- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.181
kızlar ben hasta oluom galba ufaktan burnum sızdırıyodu ama hapşurmayada basladım gözlerimde akıo sanki doktorumu aradım acmadı msj attım donmedı sınır oldum yaw 2 saat oldu nane limon ıhlamur içiom miğemde bozulmus birazcık hastalancakmışım gbi gelio offff yaw esimden gecti o kadarda dikkat ettik
benim dün geceden beri akıntım hafif kahveye döndüüüüüü =(((( çok kötüyüüümmmm yaa bişey olmaz dimiiii??? dün biraz yordum kendimi onunla alakalı olabilirmi acaba?? 18. haftada böyle bişeyler karşılaşanda duymadım hiççç... dokora gidicem ama çok korkuyorummmm
Cnm geçmiş olsun. Insallah birsey olmamıştır. Doktoruna gidecekmissin zaten. Insallah cuma gününün hürmetine iyi haberler alirsin. Bizleri de haberdar et. Dualarimiz seninle
Plasenta belli olmaz mi yinebelki cinsiyetleri ogreniriz ne biliyim. bu doppler ultrason dediğine doktor mu yönlendiriyor ? Perinatoloji ye gitmemiz için hangi haftalarda olmamız lazım
gecen pazartesi gittiğim doktor aradaki zarı göremedi ilk haftalarda belli olurmus.monokoryonik monoamniyotik olabilir dedi.sen ense kalınlıgını ölçtürürken ayrıntılı bakılmadı mı? doppler ultrason 20.24 haftalar arasında yapılıyor doktor yönlendirir yüksek ihtimalle yönlendirmese de sen yaptır mutlaka.devlette bu saatten sonra yer bulabilir misin bilmiyorum.ben 2 ay önce almıştım gününü haftaya cuma yapılacak inşallah.ama senin haftan daha erken.nerde yaşıyosun? istanbulda isen dr tavsiye edebilirim.sakin ol panik olma:))
korkma canım benim allahın ıznıyle hiç bişeycik olmaz sag salim alırsın kucagına bak esinde sana cok yardımcıymıs bu sevgiyle onlarda mutlu oluyor inan bol bol su iç ona özen göster bebeklerinin suları bol olsun ... yanına hep kraker al sabah uyandın destur bi kraker at agzına bastırsın miğdeni sonra kalk çok işe yarıyor ben mutfaga girememiştim annem yaptı hep yemekleri 2 ay agzının tadıda olmucak 3. ayına kadar saman gibi gelicek hersey ama inan 3 ün içinde hersey düzeliyor dinamik oluyorsun enerjın oluyor terminatör hamile oluyorsun
tepiklere gelelim söle bi 15 16 ol bak ufacık dokunusları oluyo gaz sanıyosun basta alısınca tepik diyosun esin kıskanıyo seni o hissedemedigi için her hafta dahada sertleşiyo bazen zıplatıyolar seniyataktan kalkarken çok oluyo rahatı bozuluyo ya hop tepik sıkıstırdımmı diyosun ne oldu ama sıkışmıyolar korkma su kesesi öyle mükemmel yaradılmıski hiç birşey olmuyor evlatlrına ..
19. 20 . haftalarda dışarıdan görülüyo dalgalanıyo karnın çok mükemmel bişey ikisinin tekmeleri aynı anda oluyor kimi zaman yan yana iseler bazen arkada oluyor biri tek bebegini hissediyorsun inşallah yan yana olurlar bebeklerin bi dönüyolar miğden agzına gelcek gibi oluyobizimkiler sesleri azcıkta olsa tepki vermeye basladı babası konusuyo karnıma ucuyorlar sanki iki kız baba aşkı işte hep ilgilendi hep konustu onlarla sıcaklıgını bile anlıyorlar sanki gece sarılıyo elinin sıcaklıgına gidiyor gibi oluyor uyandırıyor beni..
kendini yormaz , agır kaldırmaz , sitres yapmaz , bol su içersen allahın izniyle erken dogumun olmaz korkma düşünme böle seler bebeklerinide üzüyorsun unutma .. beyinleri insanların ki gibi unutmaya programlı bazı seyleri kalıcı birşey olmaz ama bunu surdurursen kalıcı olur ve mutsuz çocukların olur cikolata ye ve mutluluk hormonu salgıla evlatlarına
doktorum dünyanın her yerinde sezeryan oluyor bebekler dedi japonyaya git sezeryan yaparlar dedi ikiz bebek kıymetli bizde tehlikeye atamayız dedi ama illa ben normal dogum yapıcam diyosan senin bilecegin iş dedi ama tehlikeliymiş çok bebeklerin cigerlerine kan dolma yada susuz kalma gibi ters gelmeside cabası tabiki .. çok küçük olcaklar annesi kıyma evlatlarına doktorun ne diyosa yap ...
ne kadar da güzel anlatmışsın sezer ağzım açık okudum rabbim inş. o günleri görmeyi nasip edier ben 14. haftamdayım umarım yakın zamanda bende hissetmeye başlarım kuzularımı ... :) yazını okuken çok mutu oldum nedense :)
kızlar doktor degiştirmek istiyorum istanbul avrupa yakasında oturuyorum yardımcı olurmusunuz lütfen
Semt olarak nerede oturuyosun. Bağcılar medipol hastanesi güzel ybakım unıteside var.
canım benim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bende sev,nmene cok sevindim gerçekten herzaman yardımcı olmak isterim bize yardım edenler gün sayıyo sıra bizde
tek dileğim sağ salim yavrularımın yüzünü görmek 5 sene bekledim hayalmiş gibi geliyor hala . ama bugünleri gördüm ya o bile bana yetiyor. ultrasonda ilk hareketlerini gördüğümde hüngü hüngür ağladım şimdi sabırsızlıkla içinde hareket etmelerini hissetmeyi bekliyorum. umarım sorunusuz gelişir herşey de senin gibi bende 20. haftaları görürüm cnm
tek dileğim sağ salim yavrularımın yüzünü görmek 5 sene bekledim hayalmiş gibi geliyor hala . ama bugünleri gördüm ya o bile bana yetiyor. ultrasonda ilk hareketlerini gördüğümde hüngü hüngür ağladım şimdi sabırsızlıkla içinde hareket etmelerini hissetmeyi bekliyorum. umarım sorunusuz gelişir herşey de senin gibi bende 20. haftaları görürüm cnm
cnmm bnm yazdıkların çok duygulandırdı beni :) ben çok beklemedim 3 sene kendim istemedim çalıştığım için 5/6 ay falan bekledim ama o bile bana yetti hiç olmayacak sandım ALLAHIM kimseye o günleri yaşatmasın ne kadar şükretsek azdır dimi :) ALLAHIMDAN istedik o bize nasip etti sıra bizde hayırlısıyla sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza alıp hayırlı bir kul hayırlı bir evlat yetiştirmek bize düşüo inşallah. ALLAHIM hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
küçükçekmecede oturuyorum .. yogunbakım ünitesinde kalma ücretini biliyormusun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?