- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.261
tetenoz asisi falan diyorlar, sizde vuruldunuz mu arkadaslar, nezaman oluyor
kızlar ikizlerimizin daha güzel gelişip kilo almaları için neler yemeliyiz bilen duyan varsa paylaşalım.
arkadaslar sizlerin tecrubeleri sayesinde lansinoh cift pompali sut sagma makinesini aldim.sterilizator alacagim onun hakkindada bilgi verebilirmisiniz hangi marka almaliyiz?o kadarcok cesit varki...
arkadaslar sizlerin tecrubeleri sayesinde lansinoh cift pompali sut sagma makinesini aldim.sterilizator alacagim onun hakkindada bilgi verebilirmisiniz hangi marka almaliyiz?o kadarcok cesit varki...
selam kızlar ben 8. haftadayım
şuan hiç bişi hissetmiyorum, sadece tuvalete gidiyorum eskıdende sık gıderdım simdi biraz daha sık gidiyorum.
canım ne istiyorsa onu yıyorum süt diye zorlamıyorum kendimi.
sanırım ben sanslı hamilelerdenim.
bide sizlere bişey danışmak istiyorum hamileliğimiz 18,19,20.nci haftalarında tatile çıkmayı planlıyorum
elbet doktoruma sorucam ama sızın fikriniz ne
arkadaşlar merhaba. pzt günü öğrendim ikiz gebeyim. tüp bebek yapırmıştım. 2 embriyo transfer edimişti ama hiç 2sinin birden tutabileceğini düşünmemiştim. bianda ikiz duyunca şok oldum. çok korkuyorum. riskli gebelik benim, hem ikiz hemde endometrioziz hastasıyım. kanım da çok düşük ferrum forta başladım. tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. 48kg ım ben nasıl taşıyacam nsıl doğurcam diye çok tedirginim. nelere dikkat etmem lazım bana biraz yardımcı olun lütfennn
kızlar son ay göğüs uçlarına zeytinyağla masaj yapılıyormuş yumuşasın çatlamasın diye. bilgisi olan var mı? ben hep lansinoh krem düşünmüştüm. ama fikirlerinizi almak isterim.
yiyebilirsen çok et v balık ye.birde hergün mutlaka haşlanmış umurta yarım lt süt.bulabilirsen taze inek sütü.bn rken doğum yaptım ama 7 aylık tekiz yapmış biri vardı hastanede bebeği 700 gr.bnm ikiz olmasına rağmen 1 kg nun üstündeler daha 7 ayı doldurmamışken.iyikde o sütleri lt lt içmişim.bol bol et yedim ymurta yedim.inşallh sende sebze ,protin ve kalsiyum ağırlıklı beslenirsen çok iyi olur inşallh.buarada herzaman dökülen saçlarım hiç dökülmedi.Ceviz ve bademi (tazesinden)eksiketme
oncalıkle sakın ol..48 kg hamıle kaldım 22 kg aldım ve ıkızlerımı 32+6 haftalık bıraz erkende olsa sağlıkla kucağıma aldım...bol dinlenmekten,bol su az tuz,bol et ve meyveden başka bı tavsıye verilemez sanırım...dınlennekten kastımbaya ayakalarını uzatıp yatmak ev ışı yapmamak egılıp kalkmamak bu topikteki en buyuk hata ıyı olduğumuza guvenıp normal hayatımıza devam edişimizdir ona göre tecrübe ıle sabıt...ve bol dua..allah yardımcın olsun.
arkadaşlar merhaba. pzt günü öğrendim ikiz gebeyim. tüp bebek yapırmıştım. 2 embriyo transfer edimişti ama hiç 2sinin birden tutabileceğini düşünmemiştim. bianda ikiz duyunca şok oldum. çok korkuyorum. riskli gebelik benim, hem ikiz hemde endometrioziz hastasıyım. kanım da çok düşük ferrum forta başladım. tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum. 48kg ım ben nasıl taşıyacam nsıl doğurcam diye çok tedirginim. nelere dikkat etmem lazım bana biraz yardımcı olun lütfennn
hanımlar slm bilgilerinizden yararlanmak istiyorum daha çok erken olmasına rağmen sabahları mide bulantım çok fazla oluyor bü yüzden artık yemek yemeye korkuyorum sizce normalmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?