- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.761
Ben verdigi mide ilClarini bile icmiyorum zorda kalmazsam bi sorun yokken igne filan saskinim
Sol yan tavsiye ediliyo daha fazla solu tercih et
baska turlu yatilmiyo zaten :)
günaydın hanımlar...
ben çatlamaya başladım artık ve karnımın altı sanırım çatladığı için acıyor. normal mi sizce bu?
Ben verdigi mide ilClarini bile icmiyorum zorda kalmazsam bi sorun yokken igne filan saskinim
kızlar yatarken hangi tarafa yatmak gerekyr?
Bnmki cok kotu deil demekki ilk gebeligimde deil ondan belkide.allah kolaylik versin cnm Allaha emanetiz hepimizsorun yok değil ki ikiz gebelik başlıbaşına bir sorun aslında erken doğum düşük anne karnında ölüm riskleri çok fazla ama benim sorunum şu ki tüp bebek ve kanamalarım düşük tehtidim olmuştu. benim hala bulantılarım var lansor kullanıyorum ama hala kusuyorum gebelik ilk dönemleri apranax bile kullandım ki bildiğimizin aksine ilk 24 hafta apranax gebelik katagorisi a imiş yani güvenli son aylarda tehlikeliymiş. ilk günlerde tedirgindim ama sonraki zamanlarda doktorum sen sağlıklı olmazsan bebeğin de olmaz dedikten sonra ne dediyse kullandım
ilk 3 ay aç gezdim bulantılarımdan sürekli serumlar takıldı sonra şiddetli baş ağrılarım neredeyse nörolojik takibe başlayacaktık ve doğal olarak sıkıntılarım hiç bitmediği için bir sürü ilaç da kullandım
kan akışının sana da bebeğe de daha rahat olması için sol
Ben de benzer sıkıntılar yaşadım ama 20 haftalıkken kusmam bitti.O zamana kadar zofran içiyordum her gün o biraz rahatlatıyordu.Bulantı geçmedi ama daha hafif artık.2 haftadır hamileliğimden mutlu olmaya başladım.Yakında sen de rahatlarsın umarım.sorun yok değil ki ikiz gebelik başlıbaşına bir sorun aslında erken doğum düşük anne karnında ölüm riskleri çok fazla ama benim sorunum şu ki tüp bebek ve kanamalarım düşük tehtidim olmuştu. benim hala bulantılarım var lansor kullanıyorum ama hala kusuyorum gebelik ilk dönemleri apranax bile kullandım ki bildiğimizin aksine ilk 24 hafta apranax gebelik katagorisi a imiş yani güvenli son aylarda tehlikeliymiş. ilk günlerde tedirgindim ama sonraki zamanlarda doktorum sen sağlıklı olmazsan bebeğin de olmaz dedikten sonra ne dediyse kullandım
ilk 3 ay aç gezdim bulantılarımdan sürekli serumlar takıldı sonra şiddetli baş ağrılarım neredeyse nörolojik takibe başlayacaktık ve doğal olarak sıkıntılarım hiç bitmediği için bir sürü ilaç da kullandım
bence normal benimde bacağımda ödemden çatlama olmuş. bir an civciv çıkaracakmışız gibi hissettim:) krem falan kullanıyorsun değil mi
Milasis zor bi durum ama sabret,cok duyduk buradan,uzun bi surede olsa hastanede yat en son noktaya kadar,en ufak hareketi,sikintini takip et,bundan sonra daha temkinli gecireceksn artik radece sabret,dua et,olabildignce stres yapma,ins.sag salim kuzularina kavusacaksn;-)
merhaba son adet tarıhım 22 ocak / 1 martta kan beta 661 çıktı 3 mart 5600 çıktı bebek daha dün kendını gösterdi ilk kez son adet tarıme göre 8 haftalık ama ultrasında yanı dün 4 haftalık dedi doktor ultrasona göre , ve asıl konu şu kesenın yanında bi kese daha görüyorum dedi ama bu gölgede olabılır dedi ikiz olup olmadıgını 10 gün sonra gel netleştirelim dedi ama nerdeeeee ben dünden beri ikiz e gö konsantre ettim hatta kesın diyorum o kadar çok benımsedımki bide işin enteresan kısmı hamıle olduğumu ilk öğrendığımde içime ikiz doğdu veYo öğrenen eş dost senın sankı ıkızın olcak öyle hissediyoruz dedi , sizin yorumlarınız nedir ?
Kızlar slm,
hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Bana h.sonu gittiğimde doktor D Vitamini verdi her sabah 10 damla bir de elevit kullanıyorum. gebelik haftasına göre değişiyor sanırım ama özellikle D Vitamini alan var mı?
