- 15 Kasım 2012
- 714
- 0
- 316
- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.401
*bonny* iyi haberlerle dönmüşsün kontrelden..inşallah hep böyle gider doğuma kadar...sen hafta olarak daha önlerdesin hele hilalin bebişlerini de gördükten sonra ben böyle sabırsızlanıyom,,sen ve doğumu yakın olanlar ne yapıyodur...
ama tabiiki rabbim zamanında versin inşallahhhhhhhh..................
*bekaycım inan bebişlerin doğduktan sonra eviniz,aileniz öyle bi değişecekki.tabiiki,babasının yerini vermezler ama eşin herşeyden önce tutacak onları,varı yoğu onlar olacak.bizler daha bi hevesli görünüyoz ama babalar çok duygusal yaklaşırlar aslında. onları minnacık görünce...
benim ilk kızım doğmadan önce eşimin ailesiyle olan sorunlarımız bizide huzursuz ediyodu,sonra kızım daha doğmadan hamileyken herşey birden bire yoluna girdi.daha sonrası şükürler olsun hep iyi oldu.herkes farklı sıkıntılar yaşıyo işte.
**kızlar hepinize tavsiyem**gerçi iki bebek olunca mecburen eşimiz de el atacak ama ,daha ilk günden bebeğinizin bakımını yaparken hep eşinizide yönlendirin,ondan yardım isteyin.inanın onunla beraber bebekle ilgilenmek herşeyi daha bi güzel yapıyo...şuan gece bakımından hiç korkmuyorum eşim allah izin verirse hep yanımda olcak o benden daha cesaretli,ilk doğumumda kızımın göbeği düşmemişti altını temizleyememiştim,becerememiştim çünkü.. ve herkeside evine göndermiştik nasıl ağlıyodum eşimde gülüyodu.sonra bigüzel altını bezledi giydirdi.beşiğimiz mobilyaydı büyüyenlerden,kendisi sallanmıyodu geceleri eşim ip bağlamıştı yattığımız yerden sallıyodu, bende beşik başında beklemektense uyuyodum.şimdi bu sefer yapamayız bunu ama en azından psikolojik olarak gecelerden korkmuyorum..şimdiden diyorki, bebişleri emziğe alıştıralım gece sen birini doyururken ben öbürünü oyalarım..biliyorumki eşim hep yardımcım olacak...
**doğum yapmamış olanlara bide şunu söyliyim ,eve gelince ilk gün neysede sonrasında insan istiyoki herkes gitsin eşim ve bebeğimle yanlız kaliyim ve tabii bu böyle olmuyo.insan sinirleniyo lohusalığın verdiği duygusallıkla.ama sabırlı olmak ve ailemizden kimseyi kırmamak en güzeli ben bu sefer böyle olmayı deniycem,,benim gibi pimpirikli biri bunu yapabilir mi...bilmiyorum..yaşıycaz görücez...
Nasılsınız,bebişler nasıl?
Bizim bugün maşallahkırkımız çıktı.Darısıda sizlere olsun inşallah.Kuaföre gittim,fönümü çektirdim mis gibi :)
Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun öncelikle bebişleri.Allah ım analı babalı büyütsün.Küvözde olan bebişlerde tez vakitte inşallah evlerine gelirler,eviniz bebiş sesleriyle dolsun inşallah...
Hamilelere de Allah kolaylık versin.Ben 37 bitti 38.haftadan gün aldığım gün sezeryan oldum beklesem aslında 40 ı bulurdum ama dr um son haftalarda bebişler pek kilo almaz ve risk artar dediği için 3 hafta erken geldi bebişlerim maşallah...Bir arkadaş ağda hakkında soru sormuş,ağda yaptırmayı düşünen arkadaşlar bence 34 haftayı bulduysanız yaptırın derim.Ben sezeryan günüm belli olduğu için ve erken doğum riski pek taşımadığım için o konuda rahattım.Sezeryandan birkaçgün önce kuaföre gitmiştim...
Canım benim çook teşekkür ederim güzel dileklerin için, hepimiz vakitlice ve sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize inşallah. Hem bebişlerimin karnımda durmalarını iyice gelişmelerini istiyorum hem de bir an önce kucağıma almak istiyorum. Bu nasıl bir çelişkidir böyle?
Doğum sonrası tavsiyelerin için de ayrıca teşekkürler, ben de babamızı sürece dahil etme planları içerisindeyim.
33.09.jpg (38.9 KB (Kilobyte))
2013-02-11 11.05.57.jpg (39.2 KB (Kilobyte))
2013-02-08 11.36.33.jpg (40.4 KB (Kilobyte))
2013-02-07 23.18.42.jpg (34.3 KB (Kilobyte))
2013-02-06 11.49.39.jpg (37.5 KB (Kilobyte))
2013-02-08 11.31.26.jpg (39.4 KB (Kilobyte))
2013-02-06 11.54.21.jpg (50.7 KB (Kilobyte))[/QUOTE
Canim masaallah subhanallah tebarakellah pasalarina...
Rabbim nazarlardan korusun...
annesi siz artik abi olmussunuz.ufaklikta toplamis kendini
nolur bizim icinde dua edin pasalarinizla,bizde gorelim bebislerimizin o gunlerini...
