2013 ikiz anne adayları buraya

Canım benim çook teşekkür ederim güzel dileklerin için, hepimiz vakitlice ve sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize inşallah. Hem bebişlerimin karnımda durmalarını iyice gelişmelerini istiyorum hem de bir an önce kucağıma almak istiyorum. Bu nasıl bir çelişkidir böyle?
Doğum sonrası tavsiyelerin için de ayrıca teşekkürler, ben de babamızı sürece dahil etme planları içerisindeyim.

Nasılsınız,bebişler nasıl?
Bizim bugün maşallah kırkımız çıktı.Darısıda sizlere olsun inşallah.Kuaföre gittim,fönümü çektirdim mis gibi :)

Doğum yapan tüm arkadaşlara hayırlı olsun öncelikle bebişleri.Allah ım analı babalı büyütsün.Küvözde olan bebişlerde tez vakitte inşallah evlerine gelirler,eviniz bebiş sesleriyle dolsun inşallah...
Hamilelere de Allah kolaylık versin.Ben 37 bitti 38.haftadan gün aldığım gün sezeryan oldum beklesem aslında 40 ı bulurdum ama dr um son haftalarda bebişler pek kilo almaz ve risk artar dediği için 3 hafta erken geldi bebişlerim maşallah...Bir arkadaş ağda hakkında soru sormuş,ağda yaptırmayı düşünen arkadaşlar bence 34 haftayı bulduysanız yaptırın derim.Ben sezeryan günüm belli olduğu için ve erken doğum riski pek taşımadığım için o konuda rahattım.Sezeryandan birkaçgün önce kuaföre gitmiştim...

Son düzenleme:
...insanin eşiyle ailesi arasinda kalmasi ne kötü of ya :-( iyiki kuzularim var,onlari kokluyorum,öpuyorum,herseyi unutmak istiyorum,iyi ki onlar var,Rabbime binlerce kez sukurler olsun,onlardan beni mahrum etmedigi icin...

hayırlı uğurlu olsun. umarım nice 40 günler geçsin, büyüdüklerini görelim bebeklerimizin. ağda olayını benim herşeyim apar topar olduğu için planlı yapamadım. ben de ağda düşünüyordum. hem de bir sonraki kontrolümden önce. allahtan idare eder vaziyetteydim. ağda en temizi bence. kuaföre tembih edilir. daha titiz davranılır en azından. sonuçta o ağda lohusa döneminde de idare eder insanı. tabi bunu ağdayı ya da epilasyonu her zaman tercih edenler için böyle. traş edenler için sadece doğumda yapılmak isteniyorsa ağda or bir durum olabilir.

ben de öyleydim. sancılarım başladığı zamanlar bir yandan iyi kızlarımı erkenden göreceğim diyordum. bir yandan kötü küvezde kalacaklar. erken doğunca da öyle hemen kucağa alınamıyor. o da koyuyor insana. ben günde 2 şer kez aldım kucağıma yine de emzirdim. ama yetmiyor işte. hastaneden taburcu olurken çok ağladım. bir de eşim aynı gün eve onların resimlerini yaptırıp çerçevelettirmiş, görmeye dayanamıyorum. kaldırttım fotoğrafı. hani diyorlar ya sezaryen olduğu için süt 3 gğn sonra anca geliyor. valla hormonların etkisi de 3 gün sonra kendini gösteriyor. 2 gündür ağlak biri oldum. kendime gülüyorum. ama hastneye bebekleri görmeye gidince dünyam aydınlanıyor.
mümkün olduğunca geç vakitte gelsinler ki geldikleri anda kucağımızda olsunlar ve daha da ayrılmasınlar. kucaktan ayrılınca koyuyor insana.

evet canım prematüre kıyafetleri...moralinizi bozmak istemem ama 1 haftada 300 tllik prematüra kıyafeti almak zorunda kaldım...sabah akşam üstleri değişiyor hastanede..çok gerekti o yüzden..benimkiler sadece belenme için küvezde olduğu için artık üstleri giyinik bekliyorlar beni bütüngün...parasında gözüm yokta işte hiç yoktan..48 numaraları yanlış hayırlamıyorsam...biberonları hastane temin etmiş benden bişey istemediler.ama ben eve 0almıştım..

Hilalcim,kuzularina kocaman bi MASAALLAH ;-) kac kilo dogmuslardi,iyi gozukuyolar cok sukur,ins.bi an once eviniz cocuk sesleriyle şenlenir...

canım saolasınız..kızım 2230 gr oğlum 2005 gr doğdu...32+6 da oldu doğum biliyorsunuz..bide emmeyi öğrenselerde evimize gitsek

bende size bişey sorucam 40 ı çıkan arkadaşalar..kanamanız bittimi?

26. haftada doktoruma sorduğumda kesinlikle ağda yaptırma dedi.doktorlarınıza danışmadan hareket etmeyin...

kızlar ağda işini ben sormuştum
düşünceleriniz ve önerileriniz için teşekkürler
ben de cuma günü gideyim diyorum ağdaya
her ne kadar doktorum doğum için gün vermese de vücudum iflasın eşiğine geldi
35 numara olan ayaklarım 39 numara terlikle idare ediyor şu an
patlamaya hazır bomba gibiyim

...insanin eşiyle ailesi arasinda kalmasi ne kötü of ya :-( iyiki kuzularim var,onlari kokluyorum,öpuyorum,herseyi unutmak istiyorum,iyi ki onlar var,Rabbime binlerce kez sukurler olsun,onlardan beni mahrum etmedigi icin...

canım senin eşin yurt dışında değil mi?
her ne olduysa üzme kendini canım
zaten bir tarafın çok uzaaktaaa

Bebişlerinden ayrı olan anneleri Rabbim en kısa ve hayırlı zamanda kavuştursun.

Doğum yapan arkadaşlar hasta bezlerini (külot şeklinde olan) ve bebek bezlerini paket halinde mi götürdünüz hastaneye? Paket halinde değilse kaçar tane götürdünüz?

Evet papatyacim yurtdisinda,buna ragmen iki aradayim,telfndaki tripler bile yetiyo,beni zorda birakmak icin:-(

canım yurt dışı inanki çok farklı ve zor
benim eşim de hamileliğimin başlarında gitmişti yurt dışına görev için
ruh halleri çok farklı oluyor
küçücük bir problem kocaman bir sorun yumağına dönüşebiliyor
türkiye de olup uzakta olmakla yurt dışında olmak çok farklı inan ki

ama sen de o kadar zor durumdasın ki
zaten kuzunun biri küçük doğdu, ona zaten çok üzüldün
iki bebekle başbaşa kaldın
yani hem anne hem baba oldun yavrulara
aslında en büyük anlayışı sanırım her zmanki gibi aileden beklemeliyiz
çünkü ikiniz de çok zor bir dönemden geçiyorsunuz

Papatyacim cok tesekkur ederim,durumu tam anlamiyla özetledin,galiba sabretmem lazim,her zamanki gibi idare etmem lazim,neyse senin sozlerinden cesaretlendm,gaza geldm,dur esime bi msj atayim,bakalim o tribe devam etcek mi

Canım doktorun doğum için gün vermiş miydi? Çarşamba gibi bir şey hatırlıyorum ama acaba yanlış mı hatırlıyorum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…