- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #4.621
evimde değilim ya canım sıkılıyor...hediye vermek için ddeğil.odalarına falan asıcam...ben oda takımı almadım ya sanki odalaronı güzel yapamıcam gibi geliyo.mevcut dolabımı beyaz kaplıycam mobilya kaplamma kağıtlarıyla bunlarlada süsler yapıcam işte...annem anasınıf ögretmeni benim emekli tabi eli çok yaatkın bu işlere hep onun yardımıyla yoksa neeerdeee:)
Doğum anını verdiler...Bebişin ilk anlarını...
Muhteşem tek kelimeyle...
Rabbim hepimize vaktinde,sağlıkla nasip etsin inş.
Çok tatlı...Maşallah 3,5 kg doğmuş.
Maşallah gerçekten çok tatlı ve kıpır kıpır tosun paşa
İnsan çok hevesleniyor değil mi
Güzel bir program olmuş :128:
geçmiş olsun ,az kaldı biraz daha dayan ..bugün bölük pörçük uyudum,
sabaha kadar 20 kere uyandım
grip olmuşum,
burun ve göz akıntım da cabası
bir yandan da baş ağrısı
ot, çöp kaynatıp içiyorum ama şimdilik bir faydası yok
çok normal endişelenme ağırlık o tarafa biniyor da ondan oluyor ..size bir sorum olacak ayaktayken hiçbir sorunum yok ama hangi yöne uzanırsam o dizim uzandıktan 10dk sonra regli dönemindeki gibi ağrımaya başlıyor neden acaba merak ettim bu durumu yaşayan var mı?
geçmiş olsun ama kiloya takılma kilo önemli değil bak benimkiler ne kadar doğdu 15 günde hemen toparladılarGünaydınlar herkese... Biz zor bir gecenin ardından güne biraz daha rahat başladık şükür. Dün dr. kontrolümüz vardı. Bebişlerimiz sadece 100'er gram almışlar. Oysaki erken doğum tehlikesiyle hastaneye yatıp çıktığımdan beri yediklerime çok dikkat ediyordum, üzüldüm. Bir an önce 2 kiloyu geçsinler istiyorum ama maalesef o bizim elimizde değilmiş meğer, almayacakları varsa almıyorlar
Dr.dan sonra bebeklerin eksikleri vardı biraz onları hallettik, ben arabadan birkaç yerde indim ama oturup arabada beklemek bile yetti. Gelince çok sancım ve bel ağrım vardı. Karnımdaki sertleşmeler cabası. O moral bozukluğuyla aldıklarımıza bile bakamadan yattım
Benden hafta olarak geri olan arkadaşlara tavsiyem, alışvrişlerinizi 25-30 haftalarda tamamlayın. Yoksa 30 sonrası büyük sıkıntılar boy gösterebiliyor.
Tuba geçmiş olsun canım, bizim kızlar pek bir nazlı çıktılar valla. İnşallah sıkıntısız kucağımıza aldığımız günleri görürüz.
Hilal daha iyi olmana sevindim. Az daha dayanacaklar inşallah iyi olacak.
Sinemisen maşallah sizeGüzel haberlerini bekliyoruz...
çok cici güle güle dağıtmak nasip olsun inş.yarın bunlardan yapıcam bebekleriime...bisürü keçe aldım internetten:)Eki Görüntüle 629136
ikizlerde testler güvenilir sonuç vermiyormerhaba arkadaşlar bende nasipse ikiz annesi olucam dün kontrolüm vardı çok şükür herşey yolunda dedi doktor ense ölçümleri normal burun kemikleri oluşmuş fakat ikili test yapmıyacağını söyledi tüp bebekle hamile kaldım hala tedirginim tecrübeli arkadaşlar bilgilerinize ihtiyacım var yapılan tetkikler neler hiç bi bilgim yok maalesef devit 3 damla verdi bu damlayı kullanan varmı aranızda...rabbim herkesin bebeklerini sağlıklı kucağına almayı nasip eder inş.
