- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.101
eğer okumadıysan oscar wilde "dorıan gray'in portresi" ni okumalısın bence.beğeneceğini tahmin ediyorummerhabalar,
ben akşam 7 gibi hastaneden çıktım çok şükür. bugün kü nst lerimde hiç sancım yoktu. bunu atlattık yani. pazartesi kontrole gideceğiz. artık tamamen yatışa geçiyorum. kişisel ihtiyaçlarım dışında bir süre yatağa bağlı kalacağım. annemi de çağırdım. hafta içi gelir yanıma. kafamı bir şeylere takmamak, erken doğumu düşünmemek için kendimi film izlemeye ve kitaplara vereceğim. en azından uykusuz gecelerimde abuk zubuk şeyler düşünmeme engel olur, belki de kitap okumak uykumu da getirir.
şöyle bir çırpıda okuyabileceğim, akıcı, kendimi kaptıracağım kitaplar arıyorum. bana kitap tavsiyesinde bulunur musunuz?
Merhaba kizlar. Sali günü sanciyla yine hastaneye gittim. Dogum sancılari basladigi icin saat 4 de sezeryana aldilar beni. Yavrularimi dunyaya getirdim. Oglum 2800 kizim 2140 gr dogdu. Oglum hizli nefes alip verdigi icin kuveze koydular. Allahtan 2 gun kaldı ve hep birlikte evimize geldik. Simdi ikiside iyi cok şükür. Firsat bulunca ayrintili yazarım kızlar.
Dün çok güzel bir gün geçirmiştim.Kuzularımı gördük cinsiyetlerini öğrendik.Akşam da annemin doğum gününü kutladık.Bugün ise çok kötü.Doktor bulantı için içtiğim hapı artık bırakmamı söyledi.Dayanabildiğin kadar dayan dedi.Bugün yiyebildiğim az miktarda yiyeceği de midemde tutamadım.Hiç yemeden nasıl yaşıcam ki
Merhaba kizlar. Sali günü sanciyla yine hastaneye gittim. Dogum sancılari basladigi icin saat 4 de sezeryana aldilar beni. Yavrularimi dunyaya getirdim. Oglum 2800 kizim 2140 gr dogdu. Oglum hizli nefes alip verdigi icin kuveze koydular. Allahtan 2 gun kaldı ve hep birlikte evimize geldik. Simdi ikiside iyi cok şükür. Firsat bulunca ayrintili yazarım kızlar.
Dün çok güzel bir gün geçirmiştim.Kuzularımı gördük cinsiyetlerini öğrendik.Akşam da annemin doğum gününü kutladık.Bugün ise çok kötü.Doktor bulantı için içtiğim hapı artık bırakmamı söyledi.Dayanabildiğin kadar dayan dedi.Bugün yiyebildiğim az miktarda yiyeceği de midemde tutamadım.Hiç yemeden nasıl yaşıcam ki
dosba ve bekay, sancılarınızın başladığı ve tedavi görmeye başladığınızdan beri yani serum aldığınız ve nidilatı kullanmaya başladığınızdan beri bebeklerinizin hareketlerinde bir değişiklik hissettiniz mi?
dünden beri bebeklerim daha az hareketli. normalde hiç hareketsiz durmazlardı. dünden beri de toplasan 5-6 kere oynamışlardır. o da kuvvetli bir şekilde değil. sadece bir kıpırdanıyorlar o kadar. dün akşam nst de girdim. kalp atışlarını aldık. içim rahat ama, hareketleri çok azaldı.
yarın sabah doktora gideceğim o zaman sorarım. siz farkettiniz mi öyle bir şey?
dosba ve bekay, sancılarınızın başladığı ve tedavi görmeye başladığınızdan beri yani serum aldığınız ve nidilatı kullanmaya başladığınızdan beri bebeklerinizin hareketlerinde bir değişiklik hissettiniz mi?
dünden beri bebeklerim daha az hareketli. normalde hiç hareketsiz durmazlardı. dünden beri de toplasan 5-6 kere oynamışlardır. o da kuvvetli bir şekilde değil. sadece bir kıpırdanıyorlar o kadar. dün akşam nst de girdim. kalp atışlarını aldık. içim rahat ama, hareketleri çok azaldı.
