- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.561
canım evet mutluyum ama kanda ve idrarda lökosit yüksek çıktı. enfeksiyondan şüphelendiler ne yapmam gerekli acaba bilmiyorum 6 seneden sonra bulduğum için korkuyorum
antibiyotik vermedimi doktor..kullan mutlaka verdiyse.birde bol bol su iç.gözün aydın....
hayırlı olsun. hoşgeldin aramıza. paylaşımlarını bekliyoru.herkese iyi günler diliyorum. doktordan geldim şimdi iki kesem var bende 2013 ikiz anne adayıyım...
merhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....
merhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....
canım çok sevindim,gözünaydın,dikkat et yatış pozisyonuna bebişlerin nasıl rahat ediyorsa öyle yat annesi.ben sola yatmaktan sol tarfım ezildi artık.inşallah kuzucukların biraz daha seninle kalıp iyice toparlanacaklar.benimkilerde 32.hafta da bi korkutmuşlardı bizi tansiyon nedeniyle ama bak çok şükür biz bu haftalara geldik ve çatlamak üzereyiz
günaydın arkadaşlarrrrrrr
sağlıklı ve huzurlu bir hafta sonu diliyorum herkese
canım ne yaptın dün kontrolün vardı gittin mi,herşey yolunda mı?
biz bugün kontrole gittik,hulusi hocaya kalsa 38.haftada alacak bizi ama ben çok ağırlaştım artık,bekleyemiyorum dedim,bakalım salı günü tekrar kontrole gidicem ve çarşamba günü doğuma hazırlıklı ol dedi.bebeklerin gelişimleri ve kiloları iyiymişama öncesinde filiz hocaya da bi baktıracak herhalde,ona göre karar verecekler sanırım.salı günüde oda fiyatları fotoğraf ve oda süsü ile ilgili konuşacakmışız hastaneyle.hadi bakalım anne oluyosun dedi ve sarıldı o kadar duygulandım ki anlatamam...düşüncesi bile öyle güzel ki.ALLAH'ım inşallah hepimize hayırlısıyla ve sağlıkla nasip eder sağlıklı bebekler doğurup anne olmayı...
birde doğumu sordum genel anestezi mi diye,spinal yapıcaz dedi,beni uyutun ben dayanamam falan dedim ama bakalım artık salı günü ALLAH'ın izniyle bişeyler kesinleşecek.
d
ualarınızı eksik etmeyin...[/QUO
canım maşallah senin kuzucuklara ,allahım bozmasın doğum sonrasıda böyle sorunsuz geçer inşallahhhh...
maşallah sinemisen. 36. haftadasın. hiç sancın yok mu karın gerginliği dışında? bebeklerinin kilosu nasıl? doktorun doğum tarihi verdi mi? kısmetse ne zaman?
iyi akşamlar arkadaşlar.bu gün bi sorun yok galiba ,düne de biraz baktım.sanırım hilbur ve tuğba dışında bi sorun yok .sizlerde inşallah hayırlı zamanda kavuşucaksınız bebişlerinize.2 gündür yazamıyom.karnımda sıksık bi sertleşme ,bazen sanki bebeklerin ikiside yukarı çıkıyolar,göbeğimin altı boş kalıyo,bazen de yavaş yavaş bi sertleşme başlıyo içimden sayıyorum 40 a kadar bugün sürdü mesela..o an ağrı değilde bi değişik bişey hissediyorum kıpırdamaları da değil.çok kötü oluyom,ve öylece kalıyom olduğum yerde...dok. aradım senelik izindeymiş,perşembeye randevü aldık.acile gitmiyorum bilmiyom iyimi yaptım,kasılma yaşayan arkadaşlarım bu anlattıklarım kasılmaya benziyomu,daha önce hiç yaşamadığım bişey bilemiyom,ama 2 gündür çok huzursuzum hep yattım.eşim bile ilk fırsatta alışverş yapalım dedi,oda korktu da bana hissettirmiyo..bide benim haftamda olurmu acaba kasılmalar , erken değilmi...allahım hayırlısını versin ama çok korkuyorum...
biz bugün kontrole gittik,hulusi hocaya kalsa 38.haftada alacak bizi ama ben çok ağırlaştım artık,bekleyemiyorum dedim,bakalım salı günü tekrar kontrole gidicem ve çarşamba günü doğuma hazırlıklı ol dedi.bebeklerin gelişimleri ve kiloları iyiymişama öncesinde filiz hocaya da bi baktıracak herhalde,ona göre karar verecekler sanırım.salı günüde oda fiyatları fotoğraf ve oda süsü ile ilgili konuşacakmışız hastaneyle.hadi bakalım anne oluyosun dedi ve sarıldı o kadar duygulandım ki anlatamam...düşüncesi bile öyle güzel ki.ALLAH'ım inşallah hepimize hayırlısıyla ve sağlıkla nasip eder sağlıklı bebekler doğurup anne olmayı...