canım cumartesi girdim nst ye sancı çıkmadı normal dediler,bugünde ultrasona girdim şimdilik herşey yolunda gözüküyor.aslında bende de sertleşmeler oluyor ara ara ama en çokta yemeklerden sonra .ama nstde de sancı çıkmıyo...benimkilerin pek gelmeye niyeti yok galibaama ben ha çatladım çatlıycam yürümek bile o kadar zo geliyor ki bana.Geceleri resmen karnım acıyor sağa sola dönerken.ALLAH izin verirse bu hafta doğumu bekliyoruz ama bakalım nasip kısmet,kuzucuklarımız sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.bebekler 3 kiloya yaklaşmışlar ama ben pek ultrason cihazına güvenmiyorum çünkü yanıltıcı olabiliyor.burda çokça karşılaştık 2,5 kilo görünüpte daha zayıf doğan bebekleri o nedenle sağlıklı olsunlarda kiloları çok önemli değil...bu hafta çarşamba belki doğum olabilir kesin değil ama erteleyebilirde doktorum.
ben çok dinlendim bu arada,hayatım resmen tv izlemek,yemek yemek, kitap okumak ve internette dolaşmak oldu...ben 18.haftadan beri raporluyum,şimdide doğum öncesi izin,sende bol bol dinlen canım...
hadi gözünaydın
canım ben dün gittim her şey normaldi çok şükür
rahim ağzı ve suları iyi çıktı
ikisi de 2 kiloyu geçmişler
ben de doğumu sordum daha erekn dedi
en az 3 haftan var dedi
şaka yapıyorsunuz değil mi? ben çatlarım dedim
bir şey olmaz dedi
iyisin maşallah dedi
canım filiz hoca neden bakacakmış?
anlamadım
hulusi hoca mı dedi, hastane fiyatlarını, fotoğrafı, süs işini konuşuruz diye
bana da mutlaka yaz canım, merak ederim ben
özel odayı mı tercih edeceksin?
diğer odalar da zaten iki kişilikmiş
canım sen neden tamamen uyutulmayı istiyorsun
ondan ayılmak biraz daha zor oluyormuş
ben belden aşağısı uyuşturulsun istiyorum ama
aramızda kalsın acayip korkuyorum
zormuş işin ama ne güzel insanlarla karşılaşmışsınEvet canım ilkokul, birleştirilmiş sınıf ve 4 sınıf bir arada... Ayrıca müdür yetkililik, günlük gidiş-geliş... Çok yıpratıcı gerçekten...
Allah' tan velilerim durumumu anlayışla karşıladılar, o konuda sıkıntı yaşamadım çok şükür.
Bol bol dinlen, velilerin ve idare de anlayış göstersin artık, göstermezlerse de kendileri bilirler. Hiç takma, sen sağlığına ve bebişlerine odaklan.
geçmiş olsun RABBİM hayırlısını versin..iyi akşamlar arkadaşlar.bu gün bi sorun yok galiba ,düne de biraz baktım.sanırım hilbur ve tuğba dışında bi sorun yok .sizlerde inşallah hayırlı zamanda kavuşucaksınız bebişlerinize.2 gündür yazamıyom.karnımda sıksık bi sertleşme ,bazen sanki bebeklerin ikiside yukarı çıkıyolar,göbeğimin altı boş kalıyo,bazen de yavaş yavaş bi sertleşme başlıyo içimden sayıyorum 40 a kadar bugün sürdü mesela..o an ağrı değilde bi değişik bişey hissediyorum kıpırdamaları da değil.çok kötü oluyom,ve öylece kalıyom olduğum yerde...dok. aradım senelik izindeymiş,perşembeye randevü aldık.acile gitmiyorum bilmiyom iyimi yaptım,kasılma yaşayan arkadaşlarım bu anlattıklarım kasılmaya benziyomu,daha önce hiç yaşamadığım bişey bilemiyom,ama 2 gündür çok huzursuzum hep yattım.eşim bile ilk fırsatta alışverş yapalım dedi,oda korktu da bana hissettirmiyo..bide benim haftamda olurmu acaba kasılmalar , erken değilmi...allahım hayırlısını versin ama çok korkuyorum...
aldım ama ikisini de kullanamıyorumkızlar doğum yapmış olanlara bir sorum olacak. göğüs kalkanı aldınız mı ve kullanıyor musunuz? ayrıca göğüs kalkanı aldıysanız göğüs pedine gerek var mı ? hangisi kullanışlı? ikisini de almalı mıyız? süt sağma pompası kullanıyor musunuz?
