- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.221
bu araba konusunda bizde çok kararsız kalıyoruz.aslında bu şekilde büyük tekerlekli olanların sürüş açısından daha kolay olduğunu söylüyorlar ama bunlarda hep çok çok büyükler.beni tek başıma çok zorlar minyon um ben :)
çok tatlılar maşallah allah nazarlardan esirgesinBebişlerimin fotosuna bakmak isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/517134-peri-pidilgayla-hamis-kalmayan-kalmayacak-2441.html
burada var kızlar.Ben atamadım arkadaşım koydu oyüzden...
Bebişlerimin fotosuna bakmak isterseniz
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/517134-peri-pidilgayla-hamis-kalmayan-kalmayacak-2441.html
herkese merhabaaa bende kısmet olursa 2013 ikiz bebek annesi olucammm =)) geçen hafta öğrendik ikiz bebeklerimin olacağını.. aşılama ile hamile kaldım ayrı yumurta ikizlerimeinanılmaz heycanlıyım ve endişeliyimde tabiii.. bişeyler sormak istiyorumm cvp verirseniz çok sevinirimm..
8. haftamdayım benim adet ağrılarım devam ediyo ara ara biraz şiddetli ağrılarım oluyo normalmi buuu??
2. sorum doktorum herhangi bi vitamin vermedi şimdilik.. kaçıncı haftalarda başladıız vitaminlere??
3. sorumdaa doktorum 2 lü 3 lü ve 4 lü testlerin yapılamayacağını söyledi sadece ultrason bulgularıyla takipte olucaz dedi ense kalınlığı falan ölçülerek.. biraz okudum sayfanızı bu testleri yaptıranlar var bende şuanlık yaptırmak istemiyorum çok kesin sonuçlar çıkmadığı için ama ilerde psiklojim ne olur bilemem.. sadece ayrıntılı ultrason yaptıtırm diyorum.. ama bana test yaptırmayı önerenler varmııı aranızda???
öncelikle hayırlı olsun.rabbim sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin.bende aşılama ile kızlarıma hamile kaldım.ağrı konusunda bir fikrim yok benim olmamıştı.ilk 3 ay folik asit ve elevit kullandım.eleviti hala kullanıyorum.2li testi benim dr.um yapmıştı.testler konusunda dr.a güven bence.
kızlar merhaba...
p.tesi günü kan uyuşmazlığı ve heyet raporu için hastaneye yattım. ama ne yatmak!!! kan uyuşmazlığı iğnesinden sonra çıkabilirsin dedi hemşireler ben de bayrampaşa filmindeki gibi ben çıkıcam yanlışlıkla geldim deyip durdum :) dr bi geldi heyet için yatman gerekir çarşamba çıkarsın dedi ayyyyyy yıkıldım bütün gün ağladım. yanımda kimse yoktu. hastane pis geldi eşya felen almamıştım yanıma. neyse eşimle konuştum o saolsun espirileriyle rahatlattı.
odada yanımda kanamalı bir hasta yatıyordu şükret haline dedi. hep şükrediyorum zaten .
biri ameliyat olmuş yıktı ortalıkları çok korktum. dr saolsun uğramadı bile çünkü öylesine yatmıştım. erken doğum riskinden progestan kullanıyor görünüyorum ve serum bağlanmış görünüyor felen. neyse uyku zaten yok. bu sabah da yine iniltiler eşliğinde uyandım.2 gün mecburiyetten kaldım ama çok moralim bozuldu çok ağladım çok üzüldüm bugün bebişlerimi gördüm çok şükür iyiler biri ters dönmüş. ama Allahım düşürmesin hastane gerçekten çok zor. ve heyet raporum yarın öğleden sonra çıkarmış.
eve geldim yattım uyudum kalkınca müdürümü aradım. 3 gündür hastanedeydim raporum bitmişti yarın öğleden sonra yetişirsem getiricem dedim. neden haber vermedin ispatlayabilir misin hastanede yattığını diyor hey Allahım dedim. herkes kendi derdinde sinir oldum. sanki hastanede ben onu düşüncem. kendi rapor tarihini takip etmiyor herkes kendi işini yapsa.... ahh ahhhh çok şükür az kaldı. 15 günlük heyet raporu sonrası doğum iznim başlıyor. Allahım bize de bebişlerimizle birlikte eve gelmeyi nasip etsin. bebişi doğanlara hayırlı olsun yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum....
herkese merhabaaa bende kısmet olursa 2013 ikiz bebek annesi olucammm =)) geçen hafta öğrendik ikiz bebeklerimin olacağını.. aşılama ile hamile kaldım ayrı yumurta ikizlerimeinanılmaz heycanlıyım ve endişeliyimde tabiii.. bişeyler sormak istiyorumm cvp verirseniz çok sevinirimm..
