- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.381
Gunaydin ariadaslarr
Bugun esim calisiyo oglusumla evdeyiz.. Biarzdan ortalik toplamaya kalkacagim.
Dun butun gun ayak tabanlarim agridi ve yandi sizlerede bolenoluyomu yoksa sisiyolarmida ole hissediyorum.. Sali kontrolum var doktora soracagim bir aydir gitmiyorum kuzularimi cok ozledim biran once sali olsa
Canım ben bakarım eşim de yardım eder diyorsan
öncelikle kimseyi çağırma
çünkü evet sana yardımcı oluyorlar ama
bir yandan da farkına varmadan her şeye karışıyorlar
ama öyle bir an geliyor ki ikisi birden bağırmaya başlıyor ve mutlaka yanında birini istiyorsun
bence duruma göre hareket et
ne yanıma istiyorum de ne istemiyorum de
bebeklerinin durumu ve senin doğum sonrasındaki ruh halin belirlesin
günaydın beyazinci,söylediklerinin hepsi bende var ,bunlara ilaveten yanaklarımda belli belirsiz isilik benzeri kızarıklıklar olustu,bu haftada raporluyum,işe gitsem nasıl yapardım bilemiorum,bu arada kolay gelsin
iyi dilekleriniz için hepinize çoook teşekkürler.Darısı başınıza inşallah
Paşalarımın isimleri Yusuf Salih ve Bilal Melih
Yasasinnn,bebislerimin odasi boyandi,park yataklari ve dolaplari geldi.artik yavastan yerlestirmeye baslayacagiz.aslinda yataklari biraz erken aldik galiba ama ciddi indirim vardi kacirmak istemedik.rabbim hayirlisiyla kullanmamizi nasip etsin insallah..
Kizlar imrendim size maşallah bende ikizlerime hamileyim ama daha cok yeniyiz 7+0 sizin kadar sonuna gelirim insallah,bana bi sorumda yardımcı olsanız..benim iki bebegım ayni büyüklükte ama birinin kesesi daha küçükmüş Yada arkadaymis kalbide dıgerı kdr gümbür gümbür atmadı gecen hafta gitmiştik.6 haftaliktik yer degistirirlermi ?? Yada aynı sorunu yaşayan oldumu??
Yasasinnn,bebislerimin odasi boyandi,park yataklari ve dolaplari geldi.artik yavastan yerlestirmeye baslayacagiz.aslinda yataklari biraz erken aldik galiba ama ciddi indirim vardi kacirmak istemedik.rabbim hayirlisiyla kullanmamizi nasip etsin insallah..
Kizlar imrendim size maşallah bende ikizlerime hamileyim ama daha cok yeniyiz 7+0 sizin kadar sonuna gelirim insallah,bana bi sorumda yardımcı olsanız..benim iki bebegım ayni büyüklükte ama birinin kesesi daha küçükmüş Yada arkadaymis kalbide dıgerı kdr gümbür gümbür atmadı gecen hafta gitmiştik.6 haftaliktik yer degistirirlermi ?? Yada aynı sorunu yaşayan oldumu??
arkadaşlar cumayı cumartesiye bağlayan gece keselerimden bir tanesi patladı. acilden doğuma girdik acile girdiğimde bebeğin doğum kanalına biz yoldayken indiğini öğrendik normal doğumla ikisi de 2800 gr kızlarım oldu. eve bugün geldik. önceki sayfalara hiç bakamadım doğum yapanlar var muhtemelen tebrik ederim:) bundan sonraki sayfalara da bir müddet bakamayabilirim. 37+1. hafta 09.03.2013 doğum tarihleri ben de artık doğum yapanlar listesindeyim :)) doğumumun çok kolay geçtiğini söyledi doktor toplamda 50 dakika masada kaldım. ama zorunu bilmediğimden bana çok zor geldi normal doğum. allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun.
