2013 ikiz anne adayları buraya

gaz sancısı olabilir ,üşütmüş de olabilir..
bizim oğlan da üşüttü sanırım biraz huzursuz iştahı azaldı ,doktor hafif grip var gibi demişti
2 güne bir yıkıyoruz ondan mı acaba diye düşünüyorum ben de ,3 güne mi çıkarsak
ne kadar sıcak olsa da odaları çıplakken üşütüyor olabilirler
gaz için zinco dene doktor vermedimi ,fıtığı varsa mutlaka doktordan yardım iste ,ağlarken fıtığı ilerler sonra maazallah
çok geçmiş olsun
herkese günaydınnn

Son düzenleyen: Moderatör:
herkese günaydın. kızlar bu haftalarda sancı olur mu sizce? yaşayan var mı? benim sol göğüs altımdan kasıklarıma kadar inen ishal ağrısı tarzında sancım var gece 4 ten beri beklemeli miyim ki?

herkese günaydın. kızlar bu haftalarda sancı olur mu sizce? yaşayan var mı? benim sol göğüs altımdan kasıklarıma kadar inen ishal ağrısı tarzında sancım var gece 4 ten beri beklemeli miyim ki?

bu haftalarda genellikle gaz sancısı oluyor. o da ço rahatsız ediyor. bir gün sağ tarafında başka bir gün sol tarafında hissedersin. bağırsakların iyi çalışması gerek hamilelikte. özellikle gaz çıkarmalısın. ben bir yere misafirliğe gittiğimde hemn karnım ağrıyor, sancılanıyordum. çok fena oluyordum. insan rahat gaz çıkaramıyor, kendi tuvaletini arıyor vs.
benim senin haftalarındayken kabızlık problemim oluyordu. bu da bana ağrı sancı olarak geri dönüyordu. kayısı incir yemekten gına gelmişti artık. umarım ağrının sancının nedeni budur.

evet ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum, kabızlık problemi fazlasıyla bende de var. bekleyim ozaman biraz, teşekkür ederim ilgin için.

BUGÜN AYIN 15 i
tarihleri bile unutur oldum yaaaww
eşim eft yap bana deyince aklıma geldi iimi
ay bugün ilk defa maaşımıza çocuk yardımı yansımış çok duygulandım yaaa içim bir tuhaf oldu

ayy resimdekiler senin hamsilermi:))çooookk tatlılar maşallah.Allah nazarlardan korusunn.

BUGÜN AYIN 15 i
tarihleri bile unutur oldum yaaaww
eşim eft yap bana deyince aklıma geldi iimi
ay bugün ilk defa maaşımıza çocuk yardımı yansımış çok duygulandım yaaa içim bir tuhaf oldu

günaydın
biz de geçen eşimle konuşuyoruz çocuk yardımını
meblağ önemli değil ama
ismi insanı bir garip yapmaya yetiyor değil mi?

günaydın
biz de geçen eşimle konuşuyoruz çocuk yardımını
meblağ önemli değil ama
ismi insanı bir garip yapmaya yetiyor değil mi?
EVET ZATEN meblağ değil önemli olan çocuk yardımı olması ,çocukluyuz artık yani :))

ayy resimdekiler senin hamsilermi:))çooookk tatlılar maşallah.Allah nazarlardan korusunn.

evet onlar benim şükürler olsun ki sağolasın

herkese hayrlı cumalarr..guzel haberlerle dolu pırıl pırıl bır gun olması dılegıyle:)

bıkac gündür sancım akıntım oldu...bılgısayar basında durmak ıstemedım , annem geldı hep yattım, soyle bı göz atıp kactım kızlar:)
pzartesı kontrolum var, ne durumdayım merak edıyorum.cunku akıntım cok fazlalastı:44:

delikız; senın mınıklerını görememıştım ben, gercekten cok sevımli görünüyorlarr allah güle oynaya saglıkla buyutmeyı nasıp etsınn

aysemırac; senın haftalarda o tabırı ben cok kullanıyordum: " ne yatabılıyorum ne oturabılıyorum" : magnezyum alıyorum ama faydası oluyor mu olmuyor mu pek anlamadım..benım sancılarım var hala.bu kontrolumde ustune basa basa tekrar sorucam...

dosba; annelık nasıl gıdıyor:) darısı basımıza:)

canım hergün bişey öğretiyorlar
dünyanın en güzel duygusu...
dün gece biraz zorladılar beni... ben uyumayayım ama onlar da huzursuz olmasınlar
gaz sancısı vardı oğlumum
şimdi uyuyorlar bende bi duş alayım sütümü sağacağım gece için .... gece mamayı zor yiyorlar bi de böyle deneyeceğim bakalım
Rabbim hayırlıca sizede zamanında nasip etsin

gaz sancılı günler...ustesınden gelecegıne emınım, sana cokkk cokkk kolay gelsın mınıklerın bugun gazsız sancısız, mışıl mışıl uyusunlar ınsallah:)

Allah şifalar versin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…