2013 ikiz anne adayları buraya

arkadaslar sizlerin tecrubeleri sayesinde lansinoh cift pompali sut sagma makinesini aldim.sterilizator alacagim onun hakkindada bilgi verebilirmisiniz hangi marka almaliyiz?o kadarcok cesit varki...

kızlar ikizlerimizin daha güzel gelişip kilo almaları için neler yemeliyiz bilen duyan varsa paylaşalım.

yiyebilirsen çok et v balık ye.birde hergün mutlaka haşlanmış umurta yarım lt süt.bulabilirsen taze inek sütü.bn rken doğum yaptım ama 7 aylık tekiz yapmış biri vardı hastanede bebeği 700 gr.bnm ikiz olmasına rağmen 1 kg nun üstündeler daha 7 ayı doldurmamışken.iyikde o sütleri lt lt içmişim.bol bol et yedim ymurta yedim.inşallh sende sebze ,protin ve kalsiyum ağırlıklı beslenirsen çok iyi olur inşallh.buarada herzaman dökülen saçlarım hiç dökülmedi.Ceviz ve bademi (tazesinden)eksiketme

arkadaslar sizlerin tecrubeleri sayesinde lansinoh cift pompali sut sagma makinesini aldim.sterilizator alacagim onun hakkindada bilgi verebilirmisiniz hangi marka almaliyiz?o kadarcok cesit varki...

bnde birinden aldım lansinoh makineyi çok güzel ,çok memnunum göğüslerimi acıtmadan sağabiliyorum.sterilizasyon olarak arzum var bende oda güzel tavsiye ederim pratik bişey

Son düzenleme:

ben arzum bebbe aldım. Daha 3-5 gündür kullanıyorum ve memnunum. Tüm pompa malzemeleri ve bieronlar sığıyor. Aynı zamnada buharlı pişirici olarak da kullanyıorsun. Fiyatı da uygun.

selam kızlar ben 8. haftadayım

şuan hiç bişi hissetmiyorum, sadece tuvalete gidiyorum eskıdende sık gıderdım simdi biraz daha sık gidiyorum.

canım ne istiyorsa onu yıyorum süt diye zorlamıyorum kendimi.

sanırım ben sanslı hamilelerdenim.

bide sizlere bişey danışmak istiyorum hamileliğimiz 18,19,20.nci haftalarında tatile çıkmayı planlıyorum

elbet doktoruma sorucam ama sızın fikriniz ne

Umarım böyle gider.Ben 7 haftalıkken bulantılar başlamıştı.Kabus gibi 4 ay geçirdim sonrasında.Evden hiç çıkamıyordum.Senin bir sorunun olmadığı sürece bence problem olmaz.Tabi dr onaylıyorsa.

arkadaşlar merhaba. pzt günü öğrendim ikiz gebeyim. tüp bebek yapırmıştım. 2 embriyo transfer edimişti ama hiç 2sinin birden tutabileceğini düşünmemiştim. bianda ikiz duyunca şok oldum. çok korkuyorum. riskli gebelik benim, hem ikiz hemde endometrioziz hastasıyım. kanım da çok düşük ferrum forta başladım. tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. 48kg ım ben nasıl taşıyacam nsıl doğurcam diye çok tedirginim. nelere dikkat etmem lazım bana biraz yardımcı olun lütfennn

oncalıkle sakın ol..48 kg hamıle kaldım 22 kg aldım ve ıkızlerımı 32+6 haftalık bıraz erkende olsa sağlıkla kucağıma aldım...bol dinlenmekten,bol su az tuz,bol et ve meyveden başka bı tavsıye verilemez sanırım...dınlennekten kastımbaya ayakalarını uzatıp yatmak ev ışı yapmamak egılıp kalkmamak bu topikteki en buyuk hata ıyı olduğumuza guvenıp normal hayatımıza devam edişimizdir ona göre tecrübe ıle sabıt...ve bol dua..allah yardımcın olsun.

