2013 ikiz anne adayları buraya

bonny; ıcımden bı ses ıkı -üç hafta rahat rahat dayanırsın dıyor...:) merak etme ınsallah, nst güzel cıkacak:)

Aminn canım, dua niyetine inşallah. 34' ü atlatalım hayırlısıyla doktorum 35 ten sonraya bırakmak istemiyorum diyor. Bizim için önemli olan organlarının gelişmesi, kiloya pek takılmıyorum açıkçası. Hepimiz ve bebişlerimiz için en hayırlı ve mutlu sonuç neyse öyle olsun inşallah.

Geçmiş olsun canım, çok zorluk çekmişsin ama şükür kritik dönemleri atlatmışsın. Rabbim senin ve tatlı bebişlerinin yardımcısı olsun inşallah. Mutlu haberlerinizi bekliyoruz Allah' ın izniyle.

Son düzenleme:
slm bende ikiz hamileyim 17+6 haftalıgım yeniyim benide aranıza alırsanız sevinirim herkese saglıklı tam haftasında dogumlar dilerim

Son düzenleme:
Kızlar ben 8 Mart da doğum yaptım34+3 de kızım 2560 oğlum 3056 gr doğdu kızımın biraz solunumun problemi oldu bugün veya yarın çıkıcak biz bugün çıkıyoruz hastaneden

maşallah canımmmm...muheteşem kiloları.hayırlı olsun alah uzun ömürler versin ada ve egeye..

sanırım senın iki tane nur topun var Allah bağışlasın

hormon konusunda senınkı nasıldı benımkı 3 günde 4 e katladı

amin canım
benimki tedavi ile oldu transferden sonra 10.gün 890 çıkmıştı bhgc
sonrasında bi daha test yaptırmadım 5.hafta iki kese görmüştüm
darısı sana olsun hamileliğin hayırlı olsun

amin canım
benimki tedavi ile oldu transferden sonra 10.gün 890 çıkmıştı bhgc
sonrasında bi daha test yaptırmadım 5.hafta iki kese görmüştüm
darısı sana olsun hamileliğin hayırlı olsun

Teşekkür ederim saolasın benimkide tüp bebek
Bakalım hayırlısı diyelim
Pazartesi ultrason var orada cıkarmı acaba transferden sonra 23.gün oluyor

slm bende ikiz hamileyim 17+6 haftalıgım yeniyim benide aranıza alırsanız sevinirim herkese saglıklı tam haftasında dogumlar dilerim
RABBİM tamamına erdirsin inş.
ben biberonu gaz yapmayan olsun diye özellikle seçtim
araştırdım dr browns en gaz yapmayan en memnun kalınandı ben de ondan aldım
içindeki aparat gazı engelliyor tabiki yine gazı oluyor yavrularımın ama normal gaz yani
biberondan mı değilmi bilmiyorum ama ben o özelliğe çok dikkat etmiştim
bir de cam olması daha sağlıklı olduğu için cam tercih ettim plastikler ısınınca içeriği süte karışabilir diye plastik tercih etmedim
biberon alırken emzik kısmına da dikkat edin sert olursa bebekler almıyor emmesi zor oluyor
hastanede bize vermişlerdi biberon ,onların ağızları çok sert bebeler almıyor aklınızda olsun
ben 250 cclik aldım 6 aya kadar gidiyor ama bebelerin yeme durumuna da bağlı tabiki
ben steril aleti almadım
biberonları büyük tencerede kaynatıyorum sürekli kaynamış suyla yıkayıp kullanıyorum
ben 32 den sonra haftada 2 kere gidiyordum doktora sürekli nstye giriyordum
doktorum riske atmamak için sık sık çağırdı
32 den sonra konuşulmalı doğum konusu ama son ana kadar belli olmaz
çünkü normal doğuma uygun hale de gelebilir bebekler
ama sen özellikle sezeryan istiyorsan doktora ilet bunu
gerçi zaten ikiz bebekleri normal doğurtan çok az doktor var
risk almak istemiyorlar

Kızlar ben 8 Mart da doğum yaptım34+3 de kızım 2560 oğlum 3056 gr doğdu kızımın biraz solunumun problemi oldu bugün veya yarın çıkıcak biz bugün çıkıyoruz hastaneden
gözünaydın RABBİM analı babalı büyütsün inş.
o kadar sorun olur annesi merak etme tek sorun bu olsun
sağlıkla çıkarlar inş.
serklaj yapıldıysa çok daha dikkat etmen gerek
kendine dikkat et bunlar laf değil ben de herşeyi yapmaya kalktım da 19.haftada düşük rski yaşadım
sonra da anladım kıymetini ve sonra dikkat ettim hep..
en önemlisi bebişler yatman gerekiyorsa mutlaka yat hiç işle uğraşma
geçmiş olsun umarım sağlıkla geçer bu süreç de inş.

