- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.141
(dua isteğimi okadar çok topiğe yazdım kiiii takip edemiyorum o yüzden okumak isterseniz özlime yazarmısın dedim arkadaşlar)GÖNLÜNDEN KAÇ TANE OKUMAK GEÇERSEEE SAYI ÖNEMLİ DEĞİLLLLLL
ARKADAŞLAR DÜN 6. TÜP BEBEK TEDVİME BAŞLADIMMMM (dün iğnemi oldum)YASİN TOPLUYORUM DESTEK OLMAK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN YAZARMISINIZ
günaydın hanımlar...
hepinize nazar değmiş belli. herkeste bir stres hali var. maşallah diyelim de geçsin uğursuzluk burdan.
ben haftasonu kayınvalidemdeydim. aldığı kıyafetleri gördüm hepsi çok güzel maşl. inşl Allahım giymeyi nasip eder pıtırcıklarıma. sadece kalın battaniye ve prematüre kıyafetleri eksik. onları da annem tamamlıyacak. sonra yıkar ütüler çantamızı hazırlarım inşl. sağlık olsun yeter ki...
günaydıııınnn
ilaçlara rağmen sancım durmadı dr.umu aradım açmadı şimdi bana dönmesini bekliyorum
erken mi diye düşünmekten yoruldum...sanırım bugün durmazsa doğuma karar verecek
dua edin kızlar biraz korku biraz telaş var
Günaydın canım. Hakkında hayırlısı olsun, Allah doğum yaptığında bebişlerini kucağına alıp eve dönmeyi nasip etsin inşalllah. Böyle çok stres oluyor, sanırım doğsalar rahatlayacaksın. İçini ferah tut... Sen tutabildiğin kadar tuttun onları, tehlike durumu yok çok şükür. Kokularını duyunca bitecek tüm stres, sıkıntı...günaydıııınnn
ilaçlara rağmen sancım durmadı dr.umu aradım açmadı şimdi bana dönmesini bekliyorum
erken mi diye düşünmekten yoruldum...sanırım bugün durmazsa doğuma karar verecek
günaydıııınnn
bekay
cok uzuldum gercekten((okurken gozleırm dolu dolu oldu..basınız sagolsun..allah gerıde kalanlara ömür versın...kendıne ve bebeklerıne cok dıkkat et
hılbur;
guzel haberlerle dön inşallah hersey yolundadır...
günaydıııınnn
3 tane yasini şerif okudum allahım acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda hamişim yazını görürüz( özel mesaj hakkım olmadığı için buradan yazıyorum)
günaydın hanımlar...
hepinize nazar değmiş belli. herkeste bir stres hali var. maşallah diyelim de geçsin uğursuzluk burdan.
ben haftasonu kayınvalidemdeydim. aldığı kıyafetleri gördüm hepsi çok güzel maşl. inşl Allahım giymeyi nasip eder pıtırcıklarıma. sadece kalın battaniye ve prematüre kıyafetleri eksik. onları da annem tamamlıyacak. sonra yıkar ütüler çantamızı hazırlarım inşl. sağlık olsun yeter ki...
inşallah sağlıklı ve güzel günlerde kullanırsın
benimde hediyelerim yavaş yavaş gelmeye başladı insan yavrularını o kıyafetlerin içinde hayal edince bambaşka bir duyguya kapılıyor
inşallah o günleri sağlıklı ve hayırlısıyla görürüz :)
günaydıııınnn
Günaydın herkese. Ben artık stresten baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum. Ve her sabah "çok şükür bir günü daha atlattık" diyorum. Allah yardımcımız olsun. Bizlerin elinde değil ama çoğul gebeliği öğrendikten sonra bize söylenen "o riskli gebelik" tabiri ve "erken doğum" kelimesi bir şekilde haftalar ilerledikçe karşımıza çıkıyor. Aslında bazen kızıyorum kendime, araştırmasaydım bu kadar ilk gebeliğimdi. Kör cahil gitseydim, yok bu hafta neler olmalı, bebek kaç kilo olmalı vs. gibi hiç bir şeyle ilgilenmeseydim belki kafam daha rahat olurdu. Ama geciktik tabi, ben ikiz olduğunu öğrendiğimden beri araştırmadığım yazı kalmadı. Sonra zaten pimpirikli benden en üst seviyede pimpirikli bir ben daha çıktı. İnşallah hepimiz için bebeklerimizi sağlıkla, vaktinde kucağımıza alıp; bu günleri gülümseyerek anlattığımız güzel günler gelir...