günaydın hanımlar.. dün doktora gittiğim için bugün yorgunluk devam ediyor. bugün de hep yatarım heralde. ayrıca erken doğum fikri aklımdan hiç çıkmıyor. hep 36 yı göreceğim deyip olumlu düşünmeye çalışıyorum....

kızlar son ay göğüs uçlarına zeytinyağla masaj yapılıyormuş yumuşasın çatlamasın diye. bilgisi olan var mı? ben hep lansinoh krem düşünmüştüm. ama fikirlerinizi almak isterim.

valla ben lansinoh aldım bi kaç kez sürdüm ama şimdi vakit olmuyor sürmeye :)) çatlama filan olmadı şimdilik sanırım yapısal birşey ..

yumurta hariç yiyorum genelde saydıklarını canım sağol. pekmez diorlar birde ama tadını bile bilmiyorum süte karıştırsam nasıl olur acaba.

cnmmm şimdi biraz olsun rahatladım valla. çok tşk.ederimmmm allah bağışlasın senin bebişleride

hanımlar slm bilgilerinizden yararlanmak istiyorum daha çok erken olmasına rağmen sabahları mide bulantım çok fazla oluyor bü yüzden artık yemek yemeye korkuyorum sizce normalmi

ben de lansinoh krem almayı düşünüyorum gögüsler için bi arkadaş önerdi bugün okulda, kendisinin dk.u fakat doğumdan bi hafta filan önce başlıcaksın demiş çünkü göğüslerin ovulması erken doğumu tetiklior demiş onun doktoru. bilemiyorum.
ha bi de evet ikili elektrikli pompa lansiloh ii diorlar. özellikle çalışan anneler içiin çok ii olur bence elektrikli. umarım sütümüz vs. gelir bebeklerimiz günü gününe gelir. herşeyimiz sorunsuz gider fıstıklar. bu arada , internetten alışveriş yapanlar hangi sitelerden yapıoruz yazabilşrler mi? ??
yoksa yasak mıdır bilmiyorum.

öptüm güzel anneler

merhaba canım inş. sağlıkla kavuşursun bebeklerine.. bende aşılama yoluyla hamile kaldım ikiz meleklerime =)) geç ve zor kavuştuğum için sürekli şükrediyorum rabbime vee iyikidee ikiizzz ler diyorumm =)))))))))) herkese nasip olmaz ikiz annesi olmakk bence tadını çıkaarr bu mutluluğun =))...
geçen yıl bi arkadaşım 48 kg ile ikizlerine hamile kaldı ve 36. haftasında doğum yaptı bebekleride çokk sağlıklı canım moral olsun sana bende 53 ile hamile kaldım ve 5 kilo aldım canm şimdiye kadar hemde bol bol kusmalarıma rağmen =))) umarım seninde hepimizinde sonuna kadar bu hamileliği devam ettirip sağlıkla bebeklerine kavuşman nasip olur

hanımlar slm bilgilerinizden yararlanmak istiyorum daha çok erken olmasına rağmen sabahları mide bulantım çok fazla oluyor bü yüzden artık yemek yemeye korkuyorum sizce normalmi

canımm benim kusmalarım 4. haftamda başladı inanılmaz zor zamanlar geçirdimve halada öyle devam ediyo.. sadece çokk az bi derecede hafifledi diyebilirim.. kusmak gerçekten işkence.. normalde hiç yemek seçen biri değilim ama herşeyden tiksindim ve bu yüzden sırf ekmek makarna yemek istiyorum sürekli hemde midemi azda olsa bastırıyo =) kusmama rağmen 5 kilo aldım şimdiden.. pek sağlıklı beslenemiyorum ve bu durum benide çok üzüyo... ben bu kusmaya hiç bi çare bulamadım canım bana hiç bişey yaramadı.. umarım bir an önce geçerde bizde normale döneriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…