2013 ikiz anne adayları buraya

Teşekkürler canım,amin.Allah ım sana da sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Hilalcim Allah kolaylık versin eve bi tartımı alsan acaba içini rahat tutman açısından tecrübeli anneler daha ii bilir tabi

ben almistm tarti,iyikide almisim,kontrolleri falan bekleyemezdim,hergun tartmistm,benim gibi takintili annelere tavsiye ederim;-) uzun bi surede kullanirsiniz...

dün geceyi maşallah diyim daha rahat geçirdik...dün gündüz beni ağlatan veletler yemeyip gece 3ten sonra oburikse bağladılar...hep onlar beni uyandırdı süt saatlerinde...hatta denizin 35 cc yi 50 cc yaptım banamısın demedi çocuğa...maşallah maşallah....

sabah kalktım bende 7 ay sonra eşime kahvaltı hazırladım.yüzümde güller açıyor..dünki kadın gitmiş yerine bi melek gelmiş :)

umarım böyle devam ederler...

Masallah diyelim canim.. Boyle guzrl
Duzenli bi sekilde hep devam eder umarim..

güzel haberlerle gel inşallah. 35. hafta çok iyi bir hafta. sağlıklı bebekler doğur inşallah.
böyle devam edecek hilbur. geceleri bebekler daha çok içiyorlar. gündüz sıkıntı yaratabilir. gündüz evdek sesleri duyup kendilerini güvende hissettiklerinden kendilerini daha çok uykuya veriyorlar. ama gece sessizlikte güven sorunu yaşıyorlar. bunun için sık sık uyanıp- tabi bu acıkarak oluyor- ilgiyi kendilerine çekmek isterler.
ben gündüz bebekleri salona alıyordum en başta. gündüz bir şey yemiyorlar, gece coşuyorlardı. doktor bana bu durumu açıkladı. artık gece gündüz odalarındalar. ve saatli içiyorlar sütlerini. bebek telsizim de var. aklım hiç oda da kalmıyor.
kendini mutlu hissetmene sevindim.

yeni doğum yapmış anneleri tebrik ediyorum.maaşallah çok tatlı bebişleriniz. doğumu bekleyenlere zamanında ve kolay bir doğum diliyorum.

bugün dr.umuz vardı ve rop testi yapılmadı... ben yapılacak diye biliyordum ama benimkilerin gelişimi ve haftası yeterliymiş..
zaten kızım artık iyice takip ediyor ama oğluşum sadece karartıları seçiyor
işitme testimiz yapıldı çok şükür temiz çıktı

kilolarımıza gelince malesef bebeklerim sınırda değilmiş ama çok az kilo almışlar
kızım doğum kilosuna göre 300 gr almış
oğlum doğum kilosuna göre 400gr almış
tahmim ettğim gibi prematil hafif gelmiş benim yaramazlara... hem anne sütü de yetersiz (
sağlıkları yerinde olsun da kiloya takılmamaya çalışıyorum
pre-aptamile geçtik... sanki aptamil-1 e geçebilirdik :))
kızım sonuçta 3100gr olmuş ama bakalım kısmet
oğlum artık banyo yapabilcek... ikisininde vücutları kuru dedi... nemlendirici tavsiye etti...
evim aşırı sıcak demeyi unutmuşum ... buhar makinası almıştım onu kullanma vakti geldi sanırım
bana da sütüm artsın diye 10 günlük kullanacağım bi ilaç yazdı...normalde mide ilacıymış bakalım inşallah fayda eder
gaz sancımız için sıkı kundak kucakta sallama ve klasik müzik veya colic cd 'si tavsiye etti... yada ninni :))
ben colic cd si dinletiyorum biraz işe yarıyor

bizden şimdilik bu kadar teyzeleri...

arkadaşlar mrb,bişey sormak istiyorum
sizler kontrole gittiğinizde alttan muayene yaptı mı doktorunuz bide ne kadar sıklıkla bakıyo bana son kontrolde arada bakmam gerekecek diye uyardı cumartesi konrtol var sanırım bakacak demi???

bi de benim şimdiden bel ağrılarım başladı sırtımın üst kısmı sağ tarafımda batıyo gibi bi anda geliyo,bazen geceleri de rahatsız ediyo sizde de var mı daha erken değil mi ki???gerçi karnım baya büyük ama daha kaçıncı haftadayız şimdiden böyleyse.....çalşıyorum ama sürekli masa başında da değilim hareket ediyorum ama yeterli yürüyüş yapamıyorum bazen evde koşu bandım var kullanan var mı dr'a soracağım ama sizler ne yapıyosunuz???

çok teşekkür ederim şimdiden.......

Selam arkadaşlar bende ikiz bebek bekliyorum. Henüz geçmiş yazıları okumadım fırsat buldukça bakarım sizleri de tanırım

Geçmiş olsun dosba, maşallah sağlıklarında bir sorun çıkmamış bebişlerinin, kiloları da zamanla artar inşallah.

Ben düşük tehlikesi atlattığımda, yani kanamam olduğunda gittiğim acildeki dr alttan muayene etmişti. Kendi doktorum şu ana kadar alttan muayene etmedi. Sırt ağrısı karnın büyüdükçe , vücudunun ağırlık merkezi değiştiğinden oluyor. Geceleri soluma yatarken arkama da yastık sıkıştırıyorum, ağrısını biraz hafifletiyor. Koşu bandı biz ikiz hamilelerde riskli olabilir bence, ev içinde, koridorda falan kısa yürüyüşler yapsan daha iyi olmaz mı?

Selam arkadaşlar bende ikiz bebek bekliyorum. Henüz geçmiş yazıları okumadım fırsat buldukça bakarım sizleri de tanırım

Hoş geldin aramıza, hayırlı olsun hamileliğin, Rabbim tamamına erdirsin inşallah.
(İster özel mesajla ister buradan "YAŞ-SAT-BEKLENEN DOĞUM TARİHİ-KAÇINCI DOĞUM-BEBEKLERİN CİNSİYETLERİ- BEBEKLERİN İSMİ- HAMİLE KALINAN KİLO & ŞİMDİKİ KİLO-TEK YUMURTA , ÇİFT YUMURTA-ŞEHİR" bilgilerinden belli olanları verirsen seni de "2013 İkiz anneleri" listesine eklerim.)

Canım vereyim tabi bilgileri yaş 34
Sat 13.11.2012
Doğum 20.08.2013
İlk doğum tüp bebek
Bir kız bir erkek
Isim düşünmedik
Kilo 87-89
Çift yumurta ikizi
Ankara

selam...
jogger bebek arabaları çok hoşuma gitti kullanımı da kolay gibi geldi
fikri olan var mı ?
ya da almış olan

işte bu Eki Görüntüle 649600

bu araba konusunda bizde çok kararsız kalıyoruz.aslında bu şekilde büyük tekerlekli olanların sürüş açısından daha kolay olduğunu söylüyorlar ama bunlarda hep çok çok büyükler.beni tek başıma çok zorlar minyon um ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…