hayırlısı olsun de boşver gerisini gerilme herşey olacağına varırmerhabaarkadaşlar.geldik kontorlden sancılar düşmüş çok şükür.3 saatte 1 nidilatla devam..akşamki kasılmalar yatış şeklinin tetiklediği durumlar anladığım kadarıyla.bir daha ki kontorlü 16 şubata verdi bende o gün doğum olucak demiştiniz dedim...iyi gördüm seni öteleyebildiğimiz kadar öteliycez dedi..senin bi tarih duyup rahatlaman gerekiyordu dedi...şaşırdım açıkçası....biraz daha büyücekler diye sevindim açıkçası....
hayırlı olsun ..herkese iyi günler diliyorum. doktordan geldim şimdi iki kesem var bende 2013 ikiz anne adayıyım...
herkese günaydın. güzel ve sağlıklı bir gün geçiririz inşl.
dünden beri kafamda tilkiler dönüyor. çocuklarım olacak düşüncesi gerginleştiriyor beni. alışamadık daha sanırım.doğumda ne olur eve ne zaman geliriz sonrası nasıl geçer hep sorular kafamda. sizde de olmuş muydu böyle dönem dönem?
eşim bile akşam diyor ki demek ki gelecekleri vakit yaklaştı gelsinler bakalım :) o da inanamıyor benim gibi....
Kızlar Show Tv de "İlk Nefes" adında bir program var,evdeyseniz,müsaitseniz izlemenizi öneririm.
canım ateşin yoksa iltiahplı ve veya virütik değildir durumun. antibiyotik kullanmana gerek yok. bence nezle olmuşsun sen. bir hafta çekmiştim kış başında. ben burnumu açmak için şırıngayla burnuma tuzlu su sıkıyordum. çok iyi geliyor. okyanus suyu da kullandım ama en iyi etki eden tuzlu su oldu. doktoruma bitki çaylarını danışmıştım. papatyayı kullanma. diğerlerini günde abartmamak koşuluyla içebilirsin demişti. adaçayını dikkatli kullan. rahim kaslarını uyarıyor çünkü. ilk 3 ay ve son 3 ay önerilmiyor. tarçın, zencefil, karanfil ve ıhlamuru aynı anda demleyip içebilirsin. bunların zararı yok. geçmiş olsun.bugün bölük pörçük uyudum,
grip olmuşum,
bir yandan da baş ağrısı
inşallah o uyku düzenini oturttururuz. ben de delikız ve senin gibi düşünüyorum. uyanmalarını beklemek istemiyorum.Merhaba arkadaşlar,
İstanbul'da hava kapalı ama sizin Pazar gününüz aydın olsun diyerek sözlerime başlamak istiyorum.
Son haftalara gelmiş olan tüm arkadaşlarıma Allah'tan sabır ve dayanma gücü diliyorum. Umarım bebişlerinizi sağlıkla ve sorunsuz bir şekilde kucağınıza alırsınız inşallah ...
Hilbur; sana imrendim; bunca ağrı, sancı arasında hala odanı daha nasıl süsleyebilirim diye uğraşıyorsun ya helal olsun ... İşte bu azim ve bu isteklilik umarım hepimizde olur ...
Hastalanan, grip veya nezle olan arkadaşlarıma geçmiş olsun diliyorum. Ben de dün çilek'e uğradım Viaport'taki; bebek karyolalarına baktım. Hava da biraz serindi; bu sabah dakka bir gol bir hapşırmaya başladım hemen... Burun akıntısı da cabası... Hemen doktorumu aradım ve Pazar Pazar beni hastaneye CRP testimi tekrarlamaya gönderdi. Az önce test sonucumu aldım 6'ya düşmüş. Normal değer olduğundan antibiyotik vermedi; bol sıvı ve çaylarla idare etmemi, gribin veya nezlenin tek başına çocuklara zarar vermediğini; ancak son iki haftada 2 kez gribe yakalanmış göründüğümden ve öncekinde CRP enfeksiyon testim pozitif (20) çıktığından ve antibiyotik kullanmam gerektiğinden, testi tedbir amaçlı olarak tekrarlamamı istedi. Vücutta bir enfeksiyon varlığı söz konusuyken, grip veya nezleye yakalanmak daha kolay oluyormuş çünkü. Geçen hafta Çarşamba şeker yükleme testiyle birlikte CRP testim tekrarlanmış ve 9'a düşmüştü; bugün 6'yı görünce sevindim. Normal değer aralığı 0-6 imiş ve bu düştüğünü gösteriyormuş. Bu nedenle grip veya nezle olan arkadaşlarım da isterlerse altta yatan başka bir enfeksiyonları olmadığından emin olmak için hafta içi bir gün CRP testi alıp içinizi ferahlatabilir; veya CRP'niz yüksek çıkarsa doktorunuza bildirip enfeksiyonunuzu kolayca tedavi edebilirsiniz.
