2013 ikiz anne adayları buraya

herkese iyi günler diliyorum. doktordan geldim şimdi iki kesem var bende 2013 ikiz anne adayıyım...
hayırlı olsun. hoşgeldin aramıza. paylaşımlarını bekliyoru.

sevindim hilbur. o halde yolun uzamış gözüküyor. sancıların artmaz umarım. moralin de düzelmiştir. moralinin düzelmesinin faydasını göreceksin.

canım çok sevindim,gözünaydın,dikkat et yatış pozisyonuna bebişlerin nasıl rahat ediyorsa öyle yat annesi.ben sola yatmaktan sol tarfım ezildi artık.inşallah kuzucukların biraz daha seninle kalıp iyice toparlanacaklar.benimkilerde 32.hafta da bi korkutmuşlardı bizi tansiyon nedeniyle ama bak çok şükür biz bu haftalara geldik ve çatlamak üzereyiz

maşallah sinemisen. 36. haftadasın. hiç sancın yok mu karın gerginliği dışında? bebeklerinin kilosu nasıl? doktorun doğum tarihi verdi mi? kısmetse ne zaman?

iyi akşamlar arkadaşlar.bu gün bi sorun yok galiba ,düne de biraz baktım.sanırım hilbur ve tuğba dışında bi sorun yok .sizlerde inşallah hayırlı zamanda kavuşucaksınız bebişlerinize.2 gündür yazamıyom.karnımda sıksık bi sertleşme ,bazen sanki bebeklerin ikiside yukarı çıkıyolar,göbeğimin altı boş kalıyo,bazen de yavaş yavaş bi sertleşme başlıyo içimden sayıyorum 40 a kadar bugün sürdü mesela..o an ağrı değilde bi değişik bişey hissediyorum kıpırdamaları da değil.çok kötü oluyom,ve öylece kalıyom olduğum yerde...dok. aradım senelik izindeymiş,perşembeye randevü aldık.acile gitmiyorum bilmiyom iyimi yaptım,kasılma yaşayan arkadaşlarım bu anlattıklarım kasılmaya benziyomu,daha önce hiç yaşamadığım bişey bilemiyom,ama 2 gündür çok huzursuzum hep yattım.eşim bile ilk fırsatta alışverş yapalım dedi,oda korktu da bana hissettirmiyo..bide benim haftamda olurmu acaba kasılmalar , erken değilmi...allahım hayırlısını versin ama çok korkuyorum...

günaydın arkadaşlarrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum herkese

canım ne yaptın dün kontrolün vardı gittin mi,herşey yolunda mı?
biz bugün kontrole gittik,hulusi hocaya kalsa 38.haftada alacak bizi ama ben çok ağırlaştım artık,bekleyemiyorum dedim,bakalım salı günü tekrar kontrole gidicem ve çarşamba günü doğuma hazırlıklı ol dedi.bebeklerin gelişimleri ve kiloları iyiymiş ama öncesinde filiz hocaya da bi baktıracak herhalde,ona göre karar verecekler sanırım.salı günüde oda fiyatları fotoğraf ve oda süsü ile ilgili konuşacakmışız hastaneyle.hadi bakalım anne oluyosun dedi ve sarıldı o kadar duygulandım ki anlatamam...düşüncesi bile öyle güzel ki.ALLAH'ım inşallah hepimize hayırlısıyla ve sağlıkla nasip eder sağlıklı bebekler doğurup anne olmayı...
birde doğumu sordum genel anestezi mi diye,spinal yapıcaz dedi,beni uyutun ben dayanamam falan dedim ama bakalım artık salı günü ALLAH'ın izniyle bişeyler kesinleşecek.
dualarınızı eksik etmeyin...

maşallah sinemisen. 36. haftadasın. hiç sancın yok mu karın gerginliği dışında? bebeklerinin kilosu nasıl? doktorun doğum tarihi verdi mi? kısmetse ne zaman?

canım cumartesi girdim nst ye sancı çıkmadı normal dediler,bugünde ultrasona girdim şimdilik herşey yolunda gözüküyor.aslında bende de sertleşmeler oluyor ara ara ama en çokta yemeklerden sonra .ama nstde de sancı çıkmıyo...benimkilerin pek gelmeye niyeti yok galiba ama ben ha çatladım çatlıycam yürümek bile o kadar zo geliyor ki bana.Geceleri resmen karnım acıyor sağa sola dönerken.ALLAH izin verirse bu hafta doğumu bekliyoruz ama bakalım nasip kısmet,kuzucuklarımız sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.bebekler 3 kiloya yaklaşmışlar ama ben pek ultrason cihazına güvenmiyorum çünkü yanıltıcı olabiliyor.burda çokça karşılaştık 2,5 kilo görünüpte daha zayıf doğan bebekleri o nedenle sağlıklı olsunlarda kiloları çok önemli değil...bu hafta çarşamba belki doğum olabilir kesin değil ama erteleyebilirde doktorum.
ben çok dinlendim bu arada,hayatım resmen tv izlemek,yemek yemek, kitap okumak ve internette dolaşmak oldu...ben 18.haftadan beri raporluyum,şimdide doğum öncesi izin,sende bol bol dinlen canım...

