- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.401
maşallah canım kuzucuklara,kiloları gayet iyi,sağlıklarıda inşallah çok iyi olsun.bakalım peşpeşemi doğum yapıcaz,hayırlısı hepimiz için....[amin cnm bakalım belki aynı gün doğum yaparız.
arkadaşlar cumayı cumartesiye bağlayan gece keselerimden bir tanesi patladı. acilden doğuma girdik acile girdiğimde bebeğin doğum kanalına biz yoldayken indiğini öğrendik normal doğumla ikisi de 2800 gr kızlarım oldu. eve bugün geldik. önceki sayfalara hiç bakamadım doğum yapanlar var muhtemelen tebrik ederim:) bundan sonraki sayfalara da bir müddet bakamayabilirim. 37+1. hafta 09.03.2013 doğum tarihleri ben de artık doğum yapanlar listesindeyim :)) doğumumun çok kolay geçtiğini söyledi doktor toplamda 50 dakika masada kaldım. ama zorunu bilmediğimden bana çok zor geldi normal doğum. allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun.
arkadaşlar cumayı cumartesiye bağlayan gece keselerimden bir tanesi patladı. acilden doğuma girdik acile girdiğimde bebeğin doğum kanalına biz yoldayken indiğini öğrendik normal doğumla ikisi de 2800 gr kızlarım oldu. eve bugün geldik. önceki sayfalara hiç bakamadım doğum yapanlar var muhtemelen tebrik ederim:) bundan sonraki sayfalara da bir müddet bakamayabilirim. 37+1. hafta 09.03.2013 doğum tarihleri ben de artık doğum yapanlar listesindeyim :)) doğumumun çok kolay geçtiğini söyledi doktor toplamda 50 dakika masada kaldım. ama zorunu bilmediğimden bana çok zor geldi normal doğum. allah doğum yapacak herkesin yardımcısı olsun.
Kızlar ben 8 Mart da doğum yaptım34+3 de kızım 2560 oğlum 3056 gr doğdu kızımın biraz solunumun problemi oldu bugün veya yarın çıkıcak biz bugün çıkıyoruz hastaneden
Kızlar ben 8 Mart da doğum yaptım34+3 de kızım 2560 oğlum 3056 gr doğdu kızımın biraz solunumun problemi oldu bugün veya yarın çıkıcak biz bugün çıkıyoruz hastaneden
doğum yapan güzel annelerimize gözünüz aydın diyorum. Allah hayırlı uzun ömürler versin.
ben cumartesi günü serklaj için yattım hastaneye. kısa bir operasyondu ama bir parmaklık olan açılma 3 gün içinde çok daha artmış iyi ki almışız ameliyata dedi. bundan sonra ben yatarak geçircem artık süreci. Pek onu yapmayım bunu yapmayım dememiştim açıkçası ama iş buralara gelince ciddiyetini anladım. sağlıklı sıhhatli bir hamilelik diliyorum herkese.
doğum yapan güzel annelerimize gözünüz aydın diyorum. Allah hayırlı uzun ömürler versin.
ben cumartesi günü serklaj için yattım hastaneye. kısa bir operasyondu ama bir parmaklık olan açılma 3 gün içinde çok daha artmış iyi ki almışız ameliyata dedi. bundan sonra ben yatarak geçircem artık süreci. Pek onu yapmayım bunu yapmayım dememiştim açıkçası ama iş buralara gelince ciddiyetini anladım. sağlıklı sıhhatli bir hamilelik diliyorum herkese.
Dosba nstn mı var inşallah senın kuzular bi suprız yapmazda bıraz daha kalırlar.. Guzel haberlerle dön şnşallah
Ben dosba değilim ben bonny' immm.Dosba bu nst işlerini aşalı bayağı oldu. Teşekkür ederim canım benim, inşallah hepimizin kuzuları vakitlice, sağlıkla gelirler.
Arkadaşlar selam,
Bugün kontrolümüz vardı, Pazartesi de tekrar olacak ancak daha erken bir gelişme olmazsa görünen Çarşamba günü doğuma alınacağız. Kızlar o güne kadar inşallah biraz daha toparlar, şu an 2.100 ve 2.400 gibiler, o tarihte 36 haftayı da tamamlamış oluyoruz.
Herşey inşallah hayırlısıyla ve sağlıkla ilerler, heyecanlı ve insanı şaşkın bırakan bir durum valla aylarca beklesen de insan kavuşma vaktinin geldiğine inanamıyor. Dualarınızı bekliyoruz:)
Hepimize Allah yardım etsin:)
Gunaydin ariadaslarr
Bugun esim calisiyo oglusumla evdeyiz.. Biarzdan ortalik toplamaya kalkacagim.
Dun butun gun ayak tabanlarim agridi ve yandi sizlerede bolenoluyomu yoksa sisiyolarmida ole hissediyorum.. Sali kontrolum var doktora soracagim bir aydir gitmiyorum kuzularimi cok ozledim biran once sali olsa
canım gözünaydın,Kızlar ben 8 Mart da doğum yaptım34+3 de kızım 2560 oğlum 3056 gr doğdu kızımın biraz solunumun problemi oldu bugün veya yarın çıkıcak biz bugün çıkıyoruz hastaneden
Kizlar imrendim size maşallah bende ikizlerime hamileyim ama daha cok yeniyiz 7+0 sizin kadar sonuna gelirim insallah,bana bi sorumda yardımcı olsanız..benim iki bebegım ayni büyüklükte ama birinin kesesi daha küçükmüş Yada arkadaymis kalbide dıgerı kdr gümbür gümbür atmadı gecen hafta gitmiştik.6 haftaliktik yer degistirirlermi ?? Yada aynı sorunu yaşayan oldumu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?