yarın sabah doktora gideceğim o zaman sorarım. siz farkettiniz mi öyle bir şey?
tabi doktora sorar,yazarım. belki ilacın etkisindendir. dün akşam nst ye de girdim içim rahat. hastaneden beri zaten çok kıpırdamıyorlar. sol tarafımdaki bebeğim çok fenaydı, canımı çok acıtırdı. şimdi ondan da ses yok. şöyle bir titriyor o kadar. sağ taraftaki de bugün 1-2 kez titredi, kıpırdandı. ama işte insanın aklına kuşku düşüyor. ama nst ye giridğim için rahatım. yarın da doktor ne diyecek bakalım.Canım ben 2 gündür aynı durumu yaşıyorum, hatta az önce dayanamayıp ağladım o yüzden. İnternette en hareketli oldukları haftalar diyor ama ben hastaneden çıktım çıkalı çok az hareket ediyorlar, o da dediğin gibi kıpırdanma şeklinde. Artık evham mı yapıyoruz yoksa kasılma ilacı mı bebekleri etkiliyor bilmiyorum. Dosbada böyle bir durum var mı bilmiyorum, sanki o çok hareketliler yazmıştı bir ara. Doktora sorunca bana da yaz olur mu? Ne zormuş bu 30 hafta sonrası. Allah sağlıkla kucağımıza aldırsın bebeklerimizi. Stres yapmayayım diyorum ama mümkün mü?
normalde nasıl olması gerekiyor? onu da sorsana. hareketlerinin azalması gibi şeyler oluyormuymuş? sordun mu bunu hiç. sen şimdi doğuma fdaha yakınsın. o yüzden soruyordur sana belki her seferinde.Canim bana dr.um her tel.de soruyor hareketleri nasil diye... Dun hareketleri yavasti daha once nidilat kullandigimda da oldu... Bugun 8 saatte almama ragmen sancim artti... Aradim 2 tane yarim saatte aldim 6 saatte devam edecem ama sancim var hala....ama cok sukur simdi hareketleri daha iyi... Bu ilac gercekten cok etkili bebeklerin hareketlerini takip et canim
tabi doktora sorar,yazarım. belki ilacın etkisindendir. dün akşam nst ye de girdim içim rahat. hastaneden beri zaten çok kıpırdamıyorlar. sol tarafımdaki bebeğim çok fenaydı, canımı çok acıtırdı. şimdi ondan da ses yok. şöyle bir titriyor o kadar. sağ taraftaki de bugün 1-2 kez titredi, kıpırdandı. ama işte insanın aklına kuşku düşüyor. ama nst ye giridğim için rahatım. yarın da doktor ne diyecek bakalım.
bekay kendini çok üzdün son zamanlarda, kafanı dağıt biraz, eve misafir çağır. insanın havası değişiyor valla. ben hastanede kaldığım zaman kafam o kadar dağıldı ki. yanımdaki yeni doğum yapmış kadınla muhabbet ettim, ağlayan bebek seslerini duydum, temizlikçileri izlemek bile değişik geldi bana. eve geldim, yine kasvetlendim, düşünüp duruyorum. aklıma tuhaf tuhaf şeyler geliyor. normalde hastanede doğum belirtisi görmüştük üzgün olmam gerekirdi. ilk başta çok üzüldüm. odaya girdik, tabi ki bambaşka bir hava evdekinden. ama sonuçta o hastane odası, o değişiklik bile iyi geldi bana. bugün evdeyim, yine aynı düşüncelere geri döndüm. o yüzden evin havasını değiştirecek bir şeyler yapmak gerek. bence bol bol misafir çağır, ne bileyim tüm gün film izle, düşünmemeye çalış. moral bozukluğu bizi maffeden
Bana nidilati kullaninca sik sik soruyor.. Nst de kalp atislarina bskiyor..bu arda benim sancim tekrar basladi
İnşallah normaldir canım. Ben çok üzüldüm evet şu aralar, ruh halim hiç iyi değil ama kimseyi çağıramıyorum. Telefonlar susmuyor, k.pederim için başsağlığına arayanlarla konuşunca bile ağlıyor, üzülüyorum. Şimdi eve gelseler aynı konu ya k.pederimin vefatı ya da erken doğum konuşulacak. Bu ikisi zaten benim aklımda sürekli. Haklısın, biz evde kaldıkça kasvet kaplıyor içimizi. Çalışırken bile iyiydi, yorulsam da böyle sürekli içimi dinlemiyordum en azından. Annem kızların asık suratlı ve ağıtçı olacaklar yapma diyor, valla bu huzursuzluklarım onlara geçecek diye korkuyorum. Tv izleyemiyorum dikkatimi veremiyorum, kitap desen onu da beceremiyorum. Zihnim çok dağınık. Örgü örseydim keşke ip alıp ama yakınlarda yok, ben de yatıyorum hep. Başka da aklıma bir şey gelmiyor. Eksiklerimiz alınacak biberon vs. onları bile kafamı toplayıp sipariş edemiyorum. Ayy içini kararttım demi, zaten sen de bunaldın şu günlerde...
