- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.241
aynen dedıgıın gıbı olacak canım:) haftaya pazartesı kan verıcem 100mg seker de bakılacak...senın de 1 hafta dıyet sonrası mı yapıldı ıkı saatlık ölçümün? benım de hıc sorunum yoktu bu konuyla ılgılı ama ıste cıktıınsallah ıkıncı ölçümüm ıyı cıkar..
bonny*canım sen nasılsın hep buralarda olduğunu görüyorum iyisin bi sorun yok sanırım...
bebeklerin kiloları çok iyi haftasına göre. bu saatten sonra kendini hiç yormaman gerek. yoksa 33. haftada bir bakmışsın doğum yapmışsın. artık tamamen dinlenmeye geç.iyi akşamlar arkadaşlar herkese, kaç gündür bakamadım neler oldu diye şimdi biraz göz attım..
cuma günü alışverişe gittik eşimle çok zordu valla,ayakta kalmak ne alıcağına karar verememek,istediğinden 2 tane bulamamak mahvoldum o gün eve geldim ayaklarımın üstünde duramıyodum...sizler diyodunuzya ileriki haftalara bırakmayın doğruymuş gerçekten...
hafta sonuda annem, ablam ve kardeşim geldiler temizlik yaptık ister istemez bende ayakta kaldım o yorgunluğun üstüne bide ev temizliği kaç gündür bel,kasık,ayaklarımın ağrısı ve karnımdaki sertleşme ....yeni yeni kendime geliyorum..
dün doktor kontrölümüz vardı.bebişlerim biri 1300 diğeri,1270 civarında dedi..bu 3 hafta içinde 1 kilo aldım onuda bebişler almış demekki..duyunca kilolarını çok sevindik eşimle çünkü 3 hafta önce 870 ve 840 gr. dılar..biz 1 kilo olmuşlarmı acaba diyoduk...tek sorun birinin suyu azmış biraz bakalım 1 hafta sonra tekrar gidicez inşallah bi sorun yoktur...
bizden böyle haberler inşallah sizlerdede bi sorun yoktur...
Kızlar iğrenç bir gün geçirdim. Sabah kalktım, regl sancısı. 2 saat devam etti. Termofor koydum artık belimin arkasına. Ancak kendime geldim. Sonra işe gittim. Orada da herşey burnuma zaten kokuyor. Midem kalktı bütün gün. Akşama doğru da yorgunluk, baş ağrısı, sırt ağrısı...İleride hamileliği bile ararsın diyorlar. İnsan şu sırt ağrısını niye arasın ki? Oldukça saçma geliyor. Eğer hamileliğim boyunca bana hizmet eden yanımda sürekli biri olsaydı, belki ileride özleme şansım olurdu, orası başka tabi. Bu arada aile hekimim bana bugün haber yollamış. Gelsin, iğne yapıcam demiş. Ne iğnesi bu bilen var mı?
aaaaa, senı hatrlıyorum pkolular topıgindensen benı hatırlamazsın fazla takılmıyordum sadece takıp edıyordum , demek ıkızlere hamılesın cok sevındım:)) aramıza hosgeldınn:) sorularına gelınce;
ben hamılleıkten 1 ay önce folık asıt baslamıstım, 3 ay sonuna kadar da devam ettım..demırım eksıktı en basından berı devam edıyorum ona da...kan hapına 4.ayda basladım elevıte de 2.ayda falan falan baslamıstım..karısık oldu bıraz.ama kısacası kan hapı ve elevıte hep devam edılıyor.folık asıt 3.4 aydabırakılıyor:)
ıkızlerde ıkılı ve uclu test hatalı sonuc verebılır, gereksız yere canın sıkılabılır cunku bu testler tek bebek ıcın guvenılır sonuc verır.bu yuzden yapmaz doktorlar ama ıkılı testı yaptıran arkadaslarımız var:)detaylı ultrason bızım ıcın cok daha onemlı:)
kasık agrın ve adet olacakmıs gıbı hısetmen cokk dogal..rahmın alısmaya calısıyor ve buyuyor..cok normal kafana takma:)
bana gelınceeee...........
