- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.121
Canım seninle günümüz aynı Dr doğum için tarih verdi mi? Bana 25 Mart dedi.
lansinohtan çok çok memnunum. kesinlikle tavsiye ederim.arkadaslar merhaba
yenı doğum yapan bı arkadasım cok ıyı emzırememıstı bebk sarılık olmus hastanede
fototerapi alıo..hangi marka süt sağma makinasını kullandınız memnun kaldınız
hilbur, dosba,tuba cvp verırsenı sevınırım msj atıcam hemen
slm kızlar bugün kotrolüm vardı bebeklerin suyu iyi ama aralarında 600 gram fark var doktor belki yanlış ölçmüş olabilirim dedi ben 24. haftalıkken aralarında sadece 2 gram fark vardı bide çarşamba günü renkli dooplere çağırdı sizce renkli doopler zarar verrirmi yani 2 gramdan 600 gram fark çıkması cnmı sıktı açıkcası ne yapmam lazım benim durumda olan varmı
Kzlar tum vucudum agriyo usuyorumda sanki hasta olacam.. napim ya
Yavrularima bisey olurmu arasammi doktoru..[/QUOT
Beslenmene dikkat edip bol bol dinlen ve sıkı giyin canım,şikayetlerin artarsa doktorunu aramalısın bence!geçen ay üst solunum yolu enf. gecirmiştim ,ilac kullanmamıstım bebekler gayet iyiydi.geçmiş olsun bebeklerine birşey olmaz inşallah zaten koruma altındalar
işte benim miniklerim. aylin ve selin. maşallah deyin :)Eki Görüntüle 647650 Eki Görüntüle 647652 Eki Görüntüle 647653 Eki Görüntüle 647654 Eki Görüntüle 647655
işte benim miniklerim. aylin ve selin. maşallah deyin :)Eki Görüntüle 647650 Eki Görüntüle 647652 Eki Görüntüle 647653 Eki Görüntüle 647654 Eki Görüntüle 647655
böyle gün olunca daha ayrı bir heyecan oldu :) geçen salı gitmiştim bişi dememişti.yarın yine kontrolümüz var belki yarın verir
arkadaşlar ikiz hamileyim.ilk gittiğim doktor ikiz oldukları için hiç bir test yapılmıyor dedi.
sonra sitede de gördümki en azından ikili test yaptırmış bayanların çoğu.
geçen hafta daha güven veren bir doktora gittim.dr bey de ikili test yapılabilirdi dedi.
22. hafta gibi iyi bi perinatolğa git ayrıntılı ultrason yaptır dedi.
prof. buldum asistanıyla görüştüm.18. haftada yapılıyor dedi.
perinatolğa gidip detaylı ultrasona giren arkadaşlar hangi haftada yaptınız bu işi?
lütfen bilgi............................
Merhabalar herkese. Cumartesi günü saat 9.30'da spinal anestesi ile Masalım ve Destanım dünyaya geldiler.Çok şükür küvöze girmediler. Her şey yolunda. Bugün bebeklerimizi de alıp taburcu olduk. Ben tabi gelene kadar defalarca şükredip Allaha gözyaşı döktüm. Çok korkuyordum ama sıkıntı olmadı. Ağrılarım var tabi. Onlar olunca kendimi unuttum ve ihmal ettim fazlasıyla. Bugün de sabahtan beri hiç yatmadım ve şimdi sancıdan kıvranıyorum. Sütüm az geliyor ve sağolsun tepemdekiler "aman bu çocuklar emmeyecek, aman sütün gelmeyecek" diye diye beni çıldırttılar. Siz siz olun doğuma bir kişiden fazlasını asla kabul etmeyin. Her kafadan bir ses çıkıyor ve çok yoruluyorsunuz. Biri kucağına alıyor, öbürü sallıyor... Hangi birine laf anlatacağınızı şaşırıp sonunda pes ediyorsunuz...
