2013 ikiz anne adayları buraya

tatlım tek senin yazını almıs pardon yanlış oldu

Tatlim seni korkutmak istemem ama tam o zamanda bendede oldu ole biseyler sonra cogaldi sana tavsiyem yat valla bak allah korusun cok tehlikeli donem bu haftalar hic is yapma hatta bir hafta biri sana baksin toparlansin rahmin bak devam ederse hemen acile git sakin bekleme gecer diye

Son düzenleme:

cnm doğum iznimi ben yolladım o kadar başka da bişey yapmadım. aynen benim de yapacak halim yok. kasıklarımda ben de arada ağrı hissediyorum. çıkmasınlar diye ayaklarımı yükseğe kaldırıp uzanıyorum sanki çok etkisi olacak ya :))) ayrıca ayak ve el şişmelerim de başladı.

sorma tatlım ya su kurbası oldum çıktım eve haftada 2 damacana giriyor artık ben bitiriom neredeyse onları bana tuzuda yasakladı doktorum artık ödem yapıyor vucudum diye su zehirlenmesi olmayayım diye hayırlısı bakalım bu aksamdan başladı saman yiom gibiyim ama evlat için katlanılır

çok güzeller rabbim evlatlarının muruvetinide görmeyi nasip etsin canım benim kızlarımda sag salim dogar inşallah allahım çok duygulandım gözlerim doldu

Tatlim seni korkutmak istemem ama tam o zamanda bendede oldu ole biseyler sonra cogaldi sana tavsiyem yat valla bak allah korusun cok tehlikeli donem bu haftalar hic is yapma hatta bir hafta biri sana baksin toparlansin rahmin bak devam ederse hemen acile git sakin bekleme gecer diye:44:

canlarim iyi aksamlar.hepinize coktesekkur ederim.bugun genel cerrahi doktoruna gittik.bi krem ve parol agri kesici verdi.bide sicaksuya otur dedi.ben pamuklasicak pansumanyapiyom.insallah iyigelir.üc gündür mahvoldum.bunun agrisi hic biseye benzemiyo.dogumdan sonra gecmezse ameliyat olurmusum.
benim gibi dogumu yaklasan arkadaslarim insallah hayirlisiyla ,vaktinde dogumumuz olur.

bakiyorumda hepimizin zor geciyo.bundan once enazindan yarimsaat oturup yazilanlara bakabiliyodum.simdi yattigimyerden kalkamiyom agridan bacagimi oynatamiyom.ins. vakti gelince dogum haberimi yazcagim gunu sabirsizlikla bekliyom.kanamalari olan arkadaslar samkin ayaga kalkmayin ,hersey yerini buluyo cektikleriniz kar kaliyo.hepinizi opuyorum .

saolasın arkadasım

Rabbime çok şükür kırmızı görmedim.

crinone jelle birlikte kahverengi gördüm. 2- 3 gün zaman zaman gördüm

ödüm koptu ama şimdi iyiyim.

saolasın yardımın için

inşallah tez zamanda Allahım cocuklarımıza sağlıklı sıhatli bir şekilde kavuşturur.

amin canım aman dıkkat et lütfen kendine çok iyi ba yorma kendini iyim diye salma evladın çok kıymetli allaha emanet ol

Faydali bilgiler tesekkurler ntugba..
Kizlar hepinize soruyorum premature kiyafetlerini nerden aliyorsunuz internetten mi? Ben bebek magazasina sordum iki tane yoktu..

burada küçük bir bebe butik var.ellerinde yokmuş ama sağolsunlar getirebiliriz dediler.benim için 4 adet prematüre hastane çıkışı getirdiler.şimdilik 4 ünü aldım ama çok küçük doğarlarsa daha da sipariş etmem gerekecek

merhaba arkadaşlar

sizinlede baylaşım dedim belki basınıza gelir ..