kızlar aclıktan bayılmak uzereyım1 hafta dıyet yapacaktım guya, 1 hafta sonunda 100gr.lık yukleme yapılacaktı bana ona gore kesın seker sonucu cıkacaktı.tamam sut yogurt sebze yıyorum ama keısnlıkleee doymuyorum bebeklerım ıcın de endıselenıyorum bu kadarcık seyle ben doymuyorum onlar nasıl doyacaklar hayırlısı..
ben anlamadım neden banyo yaptırmıyordu doktorun. bana her gün yaptır dedi. ben 2 günde bir yaptırıyorum. deri atıyor benimkiler de. her gün değil de banyodan banyoya yağlıyorum vücutlarını.
ben normalde kundak yapıyorum benimkileri ama sıkı değil. bilmiyordum gaza iyi geldiğini. daha gaz problemimiz yok. ne zaman başladı siz de gaz problemleri?
dosba seninkiler kaç günlük oldular. bir ayınız geçti mi? benimkiler 18 günlük. ikisi de doğum kilolarına göre 260 gr aldılar şimdiye kadar. doktor iyi dedi. ah bir 3 kilo ya gelebilsek.
umarım sütün bollaşır.[
g/QUOTE]
Canim 1 aylik olduk az kilo aldik ama moral bozmuyorum
gaz kizda yok oglanda 10 gunluk fslandi basladiginda
insallah seninkilerdr olmaz
sutum ins bollasir takmamaya calisiyorum
geçmiş olsun ,geçecek inş. bugünler ..iğne hakkında bilgim yok ağrı kesici olabilir ama yine de araştırmadan yaptırmaKızlar iğrenç bir gün geçirdim. Sabah kalktım, regl sancısı. 2 saat devam etti. Termofor koydum artık belimin arkasına. Ancak kendime geldim. Sonra işe gittim. Orada da herşey burnuma zaten kokuyor. Midem kalktı bütün gün. Akşama doğru da yorgunluk, baş ağrısı, sırt ağrısı...İleride hamileliği bile ararsın diyorlar. İnsan şu sırt ağrısını niye arasın ki? Oldukça saçma geliyor. Eğer hamileliğim boyunca bana hizmet eden yanımda sürekli biri olsaydı, belki ileride özleme şansım olurdu, orası başka tabi. Bu arada aile hekimim bana bugün haber yollamış. Gelsin, iğne yapıcam demiş. Ne iğnesi bu bilen var mı?
böyle anlayışsız amirler her yerde var ...kızlar merhaba...
p.tesi günü kan uyuşmazlığı ve heyet raporu için hastaneye yattım. ama ne yatmak!!! kan uyuşmazlığı iğnesinden sonra çıkabilirsin dedi hemşireler ben de bayrampaşa filmindeki gibi ben çıkıcam yanlışlıkla geldim deyip durdum :) dr bi geldi heyet için yatman gerekir çarşamba çıkarsın dedi ayyyyyy yıkıldım bütün gün ağladım. yanımda kimse yoktu. hastane pis geldi eşya felen almamıştım yanıma. neyse eşimle konuştum o saolsun espirileriyle rahatlattı.
odada yanımda kanamalı bir hasta yatıyordu şükret haline dedi. hep şükrediyorum zaten .
biri ameliyat olmuş yıktı ortalıkları çok korktum. dr saolsun uğramadı bile çünkü öylesine yatmıştım. erken doğum riskinden progestan kullanıyor görünüyorum ve serum bağlanmış görünüyor felen. neyse uyku zaten yok. bu sabah da yine iniltiler eşliğinde uyandım.2 gün mecburiyetten kaldım ama çok moralim bozuldu çok ağladım çok üzüldüm bugün bebişlerimi gördüm çok şükür iyiler biri ters dönmüş. ama Allahım düşürmesin hastane gerçekten çok zor. ve heyet raporum yarın öğleden sonra çıkarmış.
eve geldim yattım uyudum kalkınca müdürümü aradım. 3 gündür hastanedeydim raporum bitmişti yarın öğleden sonra yetişirsem getiricem dedim. neden haber vermedin ispatlayabilir misin hastanede yattığını diyor hey Allahım dedim. herkes kendi derdinde sinir oldum. sanki hastanede ben onu düşüncem. kendi rapor tarihini takip etmiyor herkes kendi işini yapsa.... ahh ahhhh çok şükür az kaldı. 15 günlük heyet raporu sonrası doğum iznim başlıyor. Allahım bize de bebişlerimizle birlikte eve gelmeyi nasip etsin. bebişi doğanlara hayırlı olsun yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum....