arkadaşlar cumayı cumartesiye bağlayan gece keselerimden bir tanesi patladı. acilden doğuma girdik acile girdiğimde bebeğin doğum kanalına biz yoldayken indiğini öğrendik normal doğumla ikisi de 2800 gr kızlarım oldu. eve bugün geldik. önceki sayfalara hiç bakamadım doğum yapanlar var muhtemelen tebrik ederim:) bundan sonraki sayfalara da bir müddet bakamayabilirim. 37+1. hafta 09.03.2013 doğum tarihleri ben de artık doğum yapanlar listesindeyim :)) doğumumun çok kolay geçtiğini söyledi doktor toplamda 50 dakika masada kaldım. ama zorunu bilmediğimden bana çok zor geldi normal doğum. allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun.[/QUOT
Masallah anali babali saglikla buyutun kizlarinizi insallah.rabbim korusun sizleri..
normal doğum yapman mecburi olmuş artık.tebrik ederim. bebeklerin sağlıklı demek ki, hemen eve gelmişsiniz. ikiz anneleri sayfasına da bekliyoruz. hadi kolay gelsin bundan sonra.arkadaşlar cumayı cumartesiye bağlayan gece keselerimden bir tanesi patladı. acilden doğuma girdik acile girdiğimde bebeğin doğum kanalına biz yoldayken indiğini öğrendik normal doğumla ikisi de 2800 gr kızlarım oldu. eve bugün geldik. önceki sayfalara hiç bakamadım doğum yapanlar var muhtemelen tebrik ederim:) bundan sonraki sayfalara da bir müddet bakamayabilirim. 37+1. hafta 09.03.2013 doğum tarihleri ben de artık doğum yapanlar listesindeyim :)) doğumumun çok kolay geçtiğini söyledi doktor toplamda 50 dakika masada kaldım. ama zorunu bilmediğimden bana çok zor geldi normal doğum. allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun.
bebeklerinin huyuna bağlı birilerine ihtiyacının olup olmadığı. ben hep eşimle birlikte baktım. 22 günlük bebeklerim ama idare ettik çok şükür. annem yanımdaydı ama gece hiç yanımıza çağırmadık. gündüz de hep ben baktım hatta temizlik bile yaptım. ama benim bebeklerim uslu, ağlama huyları falan yok. sallama da istemiyorlar. gecelerimizde daha sorun çıkmadı. 2 saatte bir uyanıyorlar, süt içiriyoruz altlarını değiştiriyoruz ve ytaklarına koyuyoruz o kadar. umarım seninkiler de böyle olur.kızlar nasılsınız inşallah herkes iyidir..
kaç gündür doğumu ve sonrasını düşünüyorum ve kafama şu takıldı.herkes bakıyorumda ya annesiyle ,ya k.validesiyle yada ikisiyle bakıyo bebişlere..benim ilk kızımda ablam hastanede ve evde 1 gece kalmıştı kalkamadığım halde onu evine göndermiştim eşim beni kaldırıyodu altını eşim değişiyodu,öyle öyle normale döndü...
bunlarda iki tane bilmem bakabilirmiyiz,eşim benden daha becerikli ve cesaretlidir onada güveniyorum,ben kimsenin kalmasını istemiyorum ,yanlışmı düşünüyom sizce...benim tarafımdan kimse kalamaz gece , annem zaten rahatsız ve büyük bi ihtimalle yanımda olmuycak umreye gidecekler öyle denk geliyo...
k.validem var oda eltim doğum yaptığında onunda ikiz olmuştu onun yanında kaldı gördüm gece gündüz ordaydı kocasıyla özel hayat diye bişey kalmamıştı iyileştiği halde yine gece geç saatlere kadar ordaydı..biz aynı binada oturuyoruz...sonunda benim eşim annesini uyarmıştı.eltim cinnet geçiriyodu kadın.ilk gece kalsa bu hep böyle gidecek diye korkuyorum,çünkü doğumdan sonra insan istiyoki eşim ve çocuklarım yalnız kalalım...sizce kimseye kalmasın ben bakarım desem ,yapabilirmiyim kafama koyduğumu yaparım ama hiç iki bebekle gece kalmadım ki,sizce öyle derim sonra gece birilerini çağırmak zorunda kalırmıyım...
