2013 ikiz anne adayları buraya

Ben verdigi mide ilClarini bile icmiyorum zorda kalmazsam bi sorun yokken igne filan saskinim

sorun başladıktan sonra emin ol o iğneler işe yaramaz.benimde sorunum hiç yoktu ama 32.haftada doğurdum anlatabildimmi.ki ben o ğnelerden her hafta vuruldum.iğnelerin jel ve kapsül şekillerini hergün kullandım.tedirgin olma.daha ciğer geliştirici iğne de verir bebeklerin erken doğma riskine karşı 29.haftanda.

Sol yan tavsiye ediliyo daha fazla solu tercih et
baska turlu yatilmiyo zaten :)

ikiz gebelik için geçerlideğil sol yatım.iki taraftada bebek var.her iki tarafada rahat rahat yatın sırt üstü çok yatmamaya çalışın.hafif oturuş yada uzun oturarak uymak ilerleyen haftalarda en rahat ettiğiniz ve en sağlıklı pozisyon olucak.

Ben verdigi mide ilClarini bile icmiyorum zorda kalmazsam bi sorun yokken igne filan saskinim

sorun yok değil ki ikiz gebelik başlıbaşına bir sorun aslında erken doğum düşük anne karnında ölüm riskleri çok fazla ama benim sorunum şu ki tüp bebek ve kanamalarım düşük tehtidim olmuştu. benim hala bulantılarım var lansor kullanıyorum ama hala kusuyorum gebelik ilk dönemleri apranax bile kullandım ki bildiğimizin aksine ilk 24 hafta apranax gebelik katagorisi a imiş yani güvenli son aylarda tehlikeliymiş. ilk günlerde tedirgindim ama sonraki zamanlarda doktorum sen sağlıklı olmazsan bebeğin de olmaz dedikten sonra ne dediyse kullandım
ilk 3 ay aç gezdim bulantılarımdan sürekli serumlar takıldı sonra şiddetli baş ağrılarım neredeyse nörolojik takibe başlayacaktık ve doğal olarak sıkıntılarım hiç bitmediği için bir sürü ilaç da kullandım

kızlar yatarken hangi tarafa yatmak gerekyr?

kan akışının sana da bebeğe de daha rahat olması için sol

Bnmki cok kotu deil demekki ilk gebeligimde deil ondan belkide.allah kolaylik versin cnm Allaha emanetiz hepimiz

merhaba son adet tarıhım 22 ocak / 1 martta kan beta 661 çıktı 3 mart 5600 çıktı bebek daha dün kendını gösterdi ilk kez son adet tarıme göre 8 haftalık ama ultrasında yanı dün 4 haftalık dedi doktor ultrasona göre , ve asıl konu şu kesenın yanında bi kese daha görüyorum dedi ama bu gölgede olabılır dedi ikiz olup olmadıgını 10 gün sonra gel netleştirelim dedi ama nerdeeeee ben dünden beri ikiz e göre konsantre ettim hatta kesın diyorum o kadar çok benımsedımki bide işin enteresan kısmı hamıle olduğumu ilk öğrendığımde içime ikiz doğdu ve öğrenen eş dost senın sankı ıkızın olcak öyle hissediyoruz dedi , sizin yorumlarınız nedir ?

Ben de benzer sıkıntılar yaşadım ama 20 haftalıkken kusmam bitti.O zamana kadar zofran içiyordum her gün o biraz rahatlatıyordu.Bulantı geçmedi ama daha hafif artık.2 haftadır hamileliğimden mutlu olmaya başladım.Yakında sen de rahatlarsın umarım.

bence normal benimde bacağımda ödemden çatlama olmuş. bir an civciv çıkaracakmışız gibi hissettim:) krem falan kullanıyorsun değil mi

sağlık ocağında ebe vazelin tavsiye etmişti. uzun zamandır vazelin kullanıyorum ve zeytinyağlı krem. ama çatlayacağı zaman çatlıyor işte ne yaparsak yapalım. vıcık vıcık oluyorum kremlerden ama devam ediyorum kuru bırakınca daha çok acıyor çünkü.