Bu arada delikız'ın söylediklerine katılıyorum. Ultrasonla kilo ölçümlerine takılmayın; benim ilk gebeliğimde 3300-3400 aralığında gözüken kızım bir gün sonra 4230 olarak doğdu; bazen eksik ve bazen de fazla ölçebiliyorlar. Önemli olan sağlıklı olmaları ve sizin onlara bakabilmeniz için akıl ve beden sağlığınızın yerinde olması...
Doğum yapmış olan arkadaşlara, yine Delikız'ın dediği gibi, bebişlerin uyanıp avaz avaz bağırmalarını beklememelerini, şimdiye kadar gözlemledikleri acıkma saatlerinden bir 10-15 dak. önce kendilerini veya sütlerini ısıtarak veya mama hazırlayarak, uyandırıp anında beslemelerini ve ardından gazlarını çıkartmalarını ve bunu sessiz ve loş ışıklı bir ortamda yapmalarını tavsiye ediyorum. Ardından hemen yatırın; bu süreç bir hafta kadar sürüyor; ama sonrası çok rahat ... Ben ilk kızımda 40 günden sonra hiç uyanma sorunu çekmedim ve bütün gece uyumayı öğrenmiş oldu böylece ... ve biliyorsunuz ki; bebekler en çok gece 1-5 saatleri arasında zihinsel ve bedensel olarak büyüyorlar... bu saatler arasında fazla uyandırmamaya veya uyanık tutmamaya çalışın ...
Benim de odalarını düzenlemiş olan arkadaşlara bir sorum var; ben kızımda asansörlü ve sallanan bir beşik kullanmıştım 3-3,5 yaşına kadar ve sonra kenarı korkuluklu Çilek yatağı almıştım. Ama ilk kullandığım karyola Çilek değildi; annemler basit bir karyola almışlardı ve memnun kalmıştım ama öldü tabi ki ... bebişlerden birine kullanmam imkansız ... Hem ikisinin de karyolasının aynı olmasını istiyorum. Ben büyüyen karyolaları çok sevdim; cibinlikleriyle çok güzel görünüyorlar ama çok pahalılar ve asansörleri yok Çilektekilerde ... asansörsüz dikiş ve bel ağrısı çekmekten korkuyorum; artı büyüttüğümde içleri 75 cm kalacak ve kızımın kullandığı 90'lık yatak bile onun deli dönüşlerine ancak dayanabiliyor ve altına mutlaka yavru yatak açıyorum düşerse birşey olmaması için. Bu ilerde sorun teşkil edebilecek gibi duruyor ama yine de diğer beşiklerden daha güzel gözüküyorlar; asansörlü ve sallanır olan modeli en ucuz aslında ama tek renk toprak rengi ve hiç süsü yok. Ayrıca karyolanın sallanmasının pek bir faydasını görmedim önceden; çünkü hamak çok daha fazla işime yaramıştı. Gerçi bunları sallamayı hiç düşünmüyorum iki tane olduklarından uğraşmak çok daha zor olacak; ama iş gerçeğe dönüşünce ne olur bilemem. Büyük konuşmamak lazım!!!
Siz nasıl yaptınız karyola işini ? Neyi tavsiye edersiniz? Benim için daha erken aslında biliyorum ama yine de kafamda net bir karar oluşsun artık istiyorum; ona göre bütçemi ayarlayacağım ve diğer alışverişlerimi yapacağım yavaş yavaş...
Şimdiden cevap yazan arkadaşlara teşekkürler ...
Herkese sağlık ve mutluluklar diliyorum ... İyi Pazarlar ...
bugün bölük pörçük uyudum,
grip olmuşum,
bir yandan da baş ağrısı
Yaa Papatya aynı durumdayım delireceğim bir bu eksikti yani. Zaten ağrımayan yerim, tutulacak tarafım yoktu, sinir oldum. Kasılma vs olmasın diye istirahat etmeye uğraşırken öksürük tam lazım olan şey, zaten nefes alamıyorum burnum tıkandı. Artık çok büyüdüler kızlara olumsuz bir etkisi olur mu diye aklım çıkıyor çöktüm yani... Sokağa çıkmıyorum kimseyi görmüyorum nerden çıktı anlamadım ki...
