- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #7.401
Bende öyleyim canım. şekerle hiç alakası yok merak etme. O kadar çok su içmeye alıştık ki şimdi içmeyince bünye istiyor. Her gün akşama kadar 2-2,5 lt su içiyorum. Diğer aldığım sıvı gıdaları saymıyorum bile...
Canım benim jelle birlikte kahverengi lekelenmem geldiğinde yerleşme kanaması olarak adlandırıldı. Ama 8+3 de olduysa bencede bol bol dinlen. Ayrıca bebişlerin için lütfen misafirlerinde sana destek olsunlar. Ben sadece yemek yapıyorum sonra diyorum gerisini siz halledin ben yoruldum diye. Kimse kusura bakmasın zor bulduk onları değil mi?
Insallah canim insallah...
Valla ayni sekilde..ben de sizleri merak ediorum hep.ama ben umutluyum gelincik de sen de asacaksiniz siniri bak gör:)
Her gun demir hapi aliyorum bana misin demiyor.benim de kanim dusukmus ama hic ilgilenmedim baska sorunlar olunca kaldi oyle
Nadide dogum izni icin kagidi vermek yeterli oluyormuydu idareye?baska biseye gerek var mi sgk ya falan gitmek gibi?benim idare bisi demedi ama fazla bilgileri yok.sonradan basima bisey cikarmasinlar da..ilgilenecek halim de yok gucum de..
Bi de kasiklariniz agriyor mu? Ben de baski var yaa...acilcak rahim diye korkuyorum.ki yattigim halde agrim varhayirlisi yaa elimden gelen herseyi yapiorum..daha napiyim
Bende öyleyim canım. şekerle hiç alakası yok merak etme. O kadar çok su içmeye alıştık ki şimdi içmeyince bünye istiyor. Her gün akşama kadar 2-2,5 lt su içiyorum. Diğer aldığım sıvı gıdaları saymıyorum bile...
Kislr slm bugn 5 gun oldu bebklerim hastnden ciktgmz ilk gun cekmistim fotolrini sznle paylsmk istedim:) rabbim nazrlrdn korusun hem bnm ewlatlrimi hemde sznkieri insfrsat buldkca grmye calisyom bnm kizm gece hic uyumuo oglum uyuyo ama kuzm hic bn daha iyilesmdi, klkmkta zrlk cekiorum allhtn annem burda :)
kızlar yardıma ihtiyacım vaar
cuma aksamı misafir vardı biraz ayakta kaldım.
cumartesi sabah kalktığımda crinone jelle birlikte kahverengi lekeler geldi.
doktoru aradım istirahat et dedi.
ödüm kopuyor bişi olacak diye
adet olmam gereken günde böyle bişi başıma geldi. acaba ilgisi var mıdır.
konuyla ilgili tecrübesi olan var mı
bebişler 8+4 günlükler şuan
günaydın hanımlar... ben yine kahvaltımı yapıp hastaneye gidicem.
Gunaydin herkrse bugun ciger gelistirici ignemi yaptiracagim.. Herkese guzel bi gun diliyoru m..
Tatlim seni korkutmak istemem ama tam o zamanda bendede oldu ole biseyler sonra cogaldi sana tavsiyem yat valla bak allah korusun cok tehlikeli donem bu haftalar hic is yapma hatta bir hafta biri sana baksin toparlansin rahmin bak devam ederse hemen acile git sakin bekleme gecer diye:44:
saolasın arkadasım
Rabbime çok şükür kırmızı görmedim.
crinone jelle birlikte kahverengi gördüm. 2- 3 gün zaman zaman gördüm
ödüm koptu ama şimdi iyiyim.
saolasın yardımın için
inşallah tez zamanda Allahım cocuklarımıza sağlıklı sıhatli bir şekilde kavuşturur.
Faydali bilgilertesekkurler ntugba..
Kizlar hepinize soruyorum premature kiyafetlerini nerden aliyorsunuz internetten mi? Ben bebek magazasina sordum iki tane yoktu..
merhaba arkadaşlar mide bulantım feci şekil aldı artık ne yapsam olmuyor birde çalışıorum çok zorlanıorum. siz neler yapıosunuz hap falan varmı doktorumada sorcam ama. bu arada bebişlerim 7 haftalık.
Ne yazık ki bazılarımızda bu durum daha şiddetli olabiliyor.Ben de çok kötü günler geçirdim.İlk 2 ay hap vermedi dr.um. 3. ay artık dayanamıyordum 4 kilo verdim o zaman zofrana başladık.Çok rahatlattı.Kusmalarım durmadı ama sıklığı azaldı en azından.Arada içmeden 1 gün deneyeyim diyordum ama dayanamıyordum o kadar kötü oluyordum.Bir de sürekli yatınca biraz daha iyi oluyordu.Bazıları sabah kalkmadan çubuk kraker, nohut,ekmek iyi geliyor diyor ama bana gelmedi.Ben onları da görünce çıkarıyordum
kızlar okuyunca içim kıpır kıpır oluyor allah hepinize ,bebeklerinize sağlık, sıhhat, uzun ömür ,mutluluk ,huzur versin okuyunca imreniyorum yaaa ,allah nazarlardan korusun hepinizi... bende istiyorum bebek ama ikiz kıskandım yahu, yazışmalarınızı okuyunca ne güzel arkadaşlık doğmuş, keşke bende hamile olsaydımda aranıza katılsaydım ah ah nerde neyse bukadar kıskançlık yeter kendinize iyi bakın öpüldünüz
merhaba arkadaşlar mide bulantım feci şekil aldı artık ne yapsam olmuyor birde çalışıorum çok zorlanıorum. siz neler yapıosunuz hap falan varmı doktorumada sorcam ama. bu arada bebişlerim 7 haftalık.
merhaba canim oncelikle gecmis olsun.ins uzun surmez.seni cok iyi anliyorum.ilac konusunda doktorlarin hepsi ayni dusunmuyor.ilk drum bosuna ilac kullanmiyalim bulanti iyi olduklarinin belirtisi dedi.bu dogru bu arada bunun icin sevinebilirsin:)4-5 kg vermistim ikinci drum durumumu gorunce hemen zofrana baslatti.kendimde kullandim yoksa calisamazdim kizim gayet saglikli icin rahat olsun dedi.aynen pcesur gibi bendede cubuk kraker filan hic ise yaramadi.kisiye gore degisir tabi ama bende cok kotu gecirdim.ins.sizlerinki kisa surerde bi an once hamileliginizin keyfini cikarirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?