yorumlari bosver cnm hayirlisini iste kontrolunu bekleki hayal kirikligi yasama

Kızlaaar bugün tartıya çıktım ve ne göreyim 22 hafta bitti ve 1 kilo almışım sonunda.İşin tuhafı dün herkes sen toparlanmışsın yanakların bile çıkmış dedi

Kızlar slm,

hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Bana h.sonu gittiğimde doktor D Vitamini verdi her sabah 10 damla bir de elevit kullanıyorum. gebelik haftasına göre değişiyor sanırım ama özellikle D Vitamini alan var mı?
Bir de ben bebişlerimin hareketlerini henüz hissedemiyorum ne zaman hissettiniz onu da yazar mısınız

sadece elevit kullanıyorum ne kan hapı nede baska bir ilaç vermedi doktorum.kuzularımın hareketlerini bende daha hissetmiyorum ilk gebeliklerde gec hıssedılyor olabılırmış.

rabbim bebeklerinin ve senin yardımcın olsun canım.dualarımızdasın...

18. haftamda bir sorun yokken başladım ben de.haftada 1 devam ediyorum.erken doğuma karşı tedbir amaçlı başlattı drum.hiçbir zararı olmadığı gibi hamilelikte vücudun doğal olarak ürettiği pregesteron hormonuna takviye niteliğindeymiş.
günaydın hanımlar...
ben çatlamaya başladım artık ve karnımın altı sanırım çatladığı için acıyor. normal mi sizce bu?
ben epeydir çatlıyorum.günde en az iki kez yağlamayınca da acıyor cilt gerildiği için acıması normal.sen de acımasına fırsat vermeden bol bol ve sık sık yağlan

değerlerin 2 günde çok katlamış.ikiz olabilir bence.hakkında hayırlısı olsun inşallah...

Kızlaaar bugün tartıya çıktım ve ne göreyim 22 hafta bitti ve 1 kilo almışım sonunda.İşin tuhafı dün herkes sen toparlanmışsın yanakların bile çıkmış dedi

22 haftada sadece 1 kilo mu????benim için hayal gibi.sanırım bulantıların oldu.çevren de amma dikkatliymiş ki 1 kiloyu bile fark edebilmişler

slm,,bende elevit, demir ve corasprin kullaniyorum. demire yeni basladim. 20. haftada hissedersin deniliyor ama ben kelebek kirpintisi gibi seyler hissediyorum geceleri:)

Bnmki cok kotu deil demekki ilk gebeligimde deil ondan belkide.allah kolaylik versin cnm Allaha emanetiz hepimiz

saoll canımm ben 16 haftayı çok kötü geçirdim çok şükür daha rahatım hamileliğini rahat geçirenlere bayılıyorum evet Allah sağlık sıhhat versin bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalım da biz bişekilde katlanırızz

şükürler olsun ki artık daha rahatım son bikaç haftadır olan ufak şikayetler gözüme gelmiyor çok zor günler geçirdimm 17-18 haftalarda lansorun da etkisiyle sanırım hiç kusmamıştım ama iki haftadır az da olsa başladı yeniden bi de doktorum premesis diye bi ilaç vermişti vitamin içerikli gebelikteki mide bulantısını önlemek için hala devam ediyorum onun çok faydasını gördüm

eskiden veriyolarmıydı bilmiyorum canım ama şimdi sağlık bakanlığı gebelere de dvit3 kullanılmasını öneriyo hatta sağlık ocakları başlatıyo olabildiğince her gebeye...hatta 12.haftada başlayıp doğumdan sonra bebekte kullanıyo anne de 6 aylık olana kadar devam edilmesini öneriyo...bu yeni başladı ama şu aşamada pek yaygın değil bende aklıma geldikçe almaya çalışıyorum
bebeğin hareketlerini 17 de hissetmeye başladım ama o zaman tam olarak ne olduğunu algılamak zor oluyodu 20 yr doğru tam anlamlı oldu,bu yüzden hissetmemen çok normal bence
ben şuan elevit gyoferon hap ve ferplex kan ilacı içiyorum geçen hafta magnezyum da başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…