2013 ikiz anne adayları buraya

milasis canim cok gecmis olsun .
icin rahat olsun muayeneden bisey olmaz.olsa bana olurdu cumartesi gecesi oyle bi muayene ettiki doktor bagirdim acidan.bugun yine ayni ama dok. cok guveniyom..zarari olsa yapmaz diyorum.insallah biran once normale donersin canim...

beyazinci sagol canim simdi daha iyiyim.
en azindan aglamam yok morelim duzeldi.
kanamam ve rahim boyu normale dondu cok sukur...
sen nasilsin insallah hersey iyi gidiyodur canim haftalarimiz yakindi demi tel. den gorunmyo...

Evet canım haftalarımız aynı sayılır ben yarın 30 5 gunluk olcam. Kontrolum haftaya salı suan ıcın bı sıkıntı yok. Ayakta kalınca agrım oluyor onuda dınlenerek gecırmeye calışıyorum. Esım yurtdısına cıktı paztsı gelecek o gelene kadar doğum yok inş.
Sende moralını yuksek tut haftanda fena sayılmaz gecen bırı 25 haftalık doğurdu. Bızmyıne otuzlardayız inşallah bıraz daha dayancaklar bbızım kuzular. Hakkımızda hayırlısı inşallah.

cnm çok geçmiş olsun işallah kuzucukların biraz daha bekler. çok dikkat et kendine moralini bozma daime moralini yüksek tut cnm.

Oy oy herkesler buradaymıl nasılsınıZ kızlar??
Kedi sen nasılsın bebişler nasıl ?? Kılo alıyolar mı? Sutum geldımı. Aklımdasın hepse arayıp rahatsız etmek sıtemıyorum.

kızlar nasılsınız.biz bugün kimliklerimizi çıkarttık.eşim bana tam bir eşek şakası yaptı 1 nisan diyemeyecğim.Birlikte çıktık evde o kaymakamlığa bn hastaneye gidecktik yolda isimeri netleştirdik.Ömer kaan ve Melike güneş istedim ikisinide çok sevdiğimden ayıramadım büyünce istediğini kullansın diye.neyse kesinleştirdik gitti.Bn eve geldim eşimde sgk için kimliğimi almaya eve geldi bana çocukların kimilk fotokopisini gösterdi.verirken de bn kaymakamlığa giderken isimleri değiştirdim ,ale büyüklerini yaşatmak lazım al dedi,kafamdan aşağı kaynar sular döküldü
Erkek:Kerimullah Barış
KIz:Mövhübe Şerif(Babannesinin ismi)
Ayyy anneside vardı gerizekalı dedim bunu nasıl yaparsın ,sütüm gidecek doğruyu söyle dedim .Evet doğru dedi,sinirle odadan çıktım.Ayyy bi ter attırdı bana.
sonra ok 1 nisan şakası yaptım dedi.nasıl kızdım ,gıcık oldum

Oy oy herkesler buradaymıl nasılsınıZ kızlar??
Kedi sen nasılsın bebişler nasıl ?? Kılo alıyolar mı? Sutum geldımı. Aklımdasın hepse arayıp rahatsız etmek sıtemıyorum.

Bn iyiyim cnm yataktan ilk gün kalktım.Yok, üzerindeki ödemler gidince erkek 1068 kız:1054 olmuş.daha mideleri kirli serumla besleniyorlar.protein,karbonhidrat..vb maddeleri serumla alıyorlar.Kız bebeğe hürremin ninnisini söyledim,gözlerini açtı bana baktı canım bnm .Erkeğin pipisini gördüm:))
ikiside hep uyuorlar öyle günlerini dolduracaklar.İsimleri nasıl ? Ömer Kaan,Melike Güneş

Maşallah canım cok sevındım ınşallah daha ıyı haberlerını yazarsın
buraya. Isımlerı cok guzel ısımlerıyle yasarlar hayırlı evlat olurlar inşallah.
Senıde çok metanetlı göruyorum maşallah sana da:) emınım evlatlarında senın gıbı güçlülerdir:)

gecmis olsun canim Rabbim yardimciniz olsun.ayni seyleri yasadigim icin seni cok iyi anliyorum.bende alttan muayene oldum aynen benimde cok canim yandi.ama acilma olmadi com sukur.ilaclarla 13 gun gecirdik.boyle devam eder ins.ve ins sendede benim gibi etkili olur tedavi.kiloya gelince ayni deseler yine iyi.5 gun oncekinden 250ser gram az ciktilar.bende anlamadim gitti.tam olarak dogunca ogrenecegiz demekki.yeterki bizde bebislerimizde saglikli olalim.Rabbim yardim edecektir.yeterki sen moralini bozma.dualarimiz sizinle

Bu alttan muayene denen şey hangi haftalarda yapılıyor kızlar? Bir de doktor eliyle mi muayene ediyor ve herkese yapılıyor bu???