Yaa Papatya aynı durumdayım delireceğim bir bu eksikti yani. Zaten ağrımayan yerim, tutulacak tarafım yoktu, sinir oldum. Kasılma vs olmasın diye istirahat etmeye uğraşırken öksürük tam lazım olan şey, zaten nefes alamıyorum burnum tıkandı. Artık çok büyüdüler kızlara olumsuz bir etkisi olur mu diye aklım çıkıyor çöktüm yani... Sokağa çıkmıyorum kimseyi görmüyorum nerden çıktı anlamadım ki...
normal canım bunlar. kolların da ağrımaya başlamaz inşallah. bende kollarımda olmuştu ve en son ellerimde kalmıştı. bandaj kullanmaya başladım. ellerim felaket ağrıyordu geceleri. şişiyordu. bandajlar iyi geldi. şimdi iyiyim. belki vücudun yavaş yavaş ödem yapmaya başlayabilir.
hamilelik böyle bir şey işte. geçmiş olsun.
:103: :103:
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ÜYE ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]SAT[/TD]
[TD]BEKLENEN DOĞUM TARİHİ
[/TD]
[TD]KAÇINCI DOĞUM
[/TD]
[TD]BEBEKLERİN
CİNSİYETLERİ KIZ ERKEK
[/TD]
[TD]BEBEKLERİN İSMİ
[/TD]
[TD]HAMİLE KALINAN KİLO & ŞİMDİKİ KİLO[/TD]
[TD]TEK YUMURTA , ÇİFT YUMURTA
[/TD]
[TD]ŞEHİREki Görüntüle 627511
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinemisen[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]01.06.2012[/TD]
[TD]08.03.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]Aslin & Çağan[/TD]
[TD]62 - 80[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zlm_988[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]04.06.2012[/TD]
[TD]11.03.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD]Eyüp- Ensar +Melih- Salih[/TD]
[TD]53 - 68[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Papatya50[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]18.06.2012[/TD]
[TD]24.03.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]Zeynep Deniz & Eren Yavuz[/TD]
[TD]55 - 66[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Haeshin[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]22.06.2012[/TD]
[TD]29.03.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Kız[/TD]
[TD]Deniz & Defne[/TD]
[TD]68 - 79[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Aydın[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hil-bur[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]26.06.2012[/TD]
[TD]30.03.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]Derin Lal & Deniz Burak[/TD]
[TD]48 - 68[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Balıkesir[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ntugbagoksin[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]24.06.2012[/TD]
[TD]31.03.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız +Kız[/TD]
[TD]Aylin +Selin[/TD]
[TD]55 - 69[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]MRL_26[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]26.06.2012[/TD]
[TD]02.04.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Kız +)[/TD]
[TD]Kız + Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]61 - 81[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mergen[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]30.06.2012[/TD]
[TD]06.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]59 - 75[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bekay[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]30.06.2012[/TD]
[TD]06.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Bursa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Artvin08[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]02.07.2012[/TD]
[TD]08.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız +Erkek[/TD]
[TD]Sümeyye Azra & Mehmet Yusuf[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nehir71[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]04.07.2012[/TD]
[TD]10.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Kız[/TD]
[TD]Duru & Ezgi[/TD]
[TD]67 - 81[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Suudenaz[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]11.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Albilda[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]07.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]Ada & Ege[/TD]
[TD]70 - 87[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Yasmin4106[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]11.07.2012[/TD]
[TD]16.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Kız[/TD]
[TD]Elvin & Gülfem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Reyyan07[/TD]
[TD]26[/TD]
[TD]26.07.2012[/TD]
[TD]20.04.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Kız +)[/TD]
[TD]Kız +Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Konya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Enabe[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]20.07.2012[/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]60 - 67[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bonny3845[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]29.07.2012[/TD]
[TD]05.05.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]Zeynep & Burak[/TD]
[TD]46 - 54[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Manisa[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Comet07[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD][/TD]
[TD]18.05.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]? & ?[/TD]
[TD]56 - 62[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Antalya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tbsn[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]14.08.2012[/TD]
[TD]21.05.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD]Muhammed Yusuf & ? [/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Laviniya23[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]14.08.2012[/TD]
[TD]21.05.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]64 - 77[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Elazığ[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gelincik41[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]08.15.2012[/TD]
[TD]22.05.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Kız +)[/TD]
[TD]Kız +Kız[/TD]
[TD]Merve & Tuğçe[/TD]