benim 20 lik dişim çıkıyor doktoruma sordum bana dişimi çektirebilicemi söyledi uyustura bilirlermiş dişime film çekebilirlermiş hiç bi etkisi yokmus bebege rahat olabilirmişim agrı çekmenin daha zararlı oldugunu söyledi .. su an bi agrı çekmiyorum ama en yakın zamanda gidicem dişçime göstericem bel agrım gecer geçmez

ben özel muayenaneye gidiyorum herseyi sorabiliyorum doktoruma uzun uzun anlatıyor sag olsun

merhaba arkadaşlar mide bulantım feci şekil aldı artık ne yapsam olmuyor birde çalışıorum çok zorlanıorum. siz neler yapıosunuz hap falan varmı doktorumada sorcam ama. bu arada bebişlerim 7 haftalık.

merhaba arkadaşlar mide bulantım feci şekil aldı artık ne yapsam olmuyor birde çalışıorum çok zorlanıorum. siz neler yapıosunuz hap falan varmı doktorumada sorcam ama. bu arada bebişlerim 7 haftalık.

Ne yazık ki bazılarımızda bu durum daha şiddetli olabiliyor.Ben de çok kötü günler geçirdim.İlk 2 ay hap vermedi dr.um. 3. ay artık dayanamıyordum 4 kilo verdim o zaman zofrana başladık.Çok rahatlattı.Kusmalarım durmadı ama sıklığı azaldı en azından.Arada içmeden 1 gün deneyeyim diyordum ama dayanamıyordum o kadar kötü oluyordum.Bir de sürekli yatınca biraz daha iyi oluyordu.Bazıları sabah kalkmadan çubuk kraker, nohut,ekmek iyi geliyor diyor ama bana gelmedi.Ben onları da görünce çıkarıyordum

yaa bazılarında 9 ay sürüomuş ya öyle olursam çok korkuyorm kraker yiyorum oda fayda etmio illa çıkartıyorum. yemesemde bulanıo yesem de bilmiorum ne yapcam ALLAH yardımcımız olsun benim gibilerin :)

kızlar okuyunca içim kıpır kıpır oluyor allah hepinize ,bebeklerinize sağlık, sıhhat, uzun ömür ,mutluluk ,huzur versin okuyunca imreniyorum yaaa ,allah nazarlardan korusun hepinizi... bende istiyorum bebek ama ikiz kıskandım yahu, yazışmalarınızı okuyunca ne güzel arkadaşlık doğmuş, keşke bende hamile olsaydımda aranıza katılsaydım ah ah nerde neyse bukadar kıskançlık yeter kendinize iyi bakın öpüldünüz

:) ii dileklerin için tşk ederim esincim. ALLAHIM isteyen herkese versin bende 6 ay çok istekli bekledim ALLAHIM fazlasıyla verdi şükürler olsunki. biliorum beklemek çok zor ama sabret dua et bol bol :) HZ. ZEKERİYA (As) duası var onu bul internetten öyle dua et. inşallah yakında sende aramıza katılırsın ama senin midem bulanmasın çok zor :) öpüldün

merhaba canim oncelikle gecmis olsun.ins uzun surmez.seni cok iyi anliyorum.ilac konusunda doktorlarin hepsi ayni dusunmuyor.ilk drum bosuna ilac kullanmiyalim bulanti iyi olduklarinin belirtisi dedi.bu dogru bu arada bunun icin sevinebilirsin:)4-5 kg vermistim ikinci drum durumumu gorunce hemen zofrana baslatti.kendimde kullandim yoksa calisamazdim kizim gayet saglikli icin rahat olsun dedi.aynen pcesur gibi bendede cubuk kraker filan hic ise yaramadi.kisiye gore degisir tabi ama bende cok kotu gecirdim.ins.sizlerinki kisa surerde bi an once hamileliginizin keyfini cikarirsiniz

inşallah cnm yaa bir an önce geçer ölü gibi geziorum valla bu şekilde çalışmak bana ölüm gibi su bile içmekten korkar oldum. seninki ne kadar sürdü? bebeklerim sağlıklı olsun da razıyım ne yapalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…