- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.461
merhaba bende ikiz annesi adayıyım . ama başka kimse yokgaliba
Tugba ve hilal bisey sormak istiyorum,bebekleriniz dogduktan sonra kac gr verdi,yani ödemleri indikten sonra
Merhabalar. Herkes iyidir umarım. Ben şu an benden 1 hafta bile önde olan arkadaşlara hayranlıkla bakıyorum. İyice ağırlaştım. Ayağa kalktığımda aşağıda çok fena baskı hissediyorum. Eller ve ayaklar fena şiş. Her şeye razıyım bebeklerim acele etmesinler de. Benden size tavsiye aman ilk zamanlar öyle çok kilo almayın. Ben ilk zamanlar o kadar dikkat ettim,30 sonrasında bebekler kilo alsın diye çok dikkat etmedim. Yine tam buğday ekmeği yiyorum, hamur işi çok yemiyorum ama şu an 14 kilo almışım. Hareketlerim çok kısıtlandı. Sonumuz hayrola...
Bu arada Mergen, Tuğba ve Hilbur nerdeler acaba? Tuğba ve Hilal bebişleri çıkardılar da ondan mı fırsat bulamıyorlar acaba? Mergen, doğumdaşım acele etmedi umarım senin kuzular. Bizim gün bire bir aynı olunca sen doğum yaparsan kendimi yalnız hissedeceğim...
Papatya senden güç alıyorum canım...
Arkadaşlar selam, hergün heyecanla gelişmeleri takip ediyorum, Tuğba bir kızına kavuşuyorsun inşallah tez vakit diğerini de eve getirip şöyle bir rahat nefes alırsın:)
Hilal bebeklerin muhteşem binlerce maşallah, senin de en hayırlı şekilde, sağlıkla kavuşman için dua ediyorum.
Sinemisen i merak ettim, inşallah herşey yolundadır.
Papatya şu an dayanma rekoru sende sanırım:) biz de arkandan geliyoruz... Bu hafta doğumu beklenenlerden haber yok, yakında öğreniriz inşallah müjdeleri...
34. Haftaya girdim bende, herşey gittikçe zorlaşıyor nefes, uyku, ödem, ayakta durmak, yatmak, oturmak:))) ancak sabrın son damlasına kadar dayanacağız. Bu haftayı tamamlasak çok iyi olur diyor doktorum, yarın kontrol var kiloları arttı mı merak ediyorum.
Taze anneler ve anne adaylarına sevgiler:))
merhaba kizlar
bebeklerimden selamlar var
tembel bebeklerimden malesef
nefes sorunumuz kalmadi cok sukur /evimi o kadar ozledimki anlatamam/1 ocakta geldim istanbula dusunun 21 subat oldu/biran once emerlerse o kadar cok sukredicemki
bebeklerimden deniz 2005 gr dogdu/ 1940 grma dustu bugun 10 gunluk oldular ve deniz 2045 gr oldu
derinse 2230 gr dogdu 2180grma dustu bugun yine 2230gr oldu
cok kilo kaybetmediler cok sukur ve toparlamaya basladilar/eger dogmasalardi bugun 34+3 olcaklardi premature doganlarin emme/yutma ve nefes alma refleksleri 35/haftada gelisiyormus doktorun dedigine gore///bakalim bekliyorum hayirlisi ile///
Haftaya Perşembe kontrolümüz var nst ye bağlicak korkuyorum valla:18::18:
korkma canim zaten sancin olsa hissedersin ki en azindan kasilma olsa kesin anlarsin
cok sukur masallah iyi gidiyorsun sen
Haftaya Perşembe kontrolümüz var nst ye bağlicak korkuyorum valla:18::18:
günaydın da neden sürekli uykudan bahsediyorsunki anlamadımGunaydn guzel anne adaylari,bol bol uyuyun bakalim,uykusuz gecelere depo yapin uykularinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?