bebeklere bişey olmaz korkma yediklerin gayet sağlıklı ve onlara kilo aldıracak şeylernadıde senı merak ettım gercekten, hastanede mıydın ıkı gundur..canım ben de pazartesı aldım heyetı ama baya olaylı bı gündü burnumdan geldı..ama ben yatıs falan yapmadııımmmmm:18: normal rapor gıbı aldım ustunde uc ımza var bır de bashekımın falan..bılemedım kı benım saf doktorum yanlıs bısıler yaptrmasa bana barı gıcık kaptım da bıraz ona
aaaaa, senı hatrlıyorum pkolular topıgindensen benı hatırlamazsın fazla takılmıyordum sadece takıp edıyordum , demek ıkızlere hamılesın cok sevındım:)) aramıza hosgeldınn:) sorularına gelınce;
ben hamılleıkten 1 ay önce folık asıt baslamıstım, 3 ay sonuna kadar da devam ettım..demırım eksıktı en basından berı devam edıyorum ona da...kan hapına 4.ayda basladım elevıte de 2.ayda falan falan baslamıstım..karısık oldu bıraz.ama kısacası kan hapı ve elevıte hep devam edılıyor.folık asıt 3.4 aydabırakılıyor:)
ıkızlerde ıkılı ve uclu test hatalı sonuc verebılır, gereksız yere canın sıkılabılır cunku bu testler tek bebek ıcın guvenılır sonuc verır.bu yuzden yapmaz doktorlar ama ıkılı testı yaptıran arkadaslarımız var:)detaylı ultrason bızım ıcın cok daha onemlı:)
kasık agrın ve adet olacakmıs gıbı hısetmen cokk dogal..rahmın alısmaya calısıyor ve buyuyor..cok normal kafana takma:)
bana gelınceeee...........
kızlar aclıktan bayılmak uzereyım1 hafta dıyet yapacaktım guya, 1 hafta sonunda 100gr.lık yukleme yapılacaktı bana ona gore kesın seker sonucu cıkacaktı.tamam sut yogurt sebze yıyorum ama keısnlıkleee doymuyorum bebeklerım ıcın de endıselenıyorum bu kadarcık seyle ben doymuyorum onlar nasıl doyacaklar hayırlısı..
hadi bakalım darısı diğer kontrole inş.Kontrolden geldik bizde, biraz canım sıkıldı çünkü son hafta kızlar kilo almamışlar, nedenini anlamadık kordon akışları, suları filan iyi... NST kontrolünde küçük kızımın hareketleri de biraz az çıktı. Diğer göstergeler iyi şu an... Cumartesi tekrar kontrol edilecek sanırım onun sonucuna göre bir karar verilecek.
Dünkü ağrılarım genel ağırlaşmak ile ilgili imiş doğum başlatan şeyler değil, istirahat edeceğim mümkün olduğunca ve bebeklerin hareketlerini takip edeceğim bu da stres veren birşey zaten... Bu haftaya kadar gelişimleri gayet normaldi, son düzlükte ne oldu bilemedim. En hayırlı şekilde gelsinler diye dua ediyorum aylardır Allah yardımcımız olsun ne diyeyim...
gözünüzaydın herşey yolunda demekkiiyi akşamlar arkadaşlar herkese, kaç gündür bakamadım neler oldu diye şimdi biraz göz attım..
cuma günü alışverişe gittik eşimle çok zordu valla,ayakta kalmak ne alıcağına karar verememek,istediğinden 2 tane bulamamak mahvoldum o gün eve geldim ayaklarımın üstünde duramıyodum...sizler diyodunuzya ileriki haftalara bırakmayın doğruymuş gerçekten...
hafta sonuda annem, ablam ve kardeşim geldiler temizlik yaptık ister istemez bende ayakta kaldım o yorgunluğun üstüne bide ev temizliği kaç gündür bel,kasık,ayaklarımın ağrısı ve karnımdaki sertleşme ....yeni yeni kendime geliyorum..
dün doktor kontrölümüz vardı.bebişlerim biri 1300 diğeri,1270 civarında dedi..bu 3 hafta içinde 1 kilo aldım onuda bebişler almış demekki..duyunca kilolarını çok sevindik eşimle çünkü 3 hafta önce 870 ve 840 gr. dılar..biz 1 kilo olmuşlarmı acaba diyoduk...tek sorun birinin suyu azmış biraz bakalım 1 hafta sonra tekrar gidicez inşallah bi sorun yoktur...
