2013 ikiz anne adayları buraya

tuğbacım olacağın önüne geçilemiyor maalesef
biraz küvezde kalacaklar ama yaşayacaklar bunu biliyorsun canım
içinde kaldıkları sürece kilo alımları az olabilir ama biliyorsun ki
organ gelişimleri tamamlanıyor hızla
allahın takdiri neyin ne olcağı hiç belli olmaz
sen içini ferah tut
hakkınızda her şeyin hayırlısı olsun

Geçmiş olsun Tuğba, kritik dönemi atlattın nasıl olsa, biraz zayıf da olsalar bir şey olmaz, toparlarlar kısa sürede inşallah. Rabbim sana ve bebişlerine iyilikler versin. hayırlı haberlerini bekliyoruz.

herkese merhaba daha once 1kere yazmistim pek yazmiyorim ama iyi bi okuyucuyum:)))bugun dr ye gittim iki kizim olacak ins. kilolari iyi yaklasik 1500 gr biro digeri 1400 gibi.arada kasilmalar oluyor lorkuyorum hayirlisi...

Maşallah, sağlıkla kavuşursun inşallah bebişlerine.

Tuğbacığım çok geçmiş olsun.Rabbim dayanma gücü versin inşallh.Ama prf.beklesinler dediyse vardır bir bildiği.Bebeklerin kiloları fena değil bnce daha küçükler doğdu.Bnm arkadaşım 6,5 aylık doğurdu bebeğini minnacıktı şimdi 9 aylık oldu topaç gibi maşallh.hiç sıkma canını Dua edelim inşallh bu sıkıntılarından feraha çıkarsın Rabbim.

teşekkürler yorumlarınız için. kilo almamalarının beslenmeyle alakası yok. zira çok dikkat ediyorum zaten. bir gün bir kaşık bile eksik yemedim yemem gereken şeylerden. arttırdım da diyebilirim hatta. bünyesel bir şey. herkesde aynı olmuyor. yapacak bir şey yok. kilolarından ziyade organları gelişsin yeter. beklerim ben. kan dolaşımlarında problem olduğu zaman sona gelmiş olacağız. bir de erken doğum sancıları çekmiştim geçen hafta. kasılmalarım devam ediyor hala ama allahtan sık değil. ciğer geliştirici iğnenin 4. dozunu da yaptılar bugün bana.
gebelik sürecini tam bir gebe gibi geçirdim. 4 -5 ay mide bulantısı kusma, 30 lu haftalarda erken doğum sancısı ve şimdi de bebeklerin büyümelerinde sorunla karşılaştım. sürekli yatıyorum. gebeliğin hakkını verdim yani :)
hepinize sorunsuz bir hamilelik diliyorum. tekrar teşekkürler.

Allah kolaylık versin canım

herkese günaydın. güzel ve sağlıklı bir gün geçiririz inşl.
dünden beri kafamda tilkiler dönüyor. çocuklarım olacak düşüncesi gerginleştiriyor beni. alışamadık daha sanırım.doğumda ne olur eve ne zaman geliriz sonrası nasıl geçer hep sorular kafamda. sizde de olmuş muydu böyle dönem dönem?
eşim bile akşam diyor ki demek ki gelecekleri vakit yaklaştı gelsinler bakalım :) o da inanamıyor benim gibi....

tuğbacım çok geçmiş olsun,yasadıklarını yasayan biri olarak,sana sabır ve kolaylık diliyorum,gerçekten yemekle alakası yok,ben senin dediğin gibi 2 katına bile çıkarmıştım,ha bire protein protein yemekten fenalık geçirecektim,doktor her gittiğimde inş.50 gr bari alsa 1000gramı geçse diye,doktorun gözünün içine bakıyodum,1000 gr olduğunda o kadar sevinmiştimki,ama tabi doğumda ölçüm farklı çıkmıştı,tam bi hayal kırıklığına uğramıştım,ama gördün bak benim küçük mucizem yasadı,hemde çok şükür hiçbir sağlık problemi yok,çünkü bu kadar küçük çocuklarda mutlaka kalıyo,ama seninkiler genç kız oldu sayılır:) hiç moralini bozma,sadece dua et,en iyi çaresi bu,eğer erken olursa,küvezde kalarak seni yorarlar ve üzerler biraz,sağlıklı olsunlarda sabredin,bizim örneğimiz sana güç versin,dualarımız bebişlerinle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…