[TD]67 - 71[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Kocaeli[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nadidenursu[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]22.05.2012[/TD]
[TD]28.05.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD]Hazar & Sungur [/TD]
[TD]58 - 64[/TD]
[TD]TekYumurta[/TD]
[TD]Çanakkale[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Beyazzinci[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD][/TD]
[TD]06.06.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Erkek +)[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[TD]59 - 68[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Kedi26237[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]04.09.2012[/TD]
[TD]11.06.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]?& ?[/TD]
[TD]60 - 66[/TD]
[TD][/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Milasis[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]06.09.2012[/TD]
[TD]13.06.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız +Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD]60 - 67[/TD]
[TD]Tek Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Deseha[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]08.09.2012[/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]Derin & Demir[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]?[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mechul_mim[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]22.06.2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nisasum[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]23.09.2012[/TD]
[TD]30.06.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.? +)[/TD]
[TD]Kız +Kız[/TD]
[TD]? & ?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hasimed[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]26.09.2012[/TD]
[TD]03.07.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]? + ?[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aysemirac[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]11.10.2012[/TD]
[TD]19.07.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız +Kız[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tek Yumurta[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pcesur[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]13.10.2012[/TD]
[TD]19.07.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]? + ?[/TD]
[TD]63 - 60[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Muğla[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angelelif2[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]20.10.2012[/TD]
[TD]27.07.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Kız +)[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Uranıa[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[TD]04.08.2013[/TD]
[TD]İkinci
(1.Kız +)[/TD]
[TD]Kız + Kız[/TD]
[TD]? & ?[/TD]
[TD]84 - 85[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]İstanbul[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sheisspeaking[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]30.10.2012[/TD]
[TD]07.08.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aylinnim[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]?[/TD]
[TD]26.08.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]50 - 54[/TD]
[TD]Çift yumurta[/TD]
[TD]Almanya[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sinyuk[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]23.11.2012[/TD]
[TD]30.08.2013[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Tek Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
ANNELERİMİZ VE BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD]ÜYE ADI[/TD]
[TD]YAŞ[/TD]
[TD]BEBEKLERİN DOĞUM TARİHİ[/TD]
[TD]KAÇINCI DOĞUM
[/TD]
[TD]BEBEKLERİN
CİNSİYETLERİ KIZ ERKEK
[/TD]
[TD]BEBEKLERİN İSMİ
[/TD]
[TD]BEBEKLERİN KİLOSU
[/TD]
[TD]ANNENİN ALDIĞI KİLO[/TD]
[TD]TEK YUMURTA , ÇİFT YUMURTA
[/TD]
[TD]ŞEHİR:123:
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Başak1984[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]28.11.2012
32+5[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD]Erkan Serhat&Erhan Serdar[/TD]
[TD]2200 & 865
[/TD]
[TD]60 - 63[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tarcinkara[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]07.01.2013
37+4[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]Duru & Kayra[/TD]
[TD]2700 & 2890 [/TD]
[TD]56 - 71[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delikiz1982[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]09.01.2013
35+5[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]Büşra & Mehmet Yiğit[/TD]
[TD]2350 & 2600 [/TD]
[TD]60 - 80[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mehmetderya[/TD]
[TD][/TD]
[TD]10.01.2013
? + ? Hft.[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD]Akın & Anıl
[/TD]
[TD]2300 & 2100
[/TD]
[TD]64 - 81[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Aycem2013[/TD]
[TD][/TD]
[TD]14.01.2013
? + ? Hft.[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD]Uraz& Poyraz
[/TD]
[TD]3000 & 2600
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Nurhan_88[/TD]
[TD][/TD]
[TD]29.01.2013
35+4[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]Nil & Kayra[/TD]
[TD]2140 & 2800[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Pelenay[/TD]
[TD][/TD]
[TD]02.02.2013
34+?[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Erkek + Erkek[/TD]
[TD]? & ?[/TD]
[TD]2000 & 1870
[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Dosba[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]06.02.2013
35+0[/TD]
[TD]İlk[/TD]
[TD]Kız + Erkek[/TD]
[TD]? & ?[/TD]
[TD]2820 & 2190
[/TD]
[TD]79 - 83[/TD]
[TD]Çift Yumurta[/TD]
[TD]Ankara[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
sana da geçmiş olsun nehir. öksürüğe en iyi balla karıştırılmış zencefil geliyor. gece yatmadan genizime yaya yaya 2 tatlı kaşığı yutuyordum. bir de uyku aramda öksürürsem. hemen kesiyor valla. tabi biraz yakıyor ama öksürmekten iyidir. insan karnı çatlayacak diye korkuyor.