rahim ağzını mı dikeckler acaba muhtemelen öyledrbugün kontrolüm vardı, doktorum her gittiğimde alttan muayene ediyordu(12. haftamdan beri) bugün açılma olduğunu söyledi ve cumartesi ufak bi ameliyat yapacağını,dikiş atacağını söyledi ayrıca bu operasyon için anestezi gerekiyormuş. sizin başınıza geldi mi böyle bir olay ya da anestezi aldınız mı hamilelik döneminde? anestezi uzmanı ile görüştüm bebeklere bir sakıncası yok zaten bunu bebekler daha çok dursun diye yapacağız dedi ama yine de kafama takıldı.
evet ben de onu düşünüyorum tek tek bastonlardan alıp birleştrmek en mantıklısı bence debu araba konusunda bizde çok kararsız kalıyoruz.aslında bu şekilde büyük tekerlekli olanların sürüş açısından daha kolay olduğunu söylüyorlar ama bunlarda hep çok çok büyükler.beni tek başıma çok zorlar minyon um ben :)
olabilir..ben de vazgeçtim zatenkullanan bi arkadaşım var öndeki tek tekerlek çok arıza yapıp sürekli kırılıyormuş.genelde ayrı pusetleri aparatla bağlananların hem daha hafif hem zaman zaman ayrı kullanım içinde çok kullanışlı olduğunu söyleyenler çok.ben daha almadım .yaz gelmeden almayı düşünmüyorum.
merhaba bende bugün ikiz bebek annesi olacağımı öğrendim tek yumurta ikizleri birbirinin aynısı ama bakmıları,hamilelik sırasındaki beslenme hakkında bilgi sahibi olmak istiyorum...
deneyimli arkadaşlarımız yardımcı olabilirmi? cevaplarınızı bekliyorum sevgiler....
ikinize de hayırlı olsun RABBİM tamamına erdirsin inş.herkese merhabaaa bende kısmet olursa 2013 ikiz bebek annesi olucammm =)) geçen hafta öğrendik ikiz bebeklerimin olacağını.. aşılama ile hamile kaldım ayrı yumurta ikizlerimeinanılmaz heycanlıyım ve endişeliyimde tabiii.. bişeyler sormak istiyorumm cvp verirseniz çok sevinirimm..
8. haftamdayım benim adet ağrılarım devam ediyo ara ara biraz şiddetli ağrılarım oluyo normalmi buuu??
2. sorum doktorum herhangi bi vitamin vermedi şimdilik.. kaçıncı haftalarda başladıız vitaminlere??
3. sorumdaa doktorum 2 lü 3 lü ve 4 lü testlerin yapılamayacağını söyledi sadece ultrason bulgularıyla takipte olucaz dedi ense kalınlığı falan ölçülerek.. biraz okudum sayfanızı bu testleri yaptıranlar var bende şuanlık yaptırmak istemiyorum çok kesin sonuçlar çıkmadığı için ama ilerde psiklojim ne olur bilemem.. sadece ayrıntılı ultrason yaptıtırm diyorum.. ama bana test yaptırmayı önerenler varmııı aranızda???
zamanla kilo alırlar merak etme herkeste kilo alım süreci farklı farklı olabilirbugün dr.umuz vardı ve rop testi yapılmadı... ben yapılacak diye biliyordum ama benimkilerin gelişimi ve haftası yeterliymiş..
zaten kızım artık iyice takip ediyor ama oğluşum sadece karartıları seçiyor
işitme testimiz yapıldı çok şükür temiz çıktı
kilolarımıza gelince malesef bebeklerim sınırda değilmiş ama çok az kilo almışlar
kızım doğum kilosuna göre 300 gr almış
oğlum doğum kilosuna göre 400gr almış
tahmim ettğim gibi prematil hafif gelmiş benim yaramazlara... hem anne sütü de yetersiz(
sağlıkları yerinde olsun da kiloya takılmamaya çalışıyorum
pre-aptamile geçtik... sanki aptamil-1 e geçebilirdik :))
kızım sonuçta 3100gr olmuş ama bakalım kısmet
oğlum artık banyo yapabilcek... ikisininde vücutları kuru dedi... nemlendirici tavsiye etti...