:)) Şu büyüklerin ismini koyma işi, çok gereksiz ve hatta bazen de üzücü bir durum. Öğrencilerimden biliyorum. İki ismi olanların çoğu babaanne ve dede ismini kullanmak istemiyor. Annelerin de bu işe sıcak bakmadıklarını hissediyorum. Kayınvalidesinin ismini koymayı çok az insan ister. Ataerkil toplumun sonuçları işte. Eski isimlerin bazıları, anlamları güzel bile olsa, Türkçe'de komik duruma düşürüyor insanı. Başkaları üzülmesin diye kendimizi ve çocuğumuzu üzmeye hakkımız yok. Sen iyi yapmışsın. Hak etmişler

Arklar slm.MİLASİS nete giremediğinden bilgi vereyim dedim; dünden beri nst sonuçları takip ediliyormuş ve sabah dün akşama göre daha yüxek çıkmış. Bugün de hastanede olacak.iletmek istediğiniz bir şey varsa iletebilirim.dualarınızı exik etmeyin...

milasis RABBİM yardımcın olsun inş.
kedi eşin tam eşşek şakası yapmış heee
bi de mövhübe ne ki ay çok tuhaf bir isim kızma ama
ben bile şok oldum seni düşünemiyorum
neyse geç oldugüç olmadı bari
isimleriyle yaşasınlar inş.

Allah iyilikler versin canım. Benim bebişlerim toparlanıyor yavaş yavaş çok şükür,1700 g civarındalar. Doktorumuz "Eğer bir aksilik olmazsa bir hafta sonra çıkarabiliriz" dedi. Çok şükür 1 haftaya çıkmasalar bile önümüzü görmüş olduk. Ben 1 ay falan tutarlar mı diye düşünüyordum, sağlık olsun gerçi de...

Allah yardımcın olsun milasisciğim, dualarımdasın. Rabbim seni ve meleklerini korusun inşallah...

Eşin sana tam nisan 1 şakası yapmış. Yerinde olmak istemezdim canım. Benim eşim de bebişlerimin gelmesinden bir gün sonra çıkartmış, bana sürpriz yapmıştı. O moralle nasıl da mutlu olmuştum anlatamam.
İsimleri de çok güzelmiş (gerçek olanlar), isimleriyle yaşasınlar inşallah.Rabbim size bağışlasın.

Kiloları da iyi maşallah haftalarına göre, sağlık problemleri olmasın da kiloya hiç takılma canım, Rabbimin izniyle yavaş yavaş toparlanıyorlar. Gittiğinde bebişlerinle konuşmayı ihmal etme -eğer çok heyecanlanmıyorlarsa-, izin verirseler muhakkak dokun ki onlar senden, sen onlardan güç alasın. Seni ve miniklerini öpüyorum canım.

Allah hepimizin yardımcısı olsun ikiz gebelik gerçekten zor ben henüz çok başlardayım ama korkuyorum şimdiden Umarım rabbim onları bize bağışlar ve bu günleri ilerde onlara gülerek anlatırız

merhaba tatlı anneler ve adaylar, iyice ağırlaşmaya başladım ben de. yorulmaya gelmio artık bünyem okulda da epey yorulunca eve pilim bitmiş geliorum.yemek filan yapınca da helak oluyorum temelli ama buna da şükür diyorum . Allahtan nöbet için rapor aldım dk.dan .bu hafta düşüyorum nasipse nöbetten. bakalım her gün dua ediyorum bebbişlerim erken gelmesinler diye burda yazılanları okudukça.
11 nisanda doğuma karar verdiğim hastaneye gidicez nasipse, iki ggün önce de bebeklerin ilk bariz hareketlerini hissettim. çok tatlı yaaaaa:)) zamanla acı vereceğini bilsem de çok güzel

eşim de master yapıor akşam okulunda çok geç gelior , bakalım bizim haller ne olacak :)

hepinize dulalar ediyor ,dualarınzı be4kliorum.

kızlar şimdi doktordan geldim. çok şükür herşey yolunda. biri 1 800 gr biri 1 600 gr. fark olması da normal sanırım. gelişimleri de normal. 2 hafta sonra tekrar çağırdı bu arada devlette haftaya tahlil için gidicem. yormayalım seni dedi dr. çok şükür keyfim yerine geldi.

kızlar son ay göğüs uçlarına zeytinyağla masaj yapılıyormuş yumuşasın çatlamasın diye. bilgisi olan var mı? ben hep lansinoh krem düşünmüştüm. ama fikirlerinizi almak isterim.

milasis öncelikle inşallah daha fazla dayanırsın, erken doğum bir çok sıkıntıyı da getirebiliyor. ben 33+6 da doğum yaptım. benim de bebeklerim son 2 haftadır büyümüyorlardı. ve de benim kilo alımım son 2 haftadır durmuştu hatta bir kilo bile vermiştim. bunlar erken doğum belirtisi oluyor zaten. sancım da çıkmıştı nst de. doktorum bu şekilde bir ya da 2 hafta dayanrlar dedi ve öyle de oldu. bebeklerim 1300 ve 1800 gr dünyaya geldiler. ama çok şükür çok sağlıklılardı. sen de de bu belirtiler görülüyor.
öncelikle herkese üstüne bas abasa söylüyorum, moralinin çok iyi olması gerekir doğumu ertelemek için. bebeklerin büyümüyor olabilir ama organ gelişimleri hala devam ediyor. bir gün bir gündür bebeklerin için. kilo alımı hiç önemli değil gerçekten. senin yapacağın şey şu aşamadan sonra stresten uzak durman ve moralini bozacak herşeyden uzaklaşman.
umarım doğumu mümkün olduğunca ertelersiniz, olmadı, bebeklerini organları gelişmiş bir şekilde kucağına alırsın inşallah. evet düşük kilolu olmasını istemiyoruz ama yeterki sapa sağlam doğsun, sıkıntılı olsa da büyüyorlar. zaman çok çabuk geçiyor onları büyütürken.
bu konuda burada yalnız değilsin. bir çok kişiyiz sseninle aynı durumda olan. ikizlerde yaşanan bir durum. geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…