doğum yapmış ikiz anneleri göbeginiz kaçıncı haftada aşağı inmişti ve göbeğiniz aşşağı indikten ne kadar süre sonra doğum yaptınız???? 30 haftamdayım acele cevap verirseniz sevinirim
benim göbek aşağı hiç inmedi valla
maş. gözünaydın ..
kiloları da normal bebek gibi ne güzel
sağlıkla büyüt inş.
bence sen ev işlerini askıya al
eşin de illa yemek istemesin canım ne var öyle hafif şeyler yapar yersiniz çok mu önemlli ,yeri gelir kahvaltılık yersiniz olur biter
yemek işini büyütme bence temizlik için de imkanın varsa ayda bir kadın çağır yeter bence
sürekli ev işi yapacak halin yokya
bebeklerin de çok sıkıntılı değilse kendin bakabilirsin bu şekilde
biz herşeye yetişmeye çalıştığımız için hepsini birarada yapamayız tabiki ve bundan dolayı bakamayız gibi geliyor
ama dediğim gibi bebekler dışındaki işleri çok sallamamak lazım
eşin yardım ederse halledersin merak etme önce kendine güven
misafirin gelirse de bebekler izin vermezse dışardan pasta börek söylersin öyle ikram edersin ne olacak
herşeyin çözümü var
sen sadece bebeklere bakabilirmisin onu düşün
yani diğer işler haricinde tek başına bakılabilecek bebekler mi bebeklerin ,eğer öyleyse bakarsın
yok çok gazlı sıkıntılı vs bebekler ise o zaman zor olur tabiki
RABBİM yardımcın olsun inş.

güzel günlerde sağlıkla kullanın inş.

ya bu tek bakma işi tamamen bebeklere bağlı bir durum..
buna bebekler doğduktan sonra karar vermelisin
belki bebeklerin uslu olur tek başına bakarsın
bakamazsan çağırırsın anneni filan
eğerki sabredersen bakarsın neden olmasın
bak ben tek bakıyorum eşim de yardım ediyor çok şükür hallediyoruz
yorulmuyormuyuz tabiki yoruluyoruz
ama sabrederek birbirimize yardım ederek atlatmaya çalışıyoruz
öyleki bebeklerin ne kadar yaramaz da olsalar mutlaka bi uyuyacakları vakit olacak
o vakitte ufak tefek işlerini halledersin dinlenmeye çalışırsın
zamanla onlara ayak uydurup düzenini kuruyor insan
yeterki sen iste eşin de istesin ve yardım etsin
ama bebekler çok sıkıntılı olur sürekli ağlama vs drumları olursa tabiki o zaman zor olur orası da bir gerçek
ama bunlar için önce doğmaları lazım
ben daha ilk günden itibaren hep kendim yaptım baktım bebeklerime
annem vardı ama o ev işleriyle uğraşıyordu
bebeklere yine ben bakıyor geceleri ben bakıyordum
çünkü biliyordumki annem bi gün gidecek
baştan kendimi bi şekilde alıştırayım ki sonra gidince şoka uğramayayım düzenim iice altüst olmasın
uykusuzluğa da zorluğa da baştan alışayımki gittiğinde de ayakta kalabileyim dedim
ve öyle yaptım çok şükür şimdi alıştım ben de annem yardım eder diyordum ama yardımdan çok zararı oldu
evde bi hengame ,daha çok yoruluyor insan o şekilde
tek başına olunca bi kuru ekmek de yiyorsun ama evde birileri olunca illa yemek pişecek temzlik yapılacak
insanların gürültüsü ,yanında kaldıkları için herşeye müsamaha vs ,o çok daha zor geldi bana doğrusu
zor tabiki ama herşeye alışıyor insan zamanla
umarım uslu bebekleriniz olur hepinizin ve sağlıcakla tek başınıza bakarsınız

sarılıktan dolayı uyurlar çok normal ,geçtikçe düzelecekler merak etme
ben hala sağıyorum valla ,sağarak hem daha kolay hem daha çok yiyorlar
memede yemiyorlar ,emzirsem bu kadar ii kilo alamazlardı doğrusu
şimdi tıka basa da olsa zorla yediriyorum valla

RABBİM hayırlısıyla doğurmak nasip etsin inş.
iyi yapmışsınız hava almak her zaman iidir
geri döndüğünde bebeklerine bakmak için 2 kat bir güç geliyor insana
çünkü psikolojin rahatlıyor
fırsat buldukça çıkın dışarı
benim oğlum da başta 15 ti sık sık besledim 9 a düştü şükürler olsun gitgide azalıyor
3 saati geçirme mutlaka besle

hamilelikte çok olur uykusuzluk
hele de son dönemde
hele o rüyalar
hyatıma sığamayacak kadar çok rüya görüyordum ben o zamanlar
Arkadaslar dogum yaptim manisa grand medikalde yaptim kizim ve oglum 2180 gr dogdular kuvezdeler suan bebeklerim dua edin insallah cok guzel bir duygu
maş.gözünaydın
RABBİM sağlıkla büyütsün inş.
nerde oturuyorsun demiştinya ıstanbul yenibosnadayım ben sen nerde doğum yaptın
ben ankaradayım

maş. gayet ii doğmular
RABBİM sağlıcakla büyümelerini nasip etsin..

