibi...
Doktorun şu anki planı 36+3-4 gün iken doğum olması yani 17-18 Mart:) daha erken olmasını gerektiren bir sürpriz durum olursa bakacağız tabi... 34. haftayı geçmek önemliymiş, Herşeyin hayırlısı ne diyeyim... Binlerce şükür bu günümüze.
Çok sevgiler herkese:)
dosba gecelerin kadını olduk haaa...gecelerin hamişleri:) sen benden önce doğurcan ben yanlız kalcam o zaman:) 3 hafta daha bırakma beni sakın:)
valla geceleri okuorum ben sizi hep de yazmıyorum öyle, belki uyumuşsunuzdur diye. benim de uyku problemim var. gece kalkıp internete giri tv den eski türk filmleri izliyorum. sonra saat 05,30 gib yatıp sabah 8 gibi de kalkıyorum. yatakta rahat edemediğimden uyuyamıyorum çoğu kez ama gözümden de uyku akıyor değil. kadarcık uyku bile yetiyor. gündüz de uyumuyorum ben. çok nadirdir uyuduğum.dosba gecelerin kadını olduk haaa...gecelerin hamişleri:) sen benden önce doğurcan ben yanlız kalcam o zaman:) 3 hafta daha bırakma beni sakın:)
bu arada 35e girdim bugün ama hala doğuracakmışım gibi gelmiyor
karnımda sertleşmeye başladı
Rabbim herşeyin hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?