8. haftamdayım benim adet ağrılarım devam ediyo ara ara biraz şiddetli ağrılarım oluyo normalmi buuu??
2. sorum doktorum herhangi bi vitamin vermedi şimdilik.. kaçıncı haftalarda başladıız vitaminlere??
3. sorumdaa doktorum 2 lü 3 lü ve 4 lü testlerin yapılamayacağını söyledi sadece ultrason bulgularıyla takipte olucaz dedi ense kalınlığı falan ölçülerek.. biraz okudum sayfanızı bu testleri yaptıranlar var bende şuanlık yaptırmak istemiyorum çok kesin sonuçlar çıkmadığı için ama ilerde psiklojim ne olur bilemem.. sadece ayrıntılı ultrason yaptıtırm diyorum.. ama bana test yaptırmayı önerenler varmııı aranızda???
ben anlamadım neden banyo yaptırmıyordu doktorun. bana her gün yaptır dedi. ben 2 günde bir yaptırıyorum. deri atıyor benimkiler de. her gün değil de banyodan banyoya yağlıyorum vücutlarını.bugün dr.umuz vardı ve rop testi yapılmadı... ben yapılacak diye biliyordum ama benimkilerin gelişimi ve haftası yeterliymiş..
zaten kızım artık iyice takip ediyor ama oğluşum sadece karartıları seçiyor
işitme testimiz yapıldı çok şükür temiz çıktı
kilolarımıza gelince malesef bebeklerim sınırda değilmiş ama çok az kilo almışlar
kızım doğum kilosuna göre 300 gr almış
oğlum doğum kilosuna göre 400gr almış
tahmim ettğim gibi prematil hafif gelmiş benim yaramazlara... hem anne sütü de yetersiz(
sağlıkları yerinde olsun da kiloya takılmamaya çalışıyorum
pre-aptamile geçtik... sanki aptamil-1 e geçebilirdik :))
kızım sonuçta 3100gr olmuş ama bakalım kısmet
oğlum artık banyo yapabilcek... ikisininde vücutları kuru dedi... nemlendirici tavsiye etti...
evim aşırı sıcak demeyi unutmuşum ... buhar makinası almıştım onu kullanma vakti geldi sanırım
bana da sütüm artsın diye 10 günlük kullanacağım bi ilaç yazdı...normalde mide ilacıymış bakalım inşallah fayda eder
gaz sancımız için sıkı kundak kucakta sallama ve klasik müzik veya colic cd 'si tavsiye etti... yada ninni :))
ben colic cd si dinletiyorum biraz işe yarıyor
bizden şimdilik bu kadar teyzeleri...
nadıde senı merak ettım gercekten, hastanede mıydın ıkı gundur..canım ben de pazartesı aldım heyetı ama baya olaylı bı gündü burnumdan geldı..ama ben yatıs falan yapmadııımmmmm:18: normal rapor gıbı aldım ustunde uc ımza var bır de bashekımın falan..bılemedım kı benım saf doktorum yanlıs bısıler yaptrmasa bana barı gıcık kaptım da bıraz ona
canım benim dr ve hemşireler yatman lazım deyince ben de bu sebepten yatayım başka bişey olmasın da dedim ama inan psikolojim çok bozuldu geldim kaç saat uyudum evde. senin dr da maşl pek bir sinirmiş. takma kafana üzme bebişlerimizi...