geçmiş olsun ,az kaldı biraz daha dayan ..
hadi gözünaydın
ya narkoz olayı kişisel bişey ..
ben de epidural istemedim mesela çünkü gözüm açıkken beni kesip biçmelerine dayanamazdım ,kalkardım masadan
acı hissetmesen de biliyorsun ne yaptıklarını ve bu beni aşırı gerdi
ameliyathaneye girince iiki epidural olmamışım dedim
etrafımda 10-15 kişi ,her gelen sana bakıyor ,çıplaksın ,ben uyutulana kadar bile utancımdan yerin dibine girdim ...
bi de uyanık olsam ne olurdu bilemiyorum ,o kadar kısa süre bile beni çok gerdi ve iiki uyutulmuşum dedim
ama tabi ben ameliyattan çıkarken daha uyanmıştım narkozdan
az daha kalsa ameliyatta uyanabilirmişim
işin şakası ben çabuk uyanıyorum ama herkes aynı olmayabilir
narkozla sorununuz yoksa genel daha ii bence
genelden sonraki ağrı meselesi de çok abartılıyor
ben ağrım oldukça ağrı iğnesi vurdurttum bişey olmadı ,hastaneden çıkarken ağrı filan kalmıyor zaten o biraz abartı..
ağrı eşiği ile de ilgili olabilir tabi bilemiyorum ben biraz dayanıklıyımdır
herkese selaaammm..
dün bebeleri yedirdikten sonra eşime bıraktım dışarı çıktım
o çok ısrar etti ,ne zamandır dışarı çıkıp alışveriş yapıp gezmedin git hava al dedi
ben de bebelere de kıyafet alacaktım çıkayım dedim
valla öyle iii geldiki anlatamam
avmleri unutmuşum
mangoda indirim vardı hem de ne indirim ,10 tlye pantolonlar vardı
girdim içeri 2 tane pantolon aldım ,denerken hamilelik öncesi kiloma ve bedenime dönmüş olmayı görmek ,otobüste muavinin beni öğrenci sanıp öğrenci parası alması ,kıyafetleri kabinde denerken ayaksütü sohbet ettiğim birinin ikiz annesi olduğuma inanaması ,bebelere kıyafet alırken de aynı durumu yaşamam bana epey ii geldi ..
hem kendime güvenim geldi ,hem temiz hava aldım ..
bugün de markete gideceğim inş.
size de tavsiyem ilk günlerde bebelerin çok uyuduğu bir dönem oluyor o dönmleri değerlendirin ,dışarı çıkıp hava alın mutlaka çok ii geliyor
canım ateşin yoksa iltiahplı ve veya virütik değildir durumun. antibiyotik kullanmana gerek yok. bence nezle olmuşsun sen. bir hafta çekmiştim kış başında. ben burnumu açmak için şırıngayla burnuma tuzlu su sıkıyordum. çok iyi geliyor. okyanus suyu da kullandım ama en iyi etki eden tuzlu su oldu. doktoruma bitki çaylarını danışmıştım. papatyayı kullanma. diğerlerini günde abartmamak koşuluyla içebilirsin demişti. adaçayını dikkatli kullan. rahim kaslarını uyarıyor çünkü. ilk 3 ay ve son 3 ay önerilmiyor. tarçın, zencefil, karanfil ve ıhlamuru aynı anda demleyip içebilirsin. bunların zararı yok. geçmiş olsun.
selam ben de tek yumurta ikiz kız bebek bekliyorum 30.haftamdayım rabbim sağlıcakla yucağımıza almayı nasip eder inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?