- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.101
mrb 7 haftalık ıkız tup bbk gebesıyım
dun kanamam ooldu
ama kesıldı
parca dusurmedım
gece de suruntu seklındeydı
suan bısey yok cok sukur
yatak ısa
trahatı verdı dr..
korkuyorum
gecen hfta keselerı gorup kalplerı duymustum
çok korkuyorum ev ısı fln da ypmdm ben gıbı olan varm?ı
doktoruna mutlaka haber vermişsindir.ne dediyse yap ve rahat olmaya çalış.hangi haftada olursak olalım bizlerin başına bu tür kanamalar,lekelenmeler olabiliyor.bebişlerimiz allaha emanet merak etme
arkadaşlar merhabalar herkese doğum yapanların gözü aydın sağlıkla büyütsünler bebişlerini , ben henüz 7. haftadayım, mide bulantıları yanmaları ve özellikle ağız sulanmasından çok çekiyorum bi tavsiyesi olan var mı? ağız sulanmam çok rahatsız edici boyutta buna bi çare bilen var mı? umarım uzun sürmez çünkü bu problemlerden dolayı gebeliğime sevinemiyorum bileüstelik iyi beslenemiyorum oda rahatsız ediyor, su içemiyorum süt içemiyorum bakalım Allah yardımcımız olsun...
yasmın evet dr aradım yat dedı crsmba kontrole cgrdı
npcmı sasrdım
gebelıgıme bı turlu sevınemedım agz tadyla korkudan
progestn ıgne vurulyrm
rabbım bagıslasın hepımızınkını
mrb 7 haftalık ıkız tup bbk gebesıyım
dun kanamam ooldu
ama kesıldı
parca dusurmedım
gece de suruntu seklındeydı
suan bısey yok cok sukur
yatak ısa
trahatı verdı dr..
korkuyorum
gecen hfta keselerı gorup kalplerı duymustum
çok korkuyorum ev ısı fln da ypmdm ben gıbı olan varm?ı
aranızda doktoruna bal tüketimi ile ilgili soru soran oldu mu? ben bikaç gündür bal ve kaymağa düştüm de zararlı mı acaba bilginiz var mı?
offf...nasıl bır gündü böyle , yorgunluktan bayılmak üzereyim
bugun kontrol günümdü,her zaman gıttıgım doktora gıdıp hem bebeıslerımı görüp hem de bana verecegı heyet raporu ıcın sabah tüm neşemle uyandım. 2 gündür asansör bozuktu, heralde yapılmıstır dıye düşündüm ama yanlıs düşünmüşümev zaten 5.kat, apartmanımız öyle ilginçki, ılk kattakı asansöre ulaşmak ıcın ıkı kat uzunluktakı merdıvenlerden cıkmak gerekıyor...al sana 7 kat!!!! ) neyse ...bı evden cıkayım , ınmesı kolay da dönüşte de yapılır allah buyuk dedım , tuttum hastanenın yolunu..
ılk sıra benımdı muayene oldum, su az mı ıctın dedı dr. bebeklerın suyu az görünüyor dedıcok moralım bozuldu.su cok ıcıyorum fakat su gıbı akıntım oluyor daha hala bellı degıl enfeksıyon mu yoksa su sızdırması mı!!!!!!!!! bır türlü teshıs koyamadı.daha dogrusu teshıs koymak ıcın fazla bı cabası yok.bu boyle gıdıcek gıbı görünüyor dıyor..ya bı hastanın doktoru yönlendırmesı kadar kötü birsey yok...bana enfeksıyonun var dedı tahlıl yapılmıstı, 3 kutu antıbıyotık ıctım, sonucta hala var mı yok mu neden ısrarla test yaopmıyor anlamıyorum!!!!!! ya da gelen sıvı keseden mı gelıyor tam olarak bı tahlılı yok mu bu ısın??????
bebeklerı kesın yanlıs ölçüyor...son ölçümlerıne göre bır kızım ıkı haftada ala ala 47 gr.almıs dıgerı 200 gr.almıs görünüyor? nasıl yanı dedım, ölçümlerıne baktı, normal yok bırsey dedı, sen güzel beslenmemıssın demek kı dıyor.haftada ıkı gun balık, hergun tahın pekmez sut yogurt bal kaymak muz, ıkı gune bır et, vs.....bu mu kötü beslenme?
bır hafta gelıyorum bır kızım baya baya one cıkmıs almıs basını gıtmıs oluyor, dıgerı arkada kalmıs oluyor; dıger hafta ne hıkmetse onde gıden kızım büyüye büyüye bıkac gün buyumus, kucuk olan almıs basını gıtmıs oluyorben anlamadım bu doktorun ölçümününden falan bı de takıp ettıgım ıcın bana kızıyor delı olucam..
