2013 ikiz anne adayları buraya

sağol canım
ben de çok güveniyorum kendisine ve ne derse yapıyorum
canım ben özel oda fiyatlarını sormuştum, yeni yıl ile zam gelecek demişlerdi
o zamanki fiyatı da 500 liraydı
ben eşim de doğuma girsin istiyordum, giremiyorlar mıymış

sağ salim doğurursun aslin ile çağanını inşallah canım

tubacm cok sagol canim persembeyi iple cekiyorum.icim bi tuhaf korku,heyecan karisik.kendi dok. ücreti cok bu aralar masraflarda cok acildende 60 dan asagi cikmiyoz k.dogumcuya göründügüm icin. esim gidelim diyo ama ben bekliycem bakalım.perşembe öğrenicem inşallah.dedigin gibi istirahat etmiyom ve kafama taktığım bisey var.ama bundansonra hic üzmüycem kendimi..sanada çok tesekkür ederim.tel.den girdim kelimeler eksik olabilir...

İnşallah sağlık ve mutlulukla kavuşursun yavrucuklarına. Güzel haberlerinde topiğimizi şenlendirmeni heyecanla bekliyoruz.

merhaba arkadaşlar bende nasipse ikiz annesi olucam dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktor ense ölçümleri normal burun kemikleri oluşmuş fakat ikili test yapmıyacağını söyledi tüp bebekle hamile kaldım hala tedirginim tecrübeli arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var yapılan tetkikler neler hiç bi bilgim yok maalesef devit 3 damla verdi bu damlayı kullanan varmı aranızda...rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nasip eder inş.

hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun bebekleriniz. 2 li test genelde yapılmıyor. ense ölçümleri ve 20 li haftalarda yapılacak olan detaylı ultrason sonuçları önemli. belk doktorun 4 lü test isteyebilir ama genelde istemiyorlar. zaten ikiz gebeler göre değil bu 2 li, 3 lü, 4 lü testler. bizler için en iyi ölçüm detaylı ultrason.dediğin damlayı bilmiyorum ben. kullanmadım. doğal yollarla hamile kaldım.
sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim. paylaşımlarını bekliyoruz.

ıyı geceler kızlar... şimdide vajinal varislerim cıktı ılk gebelıktede cıkmıstı ama bu denli erken değil ve acı vermıyordu .cok moralım bozuk bu durumu yasayanlar varmı

2 li testi yaptırdım ben..ayrıntılı usg dende bişi anlamadım doktorumun bakışından farklı değildi sanki.Devite şaşırdım onu oğluma verdiğimi hatırlıyorum.adı üstünde d vitamini. tüp bebek olması ile alakası varsa bilemem bende doğal yollarla hamile kaldım.Herkes için hayırlısı olsun

canım evet mutluyum ama kanda ve idrarda lökosit yüksek çıktı. enfeksiyondan şüphelendiler ne yapmam gerekli acaba bilmiyorum 6 seneden sonra bulduğum için korkuyorum

telaş yapma canım dua et. doktorun onun çaresine bakar mutlaka.için rahat etmezse başka bir doktora daha gidip onun da fikrini al.şimdiden geçmiş olsun

hoşgeldin canım, hayırlı uğurlu olsun :)

hayırlı olsun bebişlerin:)ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü dışında ikili test de yapıldı bana ama çok da gerekli bir şey değil ikizlerde,çünkü sağlıklı sonuç vermiyormuş.benim de tüp bebek.ben 14. haftaya kadar coraspin,progestan ve folik asit kullandım.14 ten sonra multivitamin ve demir hapı verdi dr. halen kullanıyorum.yarın da erken doğuma karşı tedbir amaçlı proluton depot iğnesine başlayacaz haftalık.yalnız bu iğneyle ilgili de dr lar arasında görüş ayrılıkları var.şahsen ben de merak ediyorum kimler kullanıyor ve ne zaman başladılar...

çok güldüm ya aşağıda reklam çıkıyo uyku koçu pınar bilmemne diyee...arıyımmmı şimdi ne dersiniz.uyumasın zilli işini yapsın:)

hadi ben bi daha deniyim uyumayı.tuğbada nerdeyse uyanır o dolansın birazda buralarda...

uyudum bu gece hilbur. 12 de yattım, sabah 7 de kalktım. gündüz hiç uyumuyorum zaten.uyumamaya çalışıyorum ki geceleri daha raht uyuyayım diyorum. her aman dediğim gibi de olmuyor. ama uyudum bu gece çok şükür.

düşük tehlikesine karşı veriyorlar bnm kanamam olduğunda 1 tane bana da yapmışlardı.Sanırım yer değiştirme kanamasıydı çünkü altlı üstü duran bebişlerim daha sonra biri sağa biri sola geçmiş.ama dr.lar bu durumuda düşük olark görüyor tabiiki.Sana da o yüzden verdi muhtemelen

size bir sorum olacak ayaktayken hiçbir sorunum yok ama hangi yöne uzanırsam o dizim uzandıktan 10dk sonra regli dönemindeki gibi ağrımaya başlıyor neden acaba merak ettim bu durumu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…