- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.221
samsunlu teşekkürler duaların için
senin bebeklerde iyiymiş şükür cinsiyette öğrenmişsin en azından birini ben de birini kesin öğrendim ama bambaşka vesileyle o an hayatta olmaları için dua ediyordum rabbim korusun cümlemizi...
medipolde küvez devlet karsılıyor canım.
bu sabah büyük şok yaşadım kızlar
bir sıcaklık hissedip uyandım ayağa kalktım kan aktı yere lavaboya koşana kadar her yer kan oldu hemen hastaneye koştuk kan bildiğiniz adet kanaması gibiydi
dr ultrasonda bebekler yaşıyor iyiler deyince ağladım o kadar korktum ki....sizler beni anlarsınız
kanama alanı göremedi dr tehlikeli durum görmedi iğne oldum istirahat ediyorum benim durumumla ilgili tecrübesi bilgisi olan var mı
kanama az da olsa kırmızı renkte devam ediyor
bu arada bebeklerimin ikisi de erkekmiş...
medipolde küvez devlet karsılıyor canım.
medipolemi gidiyorsun gidiyorsan hangisine ben medipole koşuyoluna gidiyorum bugünde kontrolüm vardı fiyatları sorduk 2,850 dediler küveze para almıyorlarmış her yerdemi bu böyle acaba yoksa sadece burdamı öyle bilmiyorum.
evet medipol kosuyolu cevahir tekcan doktorum ama devam edip etmeme konusunda kararsızım doktorun kim? tek yumurta mı ikizler? 200-300 civarı da ikiz farkı varmış bilgin olsun.
evet medipol kosuyolu cevahir tekcan doktorum ama devam edip etmeme konusunda kararsızım doktorun kim? tek yumurta mı ikizler? 200-300 civarı da ikiz farkı varmış bilgin olsun.
bende seval pataya gidiyorum memnunum cift yumurta ikizi o farkla beraber 2,850 dedi canım.
bu sabah büyük şok yaşadım kızlar
bir sıcaklık hissedip uyandım ayağa kalktım kan aktı yere lavaboya koşana kadar her yer kan oldu hemen hastaneye koştuk kan bildiğiniz adet kanaması gibiydi
dr ultrasonda bebekler yaşıyor iyiler deyince ağladım o kadar korktum ki....sizler beni anlarsınız
kanama alanı göremedi dr tehlikeli durum görmedi iğne oldum istirahat ediyorum benim durumumla ilgili tecrübesi bilgisi olan var mı
kanama az da olsa kırmızı renkte devam ediyor
bu arada bebeklerimin ikisi de erkekmiş...
destek olan arkadaşlara çook teşekkürler
dün akşam azaldı kanamam sonra kahverengiye döndü
bu sabah yine az az kahverengi devam ediyor
inşallah biter artık çalışmayacağım
Merhaba ikiz anneleri
Benim yavaş yavaş korkularım başladı. Doktorum 30. ve 34. haftalarda erken doğum olabilir, 36yı 38i pek görmezler ikizler dedi. İnşallah bebişlerim vaktinde ve sağlıcakla gelirler.
Doğum yapan ikiz anneleri ben en çok emzirme olayında takılıyorum. Sizler neler yapıyorsunuz, nasıl yapıyorsunuz bizlere anlatır mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?