kızlar boş kaldığım an uyumaya çalışıyorum süt olsun diye yavrucuklara. oğullarımın biri 2000 diğeri 1870 doğdu. sağlıkları iyi çok şükür. 34 hatada doğdular çok minikler. safra taşı sancısıyla gittim ne olduğunu anlamadan sancıların başladığını ve 2cm açılma olduğunu söyledi doktor. kendime geldiğimde iki oğlum yanımdaydı. hiç belirtim yoktu doğru düzgün herşey bir anda oldu. sezeryan oldum 3 gün sonra işimi yapar durumdaydım emzirmeye çalışıyorum küçük oldukları için çene kasları çabuk yoruluyor. sorularınız olursa fırsat buldukça yazarım mama veriyorum. çook güzel bir duygu kokularını aldığınız anda dünyam değişti herşeye değer tüm acılara sıkıntılara allah herkesin bebeğini korusaun. aklıma gelen düşük bel iç çamaşırı almayın. lohusa kilotları almak yaptığım en iyi şeydi.ped yeterli oldu ayaklar için mutlaka yün çorap . şimdilik bukadar
Canım şiddetlenerek mi geliyor sancılar yoksa ilacı alınca azalıp sonra aynı şiddette mi geliyor? Hayırlısı olsun hakkında, dualarımdasın
kızlar boş kaldığım an uyumaya çalışıyorum süt olsun diye yavrucuklara. oğullarımın biri 2000 diğeri 1870 doğdu. sağlıkları iyi çok şükür. 34 hatada doğdular çok minikler. safra taşı sancısıyla gittim ne olduğunu anlamadan sancıların başladığını ve 2cm açılma olduğunu söyledi doktor. kendime geldiğimde iki oğlum yanımdaydı. hiç belirtim yoktu doğru düzgün herşey bir anda oldu. sezeryan oldum 3 gün sonra işimi yapar durumdaydım emzirmeye çalışıyorum küçük oldukları için çene kasları çabuk yoruluyor. sorularınız olursa fırsat buldukça yazarım mama veriyorum. çook güzel bir duygu kokularını aldığınız anda dünyam değişti herşeye değer tüm acılara sıkıntılara allah herkesin bebeğini korusaun. aklıma gelen düşük bel iç çamaşırı almayın. lohusa kilotları almak yaptığım en iyi şeydi.ped yeterli oldu ayaklar için mutlaka yün çorap . şimdilik bukadar
canım ben şimdi araştırdım bu hareketlerin azalması olayını, başka başka forumlara baktım. ciğer geliştirici iğne yapıyormuş. 2-3 gün hareketleri azaltıyormuş, sonradan da düzeliyormuş. celestone ciğer geliştirici iğne bebek hareketlerini azaltır mı diye araştırınce bir kaç yazışma gördüm. nidilat falan yapmıyormuş. sana da ciğer geliştirici yapmışlardı değil mi?
niye içimi karartasın, birbirimizin halinden en iyi yine biz anlarız. yaşanmayınca bilinmiyor çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?