- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #6.821
Ben verdigi mide ilClarini bile icmiyorum zorda kalmazsam bi sorun yokken igne filan saskinim
Kızlaaar bugün tartıya çıktım ve ne göreyim 22 hafta bitti ve 1 kilo almışım sonunda.İşin tuhafı dün herkes sen toparlanmışsın yanakların bile çıkmış dedi
Kızlar slm,
hangi vitaminleri kullanıyorsunuz? Bana h.sonu gittiğimde doktor D Vitamini verdi her sabah 10 damla bir de elevit kullanıyorum. gebelik haftasına göre değişiyor sanırım ama özellikle D Vitamini alan var mı?
Bir de ben bebişlerimin hareketlerini henüz hissedemiyorum ne zaman hissettiniz onu da yazar mısınız
Gozun aydin, Allah analı babalı buyutsunBebişlerim sürpriz bir şekilde, pazar gecesi 33+0 da saat 5 civarı dünyaya geldiler. Kızım 1900 gr, oğlum 1400 gr civarında... Şu an ikisi de yoğun bakım ünitesindeler. Çok şükür çok ters bir durum yok ama erken geldikleri için solunum cihazına bağlılar. Serumla besleniyorlar, süte henüz geçmediler. Benim de sütüm henüz gelmedi zaten... Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah daha da iyi olacaklar... Sizlerden de dua bekliyorum kızlar. Sancı-kasılma şikayetiyle acile gidip doğum sürecinin başladığını öğrendim. Hastanem yoğun bakım şartlarının yetersiz olduğunu söyleyince 112 acil tarafından bulunan, İzmir-Buca'da başka bir özel hastaneye ambulansla transfer edildim. Her şey öyle ani oldu ki hala tam olarak idrak edemedim. Ben iyiyim doğumum epidural sezaryenle oldu, sıkıntı çekmedim ama Tuğba' da olduğu gibi sezaryen sonrası gaz sıkıntısı çektim, çok şükür ondan da bu sabah kurtuldum. Ben dün taburcu oldum, bebişlerim İzmir' de ben Manisa'dayım. Eşim az önce onları görmeye gitti, her gün gidecek. Yakında ben de onunla gider gelirim inşallah, hayırlısıyla.
Yavrularımı sadece iki kez gördüm, oğlumun elini tuttum, o da elimi sıktı... Kızıma dokununca nabzı yükseldi. Öyle harika bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizim yavrularımıza da iyilikler versin inşallah.
Allah' a emanet olun canlar.
hoşgeldiniz
Rabbim tamamına erdrsin
genelde 5.haftada belli olur
bisürü var hangi ayşesin:)) resmin nasıl?
onları boşver bu bizim gurup olacak
facete resimlerniz nasıl onuda söyleyin de bulmk kolay olsun:))
ben de yeni katıldım buraya 6 haftalık hamileyim kaçıncı haftada belli oluyor ikiz olup olmadığı
kocamla birlikte kafkafaya bir resim var mavi şal var başımda :)) iki kara çırkın bir arada :))
Bebişlerim sürpriz bir şekilde, pazar gecesi 33+0 da saat 5 civarı dünyaya geldiler. Kızım 1900 gr, oğlum 1400 gr civarında... Şu an ikisi de yoğun bakım ünitesindeler. Çok şükür çok ters bir durum yok ama erken geldikleri için solunum cihazına bağlılar. Serumla besleniyorlar, süte henüz geçmediler. Benim de sütüm henüz gelmedi zaten... Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah daha da iyi olacaklar... Sizlerden de dua bekliyorum kızlar. Sancı-kasılma şikayetiyle acile gidip doğum sürecinin başladığını öğrendim. Hastanem yoğun bakım şartlarının yetersiz olduğunu söyleyince 112 acil tarafından bulunan, İzmir-Buca'da başka bir özel hastaneye ambulansla transfer edildim. Her şey öyle ani oldu ki hala tam olarak idrak edemedim. Ben iyiyim doğumum epidural sezaryenle oldu, sıkıntı çekmedim ama Tuğba' da olduğu gibi sezaryen sonrası gaz sıkıntısı çektim, çok şükür ondan da bu sabah kurtuldum. Ben dün taburcu oldum, bebişlerim İzmir' de ben Manisa'dayım. Eşim az önce onları görmeye gitti, her gün gidecek. Yakında ben de onunla gider gelirim inşallah, hayırlısıyla.
