- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #5.481
hayırlısı olsun ..slm kızlar..salı günü kontrolüm vardı.kasılmalarım vardı fakat nasılsa herşey yolunda diye kafaya takmıyordum.neyse ultrasona girdim sular iyi,kilolar iyi,haftası 34+4 gözüküyor falan yine herşey yolunda.dr. a diyorum kasıma oluyor sancıda çekiyorum dr. diyor büyüyorlar sıkıntı olması normal ama yinede nst ye bağlayalım rahat olalım.ben nst ye bağlanıyorum ve sancılarım 90-98-100 .. hemen 2 doz ciğer geliştirici yapıldı artık doğum zamanını bekliyoruz bakalım nekadar daha durursa bebişler..sürekli yatıyorum şöyle 1 hafta daha dayanırız belki diye bakalım hayırlısı..benden şimdilik haberler bu kadar. bu arada mergen ne yaptı acaba onuda merak ettim inşallah herşey yolundadır.
hadi gözünaydın bendensinHepinize günaydın. Bugün çok mutluyum. Çünkü doktor kontrolünden geldik. Bebeklerimin boyu da kilosu da, çok şükür, yerinde. Cinsiyetleri belli oldu. Biri kız biri erkek. Erkek yukarıdan kıza baskı yapıyor ve fazla hareketli. Böyle ikisi de yatay U biçiminde yatıyor. Çok komik gerçekten. Kafalarının üstünde ayakları var:) Sığamamış benim minişlerim. Gönlümden iki kız geçiyordu. Hayırlısı buymuş. Ben ilk üç ay kilo almamıştım. Atağa geçmişim nasıl olduysa. Evde tartı da yok, hiç kilo almadım yine diye üzülüyordum. Meğerse 5 kilo almışım birden. Neye uğradığımı şaşırdım. 57'den 62 oldum yani. Bir ay sonra detaylı ultrasona giricekmişim. Fakat herkes bana ayrıyeten bir perinatologdan detaylı ultrasona görünmemi istiyor. Onu da aradım. İkiz olduğu için 400 lira ödeyecekmişim. Giden biri bana bunu anlatabilir mi? Yani zaten kadın doğumcum detaylı ultrasonuma bakacak, tekrar işin ehli bir kişiden baktırmak gerek mi?
Gunaydın arkadaşlar nasılsınız??
Ben bugun mıde yanması çekiyorum.. Dun gece uykumdA boğuluyodum midemden ekşi su geldi. Sizlerede oluyomu oldu u naptınız?? Şimdiden tşkkur ederım.
Herkese sağlıklı gzel gunler ..
slm kızlar..salı günü kontrolüm vardı.kasılmalarım vardı fakat nasılsa herşey yolunda diye kafaya takmıyordum.neyse ultrasona girdim sular iyi,kilolar iyi,haftası 34+4 gözüküyor falan yine herşey yolunda.dr. a diyorum kasıma oluyor sancıda çekiyorum dr. diyor büyüyorlar sıkıntı olması normal ama yinede nst ye bağlayalım rahat olalım.ben nst ye bağlanıyorum ve sancılarım 90-98-100 .. hemen 2 doz ciğer geliştirici yapıldı artık doğum zamanını bekliyoruz bakalım nekadar daha durursa bebişler..sürekli yatıyorum şöyle 1 hafta daha dayanırız belki diye bakalım hayırlısı..benden şimdilik haberler bu kadar. bu arada mergen ne yaptı acaba onuda merak ettim inşallah herşey yolundadır.
hayırlısı olsun ..
sağlıkla doğsunlar da herşeyin zamanı var demekki zamanı gelmiş
RABBİM yardımcın olsun
hadi gözünaydın bendensin
riskli gebeliklerde perinatologlar bakıyorlar ,onların işi sadece bu ,bu alanda uzmanlar
kadın doğumcuyla perinatoloh farklı şeyler o yüzden hele de bizim gibi ikizlerde mutlaka perinatologa gitmelisin
kadın doğumcu yüzeysel görür ama perinatologların alanı bu olduğu için onlar herşeyi ayrıntılı görür bilrler
en önemli tetkik bu zaten bunda bir sıkıntı çıkmazsa korkma inş. birşey olmaz
günaydın geçmiş olsun ..
bende mide yanması değil de nefes daralması olurdu ,gecenin bir yarısı nefesim kesilirdi uyanırdım aniden nefes ala ala ..
Hakkında hayırlısı olsun canım, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah senin de. Dualarımdasın.
