2013 ikiz anne adayları buraya

kizlar 15. haftada kahverengiye yakin acik tonda akinti yasayan varmi aranizda. cok degil ama bu sabah günlük pedde birar böyle bir lekeye rasatladim. ne yapmam lazim acaba

teşekkürler. hastanede yatma amacım heyet raporu ve kan uyuşmazlığı için yapılacak olan aşının yatış yapılarak olması gerekiyormuş. gerçi doktorumu daha görmedim o karar verecek.çok şükür erken doğum problemim yok daha

kizlar 15. haftada kahverengiye yakin acik tonda akinti yasayan varmi aranizda. cok degil ama bu sabah günlük pedde birar böyle bir lekeye rasatladim. ne yapmam lazim acaba

Geçmiş olsun canım, bu haftalarda benim başıma gelmedi, belki önemli bir şey değildir ama doktorunu haberdar et bence. En küçük şeylerin bile önemi olabiliyor bizim durumumuzda.

Bu arada günaydın herkese. Bugün kontrolüm var, ilk kez nst ye bağlanacağız. İnşallah her şey yolunda gider, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.

Bende 14. haftada turuncuya pembeye dönük bir akıntı olmuştu.Dr aradım gel bakalım dedi.Yatış verdi.Bence sen de bir arayıp haberdar et.Gerekli görürse zaten gel der.

Bu arada günaydın herkese. Bugün kontrolüm var, ilk kez nst ye bağlanacağız. İnşallah her şey yolunda gider, dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlar.
Sorunsuz girer çıkarsınız inşallah.Güzel haberlerle dönün

Ben de şimdi doktordan geldim tahliller için öğleden sonra tekrar gidicem.Karnım kıpkırmızı 1 haftadır gören dr bu ne dedi.Büyük ihtimalle beni lierac alerji yaptı.Yine de karaciğer enzimlerine bakalım dediler.Bir de yarım saat hareket etsem tıkanıp kalıyorum nefes nefese oluyorum.Çoğu zaman ya yatıyorum ya oturuyorum.Onunla ilgili ekg çekildi.Bakalım ne diyecekler.İnsan kendi olsa umursamıyor şikayetlerini de iki can daha taşıyınca her şey kafaya takılıyor:44:

[/QUOTE]

güzel haberlerle dönmeni bekliyoruz

Su nst den gercekten cok korkuyorum insallah icin rahat bi sekilde sancisiZ evine donersin canim..

arkadaşlar merhabalar herkese doğum yapanların gözü aydın sağlıkla büyütsünler bebişlerini , ben henüz 7. haftadayım, mide bulantıları yanmaları ve özellikle ağız sulanmasından çok çekiyorum bi tavsiyesi olan var mı? ağız sulanmam çok rahatsız edici boyutta buna bi çare bilen var mı? umarım uzun sürmez çünkü bu problemlerden dolayı gebeliğime sevinemiyorum bile üstelik iyi beslenemiyorum oda rahatsız ediyor, su içemiyorum süt içemiyorum bakalım Allah yardımcımız olsun...

herkese günaydın daha doğrusu tünaydın
nasıl geçti haftasonu geriye çok bakamadım umarım herşey yolundadır
bizim dün misafirimiz vardı ,3 aile bizle beraber 4 aile ,çoluk çocuk kalabalıktık
çok şükür üstesinden geldim
artık alışacağız ,biz de çoluklu çocuklu olduk çünkü ,hamsiler de gürültüyümü seviyorlar ne mışıl mışıl uyudular sorun çıkarmadılar

bugün de sabahtan temizliğe kadınlar geldi 2 kişi
bu zamana kadar hep kendi temizliğimi çalışmama rağmen kendim yapardım ilk defa kadın tuttum
öğlene kadar bitirdiler vala çok rahat oldu heryeri de ince ince sildiler temizlediler
hem denemiş oldum hem eve gelen gidenin pisliği arındı
halılarımı da yıkamaya vermiştim akşama da onlar gelecek temiz temiz sereceğim inş.
bu arada hamsilerin son görüntülerini yükledim albüme bakmak isteyenlere duyurulur

offf...nasıl bır gündü böyle , yorgunluktan bayılmak üzereyim

bugun kontrol günümdü,her zaman gıttıgım doktora gıdıp hem bebeıslerımı görüp hem de bana verecegı heyet raporu ıcın sabah tüm neşemle uyandım. 2 gündür asansör bozuktu, heralde yapılmıstır dıye düşündüm ama yanlıs düşünmüşüm ev zaten 5.kat, apartmanımız öyle ilginçki, ılk kattakı asansöre ulaşmak ıcın ıkı kat uzunluktakı merdıvenlerden cıkmak gerekıyor...al sana 7 kat!!!! ) neyse ...bı evden cıkayım , ınmesı kolay da dönüşte de yapılır allah buyuk dedım , tuttum hastanenın yolunu..

