- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.241
beyazinci sagol canim simdi daha iyiyim.
en azindan aglamam yok morelim duzeldi.
kanamam ve rahim boyu normale dondu cok sukur...
sen nasilsin insallah hersey iyi gidiyodur canim haftalarimiz yakindi demi tel. den gorunmyo...
kizlar nasilsiniz tel den giriyom.
hepinize tesekkur ederim.yazdiklariniz beni dahada motive etti.
bugun sabah gittik doktora saat 4 e kadar ordaydik..nst muayeneler sonunda doktor hastaneye yatmalisin dedi.ama kanamam yok ve dinlendigim icin rahim boyu33 e cikmis.bende evdehic kalkmadan yatsam dedim.
oda sen bilirsin dedi.ama en ufak kanamada hemen yaticam hastaneye.
simdilik boyle ablam hergun gelicek anlastik.yemek yapicak ,temizligi yapicak.
doktor 15 gun daha beklemelisin dedi.
ins. beklerim.ama surekli agrilarimda var.allahim hepimizin yardimcisi olsun hepinizi opuyorum .
buarada bonny canim bebislerin nasil eve ne zaman gelcekler.hastanede o
lduklarini biliom.suan kac kilolar.
minik melekleri cok opuyorum.
Yine hastanedeyiz..kizlar bugun kontrolum vardi.nst de sanci cikti hem de oyle boyle degil...ben hic sag tarafima yatmamistim hep sola yatmistim bugune dek.saga yatinca bana duzenli olarak sanci geldi...kivrandim desem yeridirsonra sola dondum.bisey cikmaz sandim ama onda da geri kalmadim malesef..hemen rahim agiz acilmis mi bakayim dedi dr...iyi mi oldu kotu mu oldu bilmem.fena halde canim yandi. nasi bi muayeneydi o oyle ya... ondan sonra zaten canimi sikan sulu akintim daha fazlalasti.kapali cikti cok sukur ama o muayenden sonra acilmis midir icim icimi kemiriyor (( bi zarari olur mu dersiniz (
Ciger gelistirici ignemi vurdular.esim sormus simdi dogsalar yasarlar mi diye.bebeklere bagli demis dr.malum benimkiler geriden geliyolar...ha bide anlamadim bu isi 2hafta once 1kilo civariydi simdi hala 1kilo civari dedi.cok sasrdim.yanlis falan olabiliyo tam olcemioz dedi ama tatmin olmadim( ultrasona gore 7.ayimdaymisim benden boyle kizlar.telefondan grmesi cok zor oluyor.dualarinizda oldugumu biliorum.sizde oylesiniz...allaha emanet olun.hastaneden cikarsam insallah yazarim[/QUOTE
cnm çok geçmiş olsun. allaha emanet olun
Oy oy herkesler buradaymıl nasılsınıZ kızlar??
Kedi sen nasılsın bebişler nasıl ?? Kılo alıyolar mı? Sutum geldımı. Aklımdasın hepse arayıp rahatsız etmek sıtemıyorum.
Bn iyiyim cnm yataktan ilk gün kalktım.Yok, üzerindeki ödemler gidince erkek 1068 kız:1054 olmuş.daha mideleri kirli serumla besleniyorlar.protein,karbonhidrat..vb maddeleri serumla alıyorlar.Kız bebeğe hürremin ninnisini söyledim,gözlerini açtı bana baktı canım bnm .Erkeğin pipisini gördüm:))
ikiside hep uyuorlar öyle günlerini dolduracaklar.İsimleri nasıl ? Ömer Kaan,Melike Güneş
Yine hastanedeyiz..kizlar bugun kontrolum vardi.nst de sanci cikti hem de oyle boyle degil...ben hic sag tarafima yatmamistim hep sola yatmistim bugune dek.saga yatinca bana duzenli olarak sanci geldi...kivrandim desem yeridirsonra sola dondum.bisey cikmaz sandim ama onda da geri kalmadim malesef..hemen rahim agiz acilmis mi bakayim dedi dr...iyi mi oldu kotu mu oldu bilmem.fena halde canim yandi. nasi bi muayeneydi o oyle ya... ondan sonra zaten canimi sikan sulu akintim daha fazlalasti.kapali cikti cok sukur ama o muayenden sonra acilmis midir icim icimi kemiriyor (( bi zarari olur mu dersiniz (
Ciger gelistirici ignemi vurdular.esim sormus simdi dogsalar yasarlar mi diye.bebeklere bagli demis dr.malum benimkiler geriden geliyolar...ha bide anlamadim bu isi 2hafta once 1kilo civariydi simdi hala 1kilo civari dedi.cok sasrdim.yanlis falan olabiliyo tam olcemioz dedi ama tatmin olmadim( ultrasona gore 7.ayimdaymisim benden boyle kizlar.telefondan grmesi cok zor oluyor.dualarinizda oldugumu biliorum.sizde oylesiniz...allaha emanet olun.hastaneden cikarsam insallah yazarim
milasis canim cok gecmis olsun .
