- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.141
Ben cok dusuncesiz bir annemiyimmmm :-( dr bana elevit diyebir vitamin verdi transferden buyana iciyordum icmedigim de oluyordu biz suan yedi hafta bitti sekiz haftaya gidiyoruz ama ben o ilaci yutamiyorum icim bulaniyor o yuzden 4-5 gundur icmiyorum bebeklerime zarari oluyormudur icmememin
Arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun. Bu gece ben de dua istiyorum sizlerden. Cumartesi günü kontrole gidicem başka bir doktora. Monokoryonik diamniyotik olayi neyse kesinlestirelim artik. Bi de cinsiyetlerini ogreniriz belki . Dua istiyorum dua
Sagol cnm ya.insallah guzel seyler duyariz.tum anne adayları ile birlikte hep guzel haberler alalim insallah. Tamam yazarım buraya mutlaka.allah yardımcın olsun arkdaşım :) inş hayırlı haberlerle dönersin konuyu biizmlede paylaşırsan sonrası seviniriz bende merak ettim neymiş
benim 26. haftamda başladı canım kasılmalarım o zamandan beride nidilat kullanıyorum alıştım artık en az 4 5 kez kasılıyorum oda normal zaten bu haftalarda.Sana tavsiyem bol su iç,rahim ağzı uzunluğunu ölçtür.Ayrıca aşırı gaz ve idrara sıkışmakta kasılmaları tetikliyor.Korkma 30 ları değil 36 ları bile görürsün inşallah çok yorma kendini.[/QUO
merhaba arkdaşlar okuduğum kadarıyla benim için çok erken ama bende de karında sertleşmeler var 14. haftamdayım ciddi sorunlara yol açıyormu ?
merhaba kızlar kandiliniz mubarek olsun:)
allaha şükür gribi atlattım kızlar ama 4 gün yatırdı sağsalim yaza girdik artık bundan sonra olmam herhalde .
çok ÖNEMLİ birşey sorcam kızlar 13. haftamdaydım ama nefes almakta ciddi zorluk cekiyorum ayaklarımı karnıma çekip yan yattığım zaman ancak geçiyor. sanırım bir yere baskı yapıyorlar yaşayan varmı önemli bişeymi ki doktora gitmeme gerek varmı acaba...
hemen hallediyorum tatlımmmsj kutun dolu yazamıyorum :)
aynen yawrum bu 3 hafta önceki göbek şimdi boyut aynı ama daha yuvarlak oldum yanlarımda dolmaya başladı ufak ufak çok geriliyorum canım yanıyo bol bol krem sürüyorum rahatlamak için allah yardıcımız olsun valla zor durum karın buyumesihamileligin en zor yanı bu galba gerilme acıları
allah bagislasin cnm ya ne guzel. cinsiyetlerini de ogrenmissin :)hafta olarak da beraber gidiyoruz sayilir :) biz hala ogrenemedik malesef. ikisi de kiz gibi dedi doktorum. ama kesin konusmadi. bi de tek plasenta gibi gorunuyor ama iki ayri kese var dedi. damar gecisi riski olabiliyor ya az da olsa tek plasentada. doktorun bu kadar belirsiz konusmasi da beni sikintiya soktu.o yuzden bu cmts baska bir doktora gidicem. insallah iyi seyler duyariz
Arkadaşlar hepimizin kandili mübarek olsun. Bu gece ben de dua istiyorum sizlerden. Cumartesi günü kontrole gidicem başka bir doktora. Monokoryonik diamniyotik olayi neyse kesinlestirelim artik. Bi de cinsiyetlerini ogreniriz belki . Dua istiyorum dua
canım bu gittiğin doktor da belirsiz konuşacak çünkü çok erken.özel yapacağın test yok 20-24.haftalar arası doppler ultrasona gireceksin.o zaman anlasılacak.İçinin rahat etmesini istiyorsan perinatoloji bölümüne git.onlar normal kadın dogum doktoruna göre daha sağlam bilgi verirler..aynı ben gibisin..şu an 19. haftam bitti ayrıntılı ultrasonu bekliyorum sabırla ve sıkıntı olmadan dogurcaz inşallah..kötüsünü düşünme..
bende 13. haftada boyle bişey yasamıştım. genelde akşamları oluyordu. bende nefes alamıyordum ciğerlerime batıyordu bişeyler.
doktora sordum yemekten sonra yürüyüş dedi. eee malum havalar fena bende aksamları sadece bi kase meyve yedim. o dönemi atlattım çok şükür bi süre sonra düzene giriyor.
Ama dilersen gene de sor bi doktora
ilk hamilelik çok zormuş herşeyden evhamlanıyorum. çok zor sahip oldum yavrucuklarıma sanırım ondan birazda titizleniyorum. ama yürüyüşten sonra kötü oluyorum ben bilgecim. iş çıkışı yürüyorum eve kötü oluyorum gerçi bu ara otururkende işyerinde ayaklarımı falan uzatıyorum ama nafile ...
senin nasıl gidiyor hamileliğin şuan kalmamıştır umarım bu sıkıntılar.
merhaba ne guzel bi topik burasıı ...
bende 9 aylık evlıyım bi kere gebelık gecırdım ve dusukle sonuclandı onlarda ikizdi...
şimdi tekrar hamıleyım işallah bu sefer bebeişlerim benı bırakmazlar... hersey yolundagozkuyo harektlerını ultrasonda gormeye basladık... bu hamıleleıgımde ıkız işallah allah nasıp ederse onlara kavusmayı cok ıstıyorum ama cok zormus hamılelık henuz 22 yasındayım 9 aylık evlıyım vee hamıleleıgım zor gecıyoo kusmalarım bulantılarım cok agır kasık batmalarım var nezamn gecer acaba bu kusmalar bulantılar...
hayırlı olsun genc bebeklerin genç annemiz saglıcakla kucagına alırsın inşallah evlatlarını .. benim 16-17 haftalarda bitti tam bulantım senin gibi bu haftalarda baslamıstı kasık agrıları hiç bitmicek üzüce bi haber vericem sana ama su anda tutunuyo bebeklerin 14-18 haftalar arası azcık rahatlıcak agrıların ama sonra yine baslıcak çünkü karnın büyüyo bebekler buyuo ondanhamileligin en zor yanıda gerilme agrıları zaten ama bebeklerin bi tekmesi tüm agrılarını unutturuyor insana emin ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?