2013 ikiz anne adayları buraya

mrb 7 haftalık ıkız tup bbk gebesıyım
dun kanamam ooldu
ama kesıldı
parca dusurmedım
gece de suruntu seklındeydı
suan bısey yok cok sukur
yatak ısa
trahatı verdı dr..
korkuyorum
gecen hfta keselerı gorup kalplerı duymustum
çok korkuyorum ev ısı fln da ypmdm ben gıbı olan varm?ı

doktoruna mutlaka haber vermişsindir.ne dediyse yap ve rahat olmaya çalış.hangi haftada olursak olalım bizlerin başına bu tür kanamalar,lekelenmeler olabiliyor.bebişlerimiz allaha emanet merak etme

doktoruna mutlaka haber vermişsindir.ne dediyse yap ve rahat olmaya çalış.hangi haftada olursak olalım bizlerin başına bu tür kanamalar,lekelenmeler olabiliyor.bebişlerimiz allaha emanet merak etme

yasmın evet dr aradım yat dedı crsmba kontrole cgrdı
npcmı sasrdım
gebelıgıme bı turlu sevınemedım agz tadyla korkudan

progestn ıgne vurulyrm
rabbım bagıslasın hepımızınkını

Bu gün doktor kontrolümüz vardı. İlk kez nst ye bağlandık, öyle korkulacak bir şey değil. Bundan sonra haftada bir bağlanacakmışız. Sonuçlarımızı alıp doktorumuzun yanına gittik, çok şükür her şey yolunda, bebişlerim haftalarıyla uyumlu gidiyor. Doktor "35' ten sonrasına bırakmam, ikiz oldukları için risk almak istemiyorum" dedi. Biraz kasılmalarım olduğundan bahsettim. "Normal, artık vücut doğuma hazırlanıyor" dedi. Çok şükür bu günü de sorunsuz atlattık, darısı diğer arkadaşlarıma olsun.

milasisciğim doktorunun tavrına çok üzüldüm, bir o kadar da kızdım. Mümkünse doktorunu değiştir, mümkün değilse de bir başka doktora daha devam et. Anlattıklarından işini pek fazla ciddiye almadığını çıkardım, morale ihtiyacın olduğu bir durumda böyle davranabiliyorsa ne kadar güven duyabilirsin ki... Kafana takmamaya çalış, tatlı bebişlerine odaklan sen. Karnında minik mucizeler taşıyorsun, sadece bunu düşün ve mutlu olmaya bak.

Hilalciğim minik kuşlarınla evinizdesinizdir siz şimdi. Nasıl da şenlenmiştir yuvanız. Senin adına çok sevindim. Maşallah, Rabbim kalabalık ailenizin mutluluğunu daim etsin inşallah.

Canım aramıza hoş geldin, Rabbim sağlık ve mutlulukla kavuştursun bebişlerine inşallah. Biraz daha sabret, zamanla her şey düzelecektir. Mide yanmasını doktoruna söylersen uygun bir ilaç verecektir, bana gaviscon - sanırım adı buydu- vermişti. Ağız sulanması aşırı olmasa da bende de oluyordu. Sabah kalktığımda dudaklarımın kenarı yara bile oluyordu, sanırım midedeki sıvının yukarı çıkmasından kaynaklanıyor. Yatarken yastığını yükseltmeye bak, belki biraz rahatlarsın.

yasmın evet dr aradım yat dedı crsmba kontrole cgrdı
npcmı sasrdım
gebelıgıme bı turlu sevınemedım agz tadyla korkudan

progestn ıgne vurulyrm
rabbım bagıslasın hepımızınkını

seni çok iyi anlıyorum...sanırım bu tedavi ile zor ulaşmış olmanın verdiği bir korku.ben hala hareketlerinde azıcık azalma olsa paniğe kapılıyorum.dua edicez başka da bişi gelmez elimizden.rabbim isteyen herkese versin ve hamile olan herkeside bebeklerine kavuştursun sağlıcakla.

