- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.801
Bebişlerim sürpriz bir şekilde, pazar gecesi 33+0 da saat 5 civarı dünyaya geldiler. Kızım 1900 gr, oğlum 1400 gr civarında... Şu an ikisi de yoğun bakım ünitesindeler. Çok şükür çok ters bir durum yok ama erken geldikleri için solunum cihazına bağlılar. Serumla besleniyorlar, süte henüz geçmediler. Benim de sütüm henüz gelmedi zaten... Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah daha da iyi olacaklar... Sizlerden de dua bekliyorum kızlar. Sancı-kasılma şikayetiyle acile gidip doğum sürecinin başladığını öğrendim. Hastanem yoğun bakım şartlarının yetersiz olduğunu söyleyince 112 acil tarafından bulunan, İzmir-Buca'da başka bir özel hastaneye ambulansla transfer edildim. Her şey öyle ani oldu ki hala tam olarak idrak edemedim. Ben iyiyim doğumum epidural sezaryenle oldu, sıkıntı çekmedim ama Tuğba' da olduğu gibi sezaryen sonrası gaz sıkıntısı çektim, çok şükür ondan da bu sabah kurtuldum. Ben dün taburcu oldum, bebişlerim İzmir' de ben Manisa'dayım. Eşim az önce onları görmeye gitti, her gün gidecek. Yakında ben de onunla gider gelirim inşallah, hayırlısıyla.
Yavrularımı sadece iki kez gördüm, oğlumun elini tuttum, o da elimi sıktı... Kızıma dokununca nabzı yükseldi. Öyle harika bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizim yavrularımıza da iyilikler versin inşallah.
Allah' a emanet olun canlar.
sağlık ocağında ebe vazelin tavsiye etmişti. uzun zamandır vazelin kullanıyorum ve zeytinyağlı krem. ama çatlayacağı zaman çatlıyor işte ne yaparsak yapalım. vıcık vıcık oluyorum kremlerden ama devam ediyorum kuru bırakınca daha çok acıyor çünkü.
maş.suphanallah
RABBİM sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünaydın
millet aklıma geldi face de ikiz anneleri diye grup kuralımmı
iletişim halinde oluruz nasıl olur
ozaman herkes bana özel msajla face..adresini yollasın ben grubu açayım nasıl olur ..Bence süper olur :)
Bebişlerim sürpriz bir şekilde, pazar gecesi 33+0 da saat 5 civarı dünyaya geldiler. Kızım 1900 gr, oğlum 1400 gr civarında... Şu an ikisi de yoğun bakım ünitesindeler. Çok şükür çok ters bir durum yok ama erken geldikleri için solunum cihazına bağlılar. Serumla besleniyorlar, süte henüz geçmediler. Benim de sütüm henüz gelmedi zaten... Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah daha da iyi olacaklar... Sizlerden de dua bekliyorum kızlar. Sancı-kasılma şikayetiyle acile gidip doğum sürecinin başladığını öğrendim. Hastanem yoğun bakım şartlarının yetersiz olduğunu söyleyince 112 acil tarafından bulunan, İzmir-Buca'da başka bir özel hastaneye ambulansla transfer edildim. Her şey öyle ani oldu ki hala tam olarak idrak edemedim. Ben iyiyim doğumum epidural sezaryenle oldu, sıkıntı çekmedim ama Tuğba' da olduğu gibi sezaryen sonrası gaz sıkıntısı çektim, çok şükür ondan da bu sabah kurtuldum. Ben dün taburcu oldum, bebişlerim İzmir' de ben Manisa'dayım. Eşim az önce onları görmeye gitti, her gün gidecek. Yakında ben de onunla gider gelirim inşallah, hayırlısıyla.
Yavrularımı sadece iki kez gördüm, oğlumun elini tuttum, o da elimi sıktı... Kızıma dokununca nabzı yükseldi. Öyle harika bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizim yavrularımıza da iyilikler versin inşallah.
maş.suphanallah
RABBİM sağlıkla büyütmek nasip etsin gözünaydın
millet aklıma geldi face de ikiz anneleri diye grup kuralımmı
iletişim halinde oluruz nasıl olur
ozaman herkes bana özel msajla face..adresini yollasın ben grubu açayım nasıl olur ..
bonny hayirli olsun tez zamanda kavusursun insallah bebislerinde..
diger dogum yapanlarafa Allah yardim etsin..
benim dr cuma gunu dogum demisti bugun gitgik c.tesi tekrar kontrol dedi...haftaya heralde dogum bekliyoruz.....
ya ben afedersiniz ama wc den cikamiyorum...
slm,,bende elevit, demir ve corasprin kullaniyorum. demire yeni basladim. 20. haftada hissedersin deniliyor ama ben kelebek kirpintisi gibi seyler hissediyorum geceleri:)
canım eğer ishalsen dikatliol yakınlaşmış doğumun.dikat et kendine maşallahın var iyi dayandın:) öpüyorum çok.