özellikle doğum yamış arkadaşlar sizce ne yapmalıyım , yalnız ve ağrılı bi şekilde o günler yalnız atlatılırmı geceleri soruyorum ,çünkü gündüz şuan gözümün önünde canlanıyo giren çıkan belli olmuycaktır...
umarım her şey yolunda gider. sonuna kadar dayanmış oldun. sağlıkı bir şekilde kucağına al inşallah. şimdiden tebrikler nehir.Arkadaşlar selam,
Bugün kontrolümüz vardı, Pazartesi de tekrar olacak ancak daha erken bir gelişme olmazsa görünen Çarşamba günü doğuma alınacağız. Kızlar o güne kadar inşallah biraz daha toparlar, şu an 2.100 ve 2.400 gibiler, o tarihte 36 haftayı da tamamlamış oluyoruz.
Herşey inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla ilerler, heyecanlı ve insanı şaşkın bırakan bir durum valla aylarca beklesen de insan kavuşma vaktinin geldiğine inanamıyor. Dualarınızı bekliyoruz:)
Hepimize Allah yardım etsin:)
canım 10 günde iyi bir şekilde sütünün iyi gelmesi lazım. yeterince sağmıyor musun? yoksa sadece emziriyor musun? emzirsen de sütünü sağ. çünkü bebeklerinin bu kuvvetsiz çekmesiyle sütünün bollaşması uzun süre alır.merhaba arkadaşlarrrrrrrr
girmek istiyorum ama bir türlü fırsatım olmuyor
kendimden bahsedeyim biraz
benim sezaryenim çok zor oldu,
iki tane de miyomum varmış hatırı sayılır büyüklükte
onlar da alındı doğumda
sanırım o yüzden biraz daha zor atlattım
bir hafta yattığım yerden kalkamadım, yatakta sağa sola bile dönemedim
yürüyemedim
çok şükür şu an iyiyim
her işimi kendim yapmaya başladım
bugün 10 günümüz bitti
kızımın göbeği 4.gün düştü, oğlumunki hala düşmedi
o yüzden bezlerken canını acıtmaktan çok korkuyorum
kızım ilk kontrolünde 90 gr oğlum ise 100 gr vermişlerdi
neyseki normal sınırlar içindeymiş bu değerler
bu arada iki kuzumun da sarılık değerleri yüksek geldi
oğlumunki 12 kızımnki ise 14
ama prematüre oldukları için hastaneye yatış sınır değer 18 miş
o yüzden sık sık besliyoruz
ama sütüm yeterli gelmiyor
bir öğün mama bir öğün süt veriyorum
mama verirken içim sızlıyor
inşallah sütüm artar da mamanın gün içindeki sayısı düşer
şimdiye kadar yanımda kayınvalidem ve annem dönüşümlü olarak kaldılar
çok rahat ettim
eşimle kaldığımızda ise odalarında sırayla kalıyoruz
gece 12.00-4.00 benim nöbetim
4.00-7.00 nöbeti ise eşimin
bir şekilde idare ediyoruz
hatta dün bebekleri kayınvalideme bırakıp eşimle dışarı çıktık
değişiklik ikimize de iyi geldi doğrusu
şimdilik bizden haberler böyle
en kısa zamanda yine gelirim inşallah
öpüyorum hepinizi
arkadaşlar cumayı cumartesiye bağlayan gece keselerimden bir tanesi patladı. acilden doğuma girdik acile girdiğimde bebeğin doğum kanalına biz yoldayken indiğini öğrendik normal doğumla ikisi de 2800 gr kızlarım oldu. eve bugün geldik. önceki sayfalara hiç bakamadım doğum yapanlar var muhtemelen tebrik ederim:) bundan sonraki sayfalara da bir müddet bakamayabilirim. 37+1. hafta 09.03.2013 doğum tarihleri ben de artık doğum yapanlar listesindeyim :)) doğumumun çok kolay geçtiğini söyledi doktor toplamda 50 dakika masada kaldım. ama zorunu bilmediğimden bana çok zor geldi normal doğum. allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?