- Konu Sahibi deli_kiz0606
-
- #8.861
Herkese merhabalar. Ankaraya yeni tasindim batikentte oturuyorum. Doktor aramaya konyada başlamıştım ancak hala nereye gideceğim konusunda kararsizimbir arkadaşım Turgut Özal Üniversitesi ülkü ulusoy poliklinigini tavsiye etti. Bu konuda bilgisi olanlar varsa paylasirlarsa cok mutlu olurum.
canım hoşgeldin.. bende Ankarada oturuyorum.özel hastane dersen ben çankaya daki hrs hastanesinde tarık aksu ya gidiyorum.Tobb hastanesinde dr cemil kaya var o da çok iyi bi dr. Devlet hastanesi dersen Gazi hast. ahmet erdem mehmet erdem ikiz dr var onlarda alanında isim yapmış kişiler
Canlarim hepinize Merhaba
Size bu mesaji yazarken iki yanımda da birer melek var:)
Benim sabirsiz kızlarım sali gününü bekleyemedi ablalari cuma gunu sabah 5 te suyum yavas yavas suyum gelme ye başladı ve dogum sancılarimda geldi acil olarak hastahaneye gittik bebeklerim geliyirdu artik ama gece su ve hap ictigim icin 4 saat beklettiler beni ve bu 4 saat içinde inanilmaz dogum ağrısı çektim saat 09.00 da ameliyata alindim epidural anestezi ile kizlarim dunyaya geldi
Şu an hepimizde cok iyiyiz bebeklerim hic kuveze girmedi cok sukur biraz sonra taburcu oluyoruz
Hepinizi cok öpüyorum
daisy kaderlerimiz aynıymış..kontrolümde dr um da halimi ii görmedi alalım artık dedi ve hayır diyemedim.cumartesi günü 36 artı 0 da bir kızım 2100 diğeri 2600 olarak dünyaya geldi.küveze girmediler evimize geldik..ben 63 ile hamile kaldım 79 ile doğuma girdim. çok şükür rabbime..allah herkese nasip etsin..sevgilerle.
İyi olmana sevindim cnm ama sancın çok çıktıysa eve dönmene nasıl izin verdiler?
Çok şanslısın daisy, ben de cuma günü muayeneye gittim, nst'de sancım biraz daha artmış gözüktü, fakat ben nasıl oluyorsa bunu cidden hissedemiyorum, bebeklerin kalp atışları ve sıvıları iyi durumda. Dr endişeli, pazartesi günü tekrar nst'ye gir dedi, eğer sancın artarsa çocukları alacağız dedi, pazartesi aç gidicem, anesteziye de gözükücem, sancıda azalma olursa perşembe günü tekrar nst'ye girersin dedi, cuma çocukları alırız dedi, plasentam yaşlanmış, bebeklerin gelişiminde de azalma var, cnm sıkıldı ve çok gerginim, şu an 34+4'üm, 36'nın bitmesini çok istiyordum(
Ayaklarım davul gibi oldu oturdugum yerden zor kalkıyorum
Nefes alamıyorum. Gecede zaten hic uyku kalmadi.bebeklerrde masallah hic durmuyolar.:))
Boğazımda kazınıyo sanki acı bişey yemiş gibi.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.şu haftalarda geçse bi inşallah skntsiz 37 yi falan görürüz
şeker testi sağlık ocaklarında da yapılıyor.ben hastanede yaptırdım aynı gün sonucunu verdiler.Canim teşekkür ederim :) bunları bi arastirayim bakalım bize yakin olanlarini bulup en kisa zamanda randevumu alayim.seker testi ne zaman yapılıyor acaba. Saglik ocaginda da yapılıyor mu
Kızlar besik olarak nasil birsey düşünüyorsunuz acaba? Önceki evim 4+1 di ), simdi ise 3+1 evdeyim. Ve cocuk odasina da malesef oturma grubumun 3 lu kanepesini koymak zorunda kaldımoturma odamda cok sıkıştı çünkü. Mecbur park yatak alicam. Arastirdiginiz modeller varsa paylaşabilir misiniz?
Canım prego nun kini aldım çok güzel. Tavsiye ederim çok kibar hemde 70-110 boyutunda.
Pregonun hangi modeli acaba ? Alışveriş yapmak icin erken mi bilmiyorum ama bi yandan alayım istiyorum bazı eşyaları. Peki iki tane mi aldin yoksa bi kac ay beraber yatirdiktan sonra mi alacaksin ?
Pregonun hangi modeli acaba ? Alışveriş yapmak icin erken mi bilmiyorum ama bi yandan alayım istiyorum bazı eşyaları. Peki iki tane mi aldin yoksa bi kac ay beraber yatirdiktan sonra mi alacaksin ?
Dün hastaneden çıktım. Çarşamba günü kontrole gitmistim kanim
Düşük diye iki hafta önce yatmistim. Bu haftaDa o aldigim kan ilacinin devamı icin
Yattım. Tam taburcusun dediler dün ckmadan bide nst ye bakalım dediler
Nstde Sancim çıktı. Sonra serum verdiler. Tekrar nst ye bağladılar Sancim çıkmadı çok şükür
Haftaya tekrar kontrolüm var. Bu arada teyzeleri Pasalarimin biri 2300 diğeri 2250 olmuş. Dktr gelisimleri gayet iyi dedi. Inşallah
Biraz daha beklerler.
Dün hastaneden çıktım. Çarşamba günü kontrole gitmistim kanim
Düşük diye iki hafta önce yatmistim. Bu haftaDa o aldigim kan ilacinin devamı icin
Yattım. Tam taburcusun dediler dün ckmadan bide nst ye bakalım dediler
Nstde Sancim çıktı. Sonra serum verdiler. Tekrar nst ye bağladılar Sancim çıkmadı çok şükür
Haftaya tekrar kontrolüm var. Bu arada teyzeleri Pasalarimin biri 2300 diğeri 2250 olmuş. Dktr gelisimleri gayet iyi dedi. Inşallah
Biraz daha beklerler.
Kaçhaftalıksın cep tel olduğundan göremiyorum...birde bebeklerin haftaları uyumlumu?bu arada kan değerin kaç?
Benimde kan değerim 8 küsürdü hiç bişi yapmadılar ya veriyorlar Demir ilacını okadar. Hastanede ne yapıyırlar.İnş bizlerde 35 leri geçeriz inş35 haftayız. Bebeklerimin arasinda 3 gün var. Kan degerim çok düşük
Degildi ama yinede istenilen araliklardada degildi. 8.9 kan degerim.
Benimde kan değerim 8 küsürdü hiç bişi yapmadılar ya veriyorlar Demir ilacını okadar. Hastanede ne yapıyırlar.İnş bizlerde 35 leri geçeriz inş
8024 yummy modeli.2 tane aldım birini kurdum artık kaç ay birlikte yatarlarsa.ben toplu alışveriş yaptım uygun olsun diye.cepten girdiğim için kaç haftalık olduğunu göremiyorum. Ben 24-25 haftalıkken yapayım dedim ama kısmet vu haftayaymış.29. Haftanın içinde yapmış oldum ama tek bir magazadan herşeyimi aldım yoksa gezemezdim. 3 saat sürmüş alışveriş ona göre ayarla kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?