2013 ikiz anne adayları buraya

doğum için hazırlanacak çantada neler olması gerekiyor....
ayrıca bebek için alınacaklar listesi yaptınız mı?
paylaşırsanız sevinirim

aynısından ben de aldım ama daha hiç denemedim....ne kdar zamanda steril ediyo malzemeleri onu merak ediyorum açıkcası...inşş memnun kalırız

benimki max 10 dakikada steril ediyor.philipps benimki bende memnunum ama geçen gün içine su koymayı unutmuşum yanıyodu valla:)

kızlar ben de 50 gr lık şeker yüklemede şeker çıkmıştı.bugün 100 gr lık yapıldı şükürler olsun sonuç normal.bir haftadır diyet yapıyordum belki onun da etkisi olmuştur.artık şekerli şeyler yiyebilirim

Kizlar yurudukce karnim agriyor sanki asagiya iniyor sanki yani tarif edemiyorum Acayip bi his var saga sola donerkende agriyo. acaba kasilmami cok sikta idrara cikiyorum. Ne yapmaliyim

Sipinalmi epiduralmi oldu Fark ne kizlar

spinalde omuriliğin içine iğne yapılıyor ve tamamen uyuşuyorsun,epiduralde sadece ağrı sinirleri uyuşuyor yani sana dokunulduğunu hissetsende acı yok.doğum sonrası epiduralde belinde bi katater takılı kalıyor ve sen gazını çıkarıp rahatlayana kadar elinde bi düğmeden ağrı kesici veriyorsun o hürelere canın acıdıkça.spinalde o yok dolayısıyla ağrı kesici iğnelerle durdurmaya çalışıyorlar ağrını.been epidural oldum memnunum.yani daha tıbbi açıklaması vardır mutlaka ama anladığım ve yaşadığım bu...

dün doktor kontrollüm vardı 1numaralı 250gr 20 santim2 numaralıda 243gr 19santmdi ayrıntılı ultrasyon yaptıbir tanesinin kordon 1 kere dolanmış oda normal dolanır cözülür dedi herşeyleri normaldi cok şükür prof.perinatoloji doktorum bundan sonra kendi doktorum gerekli gördügü yerde gelmemi söyledi ve 3lü kandan yapılan testin cogul gebeliklerde gereksiz oldugunu söyledi ve ikiside tam haftalarındaydı

Son düzenleme:
Kizlar yurudukce karnim agriyor sanki asagiya iniyor sanki yani tarif edemiyorum Acayip bi his var saga sola donerkende agriyo. acaba kasilmami cok sikta idrara cikiyorum. Ne yapmaliyim

Bende de aynı his oluyor.2 dk yürüsem hemen yatmak istiyorum.Karnım beni aşağı çekiyor ve sırtım çok ağrıyor.Gece soldan sağa dönerken de karnım acıyor içi su dolu bir balon aşağı çeker ya öyle hissediyorum.Altına yastık koyunca biraz daha rahat oluyor.Dr bunların normal olduğunu söylemişti.

Dün karnımın sağ tarafında ağrı vardı.Akşam eşim doktora gidelim dedi.Yine idrar yolları enfeksiyonu çıktı.Tam da atlattım derken:26: Benim yanlış/eksik yaptığım bir şey mi var yoksa herkeste mi oluyor?Çok su içmiyorum midem bulanıyor.Şu dönem onu arttırmaya çalışcam

Saol canim insallah normaldir.. Aslinda cok okumamak lazim okudukca pimpirikleniyorum ..dinleniyorum suan gecmezse gideriz doktora .

Idrar yollarina en iyi su canim ben ikibucuk iciyiorum kendimi zorluyom. Sende cogaltmaya calis

geçmiş olsun bol su ve dinlenmen lazım

ağrılar sürekli olursa doktora git bence ihmal etme çok geçmiş olsun bizi de haberdar et

hadi gözünaydın tüm kontroller böyle geçsin inş.

cok iyi aciklamissin cnm tskler. birde su kasilmalardan bahsetseniz nasil bi his

bahsettigin sey galiba kasilma canim.benimde oluyor.gece yatarken ve yatakta saga sola donerkende cok agrim oluyor.bende cok tedirgin oluyorum.idrar olayida ayni.ama bu normaldir sanirim.sonucta iki tane kuzu bastiriyor hep doluymus hissi oluyor:)anne olan arkadaslar bu tur belirtilerin dogumla alakasi olup olmadigini yazsalar bizde ogrensek ne guzel olur degilmi?

cok sevindim canim gecmis olsun.diyet hemen ise yaramis cok sukur.hep haberlerin boyle guzel olsun ins.

Bayanlar bebklerin hareketini son 2 haftan beri hissediyorum ancak kız olan bebeği surekli hissediyorken erkeği nedeyse hiç hissetmiyorum, bu da beni çok üzüyor. Doktorum her bebeğin hareketi birbirinden farklıdır dedi ama gel gör ki içim hiç rahat değil. Bir tanesi neredeyse sert tekmeleriyle ben buradayım derken diğerini hiç hissetmemek beni mahvediyor. Aranızda bunu yaşayan oldu mu? Bebek tek olsa belki böyle bir kıyaslama yapamazdım ama ikiz olunca bunu farketmemek mümkün değil. Son birkaç gündür birşeyler danıştım, fikirlerinizi aldım. Hepsi için çok çok teşekkür ederim ama bu konu beynimi kemiriyor. Umlu/ olumsuz her türlü bilgiye ihtiyacım var. Sevgiler

InsallH kasilma degildir benim ecin cok erken.. Zaten bu gecede kendimi dinlicem bakti. Gecmiyo doktora giderim. Inssllah bi sikintili durum degildir.. Annem nisanin basinda gelecem kv umrede oda haftaya geliyo . Bes. Yasindada oglum var allah yardimcim olsun diyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…