birde doğumu sordum genel anestezi mi diye,spinal yapıcaz dedi,beni uyutun ben dayanamam falan dedim ama bakalım artık salı günü ALLAH'ın izniyle bişeyler kesinleşecek.
dualarınızı eksik etmeyin...[/QUO
canım maşallah senin kuzucuklara ,allahım bozmasın doğum sonrasıda böyle sorunsuz geçer inşallahhhh...
amin canım inşallah hepimizin ki sorunsuz geçer...
canım cumartesi girdim nst ye sancı çıkmadı normal dediler,bugünde ultrasona girdim şimdilik herşey yolunda gözüküyor.aslında bende de sertleşmeler oluyor ara ara ama en çokta yemeklerden sonra .ama nstde de sancı çıkmıyo...benimkilerin pek gelmeye niyeti yok galibaama ben ha çatladım çatlıycam yürümek bile o kadar zo geliyor ki bana.Geceleri resmen karnım acıyor sağa sola dönerken.ALLAH izin verirse bu hafta doğumu bekliyoruz ama bakalım nasip kısmet,kuzucuklarımız sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.bebekler 3 kiloya yaklaşmışlar ama ben pek ultrason cihazına güvenmiyorum çünkü yanıltıcı olabiliyor.burda çokça karşılaştık 2,5 kilo görünüpte daha zayıf doğan bebekleri o nedenle sağlıklı olsunlarda kiloları çok önemli değil...bu hafta çarşamba belki doğum olabilir kesin değil ama erteleyebilirde doktorum.
ben çok dinlendim bu arada,hayatım resmen tv izlemek,yemek yemek, kitap okumak ve internette dolaşmak oldu...ben 18.haftadan beri raporluyum,şimdide doğum öncesi izin,sende bol bol dinlen canım...
vermedi daha sanırım bir kez daha test yapacak.antibiyotik zararlı değil mi
dualarınızı eksik etmeyin...
haftaya yeni annemiz sensin kısmetse. senden bekliyoruz haberlerini. umarım sezaryenin sorunsuz geçer. 3 ünüzünde sağlıklı haberlerini bekliyoruz.
2,5 kilo ideal kilo bizim için. eğer bunun üzerinde ise ne mutlu size.
yaz buraya olur mu? merak ederiz biz.
dosba yok ya, özletti kendini. inşallah her şey yolundadır. annelik yoğun ve yorucu geçiyor sanırım.
yenı katılan arkadaslarımıza hoşgeldınız dıyorumm, ıkız annelerı cogalıyor
benden haberler var kızlar:) güzel haberler:) dün doktora gıttım, olcumlerı yapıldı, bırbırıne yakın cıktılar, ötesini berisini karıstrmadan ıyıler mı dedım, evet cevabı aldım., rahatladım.smdı gecen haftaların ölçümlerini falan hıc karıstrmıyorum,aklımı bulandırmak ıstemıorum...
bu arada öğretmen arkadaslarıma bır sorum var: ıkıncı donem martın sonunda dogum ıznım baslıyor.o zamana kadar calıısp ızne cıkmak ıstıordum fakat doktor ıkıncı donem hıc baslama dedı.stajerlıgım kalkmıs olsa, ucretsız ızne falan cıkardım ama olmuyor .10+10 rapor aldım sonrasında heyet verıcek ınsallah aksılık cıkmaz..martın sonunda da dogum ıznım baslayacak kısmetse...ıkıncı donem hıc baslamayacak olan var mı aranızda? bı yandan , sorun olur mu dıye korkuyorum, bı yandan ogrencılerımum.yenı bi hocaya alısmak zorunda kalacaklarmudurumle konustum yerıme bırını bulacaklarmıs mıllı egıtımden, ogretmen ısteyeceklermıs.cocukların dersı bos gecmez umarım..kendımı suclu hııssedıorum
canım ben dün gittim her şey normaldi çok şükür
rahim ağzı ve suları iyi çıktı
ikisi de 2 kiloyu geçmişler
ben de doğumu sordum daha erekn dedi
en az 3 haftan var dedi
şaka yapıyorsunuz değil mi? ben çatlarım dedim
bir şey olmaz dedi
iyisin maşallah dedi
canım filiz hoca neden bakacakmış?
anlamadım
hulusi hoca mı dedi, hastane fiyatlarını, fotoğrafı, süs işini konuşuruz diye
bana da mutlaka yaz canım, merak ederim ben
özel odayı mı tercih edeceksin?
diğer odalar da zaten iki kişilikmiş
canım sen neden tamamen uyutulmayı istiyorsun
ondan ayılmak biraz daha zor oluyormuş
ben belden aşağısı uyuşturulsun istiyorum ama
aramızda kalsın acayip korkuyorum
herkese iyi günler diliyorum. doktordan geldim şimdi iki kesem var bende 2013 ikiz anne adayıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?