Yavrularımı sadece iki kez gördüm, oğlumun elini tuttum, o da elimi sıktı... Kızıma dokununca nabzı yükseldi. Öyle harika bir duygu ki Rabbim isteyen herkese nasip etsin, bizim yavrularımıza da iyilikler versin inşallah.
Kızlar bugün güzel bir haber aldım çocuk kısmetiyle gelirmiş derler bende 3 tane olunca :) beklediğim iş durumum vardı kpss a grubundan hazırlanmıştım bugün aradılar evrak teslimi için çocukların gelecekleri aile düzeni için çok iyi oldu
Hayirli olsun yeni isin canim senin adina ve bebislerinin adina cok sevindim:)
Ya bugun benim rahimde acaip bi dolgunluk baski var arada igne batmasi oluyo cok korkuyorum yarin kontrol var sorcam ins hersey yolundadir.sende durumlar nasil
buldum buldum :)) ama eklenmiyorsun hesabın sınırlı sanırım
Bebişlerim sürpriz bir şekilde, pazar gecesi 33+0 da saat 5 civarı dünyaya geldiler. Kızım 1900 gr, oğlum 1400 gr civarında... Şu an ikisi de yoğun bakım ünitesindeler. Çok şükür çok ters bir durum yok ama erken geldikleri için solunum cihazına bağlılar. Serumla besleniyorlar, süte henüz geçmediler. Benim de sütüm henüz gelmedi zaten... Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum. İnşallah daha da iyi olacaklar... Sizlerden de dua bekliyorum kızlar. Sancı-kasılma şikayetiyle acile gidip doğum sürecinin başladığını öğrendim. Hastanem yoğun bakım şartlarının yetersiz olduğunu söyleyince 112 acil tarafından bulunan, İzmir-Buca'da başka bir özel hastaneye ambulansla transfer edildim. Her şey öyle ani oldu ki hala tam olarak idrak edemedim. Ben iyiyim doğumum epidural sezaryenle oldu, sıkıntı çekmedim ama Tuğba' da olduğu gibi sezaryen sonrası gaz sıkıntısı çektim, çok şükür ondan da bu sabah kurtuldum. Ben dün taburcu oldum, bebişlerim İzmir' de ben Manisa'dayım. Eşim az önce onları görmeye gitti, her gün gidecek. Yakında ben de onunla gider gelirim inşallah, hayırlısıyla.
bebekleriniz hayırlı uğurlu ömürlü olsunlar inşallah.sizlere de geçmiş olsun güzel anneler...13 mart günü kızlarım 2170 ve 2140 gr olarak dünyaya geldiler.küçük cadımı 1 gün sonra yanıma verdiler onun sorunu yoktu.ancak diger prensesim beslenirken solunum zorluğu yaşadığı için dün e kadar yoğun bakımda gözlem altındaydı.biz cuma günü tabırcu olmuştuk.dün gece yine yatış yaptık diger bebekle bir geceyi orda geçirdikten sonra bugün hep beraber evdeyiz.doğum yapmış olan herkese hayırlı olsun diyorum.rabbim kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın inş.
Herkese selam kızlar bende 4.denememde Allahın izniyle 6+3 haftalık ikizlere hamileyim. Sizlerin gebelikleri benden daha ileri haftalarda sanırım deneyimlerinize ihtiyacım olabilir. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi..
Kızlar bugün güzel bir haber aldım çocuk kısmetiyle gelirmiş derler bende 3 tane olunca :) beklediğim iş durumum vardı kpss a grubundan hazırlanmıştım bugün aradılar evrak teslimi için çocukların gelecekleri aile düzeni için çok iyi oldu
bulamadım sweni ben sana özelden mail atayım sen beni ekle önce sonra gruba girersineğer gurubunuza alırsanız beni de adım Emel Sunar 3 tane nazar boncuklu kaplumbağa var profilimde
gözünaydın hayırlı olsun bebek bereketiyle geliyorKızlar bugün güzel bir haber aldım çocuk kısmetiyle gelirmiş derler bende 3 tane olunca :) beklediğim iş durumum vardı kpss a grubundan hazırlanmıştım bugün aradılar evrak teslimi için çocukların gelecekleri aile düzeni için çok iyi oldu
2013 ikiz anneleri grubun adı istek yollamak isteyen yollasınvalla şu zaman tüneli işte sınırı nerden kaldırabilirim ki olmazsa sen grubun adını ver ben ıstek yollayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?