2013 ikiz anne adayları buraya

(dua isteğimi okadar çok topiğe yazdım kiiii takip edemiyorum o yüzden okumak isterseniz özlime yazarmısın dedim arkadaşlar)GÖNLÜNDEN KAÇ TANE OKUMAK GEÇERSEEE SAYI ÖNEMLİ DEĞİLLLLLL

ARKADAŞLAR DÜN 6. TÜP BEBEK TEDVİME BAŞLADIMMMM (dün iğnemi oldum)YASİN TOPLUYORUM DESTEK OLMAK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN YAZARMISINIZ

3 tane yasini şerif okudum allahım acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda hamişim yazını görürüz( özel mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum)

inşallah sağlıklı ve güzel günlerde kullanırsın
benimde hediyelerim yavaş yavaş gelmeye başladı insan yavrularını o kıyafetlerin içinde hayal edince bambaşka bir duyguya kapılıyor
inşallah o günleri sağlıklı ve hayırlısıyla görürüz :)

günaydıııınnn
ilaçlara rağmen sancım durmadı dr.umu aradım açmadı şimdi bana dönmesini bekliyorum
erken mi diye düşünmekten yoruldum...sanırım bugün durmazsa doğuma karar verecek
dua edin kızlar biraz korku biraz telaş var

hayırlısı olsun dosba. sağlıklılarsa doğsunlar inşallah. sürekli yatış da isteyebilir senden. hbaer verirsin bizlere de.

Günaydın canım. Hakkında hayırlısı olsun, Allah doğum yaptığında bebişlerini kucağına alıp eve dönmeyi nasip etsin inşalllah. Böyle çok stres oluyor, sanırım doğsalar rahatlayacaksın. İçini ferah tut... Sen tutabildiğin kadar tuttun onları, tehlike durumu yok çok şükür. Kokularını duyunca bitecek tüm stres, sıkıntı...

Sen artık korkma canım 35.haftaya gelebildin çok daha önce de olabilirdi doğum.Artık akışına bırak.Rabbim en iyisini bilir zaten.

Canım kusurabakma 2 gündür girmedim nete. Özelden yazamıyorum. Bayındır hastanesi ankara'nın en iyi hastanelerinden biri zaten doktorumun da daha önce aynı durumda olan bir çok hastası olmuş ben 3 yıldır gidiyorum kendisine tabiki sonuna kadar bir aksilik çıkmazsa devam edeceğiz zaten başkasına güvenemiyorum açıkçası çok memnunum doktorumdan yenidoğan ünitesi var hastenenin, tam kapsamlı bir hastene ama sgk ya da memur ile anlaşması var mı bilemiyorum ben doktorumun iletişim bilgilerini veriyim sana istersen kendisi ile görüş ona göre değerlendirmeni yaparsın 0312 287 90 00/7750 - 0532 334 69 30 Levent Alaybeyoğlu. İnşallah istediğin gibi bir doktor bulursun canım. K.İ.B.

Günaydın herkese. Ben artık stresten baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum. Ve her sabah "çok şükür bir günü daha atlattık" diyorum. Allah yardımcımız olsun. Bizlerin elinde değil ama çoğul gebeliği öğrendikten sonra bize söylenen "o riskli gebelik" tabiri ve "erken doğum" kelimesi bir şekilde haftalar ilerledikçe karşımıza çıkıyor. Aslında bazen kızıyorum kendime, araştırmasaydım bu kadar ilk gebeliğimdi. Kör cahil gitseydim, yok bu hafta neler olmalı, bebek kaç kilo olmalı vs. gibi hiç bir şeyle ilgilenmeseydim belki kafam daha rahat olurdu. Ama geciktik tabi, ben ikiz olduğunu öğrendiğimden beri araştırmadığım yazı kalmadı. Sonra zaten pimpirikli benden en üst seviyede pimpirikli bir ben daha çıktı. İnşallah hepimiz için bebeklerimizi sağlıkla, vaktinde kucağımıza alıp; bu günleri gülümseyerek anlattığımız güzel günler gelir...

canım rabbim yardımcın olsunnnnnnn inşşşşşş zamanına kadar bekler bebişler

Hepimize sağlıklı ve huzurlu bir gün diliyorum...

Rabbim aldıklarınızı güle güle giymeyi, giydirmeyi nasip etsin inşallah. Maşallah bebişlerinize de cicilerine de...

Canım hiç telaşa kapılma, rahat olmaya çalış artık. Maşallah sen kritik dönemleri atlattın Rabbimin izniyle. Artık her şeyi akışına bırak. Her şey çok güzel olacak inşallah, dualarımızdasınız.

İnşallah Allah' ın izniyle o günleri görürüz canım... Ben de çoğu zaman senin gibi düşünüyorum, " Keşke bu kadar araştırmasaydım her şeyi" diye... Belki daha rahat olurdum. (Gerçi kordon dolanması konusunu da araştırınca biraz daha rahatladığım da bir gerçek.) Annem ve ablam vs. "Çok sorun ediyorsun kendine her şeyi biraz rahat ol" diyorlar. Kurduğum her cümle "Siz ikiz gebeliği bilmiyorsunuz, tekil gebelikten çok farklı..." diye başlıyor...
Her şeyin hayırlısını diliyorum hakkımızda, "3 İdiots" filminde Ranço' nun dediği gibi yine de rahat olmaya çalışmak en doğrusu galiba. Repliğini de ekliyorum.

