- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.541
saat 5 te kalktım. ama uyudum yine de. 23 ten 5 e kadar. karnım açıktı uyandım. bir de karnım sertleşiyor. uykuda yan yatarken problem oluyor. sen sancı çekiyorsun hala değil mi?
sancı var biraz, çok rahatsız etmiyor ama karnım sert hep. gece yan yatınca sorun yaratıyor. 5 saat uyusam yeter bana. uykum olmayınca yapacak bir şey de olmuyor. canım çok sıkılıyor. doktorum nidilatın dozunu artırdı tekrar. o iyi gelir herhalde.nasılsın? iyi misin? sancın mı var?
çünkü gece de uyuyamamışsın?
zaten bu durum oluştuğnda sen geldin aklıma. senin bebeklerinde de aynı sorun olmuştu. bekleyeceğiz, göreceğiz. moralimi bozan bir durum yok, buna da şükür. yaşayacaklarını bilmek güzel. eğer 4 hafta daha dayanırsam ve kilo da alamazlarsa küveze girecekler. ben hamileliğin en başından beri bebeklerin ikisini de aynı anda odada görmeyi hayal etmiştim. bir fotoğrafçımız olacaktı. o anları kaydedecektik falan filan. bunları düşünüyordum. şimdi içimde sadece bunun burukluğu var.tuğbacım çok geçmiş olsun,yasadıklarını yasayan biri olarak,sana sabır ve kolaylık diliyorum,gerçekten yemekle alakası yok,ben senin dediğin gibi 2 katına bile çıkarmıştım,ha bire protein protein yemekten fenalık geçirecektim,doktor her gittiğimde inş.50 gr bari alsa 1000gramı geçse diye,doktorun gözünün içine bakıyodum,1000 gr olduğunda o kadar sevinmiştimki,ama tabi doğumda ölçüm farklı çıkmıştı,tam bi hayal kırıklığına uğramıştım,ama gördün bak benim küçük mucizem yasadı,hemde çok şükür hiçbir sağlık problemi yok,çünkü bu kadar küçük çocuklarda mutlaka kalıyo,ama seninkiler genç kız oldu sayılır:) hiç moralini bozma,sadece dua et,en iyi çaresi bu,eğer erken olursa,küvezde kalarak seni yorarlar ve üzerler biraz,sağlıklı olsunlarda sabredin,bizim örneğimiz sana güç versin,dualarımız bebişlerinle...
doktorum nidilatı zamanla 8 saatte bire düşürmüştü. dün sertleşmem devam ediyor deyince günde 6 saatte bire yükseltti. karnım sertleşiyor evet. sancım da hafif var. yan yatınca çok rahatsız oluyorum. nasıl yatacağımı şaşırıyorum. sağa yatsan kan dolaşımı etkileniyor, sola yatsam karnım sertleşiyor. sırt üstü yatınca nefesim kesiliyor. aynı durumları yaşıyoruz.evet yan yatarken acaip sertleşiyor karnım ve ağrı ile uyanıyorum...malesef..3saatte birde ilaç var zaten o zamanda uyanıyorum bölük pörçük oluyor...o kasılmalarda benim sancım nstde 100 lere vuruyor tabi ben hemen gözüm saatte acaba kaç dakka sürcek yada kaç dak bi tekrarlıycak diye ölçmeye başlıyorum doktor bunun çok önemli olduğunu söylüyor.dikat et sende...sen dayanırsın kuzum benden çok ben sana güveniyom..
yenı katılan arkadaslarımıza hoşgeldınız dıyorumm, ıkız annelerı cogalıyor
benden haberler var kızlar:) güzel haberler:) dün doktora gıttım, olcumlerı yapıldı, bırbırıne yakın cıktılar, ötesini berisini karıstrmadan ıyıler mı dedım, evet cevabı aldım., rahatladım.smdı gecen haftaların ölçümlerini falan hıc karıstrmıyorum,aklımı bulandırmak ıstemıorum...