günaydıııınnn
Günaydın herkese. Ben artık stresten baş ağrısıyla yatıp baş ağrısıyla kalkıyorum. Ve her sabah "çok şükür bir günü daha atlattık" diyorum. Allah yardımcımız olsun. Bizlerin elinde değil ama çoğul gebeliği öğrendikten sonra bize söylenen "o riskli gebelik" tabiri ve "erken doğum" kelimesi bir şekilde haftalar ilerledikçe karşımıza çıkıyor. Aslında bazen kızıyorum kendime, araştırmasaydım bu kadar ilk gebeliğimdi. Kör cahil gitseydim, yok bu hafta neler olmalı, bebek kaç kilo olmalı vs. gibi hiç bir şeyle ilgilenmeseydim belki kafam daha rahat olurdu. Ama geciktik tabi, ben ikiz olduğunu öğrendiğimden beri araştırmadığım yazı kalmadı. Sonra zaten pimpirikli benden en üst seviyede pimpirikli bir ben daha çıktı. İnşallah hepimiz için bebeklerimizi sağlıkla, vaktinde kucağımıza alıp; bu günleri gülümseyerek anlattığımız güzel günler gelir...
Sağ ol canım sorun yok inşallah şimdilik. Sürekli takipteyim ama psikolojik olarak oldukça rahatladım şükür. Annem de geldi, dikkatim biraz dağıldı, iyi oldu. İnşallah bir sorun çıkmaz. Bol bol yatıyorum bakalım. Kontrolümüz perşembe. Gün sayıyorum çabuk gelsin diye.
şimdilik bir düzen var ama ilerde nasıl olur bilemiyorum
malum kırkından sonra değişiyorlar olayı varya bakalım bizde nasıl olacak
bebişler ii çok şükür yiyip içip yatıyorlar :))
yarın işitme testine götüreceğim onları ,inş. bir sıkıntı çıkmaz ,gitmişken sarılık değerlerine de baktırayım ,boylarını kilolarını ölçtüreyim diyorum
banyo günümüz yarın bir de ,bayağı işimiz var yani:))
insan onlarla uğraşırken günleri unutuyor valla
bu arada yeni resim ekliyorum albüme bakmak isteyenler için bugün çektim
günaydın hanımlar...
Hepinize merhaba,
Çok yoğun bir hafta geçirdim. Geçen pazartesi anneannem vefat etti ve evdeki kalabalığı düşünebilirsiniz. O kadar çok koşturdum ki gelen gidene, ikrama, hizmete... İlk iki gün kasıklarımda sancım tuttu. Sonraki günler biraz daha iyiydi. Bu nedenle haftasonunu dinlenerek geçirdim. Fakat o kadar hamlamıştım ki bu hareket bana iyi gelmiş diye düşünüyorum. Şişliklerim indi. Daha iyi nefes alıp verebiliyorum. Normalde doktorum her türlü sporu yasaklamıştı.Birkaç kilo bile vermiş olabilirim. Şimdi kendime iyi bakıyorum. Her şeyde bir hayır vardır derler. Bu arada doğum yapan arkadaşlar olmuş. Onları tebrik ediyorum. Sancısı olanlara da acil şifalar diliyorum. Dün akşam vücudumu yağlarken derimin yüzüldüğünü gördüm. Sanırım gerilmeden oluyor. Sizlerde de oldu mu? Artı, hamilelikten bu yana burnum ara ara kanıyor, bunu tecrübe eden var mı? Hepiniz sağlıcakla kalın.
herkese selam ..
hamsilerin işitme testini yaptırdık geldik
çok şükür ikisinde de bir problem yok
sağlık ocağı sarılık değerine bakmıyormuş(
çok kalabalıktı kilosu boyunu da baktıramadım beklemek istemedim hamsilerin yeme vakti geliyordu
artık pazartesi gidince öğreniriz inş.
bunu da atlattık ,pazartesi günü de inş. ilk aşılarını vurdurmaya götüreceğiz ..
eve geldik süt sağ ,yedir altını al uyut derken kahvaltı bile edemedim ,şimdi sıra ona geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?