Bebeklerime gelince şükür kiloları 2,5 kilonun üstündeOna rağmen bana el kadar geliyorlar. Masal karnımdaki gibi tembel :) Süt ağzıma aksın ama ben hiç çekmeyeyim diyor. Destan küçük olduğu halde daha kıpır kıpır ama o da tam memeyi çekemiyor. Şimdilik mama takviyesiyle gidiyoruz. Bu arada lohusalık psikolojisi fenaymış. Ben sürekli ağlama modunda geziyorum.
Delikız, Dosba, Başak, Mehmetderya, Tuğba, Hilal ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşların tavsiyelerine sıkça ihtiyaç duyacağım. Fırsat buldukça yazarım yine. Allah bebek bekleyen arkadaşlarımın hepsine bu güzel duyguyu yaşatsın.
Merhabalar herkese. Cumartesi günü saat 9.30'da spinal anestesi ile Masalım ve Destanım dünyaya geldiler.Çok şükür küvöze girmediler. Her şey yolunda. Bugün bebeklerimizi de alıp taburcu olduk. Ben tabi gelene kadar defalarca şükredip Allaha gözyaşı döktüm. Çok korkuyordum ama sıkıntı olmadı. Ağrılarım var tabi. Onlar olunca kendimi unuttum ve ihmal ettim fazlasıyla. Bugün de sabahtan beri hiç yatmadım ve şimdi sancıdan kıvranıyorum. Sütüm az geliyor ve sağolsun tepemdekiler "aman bu çocuklar emmeyecek, aman sütün gelmeyecek" diye diye beni çıldırttılar. Siz siz olun doğuma bir kişiden fazlasını asla kabul etmeyin. Her kafadan bir ses çıkıyor ve çok yoruluyorsunuz. Biri kucağına alıyor, öbürü sallıyor... Hangi birine laf anlatacağınızı şaşırıp sonunda pes ediyorsunuz...
Bebeklerime gelince şükür kiloları 2,5 kilonun üstündeOna rağmen bana el kadar geliyorlar. Masal karnımdaki gibi tembel :) Süt ağzıma aksın ama ben hiç çekmeyeyim diyor. Destan küçük olduğu halde daha kıpır kıpır ama o da tam memeyi çekemiyor. Şimdilik mama takviyesiyle gidiyoruz. Bu arada lohusalık psikolojisi fenaymış. Ben sürekli ağlama modunda geziyorum.
Delikız, Dosba, Başak, Mehmetderya, Tuğba, Hilal ve aklıma gelmeyen diğer arkadaşların tavsiyelerine sıkça ihtiyaç duyacağım. Fırsat buldukça yazarım yine. Allah bebek bekleyen arkadaşlarımın hepsine bu güzel duyguyu yaşatsın.
Canım maşallah çok tatlılar darısı bizlere:)
yine süperler maşallahh.çok canım çekti annesi bi kezde benim için kokla lütfen
bu gibi ters durumlarda 2 doktora gitmende fayda varcanım ya her zamankı gıbı güzel şeyler yazmışsın..hayır hep empatı kurarark yaklasırım, düşünürüm hatam var mı, cok mu tepkı verdım dıye ama..dedıgın gıbı güvensızlık var. cok gözlem yaparım ben, beden hareketlerınden anlıyorum...uzun uzun muayeneden sonra bılgılerıme bakıyor..kendı kendıne bı yandan mırıldanıyor bı yandan tırnaklarını yıyor.ıster ıstemez bı sorun mu var yaa dıye telaslanıyorsun.daha benım hangı ıkız tipinde oldugumu, ne ılacı kullandıgımı , sorunumun ne oldugunu bılmıosan ve takıp ettıgım ıcın bana bozuluyorsan yok arkadas devam edemem ...sana da guvenemem...ankarada olsaydımm...cok daha ıyı olurdu..neyse vardır rabbımın bıldıgı, allah emanet gıdıyoruz bakalım..bebeklerım ıyı olsun allahım, mınıklerım ıyı olsun.bırsey ıstemıyorum.