Sinemisen, Meral ve Mergen üçünden de ses çıkmadı... İnşallah tatlı telaşlarından dolayı yazamamışlardır, endişelenmeye başladım çünkü. Rabbim cümlemize iyilikler versin.
slm kızlar..salı günü kontrolüm vardı.kasılmalarım vardı fakat nasılsa herşey yolunda diye kafaya takmıyordum.neyse ultrasona girdim sular iyi,kilolar iyi,haftası 34+4 gözüküyor falan yine herşey yolunda.dr. a diyorum kasıma oluyor sancıda çekiyorum dr. diyor büyüyorlar sıkıntı olması normal ama yinede nst ye bağlayalım rahat olalım.ben nst ye bağlanıyorum ve sancılarım 90-98-100 .. hemen 2 doz ciğer geliştirici yapıldı artık doğum zamanını bekliyoruz bakalım nekadar daha durursa bebişler..sürekli yatıyorum şöyle 1 hafta daha dayanırız belki diye bakalım hayırlısı..benden şimdilik haberler bu kadar. bu arada mergen ne yaptı acaba onuda merak ettim inşallah herşey yolundadır.
ben 32+3 günlük hamileyim ben de haftaya nst ye başlıcam dün gece çok sırtım ve sol yanım ağrıdı çok korktum siz de de böyle sıkıntılar var mı?
yok cnm.benim karnım biranada taş gibi sertleşiyor ve kasıklarıma adet sancısı gibi sancı giriyor.ne yaparsamda kasılma geçene kadar ağrım geçmiyor.yani sağa dön,sola dön,yürü ama ağrı hep aynı.fakat bu ağrılar belki herkeste farklı olabilir.hakkında hayırlısı olsun.
Canım hakkında hayırlısı olsun. Allah bebeklerini en hayırlı vakitte, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Peki dr.un kasılma önleyici ilaç vermedi mi? Açılman yoksa bir süre daha uzatılabilir bu süreç. Ne olursa gel dedi doktorun? Bir de bebişlerinin kiloları nasıl? İnşallah her şey yolunda gider. Allah yardımcın olsun
amin inş.teşekkürederim delikiz..bende hayırlısıyla sizler gibi sağlıcakla alırım bebişlerimi kucağıma inşallah.inan ağrılarım sancılarım uykusuz gecelerim yani yaşadığım sıkıntılar bile bana mutluluk veriyor.kendimi çok şanslı hissediyorum Allahın bir lütfu bu bizlere.düşündüğüm tek şey var sağlıklı sıhhatli olalım evimize gelelim eminim onların kokusu bütün sıkıntıları unutturur insana.
Amin cnm.dr.um kasılma önleyici nidilat dedi fakat tansiyon ilacı oda.benim tansiyonum zaten çok düşük sanırım pek uygun görmedi kullanmama.o yüzden kullanmıyorum sürekli yatıyorum.kasılmaların iyice sıklaşırsa yada herhangi bir sıkıntı yaşarsan gel dedi.birde benim doğum normal gözüküyor sanırım son anda bir değişiklik olmazsa normal doğum yapıcam.bebişlerimin kilolarıda 2200 2300 civarında ama yanılma payı oluyor kesin kiloları şu diye söyleyemiyorlar.
Hepinize günaydın. Bugün çok mutluyum. Çünkü doktor kontrolünden geldik. Bebeklerimin boyu da kilosu da, çok şükür, yerinde. Cinsiyetleri belli oldu. Biri kız biri erkek. Erkek yukarıdan kıza baskı yapıyor ve fazla hareketli. Böyle ikisi de yatay U biçiminde yatıyor. Çok komik gerçekten. Kafalarının üstünde ayakları var:) Sığamamış benim minişlerim. Gönlümden iki kız geçiyordu. Hayırlısı buymuş. Ben ilk üç ay kilo almamıştım. Atağa geçmişim nasıl olduysa. Evde tartı da yok, hiç kilo almadım yine diye üzülüyordum. Meğerse 5 kilo almışım birden. Neye uğradığımı şaşırdım. 57'den 62 oldum yani. Bir ay sonra detaylı ultrasona giricekmişim. Fakat herkes bana ayrıyeten bir perinatologdan detaylı ultrasona görünmemi istiyor. Onu da aradım. İkiz olduğu için 400 lira ödeyecekmişim. Giden biri bana bunu anlatabilir mi? Yani zaten kadın doğumcum detaylı ultrasonuma bakacak, tekrar işin ehli bir kişiden baktırmak gerek mi?
Amin cnm.dr.um kasılma önleyici nidilat dedi fakat tansiyon ilacı oda.benim tansiyonum zaten çok düşük sanırım pek uygun görmedi kullanmama.o yüzden kullanmıyorum sürekli yatıyorum.kasılmaların iyice sıklaşırsa yada herhangi bir sıkıntı yaşarsan gel dedi.birde benim doğum normal gözüküyor sanırım son anda bir değişiklik olmazsa normal doğum yapıcam.bebişlerimin kilolarıda 2200 2300 civarında ama yanılma payı oluyor kesin kiloları şu diye söyleyemiyorlar.
amin inş.
normal mi yapacaksın ? riskli değil mi normal doğum bi de epidural mi olacak
arkadaşlar bişey soracağım.kendi sülalenizde ikizler var mıydı?yani sizin ikiz olmuş ya.kızın tarafında olursa olur diyorlar o yüzden sordum :)
arkadaşlar bişey soracağım.kendi sülalenizde ikizler var mıydı?yani sizin ikiz olmuş ya.kızın tarafında olursa olur diyorlar o yüzden sordum :)
merhaba kızlar! yarın kalp atışları için doktordayım.bana dua edin hayırlısıya duyarım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?