evim aşırı sıcak demeyi unutmuşum ... buhar makinası almıştım onu kullanma vakti geldi sanırım
bana da sütüm artsın diye 10 günlük kullanacağım bi ilaç yazdı...normalde mide ilacıymış bakalım inşallah fayda eder
gaz sancımız için sıkı kundak kucakta sallama ve klasik müzik veya colic cd 'si tavsiye etti... yada ninni :))
ben colic cd si dinletiyorum biraz işe yarıyor
bizden şimdilik bu kadar teyzeleri...
bunlar çok normal şeyler ,herkeste farklı dönemlerde çıkabilirarkadaşlar mrb,bişey sormak istiyorum
sizler kontrole gittiğinizde alttan muayene yaptı mı doktorunuz bide ne kadar sıklıkla bakıyo bana son kontrolde arada bakmam gerekecek diye uyardı cumartesi konrtol var sanırım bakacak demi???
bi de benim şimdiden bel ağrılarım başladı sırtımın üst kısmı sağ tarafımda batıyo gibi bi anda geliyo,bazen geceleri de rahatsız ediyo sizde de var mı daha erken değil mi ki???gerçi karnım baya büyük ama daha kaçıncı haftadayız şimdiden böyleyse.....çalşıyorum ama sürekli masa başında da değilim hareket ediyorum ama yeterli yürüyüş yapamıyorum bazen evde koşu bandım var kullanan var mı dr'a soracağım ama sizler ne yapıyosunuz???
çok teşekkür ederim şimdiden.......
Selam arkadaşlar bende ikiz bebek bekliyorum. Henüz geçmiş yazıları okumadım fırsat buldukça bakarım sizleri de tanırım
iyi akşamlar arkadaşlar herkese, kaç gündür bakamadım neler oldu diye şimdi biraz göz attım..
iyi gecelere tatlı anne adayları , ucuz hamıleyım 19 haftalık uyuyordum karnımda bır sey benı kalk dıye durtukledı acıkmışlar haytalarmiss kokulularımı doyurdum sımdıde bulantılar
iyi gecelere tatlı anne adayları , ucuz hamıleyım 19 haftalık uyuyordum karnımda bır sey benı kalk dıye durtukledı acıkmışlar haytalarmiss kokulularımı doyurdum sımdıde bulantılar
bende alışverişi son haftalara bırakanlardanım dün son eksiklerimizi aldık çok zor oluyor birde erken doğum riski olunca insan çok tedirgin oluyor ve içine hiçbir şey sinmiyor :18: . o yüzden arkadaşlar 28.haftada alışverişiniz bitmiş olsun
bu hafta evin boyası ve temizliğide halledersek çok güzel olacak
herkese merhabaaa bende kısmet olursa 2013 ikiz bebek annesi olucammm =)) geçen hafta öğrendik ikiz bebeklerimin olacağını.. aşılama ile hamile kaldım ayrı yumurta ikizlerimeinanılmaz heycanlıyım ve endişeliyimde tabiii.. bişeyler sormak istiyorumm cvp verirseniz çok sevinirimm..
8. haftamdayım benim adet ağrılarım devam ediyo ara ara biraz şiddetli ağrılarım oluyo normalmi buuu??
2. sorum doktorum herhangi bi vitamin vermedi şimdilik.. kaçıncı haftalarda başladıız vitaminlere??
3. sorumdaa doktorum 2 lü 3 lü ve 4 lü testlerin yapılamayacağını söyledi sadece ultrason bulgularıyla takipte olucaz dedi ense kalınlığı falan ölçülerek.. biraz okudum sayfanızı bu testleri yaptıranlar var bende şuanlık yaptırmak istemiyorum çok kesin sonuçlar çıkmadığı için ama ilerde psiklojim ne olur bilemem.. sadece ayrıntılı ultrason yaptıtırm diyorum.. ama bana test yaptırmayı önerenler varmııı aranızda???
