- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.281
Kslar slm bn dgum yaptim oglum 3350grm kizm 3000 kg cok sukr ersey yolnda emziriorum dgdkkrndan beri bnden smdlk bukdr 37+ 5 dgm yptim plnli sezeryn
merhaba canım inş. sağlıkla kavuşursun bebeklerine.. bende aşılama yoluyla hamile kaldım ikiz meleklerime =)) geç ve zor kavuştuğum için sürekli şükrediyorum rabbime vee iyikidee ikiizzz ler diyorumm =)))))))))) herkese nasip olmaz ikiz annesi olmakk bence tadını çıkaarr bu mutluluğun =))...
geçen yıl bi arkadaşım 48 kg ile ikizlerine hamile kaldı ve 36. haftasında doğum yaptı bebekleride çokk sağlıklı canım moral olsun sanabende 53 ile hamile kaldım ve 5 kilo aldım canm şimdiye kadar hemde bol bol kusmalarıma rağmen =))) umarım seninde hepimizinde sonuna kadar bu hamileliği devam ettirip sağlıkla bebeklerine kavuşman nasip olur
canım yaaa çok saol çok tşk. ederimm aminnn inşallah hpimiz kavuşuruz bebeklerimize..
Kslar slm bn dgum yaptim oglum 3350grm kizm 3000 kg cok sukr ersey yolnda emziriorum dgdkkrndan beri bnden smdlk bukdr 37+ 5 dgm yptim plnli sezeryn
Merhaba tatlı bebişler ve anneleri
Dün kızlarımla anneannemiz ve babaannemizle güne gittik. Canımız biraz sıkıldı, çünkü teyzelerimiz bizim göbeğimizin yukarıda olmadığını aşağıda olduğunu söylediler. Kız kardeşimin düşük tehlikesi vardı ve hep göbeği aşağıdaydı. Biraz korktuk. Sizde de göbeği aşağıda olan var mı? Fotoğrafımızı koyuyorum.
Eki Görüntüle 675580
Gözün aydın canım, maşallah sana ve bebişlerine.Allah analı-babalı büyütsün inşallah.
bonny artık liste güncellenmiyor yoksa artık vazmıgeçildi ?
Canım doğum yapanlar haber vermiyor ya da listede ekli olmayanlar doğum yapıyor. O yüzden güncelleyemiyorum.
Merhaba tatlı bebişler ve anneleri
Dün kızlarımla anneannemiz ve babaannemizle güne gittik. Canımız biraz sıkıldı, çünkü teyzelerimiz bizim göbeğimizin yukarıda olmadığını aşağıda olduğunu söylediler. Kız kardeşimin düşük tehlikesi vardı ve hep göbeği aşağıdaydı. Biraz korktuk. Sizde de göbeği aşağıda olan var mı? Fotoğrafımızı koyuyorum.
Eki Görüntüle 675580
eee artık liste yok mu
bende daha yeni girecektim adımı görecektim listede off geç kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?