bu arada öğretmen arkadaslarıma bır sorum var: ıkıncı donem martın sonunda dogum ıznım baslıyor.o zamana kadar calıısp ızne cıkmak ıstıordum fakat doktor ıkıncı donem hıc baslama dedı.stajerlıgım kalkmıs olsa, ucretsız ızne falan cıkardım ama olmuyor .10+10 rapor aldım sonrasında heyet verıcek ınsallah aksılık cıkmaz..martın sonunda da dogum ıznım baslayacak kısmetse...ıkıncı donem hıc baslamayacak olan var mı aranızda? bı yandan , sorun olur mu dıye korkuyorum, bı yandan ogrencılerımum.yenı bi hocaya alısmak zorunda kalacaklarmudurumle konustum yerıme bırını bulacaklarmıs mıllı egıtımden, ogretmen ısteyeceklermıs.cocukların dersı bos gecmez umarım..kendımı suclu hııssedıorum
herkese iyi günler diliyorum. doktordan geldim şimdi iki kesem var bende 2013 ikiz anne adayıyım...
benden haberler var kızlar:) güzel haberler:) dün doktora gıttım, olcumlerı yapıldı, bırbırıne yakın cıktılar, ötesini berisini karıstrmadan ıyıler mı dedım, evet cevabı aldım., rahatladım.smdı gecen haftaların ölçümlerini falan hıc karıstrmıyorum,aklımı bulandırmak ıstemıorum...
bu arada öğretmen arkadaslarıma bır sorum var: ıkıncı donem martın sonunda dogum ıznım baslıyor.o zamana kadar calıısp ızne cıkmak ıstıordum fakat doktor ıkıncı donem hıc baslama dedı.stajerlıgım kalkmıs olsa, ucretsız ızne falan cıkardım ama olmuyor .10+10 rapor aldım sonrasında heyet verıcek ınsallah aksılık cıkmaz..martın sonunda da dogum ıznım baslayacak kısmetse...ıkıncı donem hıc baslamayacak olan var mı aranızda? bı yandan , sorun olur mu dıye korkuyorum, bı yandan ogrencılerımum.yenı bi hocaya alısmak zorunda kalacaklarmudurumle konustum yerıme bırını bulacaklarmıs mıllı egıtımden, ogretmen ısteyeceklermıs.cocukların dersı bos gecmez umarım..kendımı suclu hııssedıorum
herkese iyi günler diliyorum. doktordan geldim şimdi iki kesem var bende 2013 ikiz anne adayıyım...
milasis bizim seninle günlerimiz de yakın durumumuz da aynı. ben 2. dönem hiç başlamayacağım. pazartesi 10 artı 10 alıp sonra heyet raporuyla doğum iznime kadar idare edeceğim. ben ilçeye gidip geliyorum günde 3 saat yol ve riske atmama değeceğini düşünmüyorum. beni kimse düşünmedi çünkü nasıl gidip geldim bir Allah bir ben biliyorum. müdürüme 1. dönemde söylemiştim öğretmen de bulmuşlar hatta dün aradı beni ve tanıdığım biri. gözüm arkada kalmayacak kalsa da veliler kıymetimizi anlasınlar. benimkiler durumumu bildikleri halde çok çektirdiler bana. ohh olsun onlara :)[/QUOTE
evet durumlarımız aynı nerdeyse:)) ben dünden aldım raporu, müdür oyle ıstedi, hafta sonu boş yere zıyan oldu
10+10dan sonra heyet ınsallah.cok yoruluyoruz okulda...ders ayrı, velısı öğrencısı ayrı.gercekten bu tempoda verımlı de olamam tahammul de edemem..bıraz ayakta kaldım mı karnım sertlesıyor.konusurken nefesım kesılıyor.ben baya mınyon tipli biriyim su an merdıven cıkısım bıle cok komıko yuzden dayanabılecegımı sanmıyorum...benım yerıme de bulacaklarmıs bırını...saglık olsun bebklerımız ıyı olsunlar da..
merhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....
bır ıkız anne adayı dahaherkese iyi günler diliyorum. doktordan geldim şimdi iki kesem var bende 2013 ikiz anne adayıyım...
güzel haberlerine sevindim.bu arada kendini suçlu hissetme,öğrencilereine başka öğretmen gelir ama bebelerin sadece sana ihtiyacı var
merhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....
bugün en mutlu günün olmalıhayırlı uğurlu olsun:)
bonny, yapılan fedakarlıkları göseler keşke...gercekten çok zor çok yıpratıcı bı meslek.senın ılkokul galıba, ben bıkac hafta ılkoğretıme gırdım öğretmenlerı olmadıgı ıcın kat kat zorlandım, onlar çok ayrı bı sorumluluk. haklısın, keşke dememek ıcın sımdı dınlenme zamanı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?