MİLASİS hic canini sikma,ikizlerde fark oluyo zaten,bunu hepimiz biliyoruz ama yinede pimpirikleniyoruz iste,bu topikte en buyuk ornek biziz,benim pasalar arasinda 1400gr vardi,doktora hergun bi korkuyla giderdm,herseyede dikkat ettm,ama hersey olacagina variyor,bari hamileliklerinizi guzel gecirin.inan diyorumki 3.yu de dogurayim,ama hicbiseyh kafama takmadan,rahat,tadini cikararak bi hamilelik gecireyim diyorumherseyi rabbime birakin,o bizim icin en hayirlisini yaziyo;-)
hilal cim allah nazarlardan saklasın inşallah,çok tatlılar,maşallah...en kısa zamanda eve çıkarırsın inşallah minikleri..
fotoda olan kıyafetleri prematüre giysisimi,numarası varmı,bide biberon emziği kaç numara benim aldığıma 2 no yazıyo sanırım büyük
kendine ve bebişlerine iyi bak..
Hilalcim,kuzularina kocaman bi MASAALLAH ;-) kac kilo dogmuslardi,iyi gozukuyolar cok sukur,ins.bi an once eviniz cocuk sesleriyle şenlenir...
hayırlı uğurlu olsun. umarım nice 40 günler geçsin, büyüdüklerini görelim bebeklerimizin. ağda olayını benim herşeyim apar topar olduğu için planlı yapamadım. ben de ağda düşünüyordum. hem de bir sonraki kontrolümden önce. allahtan idare eder vaziyetteydim. ağda en temizi bence. kuaföre tembih edilir. daha titiz davranılır en azından. sonuçta o ağda lohusa döneminde de idare eder insanı. tabi bunu ağdayı ya da epilasyonu her zaman tercih edenler için böyle. traş edenler için sadece doğumda yapılmak isteniyorsa ağda or bir durum olabilir.
Nasılsınız,bebişler nasıl?
Bizim bugün maşallahkırkımız çıktı.Darısıda sizlere olsun inşallah.Kuaföre gittim,fönümü çektirdim mis gibi :)
Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun öncelikle bebişleri.Allah ım analı babalı büyütsün.Küvözde olan bebişlerde tez vakitte inşallah evlerine gelirler,eviniz bebiş sesleriyle dolsun inşallah...
Hamilelere de Allah kolaylık versin.Ben 37 bitti 38.haftadan gün aldığım gün sezeryan oldum beklesem aslında 40 ı bulurdum ama dr um son haftalarda bebişler pek kilo almaz ve risk artar dediği için 3 hafta erken geldi bebişlerim maşallah...Bir arkadaş ağda hakkında soru sormuş,ağda yaptırmayı düşünen arkadaşlar bence 34 haftayı bulduysanız yaptırın derim.Ben sezeryan günüm belli olduğu için ve erken doğum riski pek taşımadığım için o konuda rahattım.Sezeryandan birkaçgün önce kuaföre gitmiştim...
hayırlı uğurlu olsun. umarım nice 40 günler geçsin, büyüdüklerini görelim bebeklerimizin. ağda olayını benim herşeyim apar topar olduğu için planlı yapamadım. ben de ağda düşünüyordum. hem de bir sonraki kontrolümden önce. allahtan idare eder vaziyetteydim. ağda en temizi bence. kuaföre tembih edilir. daha titiz davranılır en azından. sonuçta o ağda lohusa döneminde de idare eder insanı. tabi bunu ağdayı ya da epilasyonu her zaman tercih edenler için böyle. traş edenler için sadece doğumda yapılmak isteniyorsa ağda or bir durum olabilir.
...insanin eşiyle ailesi arasinda kalmasi ne kötü of ya :-( iyiki kuzularim var,onlari kokluyorum,öpuyorum,herseyi unutmak istiyorum,iyi ki onlar var,Rabbime binlerce kez sukurler olsun,onlardan beni mahrum etmedigi icin...
canım senin eşin yurt dışında değil mi?
her ne olduysa üzme kendini canım
zaten bir tarafın çok uzaaktaaa
Bebişlerinden ayrı olan anneleri Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda kavuştursun.
Doğum yapan arkadaşlar hasta bezlerini (külot şeklinde olan) ve bebek bezlerini paket halinde mi götürdünüz hastaneye? Paket halinde değilse kaçar tane götürdünüz?[/QUTE]
Bonny ben paket halinde goturmstm,evet yer kapliyo ama eksik cikacagna fazla olsun dedm,gerci bezler elimde kalmsti,küveze girince,devlet karsiliyo demislerdı.ama kuvezden cikmaya 10gun kala,islak mendil ve bez getirin artik,devlet karsilamiyo demislerdi
Evet papatyacim yurtdisinda,buna ragmen iki aradayim,telfndaki tripler bile yetiyo,beni zorda birakmak icin:-(
canım yurt dışı inanki çok farklı ve zor
benim eşim de hamileliğimin başlarında gitmişti yurt dışına görev için
ruh halleri çok farklı oluyor
küçücük bir problem kocaman bir sorun yumağına dönüşebiliyor
türkiye de olup uzakta olmakla yurt dışında olmak çok farklı inan ki
ama sen de o kadar zor durumdasın ki
zaten kuzunun biri küçük doğdu, ona zaten çok üzüldün
iki bebekle başbaşa kaldın
yani hem anne hem baba oldun yavrulara
aslında en büyük anlayışı sanırım her zmanki gibi aileden beklemeliyiz
çünkü ikiniz de çok zor bir dönemden geçiyorsunuz
26. haftada doktoruma sorduğumda kesinlikle ağda yaptırma dedi.doktorlarınıza danışmadan hareket etmeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?