- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.581
ALLAH nazarlardan korusun maşallah kuzucuklarına....
Hulusi hocanın taktikleri işte,bende söylüyorum dayanamıyorum çatlıycam diye hep biraz daha sabret diyor...ben güveniyorum ona vardır elbet bir bildiği...
Filiz hocaya ayrıntılı baktırır herhalde onun cihazı renkli ya,bende sormadım niye filiz hocada bakacak diye,belki bikaç gün daha erteleyebilir sanırım onada sormak istiyor.
oda işini ben sordum ana binaya gidip yer mi ayırtıcaz diye,oda evet zaten size özel oda olur dedi.ben eğer bebekler planlı bi şekilde sağlıklı doğarlarsa özel oda istiyorum ama fiyatta önemli tabi,fotoğraf işini sordum,oda pek gerekli görmedi eşime sen makineyi getir içerde biri var onunla konuşuruz çeker sana dedi,hatta eşim doğuma girebilir miyim diye sordu oda orası çok kalabalık kargaşa oluyor,resimlerini çektiririz dedi.
ben genel anestezi istiyodum çünkü biraz korkağımbi de ne bileyim korkuyorum işte bebekler doğdu mu sağlıklı mı nasıl dayanırım bilmiyorum ama önce bebeklerini sen göreceksin sonra dikişlerin atılırken zaten biraz dinlenmen için uyutulacaksın dedi.ayyy bilmiyorum canım ya hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,salı günü güzel haberler alıp hayırlı bi zamanda doğuma girerim inşallah....
canım ne yaptın dün kontrolün vardı gittin mi,herşey yolunda mı?
biz bugün kontrole gittik,hulusi hocaya kalsa 38.haftada alacak bizi ama ben çok ağırlaştım artık,bekleyemiyorum dedim,bakalım salı günü tekrar kontrole gidicem ve çarşamba günü doğuma hazırlıklı ol dedi.bebeklerin gelişimleri ve kiloları iyiymişama öncesinde filiz hocaya da bi baktıracak herhalde,ona göre karar verecekler sanırım.salı günüde oda fiyatları fotoğraf ve oda süsü ile ilgili konuşacakmışız hastaneyle.hadi bakalım anne oluyosun dedi ve sarıldı o kadar duygulandım ki anlatamam...düşüncesi bile öyle güzel ki.ALLAH'ım inşallah hepimize hayırlısıyla ve sağlıkla nasip eder sağlıklı bebekler doğurup anne olmayı...
birde doğumu sordum genel anestezi mi diye,spinal yapıcaz dedi,beni uyutun ben dayanamam falan dedim ama bakalım artık salı günü ALLAH'ın izniyle bişeyler kesinleşecek.
dualarınızı eksik etmeyin...
merhaba arkadaşlar bende nasipse ikiz annesi olucam dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktor ense ölçümleri normal burun kemikleri oluşmuş fakat ikili test yapmıyacağını söyledi tüp bebekle hamile kaldım hala tedirginim tecrübeli arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var yapılan tetkikler neler hiç bi bilgim yok maalesef devit 3 damla verdi bu damlayı kullanan varmı aranızda...rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nasip eder inş.
hoşgeldin aramıza. hayırlı olsun bebekleriniz. 2 li test genelde yapılmıyor. ense ölçümleri ve 20 li haftalarda yapılacak olan detaylı ultrason sonuçları önemli. belk doktorun 4 lü test isteyebilir ama genelde istemiyorlar. zaten ikiz gebeler göre değil bu 2 li, 3 lü, 4 lü testler. bizler için en iyi ölçüm detaylı ultrason.dediğin damlayı bilmiyorum ben. kullanmadım. doğal yollarla hamile kaldım.
sorunsuz bir hamilelik geçirmeni dilerim. paylaşımlarını bekliyoruz.
herkese iyi günler diliyorum. doktordan geldim şimdi iki kesem var bende 2013 ikiz anne adayıyım...
canım evet mutluyum ama kanda ve idrarda lökosit yüksek çıktı. enfeksiyondan şüphelendiler ne yapmam gerekli acaba bilmiyorum 6 seneden sonra bulduğum için korkuyorum
merhaba arkadaşlar bende nasipse ikiz annesi olucam dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktor ense ölçümleri normal burun kemikleri oluşmuş fakat ikili test yapmıyacağını söyledi tüp bebekle hamile kaldım hala tedirginim tecrübeli arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var yapılan tetkikler neler hiç bi bilgim yok maalesef devit 3 damla verdi bu damlayı kullanan varmı aranızda...rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nasip eder inş.
hadi ben bi daha deniyim uyumayı.tuğbada nerdeyse uyanır o dolansın birazda buralarda...
yarın bunlardan yapıcam bebekleriime...bisürü keçe aldım internetten:)Eki Görüntüle 629136
Kizlaaarrr sabah dogum yaptim cok sukur iyiyiz detayli snr yazarim cok agrim var[/Q
Gözün aydın cnm. Çok geçmiş olsun.
hayırlı olsun.Allah acil şifalar versin.Allah analı babalı büyütsün inşallh
hayırlı olsun bebişlerin:)ense kalınlığı ve burun kemiği ölçümü dışında ikili test de yapıldı bana ama çok da gerekli bir şey değil ikizlerde,çünkü sağlıklı sonuç vermiyormuş.benim de tüp bebek.ben 14. haftaya kadar coraspin,progestan ve folik asit kullandım.14 ten sonra multivitamin ve demir hapı verdi dr. halen kullanıyorum.yarın da erken doğuma karşı tedbir amaçlı proluton depot iğnesine başlayacaz haftalık.yalnız bu iğneyle ilgili de dr lar arasında görüş ayrılıkları var.şahsen ben de merak ediyorum kimler kullanıyor ve ne zaman başladılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?