2013 ikiz anne adayları buraya

yaa demek oyle canim bende yeterki catlamiyayim diye uyanip kremlendigim bile oluyorfaydasi olmayacaksa bu kadar psikopata baglamanin bi anlami yok o zaman.kendimi psikolojik olarak hazirlamam daha iyi olacak sanirim...

canım ben süslü şeyleri hiç sevmem aslında ama bunu kompedandan 59tl ye bulunca almadan edemedim.istersen bak orda var..

arkadaslar sizler kac kilo aldiniz?catlaklar kacinci haftada basliyor?kisiye gore degisiyordur ama bi ortalama varmiki acaba?

ben 19 kg aldım canım...sadece göbeğiminaltında aşırı kaşıntı var muhtemelen çatladı...ama göremiyomm kii orayı.ben licerac ve papapya özlü bebeyağı sürüyom..ama çatlar ya bu vücüt kısa sürede bu kadar kiloya kim dayanır..

merhaba..
benim de bir kızım var ve şimdi ikizlere hamileyim.aynı şekilde eşim erkek çok istiyor ve bu bende sadece baskıya sebep oluyor.düşününce 3 tane kız..eğer ilk kızım gibi olacaksa ki onları da ben büyüteceğim için öyle inş. benim için servet tir başka adı yok..rabbimin verdiiği herşeye kabul..aynı baskı bende de var canım seni çoook ii anlıyorum..rabbim hakkımızda hayırlsını versin.sağlık öncelik inş.üzme kendini..

Canım bende senin gibi kaşıntıdan şüphelendim küçük aynayla bi baktım çatlamış karnımın altı :) başka yerimde yok şimdilik

Arkadaşlar bugün 30. Haftanın bitişi ile kontrolümüz vardı, kızlarımız iyi çok şükür, kiloları 1.600 ve 1.300 olmuş, iki hafta önce bakıldığına göre sağlıklı gelişmişler. Bendeki gebelik şekeri nedeniyle aşırı büyümemeleri ve sularının çok artmaması kritik, öyle birşey görülmedi çok şükür. Doktor hareketlerini de güzel buldu, aralarındaki kilo farkının önemli olmadığını haftalarına göre iyi olduğunu önemli konunun küçük olanın iyi bir gelişim oranı göstermesi olduğunu söyledi. Şu an tek sıkıntı şeker seviyesinin kontrol edilmesi gibi...

Doktorun şu anki planı 36+3-4 gün iken doğum olması yani 17-18 Mart:) daha erken olmasını gerektiren bir sürpriz durum olursa bakacağız tabi... 34. haftayı geçmek önemliymiş, Herşeyin hayırlısı ne diyeyim... Binlerce şükür bu günümüze.
Çok sevgiler herkese:)

dosba gecelerin kadını olduk haaa...gecelerin hamişleri:) sen benden önce doğurcan ben yanlız kalcam o zaman:) 3 hafta daha bırakma beni sakın:)

hadi canım gözünaydın... bebeklerinde sende iyisiniz
inşallah 36yı da görürsünüz... aralarındaki farka bende hiç takılmıyorum
çok yerde okudum kilo değil önemli olan sağlıklı doğmaları...
oğlumda 2000gr geçse iyi olacak ama kısmet bakalım

dosba gecelerin kadını olduk haaa...gecelerin hamişleri:) sen benden önce doğurcan ben yanlız kalcam o zaman:) 3 hafta daha bırakma beni sakın:)

hahahah :) tamam bırakmam
bana geceleri hep burda olacam gibi geliyor... bizi hazırlıyolar yaramazlar sanırım :))
ama ben biraz sancı ile uyandım
şimdi sancı aralıklarımı ölçüp ona göre dr.umu arayabilirim
en zoru gecenin bu saatinde birini sancım var diye aramak olsa gerek....
inşallah gerek kalmaz... sanki biraz azaldı gibi...
sen nasılsın ??

bu arada 35e girdim bugün ama hala doğuracakmışım gibi gelmiyor
karnımda sertleşmeye başladı
Rabbim herşeyin hayırlısını versin

valla geceleri okuorum ben sizi hep de yazmıyorum öyle, belki uyumuşsunuzdur diye. benim de uyku problemim var. gece kalkıp internete giri tv den eski türk filmleri izliyorum. sonra saat 05,30 gib yatıp sabah 8 gibi de kalkıyorum. yatakta rahat edemediğimden uyuyamıyorum çoğu kez ama gözümden de uyku akıyor değil. kadarcık uyku bile yetiyor. gündüz de uyumuyorum ben. çok nadirdir uyuduğum.
hilbur yalnız kalmazsın, takılırız biz.

