2013 ikiz anne adayları buraya

Elebit ve ferro sanol demir ilacı alıyorum, bu hafta kalsiyum ve omega3 de eklendi

Gozun aydin, Allah analı babalı buyutsun

hoşgeldiniz
Rabbim tamamına erdrsin
genelde 5.haftada belli olur

bisürü var hangi ayşesin:)) resmin nasıl?

onları boşver bu bizim gurup olacak
facete resimlerniz nasıl onuda söyleyin de bulmk kolay olsun:))

kocamla birlikte kafkafaya bir resim var mavi şal var başımda :)) iki kara çırkın bir arada :))

Maşallah Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

Kızlar bugün güzel bir haber aldım çocuk kısmetiyle gelirmiş derler bende 3 tane olunca :) beklediğim iş durumum vardı kpss a grubundan hazırlanmıştım bugün aradılar evrak teslimi için çocukların gelecekleri aile düzeni için çok iyi oldu

Hayirli olsun yeni isin canim senin adina ve bebislerinin adina cok sevindim:)
Ya bugun benim rahimde acaip bi dolgunluk baski var arada igne batmasi oluyo cok korkuyorum yarin kontrol var sorcam ins hersey yolundadir.sende durumlar nasil

Hayirli olsun yeni isin canim senin adina ve bebislerinin adina cok sevindim:)
Ya bugun benim rahimde acaip bi dolgunluk baski var arada igne batmasi oluyo cok korkuyorum yarin kontrol var sorcam ins hersey yolundadir.sende durumlar nasil

sağol canım. baskı bendede 24. haftalarda falan olmuştu ama sık değil kendiliğinden geçti baskı olduğunda uzanmak en iyisi batma arada oluyor ben pek dikkate almıyorum. yarın doktora gideceğiz ya soralım hepsini. bende 2 gündür ödem arttı bacaklarım ağrıyor ama pek dinlenemedim ondan yarında hastanede geçecek uzanmakta pek fayda etmiyor aralıksız bir gün dinlenmek gerek

cnm merhaba,bende senın gıbı temmuz ayında tedavıye başlayanlardandım
dondurulup diğer ay transfer edildi ama o topikten tanıorum seni
burayı ara ara okuorum benım bebişlerden bırı tutundu ama sevıoreum sıze takılmayı:)
sanA bı sorum olucak bebeklerden vakit bulabılırsen,sende doğuma gıderken böbrek agrılarından çok şikayet ettiğini
hatırlıorum..bende gecen hafta epey böbrek agrısıyla dra gıttım nefesım kesılıodu arık
enfeksıyon yokmus ama benım zıllı kızım iç karnıma doğru buyudugunden böbreklerımı sıkıstırıp buyutmuş
şimdilik buyume böbreği yada benı sıkıntıya sokacak boyutta değil ama kont. altında tutulck
senın doğumunda bobrek agrısı doğum sancısınımı tetıklemıstı,enfeksıyonmıuydu sancıların nedenı
çok dert etmıorum hayırlısı erken doğmasıysa buyursun gelsın ama en azından agrı sancıyı tetıklıosa agrı kesıcı fılan alırım
uzun oldu kuısurA bakma:)

bebekleriniz hayırlı uğurlu ömürlü olsunlar inşallah.sizlere de geçmiş olsun güzel anneler...

gebeliğin hayırlı olsun.inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin...

Hayirli olsun işın simdiden,prensesleri ndemiski masrafli gelcez,dua edelim,annemizin isi olsun demisler bakAllah gonlune gore versn

eğer gurubunuza alırsanız beni de adım Emel Sunar 3 tane nazar boncuklu kaplumbağa var profilimde
bulamadım sweni ben sana özelden mail atayım sen beni ekle önce sonra gruba girersin
gözünaydın hayırlı olsun bebek bereketiyle geliyor
valla şu zaman tüneli işte sınırı nerden kaldırabilirim ki olmazsa sen grubun adını ver ben ıstek yollayım
2013 ikiz anneleri grubun adı istek yollamak isteyen yollasın

canım gözünaydın.O kadar duygulandım ki...Rabbim sizlere sağlık versin inşallh,kiloları gayet iyi yakında toparlanırlar sen kendine dikkat et.Bebişlerin en kısa zamnda senle olsun inşallh.Rabbim kolaylıklar versin

afelis mail at davet gönderryim sana da ..

herkese günaydın ..
dün itibari ile arzum biberon sterilizatörü ve buharlı pişirici elime ulaştı kullanıyorum memnunum ,fiyatı da uygun ..
şimdilik bir sorunu yok bakalım ilerleyen zamanlarda nasıl olacak
biberon da ısıtıyor ve yumurta da pişiriyor
mama ısıtıyor ,ilerde ek gıdaya geçince buharda sebze pişirip bebelere verebilirsiniz
çok amaçlı birşey

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydınn ne güzel fındıklarını fıstıklarını kucağına alanlar olmuşş gözünüz aydın rabbim sağlık büyütmeyi nasip etsinn

merhaba ... herkes ıyıdır umarım. ne cok doğum olmuş geneldede aniden oluyor dogumlr tek coocuk oldugund agnünü belirleyebılıyorsunuz ma ik coocuk olunca onlara kalıyor hersey bır arkadaş hıc sorunum yoktu 33 haftalıkken doğdular dıye korktum ..suan bende bir sorun gözükmüyor tansıyon dışında. heyecanım gün gectıkce artıyor korkuyorum. hareketlerını cok net hıssedıyoruz artık.
ultrasona gırerken tansıyonı düşen oluyormu bend ecocuklara bakılamıyor bıle yatınca tansıyonum aniden düşüyor benım gibi olan varmı aranızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…