2013 ikiz anne adayları buraya

benim dün geceden beri akıntım hafif kahveye döndüüüüüü =(((( çok kötüyüüümmmm yaa bişey olmaz dimiiii??? dün biraz yordum kendimi onunla alakalı olabilirmi acaba?? 18. haftada böyle bişeyler karşılaşanda duymadım hiççç... dokora gidicem ama çok korkuyorummmm

cnm çok geçmiş olsun dikkat et kendine =( inş. düzelirsin en kısa zamanda

günaydınlar HAYIRLI CUMALAR RABBİM CUMA HÜRMETİNE HER ŞEY GÖNLÜMÜZDEN GEÇEN GİBİ OLSUN

Plasenta belli olmaz mi yine belki cinsiyetleri ogreniriz ne biliyim. bu doppler ultrason dediğine doktor mu yönlendiriyor ? Perinatoloji ye gitmemiz için hangi haftalarda olmamız lazım

gecen pazartesi gittiğim doktor aradaki zarı göremedi ilk haftalarda belli olurmus.monokoryonik monoamniyotik olabilir dedi.sen ense kalınlıgını ölçtürürken ayrıntılı bakılmadı mı? doppler ultrason 20.24 haftalar arasında yapılıyor doktor yönlendirir yüksek ihtimalle yönlendirmese de sen yaptır mutlaka.devlette bu saatten sonra yer bulabilir misin bilmiyorum.ben 2 ay önce almıştım gününü haftaya cuma yapılacak inşallah.ama senin haftan daha erken.nerde yaşıyosun? istanbulda isen dr tavsiye edebilirim.sakin ol panik olma:))

Ense kalinligi normal dedi olctugunde.yarin Medicana ya gidiyorum bakalim. Oradaki ultrason cihazları cok iyi dediler. Konyada yaşıyorum canim ya. Sakin olmaya çalışıyorum ama ne mümkün :) dua ediyorum bol bol insallah sende sıkıntısız geçirirsin hamileligini :) yarin doktordan sonra yazarım buraya :)

ne kadar da güzel anlatmışsın sezer ağzım açık okudum rabbim inş. o günleri görmeyi nasip edier ben 14. haftamdayım umarım yakın zamanda bende hissetmeye başlarım kuzularımı ... :) yazını okuken çok mutu oldum nedense :)

canım benim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bende sev,nmene cok sevindim gerçekten herzaman yardımcı olmak isterim bize yardım edenler gün sayıyo sıra bizde

canım benim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana bende sev,nmene cok sevindim gerçekten herzaman yardımcı olmak isterim bize yardım edenler gün sayıyo sıra bizde

tek dileğim sağ salim yavrularımın yüzünü görmek 5 sene bekledim hayalmiş gibi geliyor hala . ama bugünleri gördüm ya o bile bana yetiyor. ultrasonda ilk hareketlerini gördüğümde hüngü hüngür ağladım şimdi sabırsızlıkla içinde hareket etmelerini hissetmeyi bekliyorum. umarım sorunusuz gelişir herşey de senin gibi bende 20. haftaları görürüm cnm

cnmm bnm yazdıkların çok duygulandırdı beni :) ben çok beklemedim 3 sene kendim istemedim çalıştığım için 5/6 ay falan bekledim ama o bile bana yetti hiç olmayacak sandım ALLAHIM kimseye o günleri yaşatmasın ne kadar şükretsek azdır dimi :) ALLAHIMDAN istedik o bize nasip etti sıra bizde hayırlısıyla sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza alıp hayırlı bir kul hayırlı bir evlat yetiştirmek bize düşüo inşallah. ALLAHIM hepimizin yar ve yardımcısı olsun...

görürsün bebem benim sag salimde kucagına alırsın allahın izniyle hiç üzme kendini dikkat et yeter elham yapma hiç rüya gibi geçyor günler tadını çıkart olurmu

kesinlikle öyle allahıma binlerce şükürler olsun bu günleri gördük ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…