ılk sıra benımdı muayene oldum, su az mı ıctın dedı dr. bebeklerın suyu az görünüyor dedı cok moralım bozuldu.su cok ıcıyorum fakat su gıbı akıntım oluyor daha hala bellı degıl enfeksıyon mu yoksa su sızdırması mı!!!!!!!!! bır türlü teshıs koyamadı.daha dogrusu teshıs koymak ıcın fazla bı cabası yok.bu boyle gıdıcek gıbı görünüyor dıyor..ya bı hastanın doktoru yönlendırmesı kadar kötü birsey yok...bana enfeksıyonun var dedı tahlıl yapılmıstı, 3 kutu antıbıyotık ıctım, sonucta hala var mı yok mu neden ısrarla test yaopmıyor anlamıyorum!!!!!! ya da gelen sıvı keseden mı gelıyor tam olarak bı tahlılı yok mu bu ısın??????

bebeklerı kesın yanlıs ölçüyor...son ölçümlerıne göre bır kızım ıkı haftada ala ala 47 gr.almıs dıgerı 200 gr.almıs görünüyor? nasıl yanı dedım, ölçümlerıne baktı, normal yok bırsey dedı, sen güzel beslenmemıssın demek kı dıyor.haftada ıkı gun balık, hergun tahın pekmez sut yogurt bal kaymak muz, ıkı gune bır et, vs.....bu mu kötü beslenme?

bır hafta gelıyorum bır kızım baya baya one cıkmıs almıs basını gıtmıs oluyor, dıgerı arkada kalmıs oluyor; dıger hafta ne hıkmetse onde gıden kızım büyüye büyüye bıkac gün buyumus, kucuk olan almıs basını gıtmıs oluyor ben anlamadım bu doktorun ölçümününden falan bı de takıp ettıgım ıcın bana kızıyor delı olucam..

neyse raporu alayım da gıdeyım dedım.asagı kata rapor servısıne ındım...raporun ustunde detaylıca bılgılerım yazıyor.mono koryonık dıamnıyotık yazılması gereklı, kagıtta dıamnıyotık dıkoryonık yazıyor..sorun olur mu dedım sekretere.gıdın doktorla konusun dedı..haydaaa cık bı daha ust katlara..sekreterıne durumu anlattım.doktor hanfendı(!!!!!!) o zaten cıft kese cıft plasenta, nerden cıkarmıslar demez mı!!! ya pess dogrusu , ben kac zamandır sana gelıp muayene oluyorum, benı 1 ay once apar topar ıkızden ıkıze transfuzyon olabılır, bebeklerın arasındakı fark cok ankaraya gıt ben bakamam sana dıyen kendın degıl mıydın? detaylı ultrasonda tek plasenta rısklı yazmıyor mu?sen hastanı nasıl takıp edıyorsun? hadı onu gec 5 dakıka once geldım gözün görmedı mı muayene ederken??? bı ıcerı gıdıp konusabılır mıyız dedım.hocam unuttunuz mu benı dıye tekrar kendımı tanıttım...hımm.....allah allah sen tek plasentalımıydın dedı, agzını bükerek...ıyı soyle duzeltsınlerr!!! senınle ılgılenmekten hasta bakamıyorum demez mı bı de bana..odasında kımse yoktu ve oturuyordu..bela oldum kusura bakmayın(!) dedım; e bıraz oyle oldun dedııkızlar..kudurdum sınırdenn!!! dıger doktorların ımzalarını topladım rapor ıcın ve sınırle cıktım ordan...seker yuklemesı yaptrdım..eve zar zor geldım...

asansör bozuk ve merdıvenlerı cıkarken bayılacagımı hıssettım...
cok yazdım ksusura bakmayın ama ıcıme dökecek bı yer bulamadım yoksa oturup aglayacaktım
bır doktor hastasının bılgılerını tam olarak bılmelı ve ona gore takıp etmelı.yanlıs mı dusunuyorum ben anlamadım..benı yarım yamalk takıp edersen haftalar ılerlerken ılerıye gıdıp gıtmedıgı ya da gerıleme olup olmadıgını nasıl anlayacaksın? ben cozemedım bu işi