Kızlar iğrenç bir gün geçirdim. Sabah kalktım, regl sancısı. 2 saat devam etti. Termofor koydum artık belimin arkasına. Ancak kendime geldim. Sonra işe gittim. Orada da herşey burnuma zaten kokuyor. Midem kalktı bütün gün. Akşama doğru da yorgunluk, baş ağrısı, sırt ağrısı...İleride hamileliği bile ararsın diyorlar. İnsan şu sırt ağrısını niye arasın ki? Oldukça saçma geliyor. Eğer hamileliğim boyunca bana hizmet eden yanımda sürekli biri olsaydı, belki ileride özleme şansım olurdu, orası başka tabi. Bu arada aile hekimim bana bugün haber yollamış. Gelsin, iğne yapıcam demiş. Ne iğnesi bu bilen var mı?
sevgili forum üyeleri; nette ikiz bebeklerle ilgili araştırma yaparken, bir yazı dikkatimi çekti ve bunu sizlerle paylaşmak istedim. benim gibi ikiz bebek bekleyen annelerin okumasını özellikle tavsiye ederim...
İKİZ ANNESİ OLMAK DEMEK 
ikiz annesi olmak demek ; herşeyden önce kendini iki melekle ödüllendirilmiş özel bir insan gibi hissetmek demektir.
İkiz annesi olmak demek ; "aaaa bunlar ikiz mi?" diye heryerde dikkat çekmek demektir.
İkiz annesi olmak demek ; "normal mi tüp bebek mi?" sorularına sürekli maruz kalmak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; bir ninniyi iki bebek için ayrı ayrı besteleyip gerekirse ikisine ortak bir şekilde söylemek demektir.
İkiz annesi olmak demek ; işe gelirken arkanızdan ağlayan 2 çocuk birden bırakmak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; gerekirse iki bebeğinizi aynı anda emzirmek demektir.
İkiz annesi olmak demek ; "o benim annem, hayır benim annem" diye kavga eden çocuklarınızı görünce gözünüze yaşlar dolması demektir.
İkiz annesi olmak demek ; yemeğini yemiyen bir çocuğunuzdan kahrolduktan sonra arkasından ikinci bir yemek yedirme savaşından da malup ayrılıp yemekleri çocuklarının başından aşağı dökmeyi istemek demektir.
İkiz annesi olmak demek ; yeni yeni tuvaletini söylemeye başlıyan bir çocuğunu iki damla çiş için binbir zahmetle ve oyunla klozete oturtmuşken diğer çocuğunun bir anda banyoya dalıp elini ayağını yıkamasına engel olmaya çalışmak bu arada klozette oturan çocuğunun yerinden kalkmaması için eline tuvalet kağıtlarını tutuşturmak ve kendisini mumyaya çevirmesine izin vermek akabinde elimi yıkayacağım diye ağlayan çocuğununa iyi hadi yıka bari demişken her yeri ıslatmasına ek olarak kayan taburesinden düşmesin diye müdahale etmek bu sefer de kakasını yapmış ama poposu daha yıkanmamış çocuğunun salona kaçmasına engel olmak ve sonrasında poposunu yıkamaya tam ikna etmişken diğer veledin taharet musluğunu sonuna kadar açmasından dolayı üstünün hatta hatta ağzının burnunun su içinde kalması ve sonrasında çöp kovasının üstüne basılarak etrafı mahvetmiş olan sifonu ben çekicem yarışı içindeki çocuklarına sabırla tuvalet eğitimi vermeye çalışmak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; evin içinde sürekli yapılan "o benim" kavgalarına iki tarafıda kırmadan müdahale etmek demektir.
İkiz annesi olmak demek ; bir çocuğunuzu başarısından dolayı överken diğer çocuğunuzun da başarısını bulup onu da övmek demektir.
İkiz annesi olmak demek; evde yalnızken aynı anda ağlayan iki bebeği birden susturmaya çalışmak sonra da n'den 4 tane elim yok ki diye üzülüp ağlamak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; bir çocuğunuzu uyuturken diğerinin kapıda ben de annemi istiyorum diye ağlamasına kahrolmak aynı zamanda da kahrolurken kucağınızda ki bebeği uyutmaya çalışmak ama kalbi sürekli yarım kalmak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; etrafa çil horozu gibi dağılan küçük çocuklarınızla tek başınıza parka, markete v.s. gidememek bundan dolayı da hep bir başkasına mahkum kalmak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; zorla uyuttuğunuz çocuklarınızdan birinin uyanıp ses çıkarıp da diğerini uyandırmaması için dua etmek demektir.