Bir de ben bebişlerimin hareketlerini henüz hissedemiyorum ne zaman hissettiniz onu da yazar mısınız
rabbim bebeklerinin ve senin yardımcın olsun canım.dualarımızdasın...Kizlar hastaneden yaziyorum.bugun kontrolum vardi, 2hafta once biraz azalma gorulen suyumda artma olmadigi gibi, biraz daha azalma varmis...gercekten cok uzgunum.normalde panik yapmam gerek ama tas gibi oldum...allahima siginiyorum sizin dualariniz bekliyorum.dr.bikac tahlil ve detayli ultrason istedi fakat erken dogum riskimin daha da tetiklendigini soyledi.isin kotu yani ise: bebekler tam olarak 28.haftada degiller, 27.haftada gorunuyolar
Daha cok kucukler...bebeklerim...dayansinlar kizlar lutfen dua edin...
18. haftamda bir sorun yokken başladım ben de.haftada 1 devam ediyorum.erken doğuma karşı tedbir amaçlı başlattı drum.hiçbir zararı olmadığı gibi hamilelikte vücudun doğal olarak ürettiği pregesteron hormonuna takviye niteliğindeymiş.Canım bişeyi merak ediyorum, bende herhangi bir sıkıntı yok, ağrı sancı vs ama doktor bana sana verilen o iğneden verdi: proluton depot!!! İki kere 15 gun arayla yaptır dedi ama sasırdım acıkcası, herseyime iyi seyler söyleyip de bu iğneyi neden verdi iki gundur kafama takıldı. İnternette baktım nitekim orda da dusuk olmasın diye verildiği vb yazıyor. Bu iğneyi kullandın. Mı? Bir zararı oldu mu? Hatta baska kullann varsa yazabilir mi, cok tesekkur ederim simdiden
ben epeydir çatlıyorum.günde en az iki kez yağlamayınca da acıyorgünaydın hanımlar...
ben çatlamaya başladım artık ve karnımın altı sanırım çatladığı için acıyor. normal mi sizce bu?
değerlerin 2 günde çok katlamış.ikiz olabilir bence.hakkında hayırlısı olsun inşallah...merhaba son adet tarıhım 22 ocak / 1 martta kan beta 661 çıktı 3 mart 5600 çıktı bebek daha dün kendını gösterdi ilk kez son adet tarıme göre 8 haftalık ama ultrasında yanı dün 4 haftalık dedi doktor ultrasona göre , ve asıl konu şu kesenın yanında bi kese daha görüyorum dedi ama bu gölgede olabılır dedi ikiz olup olmadıgını 10 gün sonra gel netleştirelim dedi ama nerdeeeee ben dünden beri ikiz e göre konsantre ettim hatta kesın diyorum o kadar çok benımsedımki bide işin enteresan kısmı hamıle olduğumu ilk öğrendığımde içime ikiz doğdu ve öğrenen eş dost senın sankı ıkızın olcak öyle hissediyoruz dedi , sizin yorumlarınız nedir ?
Kızlaaar bugün tartıya çıktım ve ne göreyim 22 hafta bitti ve 1 kilo almışım sonunda.İşin tuhafı dün herkes sen toparlanmışsın yanakların bile çıkmış dedi
Kızlaaar bugün tartıya çıktım ve ne göreyim 22 hafta bitti ve 1 kilo almışım sonunda.İşin tuhafı dün herkes sen toparlanmışsın yanakların bile çıkmış dedi
Kızlar slm,
hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Bana h.sonu gittiğimde doktor D Vitamini verdi her sabah 10 damla bir de elevit kullanıyorum. gebelik haftasına göre değişiyor sanırım ama özellikle D Vitamini alan var mı?
Bir de ben bebişlerimin hareketlerini henüz hissedemiyorum ne zaman hissettiniz onu da yazar mısınız
Bnmki cok kotu deil demekki ilk gebeligimde deil ondan belkide.allah kolaylik versin cnm Allaha emanetiz hepimiz
Ben de benzer sıkıntılar yaşadım ama 20 haftalıkken kusmam bitti.O zamana kadar zofran içiyordum her gün o biraz rahatlatıyordu.Bulantı geçmedi ama daha hafif artık.2 haftadır hamileliğimden mutlu olmaya başladım.Yakında sen de rahatlarsın umarım.
doğum yaklaştı ama ben herkesin aksine doğurmak istemiyorum sanki böyle iyiydi alışmıştım bu hallerime ....
Kızlar slm,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?