abooo bi haftasonu ne çok şey birikmiş
biz de haftasonu evdeydik
cuma günü kontrolümz var inş. merakla bekliyorum bakalım yavrular ne olmuşlar nasıllar
bu arada bugün 61.gün
şok şükür 2 aylık olduk valla

Çok şükür nst mizde, tansiyonumuzda bir sorun çıkmadı. Haftaya tekrar nst+ultrason olacak kısmetse. Ve doğumun hangi gün olacağını konuşacağız doktorumla. (Ayy heyecan yaptım şimdi.) Allah hepimizin bebişlerine iyilikler versin inşallah.

albilda çok sevindim. haftana göre bebeklerinin kilosunun maşallahı var. bir an önce problemleri aşarsınız inşallah. tebrikler.
ciğer geliştirici iğneyi bana doktorum erken doğum rüski gördğünde yaptı. bazı doktorlar belirli bir haftadan sonra yapıyorlar. ama genelde erken doğum riski gördüğünde yapıyorlar.
2. haftadan sonra 2 haftada bir 32 den sonra her hafta gittim. gerçi 33. haftada doğum yaptım ama. yapmasaydım öyle olacaktı. . doktor daha doğrusu durumuna göre 3 günde bir de gel diyebilir.
bibreonda markaya bakmadım pek. avent aldım. o indirimdeydi. 0 ay için özel uç aldım. daha doğrusu 0,1 ve 3 ay için özel uçlar aldım.

gözün aydın canım.okuyunca bir acaip oldum.seninle günlerimiz aynıydı.en kızında en kısa zamanda çıkar.rabbim bahtlarını hep açık etsin inş.

gözün aydın canım.bebişlere maşallah,geçmiş olsun sana da...

geçmiş olsun canım.bebişler için yatılır,ben de ilk zamanlar düşük riskine karşı bir süre yatmak zorunda kalmıştım.sen de bundan sonra sağlıklı bir şekilde hamileliğini geçirirsin inşallah...
hoşgeldin canım,tüp bebek mi,cinsiyetler belli mi?

Arkadaslar hcg sonucum 3 günde 4'e katladı cogul gebelik olabılır mı fikri olan varsa yazsın meraktan catlamak üzereyim.

gebeliğin hayırlı uğurlu olsun, inşallah sorunsuz bir gebelik geçirirsin.hcg kaçıncı gün kaç çıktı ki?

Kızlar birşey sorucam, ikiz hamilelerde karın daha mı erken çıkıyor? sizin hangi haftalarda belli olmaya başladı? Benim karnım baya bir çıktı 2 kilo aldım şimdiye kadar ama daha fazla gibi görünüyor.:26:

çok sevindim bonny, biz daha çok gerilerdeyiz. ben de ilk tetanoz aşımı vuruldum bugün. ateş filan yapmadı şükür az halsizlik var o kadar. senin bebişler erkek miydi kız mı. ayy çok heyecanlıyım bu hafta cumaya perinatoloğa gidiyoruz. dua edin inşallah sağlıkları yerindedir kuzuların:)) sizi seviom ikiz anaları

canım ben de 18 haftalığım , aynen çıktı öne doğru. şimdilik çok sevimli gelio baNA, daha sonra şiştikçe bunaldıkça ne olur bilememyakınmış haftalarımız

hoşgeldin kuzucum , yakın haftalar senle benim 18. haftadayım. bugün tetanozumun ilk dozunu oldum.
bbebeklerin cinsiyeti belli mi ???

Sağ ol canım, bugünleri ve sonrasını görmek sizlere de nasip olur inşallah. Biri kız biri erkek Rabbim nasip ederse.
Perinatologtan hayırlı haberlerle dönersiniz inşallah. Rabbim bebişlerimizin hep mutlu günlerini göstersin cümlemize hayırlısıyla.

Süt sağma makinesi Lansinoh olan arkadaşlar, Dr. Browns' ın standart biberonu da uyuyor makineye. Dün minik bir çalıştırma denemesi yaptım. (Tabi ki göğsümde değil.) Çekim gücü gayet iyi, inşallah randıman alırız da memnun kalırız.

Masallah subanallah insallah sonuna kadar bole iyi gider.. Darisi bizlerin basina bonnycim
Benimde yarin sabh kontrolum var umarim bi sorunl karsilasmam.

Benimde kontrolum yarin dr 4 haftadan 3 haftaya indirdi cok heyecanliyim umarim iyilerdir.nst icin erkenmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…