2013 ikiz anne adayları buraya ..
Bakalım kaç tane ikiz anne adayımız var
Hep beraber ikiz gebelik sürecini takip edelim ..
ALLAH Herkese hayırlı sağlıklı evlatlar ve sağlıklı gebelik güzel doğumlar nasip etsin inş.
eskiden veriyolarmıydı bilmiyorum canım ama şimdi sağlık bakanlığı gebelere de dvit3 kullanılmasını öneriyo hatta sağlık ocakları başlatıyo olabildiğince her gebeye...hatta 12.haftada başlayıp doğumdan sonra bebekte kullanıyo anne de 6 aylık olana kadar devam edilmesini öneriyo...bu yeni başladı ama şu aşamada pek yaygın değil bende aklıma geldikçe almaya çalışıyorum
bebeğin hareketlerini 17 de hissetmeye başladım ama o zaman tam olarak ne olduğunu algılamak zor oluyodu 20 yr doğru tam anlamlı oldu,bu yüzden hissetmemen çok normal bence
ben şuan elevit gyoferon hap ve ferplex kan ilacı içiyorum geçen hafta magnezyum da başladım
ben de yeni katıldım buraya 6 haftalık hamileyim kaçıncı haftada belli oluyor ikiz olup olmadığı
ben de yeni katıldım buraya 6 haftalık hamileyim kaçıncı haftada belli oluyor ikiz olup olmadığı
hoşgeldinizHerkese selam kızlar bende 4.denememde Allahın izniyle 6+3 haftalık ikizlere hamileyim. Sizlerin gebelikleri benden daha ileri haftalarda sanırım deneyimlerinize ihtiyacım olabilir. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi..
bisürü var hangi ayşesin:)) resmin nasıl?ben özelden daha msj atamıyorum malesef(açacağın gruba benide eklersen çok sevinirim . face Ayşe Şahin eysohoca@hotmail.com
kesinlikle güzel olur hatta var bir kaç tane grup kimkime belli değil ..
13 mart günü kızlarım 2170 ve 2140 gr olarak dünyaya geldiler.küçük cadımı 1 gün sonra yanıma verdiler onun sorunu yoktu.ancak diger prensesim beslenirken solunum zorluğu yaşadığı için dün e kadar yoğun bakımda gözlem altındaydı.biz cuma günü tabırcu olmuştuk.dün gece yine yatış yaptık diger bebekle bir geceyi orda geçirdikten sonra bugün hep beraber evdeyiz.doğum yapmış olan herkese hayırlı olsun diyorum.rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inş.
canım bu iğne erken doğum riskini önleme amaçlı yani dr bişi gördüğünden değil ikiz hamilelik zaten riskli olduğu ve erken doğuma yatkın olduğu için bazı dr lar tedbir amaçlı verebiliyolar, en azından benim ki bu şekilde açıklıyor. ilk 3.5 ay da her gün progestan iğne oluyodum bu en azından haftada bir daha rahat. kafaya takıcak bişi yok yani canım içini ferah tut erken doğumu falan da aklına getirme rahat olmakta her zaman fayda var...
biz bazı ilaçları tedbir amaçlı kullanıyoruz bende progestan kullanıyorum eğer onun yan etkisi olsaydı proluton depot kullanacaktım öncesinde bir ay falanda kullandım hala progestan kullanıyorum yine erken doğum olmasın diye nidilat kullanıyorum. hiçbir rahatsızlığım olmamasına rağmen tedbir amaçlı kullandığım bu ilaçlar bazen psikolojik olarak rahatsız ediyor biri bitti derken başka bir ilaca başlıyoruz. prolutonun da bir zararını görmedim.
hoşgeldiniz
Rabbim tamamına erdrsin
genelde 5.haftada belli olur
bisürü var hangi ayşesin:)) resmin nasıl?
onları boşver bu bizim gurup olacak
facete resimlerniz nasıl onuda söyleyin de bulmk kolay olsun:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?