İkiz annesi olmak demek ; şöyle keyifle alayımda kuzucuklarımı sırayla yıkayayım dediğiniz vakit banyonun dışında kalan çocuğunuzun viyaklamalarına dayanamayıp yalap şalap sırayla ağlaşan çocuklarınızı yıkamak , ya da banyoda geçirilecek en az bir buçuk iki saati gözden çıkarmak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; oğlunuzla arabalarla oynarken sıkılmış küçük kızınızı eğlendirmek için acıkan arabalara kızınızın yaptığı çay servisinden içirmek demektir.
İkiz annesi olmak demek ; herşeyden 2 tane almak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; bir yavrunuzu kucağınıza almış öpüp koklarken, mahsunlanmış diğer yavrunuzu da kucağınıza alıp çifte mutluluk yaşamak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; beni kucağına al diye ağlıyan iki çocukla aynı anda nasıl başa çıkacağı çoktan çözümlemiş olmak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; birbiriyle oynayan çocuklarını gördükçe çok mutlu olmak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; çocuklarının birbirlerine sahip oldukları için çok şanslı olduklarını düşünüp sevinmek demektir.
İkiz annesi olmak demek ; çete oluşturmuş çocuklarına karşı guardı almak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; bir çocuğuyla içerde oyun oynarken diğeri gözünün önünden kaybolduğu zaman eyvah şimdi kimbilir n'yapıyor diğer odada diye telaşlanıp bir türlü tam konsantre olmuş vaziyette birebir oyun oynayamamak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; bir yere gezmeye gidileceği zaman çekilen çocuk giyindirip soyundurma alt değiştirme eziyetini 2 kere yaşayıp kan ter içinde kalma durumunun çarpı 2 olması demektir.
İkiz annesi olmak demek ; farklı çizgi filmler izlemek isteyen çocukları için yarımşardan bir çizgi film oluşturmak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; duyargalarının çifter çifter açık olması demektir.
İkiz annesi olmak demek ; arada bir tek çocuğum olsaydı n'kadar rahat olurdum diye düşündükten ve iç geçirdikten sonra vicdan azabından ölmek ve ayy ben böyle düşündüm ya çocuklarıma bir şey olursa şimdi ben n'yaparım diye de ağlamak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; ikiz annesi olmayan hiç kimsenin anlayamayacağı şekilde farklı bir yaşam farklı bir annelik yaşamak demektir.
İkiz annesi olmak demek ; bu listenin hiç bitmemesi demektir.
korkma alışırsın :))ama çok zoooooorrrrrrrr!!!!!!!! valla çok korktum((
iyi akşamlar arkadaşlar herkese, kaç gündür bakamadım neler oldu diye şimdi biraz göz attım..
Benim 1 saatlik ölçümüm 206 çıkınca iki saat hiç bakılmadı, direkt diyete başladım, 5 hafta diyetle takip edildi bazı öğünlerde yeterince kontrol altına alınamayınca insülin başlattı doktor, öyle devam ediyorum ve sürekli ölçümle kontrol ediyorum, şimdi gayet iyi gidiyor. İnşallah sende diyetle çözülür, mutlaka şeker uzmanı bir dahiliyeci veya endokrinolog bir doktorla görüş derim. Geçmiş olsun...
Sağ ol canım, iyiyim, ufak tefek kasılmalarım dışında çok şükür bir yaramazlık yok, o da normalmiş bu haftalarda. Bu ara çok uykucu oldum. Gece uykusu, gündüz uykusu derken bir bakıyorum gün bitmiş.
aayy ne güzeelll beni hatırlamana çookk sevindim cnm =)) hoşbuldumm çookk şükür bende hamileyim artıkkkcevapların için çoookk teşekkür ederim canımm.. bana elevit vermediler henüz ama bi vitamine ihtiyacım var artık bağışıklık sistemim çöküyo gün geçtikçe hissediyorum bunu
sendedemi pko var canım?? tedaviylemi hamile kaldın??
bebeklere bişey olmaz korkma yediklerin gayet sağlıklı ve onlara kilo aldıracak şeyler
ben de diyet yaptım hemen farketti bebeişler kilo almışlardı
protein ağırlıklı beslenmen hem senin hem onlar için gayet sağlıklı hiç korkma diyete uy
ınsallah canımm, onlar ıyı olsun da ben yaparım he dıyetı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?