bu arada 35e girdim bugün ama hala doğuracakmışım gibi gelmiyor
karnımda sertleşmeye başladı
Rabbim herşeyin hayırlısını versin

yaklaşıyorsun sona doğru. allah sağlıklı bir doğum versin. bir şey soracağım. sen kilo vermişim yazmıştın ya bir ara. ben de geçen hafta kontrolümde hiç kilo almamıştım. bu haftada hiç iştahım yoktu. zorla yedim o da bebekler için. sen de yaşadın mı bu durumu? birden iştahta bir azalma başladı ben de. hoş iştahım olsa da her istediğimi yemedim, hep dikkat ettim.

arkadaslar sizler kac kilo aldiniz?catlaklar kacinci haftada basliyor?kisiye gore degisiyordur ama bi ortalama varmiki acaba?

ben verdiğim kiloları da sayarsam toplamda 15 kilo aldım şimdiye kadar. çatlağım hiç yok. iyi baktım gerçekten hiç ihmal etmedim yağlamayı kremlemeyi. halbuki cildim de kuru tam da çatlak olabilecek cilt tipi. belki bir kaç hafta sonra görürüm en o çatlakları. geçende doğum yapmış bir arkadaşımla görüştüm. hamileyken çatlaklarının görünmediğini, doğumdan sonra karnı indiğinde derin derin bir biçimde olduğunu söyledi. ben de gördüm zaten. ama onunkiler kırmızı kırmızı değildi. kilo alıp vermekten belimizde ve basenlerimizde olan beyaz uzunlamasına çizgi çizgi olan
çatlaklardan. ama derindi onunkiler baya.
göbeğim normale dönünce neyle karşılaşacağım bakalım. şimdilik çatlak ya da kaşınma gibi çatlak emaresi yok.

**günaydınlarrr** arkadaşlar bugün gebzede güneşli bi hava var...camdan içeri vuruyo ama daha bakmadım soğukmu diye yazı çok özledim , yaz gelse bebişlerimde gelmiş olcak,hergün kızımla hayal kuruyoruz kardeşleri doğsa,herşeyimizi düzene oturtsak,3 kızımıda alıp şöyle parklara , gezmelere götürsem, ah ahhhh..hayal kurmak çok güzel, hayaller olmadan insan yarını bekleyemez herhalde,,yatağa girince eşime anlatıyorumda , anlatıyorum tabii hamilelik duygusallığıyla, 20-25 dk. sonra bide bakıyom cevapları kesildi,peşine bi horlama, garibim çok çalışıyo 3 kız babası olmak kolaymı...bende hayallerle dalıyom uykuyaaaaa....

**uranıa**sendin galiba canım 2 kızın olacak diye eşinden dolayı burukluk yaşamıştın demi. canım inan bende doktor 2 kız deyince hemen eşimin yüz ifadesine baktım ve çok üzülmüştüm çünkü o hep 1 kız 1 erkek olsun kızımız yalnız kalmasın, erkek evladıda görelim diyodu kızlar 3 leyince günlerce üzüldüm k. validembile biri bari erkek olsaydı deyip morelimi bozmuştu..bizde 6 kızız ailem ve sağolsun burda yazıştığım arkadaşlarımla konuşarak o günleri atlattım. eşim seninki gibi asla dile getirmedi ama ben onu iyi tanıyorum anlıyodum..şimdi her dk. giderken, gelirken kızlarım nasıl onlar benim canlarım diyor,hee arada bide bunların peşine bide oğlumuz olur şakasını da yapmıyo değil, tabii bu işin şakası yarın ne olur belli olmaz önemli olan sağlıklı olsun yavrularımız inan şuan diyorum neden boşa üzülmüşüm....

Günaydın kızlar günlerdir yazamıyorum.Bu ara annemlerde oluyorum ablam, yeğenim geldi.Ama her sabah kalkınca hemen açıp bakıyorum sizler, bebekler nasıl diye.
Geceleri uyuyamayanlar yazıyor ya bende şimdiden sorun var.Ya belim ağrıyor ya tuvalete kalkıyorum.Sola yatsam başım acıyor düz yatsam kuyruk sokumum.5 ay nasıl geçecek bakalım.Haftasonu kontrolümüz var sabırsızlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…