Kzlar tum vucudum agriyo usuyorumda sanki hasta olacam.. napim ya
Yavrularima bisey olurmu arasammi doktoru..
maaşallah..işte benim miniklerim. aylin ve selin. maşallah deyin :)Eki Görüntüle 647650 Eki Görüntüle 647652 Eki Görüntüle 647653 Eki Görüntüle 647654 Eki Görüntüle 647655
slm kızlar bugün kotrolüm vardı bebeklerin suyu iyi ama aralarında 600 gram fark var doktor belki yanlış ölçmüş olabilirim dedi ben 24. haftalıkken aralarında sadece 2 gram fark vardı bide çarşamba günü renkli dooplere çağırdı sizce renkli doopler zarar verrirmi yani 2 gramdan 600 gram fark çıkması cnmı sıktı açıkcası ne yapmam lazım benim durumda olan varmı
geçmiş olsun en iisi doktoruna gitmen biz ne desek boşmrb 7 haftalık ıkız tup bbk gebesıyım
dun kanamam ooldu
ama kesıldı
parca dusurmedım
gece de suruntu seklındeydı
suan bısey yok cok sukur
yatak ısa
trahatı verdı dr..
korkuyorum
gecen hfta keselerı gorup kalplerı duymustum
çok korkuyorum ev ısı fln da ypmdm ben gıbı olan varm?ı
hadi bakalım atlattın bunu da çok şükür..darısı diğer kontrole inş.Bu gün doktor kontrolümüz vardı. İlk kez nst ye bağlandık, öyle korkulacak bir şey değil. Bundan sonra haftada bir bağlanacakmışız. Sonuçlarımızı alıp doktorumuzun yanına gittik, çok şükür her şey yolunda, bebişlerim haftalarıyla uyumlu gidiyor. Doktor "35' ten sonrasına bırakmam, ikiz oldukları için risk almak istemiyorum" dedi. Biraz kasılmalarım olduğundan bahsettim. "Normal, artık vücut doğuma hazırlanıyor" dedi. Çok şükür bu günü de sorunsuz atlattık, darısı diğer arkadaşlarıma olsun.
.
hadi bakalım atlattın bunu da çok şükür..darısı diğer kontrole inş.
evet doktorlar riske atmak istemiyor gerçekten
gerçi herşey bahanesi oluyor aslında ne zaman gelecekse o zaman gelecek
her insanın bir doğum vakti var ve bişeyler bahane olup o vakte düşüyor işte
sağlıkla gelsinler de zamanı önemli değil
çabucak büyüyorlar zaten
herkese günaydın..
topiği bu ara boşlamış herkes çekecğim kulaklarınızı
arada bi haber verin az da olsa kendinizden
bizim bebeler gece çıldırdı
gece rahat uyusunlar diye akşam az uyutalım dedik uykudan uyandırdık besleyelim yatıralım diye
eşim bana sen yat ben hallederim demişti
yattım ama ortalık zınlıyor ,ikisi birden ağlıyor filan
kalktım ,eşim niye uykunu böldün yat ben halledicem dedi
ii dedim yattım ama durmuyor bizim hamsiler
mecbur kalktım beraber hallettik ,hamsiler de uykudan uyandırılmanın verdiği huzursuzlukla biraz ağlayıp zırladılar ama sonunda uyudular
eşim tabi ipttal olmuş ikisi de ağlayınca gerilmiş biraz
zamanla alışacak inş.
demekki neymiş ,uyuyan çocuk uyandırılınca böyle insanın anasını ağlatıyormuş ,uyanmasını beklemek gerekiyormuş ,özellikle de akşamları
ben artık gece uykularına ağırlık vermek için gündüz az uyutma moduna geçeceğim inş. becerebilirsem
aslında havalar biraz daha ısınsa cam balkonuma yere atacağım halı minder atacağım üzerine hamsileri
akşama kadar oynar ayakta tutarım ben onları da havaların ısınmasını bekliyorum
gündüz uyumazlarsa da gece rahat 6-7 saat uyurlar inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?