çok can sıkıcı olmuş gerçekten, böyle hissetmekte haklısın, dr undan genel olarak memnun değilsen yani bugüne özel bişi deilse değiştirebilirsin. bende bazen çok kızıyorum dr uma ama 3 yıldır beni o takip ediyo herşeyimi biliyo bu yüzden arada değiştirme fikri aklıma gelse de vazgeçiyorum:) benim tek sıkıntım dr umun çok fazla hastası olması ve içime siner şekilde bebekleri muayene etmemesi. çok güzel çok sağlıklılar bu kadar.. ben de istiyorum ki kafası şurda, bacağı bu uzunluğu şu, bak hareket etti vs gibi şeler sölesin ama yok işte.. çok fazla hastası olduğu için unutabiliyo bazı şeyleri ama beni ve durumumu hiçbir zaman unutmuyo:))
canım süreçte dr çok önemli genel olarak böyle bi dr dan bahsediyorsan değiştirmeni öneririm. ama bazen yoğunluktan dalgın olabiliyorlar. sen canını sıkma, önemli olan şuanda bebişlerin, onları düşün ve kendini rahatlat..

Canım maşallah çok tatlılar darısı bizlere:)

canım doktor sıkıntısı olan bı yerdeyım malesef en cok canımı sıkan da bu zaten....su anda bulundugum yerde gıdebılecegm fazla doktor yok..bu sıkıntıları onceden tahmın ettıgım ıcın bır doktora daha gıdıyorum.o daha tecrubelı fakat ınanılmaz hastası var, tahlıl yapmayı pek sevmıyor .mesela düşün şeker yuklemesı yapmadı bana..ben de bu sinir doktora gıttım sırf bunun ıcın bu hafta...

canım kendini yorma dinlen.bence önemli bir şey değildir ama yine de drunla görüş istersen.

canım sabırlı ol,inşallah şikayetlerin üçüncü ayına kadar geçecek.ben gebelikte ağız sulanması duymadım hiç.ben de merak ettim şimdi:)drun bu duruma ne diyor?

yazdıklarını okuyunca ben stres oldum inan ki...gerçekten kötü bir gün geçirmişsin.drları anlamak bazen zor olabiliyor.bu yüzden ben iki dra birden gidiyorum

canım ya her zamankı gıbı güzel şeyler yazmışsın..hayır hep empatı kurarark yaklasırım, düşünürüm hatam var mı, cok mu tepkı verdım dıye ama..dedıgın gıbı güvensızlık var. cok gözlem yaparım ben, beden hareketlerınden anlıyorum...uzun uzun muayeneden sonra bılgılerıme bakıyor..kendı kendıne bı yandan mırıldanıyor bı yandan tırnaklarını yıyor.ıster ıstemez bı sorun mu var yaa dıye telaslanıyorsun.daha benım hangı ıkız tipinde oldugumu, ne ılacı kullandıgımı , sorunumun ne oldugunu bılmıosan ve takıp ettıgım ıcın bana bozuluyorsan yok arkadas devam edemem ...sana da guvenemem...ankarada olsaydımm...cok daha ıyı olurdu..neyse vardır rabbımın bıldıgı, allah emanet gıdıyoruz bakalım..bebeklerım ıyı olsun allahım, mınıklerım ıyı olsun.bırsey ıstemıyorum.

yazdıklarını okuyunca ben stres oldum inan ki...gerçekten kötü bir gün geçirmişsin.drları anlamak bazen zor olabiliyor.bu yüzden ben iki dra birden gidiyorum

devlet hastanesı falan da degıl, cok yogun da bana bakamıyor falan desem...telaşla sorularımı dızıyorum, apar topar muayene olup cıkıyorum..başım döndü

hil bur, çok sevindim. hem bebeklerinin ikisine birden kavuşmana hem de evine dönmene. artık sıcak yuvanızda bebek gülücükleri eksik olmasın. mutluluklar diliyorum.
bu arada bekay ı ben de merak ediyorum. umarım herşey yolundadır.

ohhhh şahane.hem bebişlerin yanında hem evinize kavuştunuz....bol mutlu huzurlu hayatınız başladı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…