-Köyümüzde yaşlı bir bekçi vardı,
Gece devriyelerinde bağırırdı:
'Ol iz vel.'
*Herşey yolunda.

Biz de huzurlu bir şekilde uyurduk.
Sonra bir gece, bir hırsızlık oldu.
Ve öğrendik ki meğerse
adam körmüş!

O, 'Ol iz vel.' (Herşey yolunda.)derdi,
biz de güvende hissederdik kendimizi.

O gün, bu kalbin ne kadar kolayca
korkabildiğini öğrendim.Kandırmanız gerekiyor.

Sorun ne kadar büyük olursa olsun,
'Ol iz vel.' diyeceksiniz.

-Bu sorunu çözüyor mu?

-Hayır, ama sorunla yüzleşme gücü veriyor.

Son düzenleme:
Merhaba kızlar...
Hayırlı,sağlıklı,huzurlu,güzel bir gün ve hafta olması dileğiyle...

Nidilat'ı 6 saatte bir alıyorum ve tam Leyla modundayım.:111üşük olan tansiyonum tamamen taban yapıyor.Baş ağrısı,dönmesi,mide bulantısı cabası.Kuzucuklara faydası olsunda varsın Leyla olalım ne yapalım :101:

bugün öyle güzel uyandım ki anlatamam.rüyamda bebeklerimi gördüm.onları emzirdim,uyuttum. gerçek gibiydi her şey ve sanki sabaha kadar onlarla ilgilendim.o kadar güzel hissettim ki Allah'ım bu duyguların gerçeğini hayırlısıyla hepimize yaşatsın inşallah

Canım Allah sen ve bebişler için hayırlısını versin inşallah...
İyilik haberlerinizi bekliyoruz...

Canım baş ağrının sebebi Nidilatta olabilir.
Araştırma,öğrenme dürtüsüne engel olabilmek mümkün değil ki,çok başka bir sorumluluk ve tarifsiz bir bağ varken...
Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun inşallah...

Allah iyiliğini daim etsin inş. canım...

İyilik haberlerinizi bekiyoruz,kocaman öpüyoruz kuzucukları

Sağlıkla,iyi günlerde,güle güle kullanın inş. cicilerinizi canım...

Böyle hevesli,ilgili bir kayınvaliden olduğu için şanslısın...

Allah bebeklerinize hayırlı,sağlıklı,uzun,güzel ömürler versin,analı,babalı büyütsün inşallah...

Hepinize merhaba,

Çok yoğun bir hafta geçirdim. Geçen pazartesi anneannem vefat etti ve evdeki kalabalığı düşünebilirsiniz. O kadar çok koşturdum ki gelen gidene, ikrama, hizmete... İlk iki gün kasıklarımda sancım tuttu. Sonraki günler biraz daha iyiydi. Bu nedenle haftasonunu dinlenerek geçirdim. Fakat o kadar hamlamıştım ki bu hareket bana iyi gelmiş diye düşünüyorum. Şişliklerim indi. Daha iyi nefes alıp verebiliyorum. Normalde doktorum her türlü sporu yasaklamıştı.Birkaç kilo bile vermiş olabilirim. Şimdi kendime iyi bakıyorum. Her şeyde bir hayır vardır derler. Bu arada doğum yapan arkadaşlar olmuş. Onları tebrik ediyorum. Sancısı olanlara da acil şifalar diliyorum. Dün akşam vücudumu yağlarken derimin yüzüldüğünü gördüm. Sanırım gerilmeden oluyor. Sizlerde de oldu mu? Artı, hamilelikten bu yana burnum ara ara kanıyor, bunu tecrübe eden var mı? Hepiniz sağlıcakla kalın.

herkese selam ..
hamsilerin işitme testini yaptırdık geldik
çok şükür ikisinde de bir problem yok
sağlık ocağı sarılık değerine bakmıyormuş(
çok kalabalıktı kilosu boyunu da baktıramadım beklemek istemedim hamsilerin yeme vakti geliyordu
artık pazartesi gidince öğreniriz inş.
bunu da atlattık ,pazartesi günü de inş. ilk aşılarını vurdurmaya götüreceğiz ..
eve geldik süt sağ ,yedir altını al uyut derken kahvaltı bile edemedim ,şimdi sıra ona geliyor :))

Başın sağ olsun canım, mekanı cennet olur inşallah anneannenin.
Bayağı koşturmuşsun biraz dinlenmeye bak artık. Ben de bugün o kadar özene rağmen karnımın sol alt kısmında ilk çatlaklarıma merhaba dedim. Pollyannacılık mı dersiniz bilmem ama biraz burukluk yaşasam da "Demek ki bebişlerim büyüyor ki karnım çatlıyor" diye kendime bir mutluluk payı bile çıkardım.
Göbek çevrem deli gibi kaşınıyor (özellikle iki gündür çok arttı), derisi de kalkıyor ama küçük parçalar halinde.
Burnum akıcı şekilde kanamadı ama bazen burnumu temizlerken kan görebiliyorum. Hamilelikte burun kanamaları olabileceğini okumuştum daha önceden.
Linkte de bilgi var ilgilenirsen.

Gebelikte burun kanamas-Dr.Alper Mumcu (www.mumcu.com)

Maşallah hamsilerine, çok sevindim sorun çıkmamasına. Rabbim daha da iyi etsin inşallah. Ee anne olmak kolay mı? Önce bebişler, sonra anneler yer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…