2013 ikiz anne adayları buraya

Gene ağladım gene ağladım, son cümlelerin..... hayırlı uğurlu olsun ALLAH sağlık versin!

bende ilk başta yağ kullanıyordum ama sonra mustelanın kremini kulanmaya başladım yağ ile aralarında fark var yağ dış yüzeyi rahatlatıyor krem ise içe işliyor ve karnın esnemesine yardımcı oluyor ilk başta kaşıntı falanda vardı dedim erken çatlayacağım ama çok şükür hala olmadı 30. haftam bitti sonra olurmu bilmem üçüz gebelik birde benim.

hayırlı olsun rabbim sağlıklı sıhhatlı analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.inş en kısa zamanda toprlanırlar ve hep birlikte olursunuz

canım eğer ishalsen dikatliol yakınlaşmış doğumun.dikat et kendine maşallahın var iyi dayandın:) öpüyorum çok.

slm,,bende elevit, demir ve corasprin kullaniyorum. demire yeni basladim. 20. haftada hissedersin deniliyor ama ben kelebek kirpintisi gibi seyler hissediyorum geceleri:)

demir ilacı vermedi elevitin içinde demir desteği de olduğu için sanırım. sen coraspirini kan sulandırıcı olarak mı kullanıyorsun?

Canım hayırlı olsun çok sevindim. İnşallah en kısa zamanda da bebişlerine kavuşursun şu anda kuvezde olmaları onları gelişimi için çok daha iyi sakın moralini bozma bu arada sen de toparlanmış olursun.

canım eğer ishalsen dikatliol yakınlaşmış doğumun.dikat et kendine maşallahın var iyi dayandın:) öpüyorum çok.

ishal degilde afedersiniz lucuk abdestten 3 damla.... baskidan diyo dr. holalcim dayanmaya calisiyoeum ama hayat kalitem sifir..yani gece utku yok ,gunduz yok,bi de her an dogum olaxakta ben normal doguma girecem diye korkuyoeum . benim agri esigim cook dusuk bi de biliyosun tup bebek denemelerinde cektigimiz fiziksel ve ruhsal acilar var....normal dogum coook korkutiyo beni....hayirlisi senin bidiklar cook tatli masallah....esime de gosterdim...bebisleri gorunce sabirsizlaniyo insan...benim yerime seninkilerin boyunlarindan op...bayilirim bebek kokusuna...

Herkese selam kızlar bende 4.denememde Allahın izniyle 6+3 haftalık ikizlere hamileyim. Sizlerin gebelikleri benden daha ileri haftalarda sanırım deneyimlerinize ihtiyacım olabilir. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi..

ben de yeni katıldım buraya 6 haftalık hamileyim kaçıncı haftada belli oluyor ikiz olup olmadığı

Zevcan çok teşekkürler rahatladım doğrusu benim aldığım ilaç ta dvit3 tadı çok kötü fakat alıyorum işte, bir de kan sulandırıcı iğne yaptırıyorum hergün ama herşeye değer onlar sağlıklı olsun sağlıkla kucağımıza alalım da gerisi önemli değil.

ben de yeni katıldım buraya 6 haftalık hamileyim kaçıncı haftada belli oluyor ikiz olup olmadığı

hoşgeldiniz
Rabbim tamamına erdrsin
genelde 5.haftada belli olur
ben özelden daha msj atamıyorum malesef (açacağın gruba benide eklersen çok sevinirim . face Ayşe Şahin eysohoca@hotmail.com
bisürü var hangi ayşesin:)) resmin nasıl?
kesinlikle güzel olur hatta var bir kaç tane grup kimkime belli değil ..

onları boşver bu bizim gurup olacak
facete resimlerniz nasıl onuda söyleyin de bulmk kolay olsun:))

yasmin hayırlı olsun inşallah sağlıkla büyütürsün meleklerini...

Anladım canım, yaptırıcam zaten guvenmekten baska carem yok...

Beni rahatlattınız sagolun, sevgiler

hoşgeldiniz
Rabbim tamamına erdrsin
genelde 5.haftada belli olur

bisürü var hangi ayşesin:)) resmin nasıl?

onları boşver bu bizim gurup olacak
facete resimlerniz nasıl onuda söyleyin de bulmk kolay olsun:))

eğer gurubunuza alırsanız beni de adım Emel Sunar 3 tane nazar boncuklu kaplumbağa var profilimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…