icin rahat olsun muayeneden bisey olmaz.olsa bana olurdu cumartesi gecesi oyle bi muayene ettiki doktor bagirdim acidan.bugun yine ayni ama dok. cok guveniyom..zarari olsa yapmaz diyorum.insallah biran once normale donersin canim...
kızlar nasılsınız.biz bugün kimliklerimizi çıkarttık.eşim bana tam bir eşek şakası yaptı 1 nisan diyemeyecğim.Birlikte çıktık evde o kaymakamlığa bn hastaneye gidecktik yolda isimeri netleştirdik.Ömer kaan ve Melike güneş istedim ikisinide çok sevdiğimden ayıramadım büyünce istediğini kullansın diye.neyse kesinleştirdik gitti.Bn eve geldim eşimde sgk için kimliğimi almaya eve geldi bana çocukların kimilk fotokopisini gösterdi.verirken de bn kaymakamlığa giderken isimleri değiştirdim ,ale büyüklerini yaşatmak lazım al dedi,kafamdan aşağı kaynar sular döküldü
Erkek:Kerimullah Barış
KIz:Mövhübe Şerif(Babannesinin ismi)
Ayyy anneside vardı gerizekalı dedim bunu nasıl yaparsın ,sütüm gidecek doğruyu söyle dedim .Evet doğru dedi,sinirle odadan çıktım.Ayyy bi ter attırdı bana.
sonra ok 1 nisan şakası yaptım dedi.nasıl kızdım ,gıcık oldum
kizlar nasilsiniz tel den giriyom.
hepinize tesekkur ederim.yazdiklariniz beni dahada motive etti.
bugun sabah gittik doktora saat 4 e kadar ordaydik..nst muayeneler sonunda doktor hastaneye yatmalisin dedi.ama kanamam yok ve dinlendigim icin rahim boyu33 e cikmis.bende evdehic kalkmadan yatsam dedim.
oda sen bilirsin dedi.ama en ufak kanamada hemen yaticam hastaneye.
simdilik boyle ablam hergun gelicek anlastik.yemek yapicak ,temizligi yapicak.
doktor 15 gun daha beklemelisin dedi.
ins. beklerim.ama surekli agrilarimda var.allahim hepimizin yardimcisi olsun hepinizi opuyorum .
buarada bonny canim bebislerin nasil eve ne zaman gelcekler.hastanede o
lduklarini biliom.suan kac kilolar.
minik melekleri cok opuyorum.
Ciger gelistirici ignemi vurdular.esim sormus simdi dogsalar yasarlar mi diye.bebeklere bagli demis dr.malum benimkiler geriden geliyolar...ha bide anlamadim bu isi 2hafta once 1kilo civariydi simdi hala 1kilo civari dedi.cok sasrdim.yanlis falan olabiliyo tam olcemioz dedi ama tatmin olmadim( ultrasona gore 7.ayimdaymisim benden boyle kizlar.telefondan grmesi cok zor oluyor.dualarinizda oldugumu biliorum.sizde oylesiniz...allaha emanet olun.hastaneden cikarsam insallah yazarim
Arklar slm.MİLASİS nete giremediğinden bilgi vereyim dedim; dünden beri nst sonuçları takip ediliyormuş ve sabah dün akşama göre daha yüxek çıkmış. Bugün de hastanede olacak.iletmek istediğiniz bir şey varsa iletebilirim.dualarınızı exik etmeyin...
kızlar nasılsınız.biz bugün kimliklerimizi çıkarttık.eşim bana tam bir eşek şakası yaptı 1 nisan diyemeyecğim.Birlikte çıktık evde o kaymakamlığa bn hastaneye gidecktik yolda isimeri netleştirdik.Ömer kaan ve Melike güneş istedim ikisinide çok sevdiğimden ayıramadım büyünce istediğini kullansın diye.neyse kesinleştirdik gitti.Bn eve geldim eşimde sgk için kimliğimi almaya eve geldi bana çocukların kimilk fotokopisini gösterdi.verirken de bn kaymakamlığa giderken isimleri değiştirdim ,ale büyüklerini yaşatmak lazım al dedi,kafamdan aşağı kaynar sular döküldü
Erkek:Kerimullah Barış
KIz:Mövhübe Şerif(Babannesinin ismi)
Ayyy anneside vardı gerizekalı dedim bunu nasıl yaparsın ,sütüm gidecek doğruyu söyle dedim .Evet doğru dedi,sinirle odadan çıktım.Ayyy bi ter attırdı bana.
sonra ok 1 nisan şakası yaptım dedi.nasıl kızdım ,gıcık oldum
Bn iyiyim cnm yataktan ilk gün kalktım.Yok, üzerindeki ödemler gidince erkek 1068 kız:1054 olmuş.daha mideleri kirli serumla besleniyorlar.protein,karbonhidrat..vb maddeleri serumla alıyorlar.Kız bebeğe hürremin ninnisini söyledim,gözlerini açtı bana baktı canım bnm .Erkeğin pipisini gördüm:))
ikiside hep uyuorlar öyle günlerini dolduracaklar.İsimleri nasıl ? Ömer Kaan,Melike Güneş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?