Bebişlerimin fotosuna bakmak isterseniz
dün geceyi maşallah diyim daha rahat geçirdik...dün gündüz beni ağlatan veletler yemeyip gece 3ten sonra oburikse bağladılar...hep onlar beni uyandırdı süt saatlerinde...hatta denizin 35 cc yi 50 cc yaptım banamısın demedi çocuğa...maşallah maşallah....
sabah kalktım bende 7 ay sonra eşime kahvaltı hazırladım.yüzümde güller açıyor..dünki kadın gitmiş yerine bi melek gelmiş :)
umarım böyle devam ederler...
kızlar merhaba...
p.tesi günü kan uyuşmazlığı ve heyet raporu için hastaneye yattım. ama ne yatmak!!! kan uyuşmazlığı iğnesinden sonra çıkabilirsin dedi hemşireler ben de bayrampaşa filmindeki gibi ben çıkıcam yanlışlıkla geldim deyip durdum :) dr bi geldi heyet için yatman gerekir çarşamba çıkarsın dedi ayyyyyy yıkıldım bütün gün ağladım. yanımda kimse yoktu. hastane pis geldi eşya felen almamıştım yanıma. neyse eşimle konuştum o saolsun espirileriyle rahatlattı.
odada yanımda kanamalı bir hasta yatıyordu şükret haline dedi. hep şükrediyorum zaten .
biri ameliyat olmuş yıktı ortalıkları çok korktum. dr saolsun uğramadı bile çünkü öylesine yatmıştım. erken doğum riskinden progestan kullanıyor görünüyorum ve serum bağlanmış görünüyor felen. neyse uyku zaten yok. bu sabah da yine iniltiler eşliğinde uyandım.2 gün mecburiyetten kaldım ama çok moralim bozuldu çok ağladım çok üzüldüm bugün bebişlerimi gördüm çok şükür iyiler biri ters dönmüş. ama Allahım düşürmesin hastane gerçekten çok zor. ve heyet raporum yarın öğleden sonra çıkarmış.
eve geldim yattım uyudum kalkınca müdürümü aradım. 3 gündür hastanedeydim raporum bitmişti yarın öğleden sonra yetişirsem getiricem dedim. neden haber vermedin ispatlayabilir misin hastanede yattığını diyor hey Allahım dedim. herkes kendi derdinde sinir oldum. sanki hastanede ben onu düşüncem. kendi rapor tarihini takip etmiyor herkes kendi işini yapsa.... ahh ahhhh çok şükür az kaldı. 15 günlük heyet raporu sonrası doğum iznim başlıyor. Allahım bize de bebişlerimizle birlikte eve gelmeyi nasip etsin. bebişi doğanlara hayırlı olsun yeni gelenlere hoşgeldiniz diyorum....
Selam canım, şekerin çok yüksek değil endişelenme, bende gebelik şekeri çıktı hatta diyetle kontrol edilemedi insülin kullanıyorum, 1 saat 180-200 üzeri çıkınca problem, sana ilk etapta 2 saatlik şeker kontrolü yapılır muhtemelen, onun sonucuna göre bakılır duruma belki yediklerine dikkat etmen gerekir.
Bende hiç şeker sorunu yoktu hatta normalde çok düşük şekerliyim, hamilelikle bütün dengeler değişiyor:)
canım benim dr ve hemşireler yatman lazım deyince ben de bu sebepten yatayım başka bişey olmasın da dedim ama inan psikolojim çok bozuldu geldim kaç saat uyudum evde. senin dr da maşl pek bir sinirmiş. takma kafana üzme bebişlerimizi...
Kontrolden geldik bizde, biraz canım sıkıldı çünkü son hafta kızlar kilo almamışlar, nedenini anlamadık kordon akışları, suları filan iyi... NST kontrolünde küçük kızımın hareketleri de biraz az çıktı. Diğer göstergeler iyi şu an... Cumartesi tekrar kontrol edilecek sanırım onun sonucuna göre bir karar verilecek.
Dünkü ağrılarım genel ağırlaşmak ile ilgili imiş doğum başlatan şeyler değil, istirahat edeceğim mümkün olduğunca ve bebeklerin hareketlerini takip edeceğim bu da stres veren birşey zaten... Bu haftaya kadar gelişimleri gayet normaldi, son düzlükte ne oldu bilemedim. En hayırlı şekilde gelsinler diye dua ediyorum aylardır Allah yardımcımız olsun ne diyeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?