neyse raporu alayım da gıdeyım dedım.asagı kata rapor servısıne ındım...raporun ustunde detaylıca bılgılerım yazıyor.mono koryonık dıamnıyotık yazılması gereklı, kagıtta dıamnıyotık dıkoryonık yazıyor..sorun olur mu dedım sekretere.gıdın doktorla konusun dedı..haydaaa cık bı daha ust katlara..sekreterıne durumu anlattım.doktor hanfendı(!!!!!!) o zaten cıft kese cıft plasenta, nerden cıkarmıslar demez mı!!! ya pess dogrusu , ben kac zamandır sana gelıp muayene oluyorum, benı 1 ay once apar topar ıkızden ıkıze transfuzyon olabılır, bebeklerın arasındakı fark cok ankaraya gıt ben bakamam sana dıyen kendın degıl mıydın? detaylı ultrasonda tek plasenta rısklı yazmıyor mu?sen hastanı nasıl takıp edıyorsun? hadı onu gec 5 dakıka once geldım gözün görmedı mı muayene ederken??? bı ıcerı gıdıp konusabılır mıyız dedım.hocam unuttunuz mu benı dıye tekrar kendımı tanıttım...hımm.....allah allah sen tek plasentalımıydın dedı, agzını bükerek...ıyı soyle duzeltsınlerr!!! senınle ılgılenmekten hasta bakamıyorum demez mı bı de bana..odasında kımse yoktu ve oturuyordu..bela oldum kusura bakmayın(!) dedım; e bıraz oyle oldun dedııkızlar..kudurdum sınırdenn!!! dıger doktorların ımzalarını topladım rapor ıcın ve sınırle cıktım ordan...seker yuklemesı yaptrdım..eve zar zor geldım...
asansör bozuk ve merdıvenlerı cıkarken bayılacagımı hıssettım...
cok yazdım ksusura bakmayın ama ıcıme dökecek bı yer bulamadım yoksa oturup aglayacaktım
bır doktor hastasının bılgılerını tam olarak bılmelı ve ona gore takıp etmelı.yanlıs mı dusunuyorum ben anlamadım..benı yarım yamalk takıp edersen haftalar ılerlerken ılerıye gıdıp gıtmedıgı ya da gerıleme olup olmadıgını nasıl anlayacaksın? ben cozemedım bu işi
herkese iyi geceler...
ikizlerim 20 günlük oldu..allahıiz n izniyle sabah 7 de yenikapıdan gemi ile balıkesire doğru yola çıkıyoruz...derin 20.gününde 2660 deniz 2440 oldu...artık evimizle tanışıcaklar...
duygu gözün aydın canım...bekayı merak ettim haber yokmu?
gazla ilgili dosbacım bağırsak masajı öğrettilermi hastanede sana...Anne Olunca Anladm - AYE NER - Gaz masaj
bu adrese girin bak ben bu masajı yapmadan hiçbişey yediremiyorum benim veletlere...ama bayağı bi bastırıcaksınız karnına ..bebeğinizden gelen sesler inanmıycakısnız...benimkiler kendi gazından korktu :)
Canım kötü bir gün olmuş gerçekten ya.İnsan böyle bir durumdayken doktoruna güvenip kendini gözü kapalı teslim etmek istiyor.Bazen benim de sinir olduğum şeyler oluyor.İnternetten bir şey araştırma diyor benimki.Bilen araştıran hasta makbul değil anlaşılan.Ben iki doktora gidiyorum.Bu sefer onların dediği birbirine uymayınca kafam karışıyor.Hangisine güveneyim hangi ilacı içmeliyim diye.Ama yine de senin durumunda ikinci dr şart bence.Bana bu kadar anlattığın şeyde bile güven vermedi.offf...nasıl bır gündü böyle , yorgunluktan bayılmak üzereyim
Öncelikle hayırlı olsun hamileliğin.Benim doktorum 20-22. haftalar arası yaptıracaksın dedi.Biz de hemen bir perinatolog bulduk bu perşembeye randevu aldık.Birkaç tane doktoru aradım asistanlarına sordum hep şehir dışından gelicez 1 hafta geçmiş olması sorun olur mu diye.O kadardan birşey olmaz dediler.arkadaşlar ikiz hamileyim.ilk gittiğim doktor ikiz oldukları için hiç bir test yapılmıyor dedi.
sonra sitede de gördümki en azından ikili test yaptırmış bayanların çoğu.
geçen hafta daha güven veren bir doktora gittim.dr bey de ikili test yapılabilirdi dedi.
22. hafta gibi iyi bi perinatolğa git ayrıntılı ultrason yaptır dedi.
prof. buldum asistanıyla görüştüm.18. haftada yapılıyor dedi.
perinatolğa gidip detaylı ultrasona giren arkadaşlar hangi haftada yaptınız bu işi?
lütfen bilgi............................
seni çok iyi anlıyorum...sanırım bu tedavi ile zor ulaşmış olmanın verdiği bir korku.ben hala hareketlerinde azıcık azalma olsa paniğe kapılıyorum.dua edicez başka da bişi gelmez elimizden.rabbim isteyen herkese versin ve hamile olan herkeside bebeklerine kavuştursun sağlıcakla.
arkadaşlar ikiz hamileyim.ilk gittiğim doktor ikiz oldukları için hiç bir test yapılmıyor dedi.
geçen hafta daha güven veren bir doktora gittim.dr bey de ikili test yapılabilirdi dedi.
perinatolğa gidip detaylı ultrasona giren arkadaşlar hangi haftada yaptınız bu işi?
arkadaşlar ikiz hamileyim.ilk gittiğim doktor ikiz oldukları için hiç bir test yapılmıyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?