Seni çok iyi anlıyorum canım, 8. haftamda ben de kanama yaşamıştım, çok şükür yatak istirahati sayesinde bir sorun çıkmadı. Kalçanın altına yastık koy ve bol bol dinlen. Mümkünse kendini yormamaya çalış. Bir de bol bol dua et. Rabbim isterse olmayacak bir şey yok. Allah sağlık ve mutlulukla bebişlerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Hamileyken daha hassa oluyoruz tabi. Kötü bir gün geçirmişsin. Doktorunun işine olan ciddiyetsizliği ve de özellikle kadın bir doktorun hamile bir bayana yaklaşımı çok yanlış. Her hasta doktor için özel olmalıdır. Herşey üst üste gelmiş. Canını sıkma, sonuçta gün geçti. Git güzelce duşunu al, ayaklarını uzat, eline kitabını al, bol bol tembellik et, ileride bu günleri hatırlamayacaksın bile.

canım hadi gözün aydın
yeni yaşantınız hayırlı olsun
evde olmak gibisi yoktur...miniklerine de maşallah

bana bağırsak masajı öğretilmedi canım... zaten 10 günden sonra başladı bu gaz durumu kızda yok çok şükür ama oğlum çok perişandı
bu masajları hemen deneyeceğim
ama sancısı olan bebklere tavsiyem acı elma yağı...
1-2 damla ayak altına ve göbeğe masaj yapılınca çooook faydasını gördüm
bi de bu masajları yapayım da kuzucum inşallah hiç ağrı çekmez

arkadaşlar ikiz hamileyim.ilk gittiğim doktor ikiz oldukları için hiç bir test yapılmıyor dedi.
sonra sitede de gördümki en azından ikili test yaptırmış bayanların çoğu.
geçen hafta daha güven veren bir doktora gittim.dr bey de ikili test yapılabilirdi dedi.
22. hafta gibi iyi bi perinatolğa git ayrıntılı ultrason yaptır dedi.
prof. buldum asistanıyla görüştüm.18. haftada yapılıyor dedi.
perinatolğa gidip detaylı ultrasona giren arkadaşlar hangi haftada yaptınız bu işi?
lütfen bilgi............................

offf...nasıl bır gündü böyle , yorgunluktan bayılmak üzereyim
Canım kötü bir gün olmuş gerçekten ya.İnsan böyle bir durumdayken doktoruna güvenip kendini gözü kapalı teslim etmek istiyor.Bazen benim de sinir olduğum şeyler oluyor.İnternetten bir şey araştırma diyor benimki.Bilen araştıran hasta makbul değil anlaşılan.Ben iki doktora gidiyorum.Bu sefer onların dediği birbirine uymayınca kafam karışıyor.Hangisine güveneyim hangi ilacı içmeliyim diye.Ama yine de senin durumunda ikinci dr şart bence.Bana bu kadar anlattığın şeyde bile güven vermedi.

Öncelikle hayırlı olsun hamileliğin.Benim doktorum 20-22. haftalar arası yaptıracaksın dedi.Biz de hemen bir perinatolog bulduk bu perşembeye randevu aldık.Birkaç tane doktoru aradım asistanlarına sordum hep şehir dışından gelicez 1 hafta geçmiş olması sorun olur mu diye.O kadardan birşey olmaz dediler.

arkadaslar merhaba
yenı doğum yapan bı arkadasım cok ıyı emzırememıstı bebk sarılık olmus hastanede
fototerapi alıo..hangi marka süt sağma makinasını kullandınız memnun kaldınız
hilbur, dosba,tuba cvp verırsenı sevınırım msj atıcam hemen

slm kızlar bugün kotrolüm vardı bebeklerin suyu iyi ama aralarında 600 gram fark var doktor belki yanlış ölçmüş olabilirim dedi ben 24. haftalıkken aralarında sadece 2 gram fark vardı bide çarşamba günü renkli dooplere çağırdı sizce renkli doopler zarar verrirmi yani 2 gramdan 600 gram fark çıkması cnmı sıktı açıkcası ne yapmam lazım benim durumda olan varmı

Canım seninle günümüz aynı Dr doğum için tarih verdi mi? Bana 25 Mart dedi.

Kan testi iki bebek olduğu için sağlıklı sonuç vermiyor o yüzden sadece ayrıntılı usg yapılıyor

Ben 21 hafta alti gunlukken yaptirmistim..gecmis olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…