korkutmak gibi olmasın da kasılmaların başlamış bence. şuan bende de var. ve daha sık. nefesin kesilir gibi oluyor. donup kalıyorsun. ağrı gibi olmuyor. bir şey sıkıştırıyormuş gibi oluyor. nst de buna doğum ağrısı-sancısı deniliyor. ama bizim bildiğimiz tv ler gördüğümüz gibi değil. erken başalmış senin ki. sanırım youyorsun kendini. neyseki randevun varmış. 4-5 dakikada bir olmayınca problem olmaz. günde 7-8 kez olabilir normal. benim 30. haftamda başladı. 32 de patlak verdi. dinlen bence. ve stresten uzak dur. için rahat etmiyorsa bile normal bir hastaneye gidip durumu anlatıp bir tavsiye alabilirsin. bilmem nst çekerler mi ama dediğim gibi 4-5 dakikada bir olmuorsa problem yok. ama erken başlamış kasılmalar.

haftaya yeni annemiz sensin kısmetse. senden bekliyoruz haberlerini. umarım sezaryenin sorunsuz geçer. 3 ünüzünde sağlıklı haberlerini bekliyoruz.
2,5 kilo ideal kilo bizim için. eğer bunun üzerinde ise ne mutlu size.
yaz buraya olur mu? merak ederiz biz.
dosba yok ya, özletti kendini. inşallah her şey yolundadır. annelik yoğun ve yorucu geçiyor sanırım.

vermedi daha sanırım bir kez daha test yapacak.antibiyotik zararlı değil mi

canım bebeklere etkilemeyen antibiyotikler var elbette.iltihap ilerlemesi antibiyotiktendaha riskli olabilir.rahat ol biçoğumuz kullandık .ikiz gebeliklerde idrar yolu iltihabı daha sık görülüyor..ama sen suyu günde en az 3lt çıkar.

canım ben dün gittim her şey normaldi çok şükür
rahim ağzı ve suları iyi çıktı
ikisi de 2 kiloyu geçmişler
ben de doğumu sordum daha erekn dedi
en az 3 haftan var dedi
şaka yapıyorsunuz değil mi? ben çatlarım dedim
bir şey olmaz dedi
iyisin maşallah dedi

canım filiz hoca neden bakacakmış?
anlamadım
hulusi hoca mı dedi, hastane fiyatlarını, fotoğrafı, süs işini konuşuruz diye
bana da mutlaka yaz canım, merak ederim ben
özel odayı mı tercih edeceksin?
diğer odalar da zaten iki kişilikmiş

canım sen neden tamamen uyutulmayı istiyorsun
ondan ayılmak biraz daha zor oluyormuş
ben belden aşağısı uyuşturulsun istiyorum ama
aramızda kalsın acayip korkuyorum

haber vermezmiyim,papatya ya telimi verdim zaten ben giremezsem bile haber yollarım,dualarınızı eksik etmeyin,ALLAH hepimizin hakkında hayırlısını versin inşallah.sende bol bol dinlen canım...

hiç ücretsiz izin falan almayın bence ben de başlamayacağım ikinci dönem. iznimin başlamasına bir hafta kala ayrılmak zorunda kaldım ben de sadece bir gün gittim son sınavları yaptım evde okudum e okula girdim öyle olması gerekti bebeklerin ve benim sağlığım için. bir de bence ikinci dönemin başından öğretmen görevlendirilirse daha iyi olur asıl dönem yarısından sonra yeni öğretmen sorun olur. hem seneye yine siz varsınız çocukların başında değil mi siz kendinizi ve bebekleri düşünün bence. stajyerlik de sorun olmuyor bildiğim kadarıyla çünkü sonuçta sizin özlük hakkınız bu. heyet raporu diyorsa doktor kesinlikle doktoru dinleyin bir bildiği vardır.

ALLAH nazarlardan korusun maşallah kuzucuklarına....
Hulusi hocanın taktikleri işte,bende söylüyorum dayanamıyorum çatlıycam diye hep biraz daha sabret diyor...ben güveniyorum ona vardır elbet bir bildiği...
Filiz hocaya ayrıntılı baktırır herhalde onun cihazı renkli ya,bende sormadım niye filiz hocada bakacak diye,belki bikaç gün daha erteleyebilir sanırım onada sormak istiyor.
oda işini ben sordum ana binaya gidip yer mi ayırtıcaz diye,oda evet zaten size özel oda olur dedi.ben eğer bebekler planlı bi şekilde sağlıklı doğarlarsa özel oda istiyorum ama fiyatta önemli tabi,fotoğraf işini sordum,oda pek gerekli görmedi eşime sen makineyi getir içerde biri var onunla konuşuruz çeker sana dedi,hatta eşim doğuma girebilir miyim diye sordu oda orası çok kalabalık kargaşa oluyor,resimlerini çektiririz dedi.
ben genel anestezi istiyodum çünkü biraz korkağımbi de ne bileyim korkuyorum işte bebekler doğdu mu sağlıklı mı nasıl dayanırım bilmiyorum ama önce bebeklerini sen göreceksin sonra dikişlerin atılırken zaten biraz dinlenmen için uyutulacaksın dedi.ayyy bilmiyorum canım ya hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,salı günü güzel haberler alıp hayırlı bi zamanda doğuma girerim inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…